2016 Şubat Anneleri

İnsallah canım.. Yarin ogrenecegiz son durumunu.. Merak ediyorum kilo aldımi, boyu uzadimi, keyfi yerinde mi :)))) yarin güzelce bi kahvaltı yapayim. Güzelde beslenimm :) yarasın oglusuma

Ohh Yarasın oğlusuna :) daha onları görmeden bu kadar sevip merak etmemiz ne güzel birşeydir..Rabbimin en güzel nimeti evlat bence :)

canım ben iki battaniye koydum biri hastahane çıkışının içinde ki çok kalın değil iki katlı penye gibi
biri de kalın yün battaniye koydum havalar cok doğuk gelirken üşütmesin

Canım bence bunu koyma ya evde kullanırsın.. Hemsıreler görmez sırtına falan denk gelir minnoşun bide aklın battanıyede kalmasın o gun

Kalin pofuduk daha iyi bence batagi soguk olucak cunku..

Bunu koyma canım yerıne pofuduk olanı koy bır de daha ınce varsa koyabılırsın. Bunu evde kullanırsın

Canim ben hastane cikisindakini de koydum tabi herhangi bi cikintisi yok bi de kalin polar battaniye koydum ilk dogduklarinda cok usuyorlar bi de kis vakti hastanede oda sicak olur ama koridorlar soguk bi de eve donusu var

Kızlar sağolun.. sizinde yardımınızla incili olanı evde kullanmaya karar verdim. Diğerini veririz hemşireye. Ekstra olarak penye battaniye nolur nolmaz diye götürücem ve hastaneden çıkarken örtmek için kalın battaniyesini götürürüm.. Devlet hastanesinde doğuracağım için oda sıcak olurmu olmaz mı bilmiyorum ama 3 çeşit battaniye yeterli olur tahminimce

Bu arada bende dalininki var ama bi egitime katilmistim jokerde.unibabyi pek tavsiye etmedi kadin.
Burts bee yada jonhsons babyi onerdi onlardan alicam bende askiminaskiyim

Bugün bir arkadaşımla konuştum. Normal doğum yapmaya kendini öyle sartlandirmisti ki Sezeryan olmak zorunda kalınca ilk şokta çok ağladı. Sakin kendinizi sartlandirmayin. Birakin hangisi bizim için iyse o olsun. Dönmüyorsa çocuk Sezeryan olsun ya da normal gelmek istiyorsa normal. Ben ikisinde de çok korkuyorum. Ve kendimi doktorun ellerine bırakacağım. Rabbim hangisi hayırlısı ise bize onu yasatsin. Yeter ki yakında onlar bizim koynumuzda uyusun he ben alt muayene de bile ortalığı yıkan kadın :)

R
Uyuyamiyorum arkadas ya dön dön basim dondu yatakta afff iyice gerildim uyuyamamaktan benim gibi olanlar
Her gece ayni canim hele gobegimin ust kismiyla gogsumun birlestigi yerde oyle agri oluyor ki sag,sol,sirtustu hic aman vermiyor.Esimjn kafasi yastiga degmeden uyuyakaliyo imrenmiyo degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…