2016 Şubat Anneleri

hayırlısıyla alırsan inşallah kucağına bebeğini canım haftan da iyi allah yardimcin olsun doğum olsa bile tehlike yok artık. peki şimdi nasıl bi tedavi uyguluyor doktor?

Benim dogum tarihi 20ocak tabi suyum falan gelmezse hazirladim her seyimi bi terlik koymadim o da hep gece uyuyamayinca geliyor aklima useniyorum
Senin az kalmis ve ikizler bende her aksam hazirlicm diyorm ama uyumaktan kendimi bile gormuyorum :) terliklerini de koy bi an once :)

Simdi bu göbekcik daha inmemiş dimi
Dün yengemin annesi beni gordu inmiş gobegin dedi ilk bebiste bu kadar iner falan dedi yaslica bi anane ☺benimde boyle ayni gibi geldi ama bilemedim dr gidicem bugun belli olur o zamn ☺

Eklentiler

• 1452231837098.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 261
Günaydın kızlar
Dün akşam o kadar çok yedim ki bi de hamilelik şekeri var bende çok kotu oldum. Almanyadan gelen çikolatalar gözüme gözüme bide herkes ısrar etti en zayıf noktam gece hiç uyuyamadim gece yarısı dışarı çıktık yürüdük dondum. Bide oturdum ağladım eşim ne yapacağını şaşırdı bugün hiçbişey yemiycem bidaha kesinlikle tatlı da yemiycem. O eski halimden eser yok şimdi eskiden zorla yedirirlerdi şimdi obez oldum çıktım herseyi yemek istiyorum

Benim dogum tarihi 20ocak tabi suyum falan gelmezse hazirladim her seyimi bi terlik koymadim o da hep gece uyuyamayinca geliyor aklima useniyorum
Aa canim ya bende hastane canta mi iki hafta once hazirladim gece durduk yere aklima be gelse dogumhaneye verilecek bebis kiyafetlerinin icine sapka koymayi unutmusun nerden aklima geldi ankamadim tabi gece yarisi actim cantayi bi baktim ki yokkk koydum hemen takima uygun bi tane ☺

Kesinlikle canim. Sartlayinca daha kötü oluyor . o kadar stres yapmıştı ki arkadaş. Geçen arkadaşın her şey nornaldi 40 a kadar çocuk döndü vs ama çocuk gelmek bilmedi :) kilosu da artınca mecbur Sezeryan oldu. Arkadaş devamlı ayağa hemen kalkacagim diyordu. Hemen ayağa kalktı. Hiç zorluk çekmedi... Psikoloji çok önemli.

Hic birinden korkmayin korkmaya da sartlandirmayin kendinizi her sey kisacik sure icinde olup bitecek sonrasinda oyle buyuk bi mutluluk yasayacaksiniz ki simdi yaptiginiz strese anlam veremeyeceksiniz

Canim benim... İnşallah. Korkuyorum evet. Ama Rabbim büyük deyip sakinlesiyorym... Öyle böyle o çocuk oradan çıkacak

Canim cok gecmis olsun, su icmek fayda etmezmiymis acaba?? Yada herhangi bir tedavi yontemi?
Bol Su iç dinlen dedi. Hastanede suyu çoğalanda gördüm. Inşallah çok azalmaz sıvı kaybı akım kaybi kaçak gibi bir durum demedi . Yani bendende su gitmiyo ama nasıl olcak anlamadim poliklinikdeki doktor nasıl hastaneden seni cikartirlar suyun sınırda dedi perinatoloji bölümünde yattım onlarda riskli bir durum yok dedi..
Çıktım hastaneden 1 gece sonra .
Hastanede haftalardir yatan hastalar var çıkmama mani olsaydı asla birakmazlardi buna eminim kadinlar günlerdir yatiyormus .
Hangi ildeydin bilmiyorum zeynep kamilde yattim.

Neden 38. haftada doguma gırıceksın canım? sımdıden mı belırledınız tarıhı, erken degılmı
sezeryan canım oyüzden.Ben normal doğum yapamayacağım için şimdiden belirlendi.Zaten sezeryanda da 38. haftada alıyorlar.Onun için erken değil olmuyor.

Günaydın herkese.. gece oğlumun ateşi yükseldi. Gece gece nasıl aglıyor. Zor sakinleştirdim. Çocuklar 5 yaşınada gelse 10 yaşınada gelse yinede anne kuzusu hastayken minicik bebek gibi oluyorlar.
Ve ayrıca şunu çook iyi anladım benim gibi ikinci anne olacaklar işimiz çoooook zor Allah yardımcımız olsun. Dün akşamki gürültü patırtıda bebeğide düşündüm oda olsaydı nasıl bir cümbüş olurdu tahmin bile etmek istemiyorum. Anne olarak nasıl 2 ye 3 e bölünecegiz onuda bilmiyorum. Acayip bir başağrısı içindeyim kafamda deli sorular....

Ben izmirde yaşıyorum.. Canım bol su iç ve içini ferah tutmaya çalış, sık sık doktorunada uğra.. Hastanede serum verirler filanda belkide sen dikkat edersen hiç gerek kalmaz böyle şeylere, Tekrar geçmiş olsun..

Günaydın canım geçmiş olsun yakışıklı bir önce iyileşir inşallahAynen valla senin işin daha zor Allah kolaylık versin tatlım

Canım karaciğerse kaşıntıya yol açan muhakkak takip ettir, son aylarda olabiliyomuş.. Sen yağlarıda karıştırma sadece badem yağı bir dene bence

Günaydın annelerrrr,terleme sorunsalı beni yiyip bitirdi.gece 4-5 kez uyanıp üst değiştiriyorum.daha doğrusu iç çamaşırıma varana kadar değiştiriyorum.uykumun kalitesi de bozuluyor tabii.ayrıca nezleye davetiye oldu bu iyice...

Kızlar burada ki paylaşılan göbüşlerin hiçbiri inmemiş daha bu göbegin aşagıda doğumun yakın diye niye derler hiç anlamam ya oğlumun okulunda 9 ocakta doğum yapacak bir anne var göbegini görseniz direk yere düşecek nerdeyse... tam poponun üzerinde gibiydi... göbek indiği zaman üst kısmı neredeyse dümdüz oluyor
Simdi bu göbekcik daha inmemiş dimi
Yok canım inmemiş
Ayy senin tosbiki merak ediyorum bakalım kaç kg olmuş. 3.5 uğu geçmiştir bence
Dün yengemin annesi beni gordu inmiş gobegin dedi ilk bebiste bu kadar iner falan dedi yaslica bi anane ☺benimde boyle ayni gibi geldi ama bilemedim dr gidicem bugun belli olur o zamn ☺
Yok inmemiş canım
Günaydın canım geçmiş olsun yakışıklı bir önce iyileşir inşallahAynen valla senin işin daha zor Allah kolaylık versin tatlım
Çok teşekkür ederim sagol.. diğer zamanlar önemli degilde hastayken çok zor. Çünkü büyükte olsa aynı bebek gibi oluyorlar
Ne yapacagını şaşırıyor insan.. birde öğretmenine hasta olduğunu göndermeyeceğimi haber verdim. Sınıfta su çiçeği olan varmış benim oğlan geçirmişti ama inş mikrobunu falan getirmez eve. Yandım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…