Günaydin güzel anneler. Her yerim ağrıyor
Aynen canım sabaha kadar döndüm durdum yatamadım ağrılar dan dolayı. Eşimi de uyutmuyorumGünaydın canımmmm al benden de o kadar her yerim tutlmuş sanki.. Sabah eşim zor uyandırdı beni resmen yataktan kalkmak istemedim işe gelmek istemedim hiç ayyy napcaz böyle bilemiyorum
Bebek yağı sürüyorm biraz yumuşatıyor aklında bulunsun cnm yoksa kaşı da kaşı. Boyuna kaşınıyor.insan korkuyor farketmedn birinin yaninda kaşırım diye haklısın. Ne yapcaz lavabolar olmasa yalnız kalacak bi yer yok.
aynı durumu birkaç gündür göbeğimde yaşıyorum. Öyle fena kaşınıyor ki uyuyamıyorum. Gündüz bişey yok akşam çok kötü oluyor. Geriliyor belki de çatlamaya başlayacak
benim de birkaç gün öncesine kadar krem sürdüğümde hiç sıkıntı olmuyordu. Birkaç gündür karnım çok fena kaşınıyor deli gibii.. Krem sürünce dediğin gibi sanki kaşıntı daha da arttı, karışık yağ kullanıyordum o da aynı şekilde daha da kaşındırdı sanki. Göbeğimi açıp ıslak havluyla siliyorum su çok iyi geliyor, serinlik verdiği için hafifliyor kaşıntı. Bunu araştırayım dedim karaciğer enzimleri ile ilgili sorunlar hatta sarılığa kadar giden sağlık sorunlarıyla karşılaştıminternetteki bilgiler çok moral bozucu. Doktoruma sorucam gerekli görürse kan tahlili istiycem.
İnşallah agirlasmadan hava şartları malum :)İnşallah en kisa zamanda toparlanirsin cnm..1-2 günde toparlanacak şeyler...Sağlık olsun.
Daha ince birsey giyinsen ise yaramazmi tatlim.. ben kisa kollu yatiyorum mecburen, terleme filan olmuyorGünaydın annelerrrr,terleme sorunsalı beni yiyip bitirdi.gece 4-5 kez uyanıp üst değiştiriyorum.daha doğrusu iç çamaşırıma varana kadar değiştiriyorum.uykumun kalitesi de bozuluyor tabii.ayrıca nezleye davetiye oldu bu iyice...
Oh oh ohh bir hamile icin fazla bile.. menu super tatlim, misafir umdugunu degil buldugunu yer, sen ufak birseyde cikarsan kimse aldiris etmez, hamilesin neticedeKizlar konudan biraz sapiyorum ama size de bi sorayım dedim. Haftasonu 10 kişilik misafirim olacak. Yarısi evime ilk kez geliyor malum öncesinde çalıştığım icin gelenemislerdi esimin tarafından akrabalar. Monu olarak çorba, firinda kofte patates, pilav, turşu, salata sonrasında tatlı olarak tavuk göğsu yapayim diyorum ve kucuk çikolatalı toplar ikram için. Annemde sarma ve poğaça yapacak. Yeterli olur herhalde su tayfayi da bi agarlasamda dillerine dusmesem. Varsa onerilere acigim
Daha ince birsey giyinsen ise yaramazmi tatlim.. ben kisa kollu yatiyorum mecburen, terleme filan olmuyor
anladim.benim de sezeryan olacak fakat doktorum bir tarih vermedi.herkesin durumu farklidir tabiisezeryan canım oyüzden.Ben normal doğum yapamayacağım için şimdiden belirlendi.Zaten sezeryanda da 38. haftada alıyorlar.Onun için erken değil olmuyor.
Zeytinyağlı barbunya yada yeşil fasulyesini yapabilirsin ortaya daha zengin bi masa olur yapabilirsen yoğurt üstüne nane serpip tabaklarin kenarlarına koyabilirsinKizlar konudan biraz sapiyorum ama size de bi sorayım dedim. Haftasonu 10 kişilik misafirim olacak. Yarısi evime ilk kez geliyor malum öncesinde çalıştığım icin gelenemislerdi esimin tarafından akrabalar. Monu olarak çorba, firinda kofte patates, pilav, turşu, salata sonrasında tatlı olarak tavuk göğsu yapayim diyorum ve kucuk çikolatalı toplar ikram için. Annemde sarma ve poğaça yapacak. Yeterli olur herhalde su tayfayi da bi agarlasamda dillerine dusmesem. Varsa onerilere acigim
Oh oh ohh bir hamile icin fazla bile.. menu super tatlim, misafir umdugunu degil buldugunu yer, sen ufak birseyde cikarsan kimse aldiris etmez, hamilesin neticedetakma kafaya
AYY ALLAH KORUSUN.HERKEZ İYİLEŞENE KADAR GÖNDERME BENCEKızlar burada ki paylaşılan göbüşlerin hiçbiri inmemiş dahabu göbegin aşagıda doğumun yakın diye niye derler hiç anlamam ya oğlumun okulunda 9 ocakta doğum yapacak bir anne var göbegini görseniz direk yere düşecek nerdeyse... tam poponun üzerinde gibiydi... göbek indiği zaman üst kısmı neredeyse dümdüz oluyor
Yok canım inmemiş
Ayy senin tosbiki merak ediyorum bakalım kaç kg olmuş. 3.5 uğu geçmiştir bence
Yok inmemiş canım
Çok teşekkür ederim sagol.. diğer zamanlar önemli degilde hastayken çok zor. Çünkü büyükte olsa aynı bebek gibi oluyorlar
Ne yapacagını şaşırıyor insan.. birde öğretmenine hasta olduğunu göndermeyeceğimi haber verdim. Sınıfta su çiçeği olan varmışbenim oğlan geçirmişti ama inş mikrobunu falan getirmez eve. Yandım yoksa
Aslında ince ama uzun kollu tabii genelde kışın giydiklerim.yazlık t-shirt giyeyim bakalım bi de canım...Termal atletler varmış onlara da bakayım.terlesen de içine çekiyormuş...bu böyle devam etmez yani nezle oldum.burnum akıyor boğazım acıyor.doğuma da böyle gitmek istemiyorumDaha ince birsey giyinsen ise yaramazmi tatlim.. ben kisa kollu yatiyorum mecburen, terleme filan olmuyor
Hastalandiysan cokta riske atma tshirt filan tatlim ya.. bilemedim bende boyle terleme filan olmadi hic, sicaklayinca uyuyamadigimdan, hemen kalinlari cikardim inceleri giyindim rahatim yani bu sekilde :)Aslında ince ama uzun kollu tabii genelde kışın giydiklerim.yazlık t-shirt giyeyim bakalım bi de canım...Termal atletler varmış onlara da bakayım.terlesen de içine çekiyormuş...bu böyle devam etmez yani nezle oldum.burnum akıyor boğazım acıyor.doğuma da böyle gitmek istemiyorum
Ben şok canım..İnanılır gibi değil pes...Kizlarr bu arada Gunaydin :))
Bugun ofise geldik, bir arkadasimiz hastaydi duzelmis aramiza katilmis, ama surat bayagi kayik.. neyin var vs derken domuz gribi oldugunu, cocuklarininda hasta oldugunu (onlari nasil evde birakip geldiyse artik) suan gozetim altinda olduklarini filan soyledi biz tabi sokHerkes meetingroom'a gecti 5 hamileyiz bu arada ofiste :) Sonra mudurumuz kibarca eve gonderdi bizde rahatca ofise gecebildik.. Bu kadar rahat olamaz bir insan ya, 3 gunde ne ara tam olarak duzeldin? Cocuklarin domuz giribi bakiciya birakip nasil geldin? Bakiciyida hasta ediceksin yazik degilmi? Ofiste o kadar hamile bayan var onlara bulastiririm diye hicmi endiselenmiyorsun? ben bunlari dusunurken o yol almisti bile.. Cok ayip yaaa, insanlardaki rahatligi anlayamiyorum gercektende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?