Benim dogum tarihi 20ocak tabi suyum falan gelmezseAhhh bide benim temizlikler yapilsa ve bitse dha hast cantamz bile hazir degil :/
hayırlısıyla alırsan inşallah kucağına bebeğini canım haftan da iyi allah yardimcin olsun doğum olsa bile tehlike yok artık. peki şimdi nasıl bi tedavi uyguluyor doktor?Evet Haklısın canım Rabbim büyük. En riskli dönemleri atlattık birşey olmaz Allahın izniyle ..
Hemde ne vahim ben bu hallerimide gördüm yaaa
İzlemek istemiyorum ama bırakamıyorum. Falanca bulundu mu filanca öldü mü derken heo vakit kaybediyoruz aslında
Ahh keşke bende azıcık senin gibi olsam canım. Yemek programi izlemeyi sevebilsem
Bu illeti bırakmaya çalışacağım canım vallahi kötü bağımlılık gibi bu müge
Sağol canım. Sadece doktorum beni çok panikletti canım. Bebeğimin kilosu haftasına göre biraz geride. Bebeğin eşinde yaşlanma varmış, Suyu azalmış. Nst de çok sancım çıktı.Ama yinede iyiyiz çok şükür Allah büyüktür en zorlu haftalar gitti sonuçta..
Senin az kalmis ve ikizler bende her aksam hazirlicm diyorm ama uyumaktan kendimi bile gormuyorum :) terliklerini de koy bi an once :)Benim dogum tarihi 20ocak tabi suyum falan gelmezsehazirladim her seyimi bi terlik koymadim o da hep gece uyuyamayinca geliyor aklima useniyorum
Simdi bu göbekcik daha inmemiş dimi
Dün yengemin annesi beni gordu inmiş gobegin dedi ilk bebiste bu kadar iner falan dedi yaslica bi anane ☺benimde boyle ayni gibi geldi ama bilemedim dr gidicem bugun belli olur o zamn ☺Simdi bu göbekcik daha inmemiş dimi
Aa canim ya bende hastane canta mi iki hafta once hazirladim gece durduk yere aklima be gelse dogumhaneye verilecek bebis kiyafetlerinin icine sapka koymayi unutmusun nerden aklima geldi ankamadim tabi gece yarisi actim cantayi bi baktim ki yokkk koydum hemen takima uygun bi tane ☺Benim dogum tarihi 20ocak tabi suyum falan gelmezsehazirladim her seyimi bi terlik koymadim o da hep gece uyuyamayinca geliyor aklima useniyorum
Ah o şartlayanlardan biri de bendim işte. Bir haftadaır girmediğim depresyon kalmadı. Sezeryan olma durumu geçti şuanlık ama her an herşey değişebilir. Rabbim resmen beni sınadı, bana herşeyin benim istediğin doğrultusunda olmayacağını yüzüme tokat gibi serdi.
Anladım ki bir yazgı var ve onu yaşacağız. Ben normal istesem de birşekilde bu doğum olacak. Sağlıkla olsun da hangisi olursa olsun diyorum şuan.
Hic birinden korkmayin korkmaya da sartlandirmayin kendinizi her sey kisacik sure icinde olup bitecek sonrasinda oyle buyuk bi mutluluk yasayacaksiniz ki simdi yaptiginiz strese anlam veremeyeceksiniz
Bol Su iç dinlen dedi. Hastanede suyu çoğalanda gördüm. Inşallah çok azalmaz sıvı kaybı akım kaybi kaçak gibi bir durum demedi . Yani bendende su gitmiyo ama nasıl olcak anlamadim poliklinikdeki doktor nasıl hastaneden seni cikartirlar suyun sınırda dedi perinatoloji bölümünde yattım onlarda riskli bir durum yok dedi..Canim cok gecmis olsun, su icmek fayda etmezmiymis acaba?? Yada herhangi bir tedavi yontemi?
sezeryan canım oyüzden.Ben normal doğum yapamayacağım için şimdiden belirlendi.Zaten sezeryanda da 38. haftada alıyorlar.Onun için erken değil olmuyor.Neden 38. haftada doguma gırıceksın canım? sımdıden mı belırledınız tarıhı, erken degılmı
Ben izmirde yaşıyorum.. Canım bol su iç ve içini ferah tutmaya çalış, sık sık doktorunada uğra.. Hastanede serum verirler filanda belkide sen dikkat edersen hiç gerek kalmaz böyle şeylere, Tekrar geçmiş olsun..Bol Su iç dinlen dedi. Hastanede suyu çoğalanda gördüm. Inşallah çok azalmaz sıvı kaybı akım kaybi kaçak gibi bir durum demedi . Yani bendende su gitmiyo ama nasıl olcak anlamadim poliklinikdeki doktor nasıl hastaneden seni cikartirlar suyun sınırda dedi perinatoloji bölümünde yattım onlarda riskli bir durum yok dedi..
Çıktım hastaneden 1 gece sonra .
Hastanede haftalardir yatan hastalar var çıkmama mani olsaydı asla birakmazlardi buna eminim kadinlar günlerdir yatiyormus .
Hangi ildeydin bilmiyorum zeynep kamilde yattim.
Günaydın canım geçmiş olsun yakışıklı bir önce iyileşir inşallahGünaydın herkese.. gece oğlumun ateşi yükseldi. Gece gece nasıl aglıyor. Zor sakinleştirdim. Çocuklar 5 yaşınada gelse 10 yaşınada gelse yinede anne kuzusuhastayken minicik bebek gibi oluyorlar.
Ve ayrıca şunu çook iyi anladım benim gibi ikinci anne olacaklar işimiz çoooook zor Allah yardımcımız olsun. Dün akşamki gürültü patırtıda bebeğide düşündüm oda olsaydı nasıl bir cümbüş olurdu tahmin bile etmek istemiyorum. Anne olarak nasıl 2 ye 3 e bölünecegiz onuda bilmiyorum. Acayip bir başağrısı içindeyim kafamda deli sorular....
Canım karaciğerse kaşıntıya yol açan muhakkak takip ettir, son aylarda olabiliyomuş.. Sen yağlarıda karıştırma sadece badem yağı bir dene benceaynı durumu birkaç gündür göbeğimde yaşıyorum. Öyle fena kaşınıyor ki uyuyamıyorum. Gündüz bişey yok akşam çok kötü oluyor. Geriliyor belki de çatlamaya başlayacak
benim de birkaç gün öncesine kadar krem sürdüğümde hiç sıkıntı olmuyordu. Birkaç gündür karnım çok fena kaşınıyor deli gibii.. Krem sürünce dediğin gibi sanki kaşıntı daha da arttı, karışık yağ kullanıyordum o da aynı şekilde daha da kaşındırdı sanki. Göbeğimi açıp ıslak havluyla siliyorum su çok iyi geliyor, serinlik verdiği için hafifliyor kaşıntı. Bunu araştırayım dedim karaciğer enzimleri ile ilgili sorunlar hatta sarılığa kadar giden sağlık sorunlarıyla karşılaştıminternetteki bilgiler çok moral bozucu. Doktoruma sorucam gerekli görürse kan tahlili istiycem.
Yok canım inmemişSimdi bu göbekcik daha inmemiş dimi
Ayy senin tosbiki merak ediyorum bakalım kaç kg olmuş. 3.5 uğu geçmiştir bencegunaydin annisler
bugun dr kontrolumuz var ve ben heyecandan uyuyamadim. suanda da midem bulaniyoo
niye bu kadar stres yaptm ben anlamiyorum. sanki bugun dr, gel hadi dogurtalim seni diyecek gibi geliyor
ya da ben oyle umuyorum.
hayaller vee hayatlarr
Yok inmemiş canımDün yengemin annesi beni gordu inmiş gobegin dedi ilk bebiste bu kadar iner falan dedi yaslica bi anane ☺benimde boyle ayni gibi geldi ama bilemedim dr gidicem bugun belli olur o zamn ☺
Çok teşekkür ederim sagol.. diğer zamanlar önemli degilde hastayken çok zor. Çünkü büyükte olsa aynı bebek gibi oluyorlarGünaydın canım geçmiş olsun yakışıklı bir önce iyileşir inşallahAynen valla senin işin daha zor Allah kolaylık versin tatlım
Bende aynı döne döne rahat uyku pozisyonu bulamadım... Bide sıcak b as tı...Uyuyamiyorum arkadas ya dön dön basim dondu yatakta afff iyice gerildim uyuyamamaktan benim gibi olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?