2016 Şubat Anneleri

Drum yüzünden piskolojim bozuldu 3 haftadır Rüyalarimda doğum yapıyorum de ameliyat oldu ve yok büyük ihtimalle dogumdada olmiycak başka dr buldum ve bana sezeryan günü verdi ilk 29 ocak ben 1 Şubat istedim şimdide bu dr demezmi ben 28 ocakta izne cikicam 27 de gel yapiyim dogumu gidiyim.diye yaa ne bu sansssizligim bu gece sabaha kadar drlarda uğraştım Rüyalarımda şimdi karar veremiyorum ya kendimi riske atıp 1 Şubat bekliycem o arada doğum olursa başka dr yapar dediler yada dr dediği gibi 27 ocakta gidip sezeryan olucam ben bu kadar stres olmuş ken ins kızım kendi kendine bi günde gelir ilk bebegim de 37 de suyun gelmesiyle doğdu bu ne program.yaa sinirimi bozdu hangi dr güvensem izne.cikicaği tuttu

Gunaydin canim.gecmis olsun. Aynen bende senin gibiyim 5 yasinda oglum var simdi bi oksurse hemen bakiyorum tedirgin oluyorum ama bebek olunca bu kadar dikkat edebilirmiyim acaba diye de hergun dusunuyorum uzuluyorum bazen. Ne de olsa ilk gözagrimiz

Cok bile canim :) zaten son haftalarin cok yorma kendini.

Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin sizlere. Biz daha 1 tanesini nasıl büyütücez diye düşünüyoruz. Sizin durumunuzu düşünemiyorum ..

firkan aynen ..bizim oglanda 5 gundur 39larda atesle perisan.dusmuyor atesi oksuruk bi yandan kivraniyor gece 2 saatte bir ilac veriyorum ates icin..bebiste olunca napariz dedigim cok oluyor..insallah ikinciler daha direncli olur ;((

Bence menün gayet güzel ve yeterli canım. Allah kolaylık versin bende artık tahammül edemiyorum misafire çünkü yerimden bile kalkamıyorum. Kasık ağrımdan dolayı. Güzel güzel karşılarsın inşallah canım

Ayy benim oglumda grip degisik bisey yalniz..doktor domuz gribi demedi ama olmasin..

Cey99 doguma gitcez artik misafirmi gelir ..geliyosada caya gelsin..arkadasin dedigi gibi bizede hizmet lazim artik..iyi sakinsin hic kaldiramam bu halde misafiri felan

Ay canim cok gecmis olsunn .. sen birde hamilesin nasil zordur anlayabiliyorum.. Allah yardimcin olsun kardes :))

Kararsızlık, belirsizlik çok zor olsa gerek canım. Hakkında hayırlısı ama 27 ocak olsa bisey olur mu ki yda 1 şubat niçin istiyosun

canım ben olsam riske atmam 27 de sezeryan olurdum. doktor tatildeyken ya doğum olursa diye strese girmekten iyidir bence.

hayırlısıyla alırsan inşallah kucağına bebeğini canım haftan da iyi allah yardimcin olsun doğum olsa bile tehlike yok artık. peki şimdi nasıl bi tedavi uyguluyor doktor?

Allah razı olsun canım sağol.. bebeğim henüz 2400 kilo. Normale göre geride.ki doğarken daha düşük oluyor kiloları. Doktorum dinlenmemi, kendimi çok yormamamı ve hareket etmememi söyledi canım.. sancım çok çıkınca artma ihtimaline karşı dikkatli olmalıyım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Yardım edecek kmse yok.bütün ev bana bakıyor. İş güç yemek. Gelde yapma

firkan geçmiş olsun canım iyileşir inşallah hemen bende nasl buyutcem diye dusunyrm hiç uyumam heralde korkudan

Anaaaammm kac gündür evdn cikmiyordum sabah oglumu babasi okula götürmüştü simdi ben almaya gidiyorum bi de ne goreyim yürüyüşum degismis paytak paytak olmusum
Hosgeldin aramiza canim.. ver eline telefonu ceksin esin, basa sarar sarar gulersiniz ilerde ne guzel

kızlar kadınlar kulübünde takip ettiğiniz faydalı topikler var mı? her konu olabilir

Bu lohusalik donemini nasıl gecirsekiniz kendi evinizdemi yoksa kayinvalidedemi ben şahsen kendi evimde gecirmek istiyorum ama kv kp karisiyor uyuz oluyorum herseye karismalarinaa hele kpdere ne oluyosa kadin işine burnunu sokuo
Kendi evimde kv de olucak. Ama eşim bir ay izin alacak. Yalnız kalmam cadalozla.

tünaydın kızlar. bugün güne güzel başladım. çünkü ev sahibim ile kocası tartışmış evin satılması konsunda. bunun sonucu evin satılması işi iptal olmuş. güler misin ağlar mısın. Allahım dualarımı kabul etti. bir gecede herşey tersine döndü çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…