2016 Şubat Anneleri

Canım ben normal doğum istiyorum. Ve inanıyorum ki doğumum kolay geçecek.. Evet sezeryan olursa üzülürum tabii ki ama o an ikimizi de riske atacak bir durum olursa (allah korusun) Dr a bırakırım . çok fazla inat edeceğimi sanmıyorum.

Amin canım amiinn.. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.. Kolay bir süreçten gecmedik.. Uzun mesaketli bir süreç Rabbim dualarimizi duysun jnsallah

Gece kac kez uyaniyorum ah annemi anlıyorum nefes alamaz oldum tikaniyorum resmen eklem yerlerimde ağrıyor citliyor mide yanmalari hele

Midemde demlik kayniyo sanki arkadaş ya 2 3 haftadır kurulmuştum bu dertten yine başladı Anladım ki bana çikolata yaramıyor nerden yedim yemez olaydım şimdi sabaha kadar da o beni yicek anlaşıldı offff sabahlar olmaz bu gece bana

Bende bugün simit yeme gafletinde bulundum iacta aldım midem düzelmiyor

Neredeyse her gece aynı şey yatağa giriyorum yarım saat bir saat sonra başlıyor ellerim uyuşuyor güçsüzleşiyor sanki vücudum ağırlaşıyor birden kan şekerim mi düşüyor anlamıyorum ki çatı ve bacak ağrısını hiç söylemiyorum hayırlısıyla bi doğursaydık ya artık normal doğumdan bile korkmuyorum olsun bitsin derdindeyim. Amaaa şükürler olsun ki bebeğim benimle o kıpırdandıkça tüm ağrıları unutuyorum.

Merhaba kizlar benim 3.bebis geliyor Ben bile bazen korkuyorum dogumdan. Kolay bisey degil ama unutulup gidiyor o cekilen acilar. Normal dogum en iyisi hele bide epidural alma sansiniz da varsa. O kadar sabirsizlikla bekliyorum ki o mis kokulumu kucagima Almayi.!Umarim guzel hayirli haberler aliriz herkesten.

Ah o şartlayanlardan biri de bendim işte. Bir haftadaır girmediğim depresyon kalmadı. Sezeryan olma durumu geçti şuanlık ama her an herşey değişebilir. Rabbim resmen beni sınadı, bana herşeyin benim istediğin doğrultusunda olmayacağını yüzüme tokat gibi serdi.
Anladım ki bir yazgı var ve onu yaşacağız. Ben normal istesem de birşekilde bu doğum olacak. Sağlıkla olsun da hangisi olursa olsun diyorum şuan.

Baya abartmis canim valla ne bilim bende inanmistim insan basina gelmeyince bilemiyo bide hic arastirmamistim neyse aklimda ki soru isaretleri gitmis oldu :)

Hic birinden korkmayin korkmaya da sartlandirmayin kendinizi her sey kisacik sure icinde olup bitecek sonrasinda oyle buyuk bi mutluluk yasayacaksiniz ki simdi yaptiginiz strese anlam veremeyeceksiniz

Ohhhh be yarin temizlik var evimde kadin sigortali duzenli bi ise girdi ama izin konusu biraz sorunlu. Dogurmadan gelse diye dua ediuordum kizimi babaanneye gondercem annem de yanima gelecek dolaplarin iclerini de biz hallederiz insallah yarin aksama kadar dogurmam sonrasinda istedikleri zaman gelebilirler bu arada uyuyabilseydim super olacakti

Hic birinden korkmayin korkmaya da sartlandirmayin kendinizi her sey kisacik sure icinde olup bitecek sonrasinda oyle buyuk bi mutluluk yasayacaksiniz ki simdi yaptiginiz strese anlam veremeyeceksiniz
Aynen cnm dün ebe arkadaşla konuştum ilk olunca herseyi abartı yapiyoruz.çok yorgun oluyoruz dedi.2. De o kadar bilinçli olacaksınız ki dedi önceden yaptıklarınızn bir çoğu gereksizms boşuna stres yaşamısim dicek siniz ve dediğin gibi yaptıklarınızı anlam vermeyecekmisiz öyle dedi

Ahhh bide benim temizlikler yapilsa ve bitse dha hast cantamz bile hazir degil :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…