2016 Şubat Anneleri

Yaaaa bacaklarıma baktıkça ağlamak istiyorummmm (( bu kadar etkileneceklerini hiç düşünmemiştim hiç ;(((
Yaaa dert etme bu kadar. Vericez kiloları.
Benim selülitlerim diyet yptığım için kaybolmuştu ama şimdi dediğin gibi diz kapağım kaybolacak selülitten :)
1cm Kalınlaştığını farkındayım ama selülit işi bozuyor. Çatlaması zaten ergenlik döneminden kalma vardı. Takmıyorum
Hepşmiz eski kilolara döneceğiz inşallah :)

Benim yüzümde birsey yok ama koltuk altim, göbek deliğim ve özel bolgem (meme ucunu saymiyorum bile) acaip karardı
Koltuk altımı cımbızla alıyorken kararması tuhaf değil mi :/ göbek deliğim de morumsu. Hadi o şuan olayları tuhaflıyor ama koltuk altına ne oluyorsa
Genital ne durumda bilmiyorum ayna lazım onu görmem için

huzurunmeraklisi canım daha önce de demiştim doğum sonrasjnda lekeleri birşekilde yaktırır giderirsin canını sıkma lütfen
Sivilceler ise menepoz dönemine kadar bizimle kalacaklar galiba :)
Benimde çenemde sürekli minik sivilce çıkıyor. Bende rahat bırakmıyorum ve oynuyorum kabuklarıyla sonuç yara ve leeke

Sıkma canını halledilmeyecek şeyler değil canım insallah biran once icine sinen çok güzel bir ev bulursunuz :) dogum gunun kutlu mutlu olsunnnn
cnm sıkma canini vardir herseyde bir hayir. bazen hayat zorluyor sabrimizi ama tevekkul edip akisina birakmak en guzeli ve kolayi. tanidigim kadariyla inancli birisin, hayra yor bunu da. sıkma o guzel canini

bir de dogum gunun kutlu olsun
Sağolasiniz kızlar. ins yarın birseyleri kesinlestirecegiz.hakkimizda hayirlisi olsun

Benim yüzümde birsey yok ama koltuk altim, göbek deliğim ve özel bolgem (meme ucunu saymiyorum bile) acaip karardı

göbek deliği, göğüs ucu ve vajinal bölgede benimde var da koltuk altımda hiç olmadı

rengine alıştım ama kabuk ve kaşıntısına alışamadım ve sıkıldımda
hani doğum olsa 1-2 ay gecse hemen güzellik merkezine gidip icabına bakacam o derece gözüme battı son 2-3 gündür

Benim kafam cok karıstı subat sonu da dogacagı icin acaba alsam mı??
Bnm bi arkadaşım verdi. Oda mart başı doğum yapmıştı. 3kere giydirmiş:)
Bende bi üç kere giydirmek için alamazdım açıkcası :)

Aynalara küsmek lazım

Her gün sabah akşam kremlememe rağmen felaket kaşınıyor, yırtasım geliyor zorla dayanıyorum
aynı durumu birkaç gündür göbeğimde yaşıyorum. Öyle fena kaşınıyor ki uyuyamıyorum. Gündüz bişey yok akşam çok kötü oluyor. Geriliyor belki de çatlamaya başlayacak
Canım kremler daha çok tetiklemesin?.. Ben göbüşüme krem sürüyim dedim kaşıntıdan mahvoldum, badem yağı hiç kaşıntı yapmadı mesela.. naturel şeyler denesen?
benim de birkaç gün öncesine kadar krem sürdüğümde hiç sıkıntı olmuyordu. Birkaç gündür karnım çok fena kaşınıyor deli gibii.. Krem sürünce dediğin gibi sanki kaşıntı daha da arttı, karışık yağ kullanıyordum o da aynı şekilde daha da kaşındırdı sanki. Göbeğimi açıp ıslak havluyla siliyorum su çok iyi geliyor, serinlik verdiği için hafifliyor kaşıntı. Bunu araştırayım dedim karaciğer enzimleri ile ilgili sorunlar hatta sarılığa kadar giden sağlık sorunlarıyla karşılaştım internetteki bilgiler çok moral bozucu. Doktoruma sorucam gerekli görürse kan tahlili istiycem.

kızlar merhaba mont astronot gibi birsey almamız lazım mı dersiniz? sizler aldınız mı?
Ben aldım 0.3 aylık. Hastaneden çıkarken Aşıya falan çıkarırken üşür kıyamam aldım bide battaniye sararım soğuk kış günü yenidoğan 37 derecelik bedenden çıkacak iyice sarmak lazım

Canım Benin bebeğim de bir hafta geriden geliyor karın çevresi küçükmüş az kilosu doktor 33. Haftamda dedi erken alırız diye bak şükür 35 oldum rabbim büyük

Evet Haklısın canım Rabbim büyük. En riskli dönemleri atlattık birşey olmaz Allahın izniyle ..
Hemde ne vahim ben bu hallerimide gördüm yaaa
Aynen yaaa... Bende izlemez , anneme izlememesini söylerdjm.. Şimdi merak ediyorum.. Ha su kizcagiza sahip çıkmamışlar.. Ne olduğu belli değil..
İzlemek istemiyorum ama bırakamıyorum. Falanca bulundu mu filanca öldü mü derken heo vakit kaybediyoruz aslında
Ben evdeyken bir tek yemek programlari izledim diyebilirim :))) .. arada belgesel kanallarini karistirdim, ama yemek programlari favorimdi
Ahh keşke bende azıcık senin gibi olsam canım. Yemek programi izlemeyi sevebilsem

Ayy izleme canım ya çok sinir bozucu insanı üzüyor. Bile bile izlemekte saçma başka bişey izle netten aç film izle
Bu illeti bırakmaya çalışacağım canım vallahi kötü bağımlılık gibi bu müge

Canim benim bu yazıni gördüm önceki yazdığını görmedim sayfalar bayagi birikmiş. ne olduğunu tam anlayamadım canım geçmiş olsun. haftan da ileri gorunuyor doğum riskin mı var?
Sağol canım. Sadece doktorum beni çok panikletti canım. Bebeğimin kilosu haftasına göre biraz geride. Bebeğin eşinde yaşlanma varmış, Suyu azalmış. Nst de çok sancım çıktı. Ama yinede iyiyiz çok şükür Allah büyüktür en zorlu haftalar gitti sonuçta..

Tatlım tuzu sıfırlasan işe yaramı ki acaba.. Stres yapma, geçici bir durum..

İnşallah dediğin gibidir eğer ödemse sıfırlarım tuzu yeterki düzelsin bu hafta deneyeyim kuzum saol

doğumdan sonra düzelir canım merak etme. ödem sanırım o bol su iç diyorlarda yararı olur mu bilmiyorum. cok mu ayakta kalıyorsun

Uzanmak falan işkence bAna genelde ayaktayım gün içinde suyu arttırıp tuzu azaltmalıyım sanırım ay insallah ödemdir ya saolun içime su serpildi :)

Yok vanim yanimda kimsem yok.annem gelecekti birsz daha erken gel diye rica edebilirim ancak

Anladım canım. Üzme canını. Benim de burda kimsem yok. Ama bir anda herkes burada oldu şükür. Çok ertelemeden taşınacaksanız başlayın canım eğer evde bulduysanız. Sıkıntı olmayacaksa. Rabbim yardım etsin. Dert etme.. Vardır bir hayır canım. Doğum günün kutlu olsun. Miniğinle bol kahkalı bir yaş olsun =)

Benim bildiğim kadarıyla sadece sancı anında bile bebeği normal pozisyona dönenler varmış canım. Sabret inşallah seninki de döner...

cnm sıkma canini vardir herseyde bir hayir. bazen hayat zorluyor sabrimizi ama tevekkul edip akisina birakmak en guzeli ve kolayi. tanidigim kadariyla inancli birisin, hayra yor bunu da. sıkma o guzel canini

bir de dogum gunun kutlu olsun
Mutlu yillar canim. Herseyde bir hayir vardir oyle dusub
Allah yardimcin olsun

Benim bildiğim kadarıyla sadece sancı anında bile bebeği normal pozisyona dönenler varmış canım. Sabret inşallah seninki de döner...

İnsallah canım.. Yarin ogrenecegiz son durumunu.. Merak ediyorum kilo aldımi, boyu uzadimi, keyfi yerinde mi :)))) yarin güzelce bi kahvaltı yapayim. Güzelde beslenimm :) yarasın oglusuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…