Diyecek bişey bulamadım, ben oldum herkes olsun diyor heraldeKizlarr bu arada Gunaydin :))
Bugun ofise geldik, bir arkadasimiz hastaydi duzelmis aramiza katilmis, ama surat bayagi kayik.. neyin var vs derken domuz gribi oldugunu, cocuklarininda hasta oldugunu (onlari nasil evde birakip geldiyse artik) suan gozetim altinda olduklarini filan soyledi biz tabi sokHerkes meetingroom'a gecti 5 hamileyiz bu arada ofiste :) Sonra mudurumuz kibarca eve gonderdi bizde rahatca ofise gecebildik.. Bu kadar rahat olamaz bir insan ya, 3 gunde ne ara tam olarak duzeldin? Cocuklarin domuz giribi bakiciya birakip nasil geldin? Bakiciyida hasta ediceksin yazik degilmi? Ofiste o kadar hamile bayan var onlara bulastiririm diye hicmi endiselenmiyorsun? ben bunlari dusunurken o yol almisti bile.. Cok ayip yaaa, insanlardaki rahatligi anlayamiyorum gercektende
Ohh hadi gözün aydın:) seytan diyor ki habersiz baska ev bulun çıkın kiracı arasinlar kış vaktitünaydın kızlar. bugün güne güzel başladım. çünkü ev sahibim ile kocası tartışmış evin satılması konsunda. bunun sonucu evin satılması işi iptal olmuş. güler misin ağlar mısın. Allahım dualarımı kabul etti. bir gecede herşey tersine döndü çok şükür
valla onu bende düşündüm. eşime dedim oda diyor ki bu halde kendine de zarar verirsin. yani intikam alacak vaziyette değilim. ama su aylarda olmasaydım kesin ortada bırakırdım böylesiniOhh hadi gözün aydın:) seytan diyor ki habersiz baska ev bulun çıkın kiracı arasinlar kış vakti
1 Şubat olsun istiyorum en azından biraz daha dursun ve madem doğum gününü keyfi seçebilicem en azından benim istediğim tarih olsun drun degilKararsızlık, belirsizlik çok zor olsa gerek canım. Hakkında hayırlısı ama 27 ocak olsa bisey olur mu ki yda 1 şubat niçin istiyosun
Oglumda bu kadar agirlasmamistim dogumuma kadar hic kimseye gereksinim duymamistim, bu kizzzz beni ne hallere dusurdu. Dogsun buyusun bunlar kendine ev silme, bulasik yikama, toz alma olarak doncek haberi yokHosgeldin aramiza canim.. ver eline telefonu ceksin esin, basa sarar sarar gulersiniz ilerde ne guzel
Doğum sonrasindada dr olmiycak beni başka dr a emanet edicek mis valla zaten bu belirsizlik ve stres beni erken doğum yaptiricak son ay 8 aydır gittiğim ve ilk dogumumuda yaptığım dr da yok oldu buda izin derdinde sanssizim vallacanım ben olsam riske atmam 27 de sezeryan olurdum. doktor tatildeyken ya doğum olursa diye strese girmekten iyidir bence.
nerde yaşıyorsun canım yaşadığın yerin iklimine göre düşün derim
Bnm bi arkadaşım verdi. Oda mart başı doğum yapmıştı. 3kere giydirmiş:)
Bende bi üç kere giydirmek için alamazdım açıkcası :)
Allah yardım eder demiştim cnm...tünaydın kızlar. bugün güne güzel başladım. çünkü ev sahibim ile kocası tartışmış evin satılması konsunda. bunun sonucu evin satılması işi iptal olmuş. güler misin ağlar mısın. Allahım dualarımı kabul etti. bir gecede herşey tersine döndü çok şükür
İnmemiş gibi duruyor sanki
İ-ihhhh inmemis gornuyo canim
Yok inmemiş de ne minyon göbekler burdakiler.benimki füze gibi oldu çok da gergin..
Dün yengemin annesi beni gordu inmiş gobegin dedi ilk bebiste bu kadar iner falan dedi yaslica bi anane ☺benimde boyle ayni gibi geldi ama bilemedim dr gidicem bugun belli olur o zamn ☺
Yok canım inmemiş
badem yağı tüylenme yapabilir diye hiç kullanmadım. Yağları karıştırmıyorum canım çatlak bakım yağı almıştım ben. İçerisinde papatya, susam, zeytin yağı, buğday, ceviz, kakao yağı vs var. Son haftaya kadar iyi gidiyordu. Bi kan tahlili yaptırayım ben en iyisi.Canım karaciğerse kaşıntıya yol açan muhakkak takip ettir, son aylarda olabiliyomuş.. Sen yağlarıda karıştırma sadece badem yağı bir dene bence
Ayy kızlar bugün 36 +0 oldum heycan sardı çok doğum yaklaştıkça siz ne alemdesiniz bebişleri kucağımıza almaya çok az kaldı :))
Bende baslarda bir tuylenme oldu ama suan dokulmusler tatlim :) .. bencede sen kan ver, son aylarda hic riske atmaya degmezbadem yağı tüylenme yapabilir diye hiç kullanmadım. Yağları karıştırmıyorum canım çatlak bakım yağı almıştım ben. İçerisinde papatya, susam, zeytin yağı, buğday, ceviz, kakao yağı vs var. Son haftaya kadar iyi gidiyordu. Bi kan tahlili yaptırayım ben en iyisi.
Canim bende bulamadim, bu kadar dusuncesizlik olmaz :/firkan çok geçmiş olsun oğluşuna canim..
Diyecek bişey bulamadım, ben oldum herkes olsun diyor heralde
Kızlar burada ki paylaşılan göbüşlerin hiçbiri inmemiş dahabu göbegin aşagıda doğumun yakın diye niye derler hiç anlamam ya oğlumun okulunda 9 ocakta doğum yapacak bir anne var göbegini görseniz direk yere düşecek nerdeyse... tam poponun üzerinde gibiydi... göbek indiği zaman üst kısmı neredeyse dümdüz oluyor
Yok canım inmemiş
Ayy senin tosbiki merak ediyorum bakalım kaç kg olmuş. 3.5 uğu geçmiştir bence
Yok inmemiş canım
Çok teşekkür ederim sagol.. diğer zamanlar önemli degilde hastayken çok zor. Çünkü büyükte olsa aynı bebek gibi oluyorlar
Ne yapacagını şaşırıyor insan.. birde öğretmenine hasta olduğunu göndermeyeceğimi haber verdim. Sınıfta su çiçeği olan varmışbenim oğlan geçirmişti ama inş mikrobunu falan getirmez eve. Yandım yoksa
Gözlerimi bi kapatsam actigimda hem evin butun isleri bitmis hemde kizim dogmus olsa... cok sey mi istiyorumm :) tam ignelerim bitiyo aci bitiyo derken bu kiz icerde ne kemik birakti ne de organ galiba :/ bu arada bezi herkes prima aldi galiba?
Bana hediye geldi gelmeseydi almazdim zaten ne kadrck ks grcz bde cok fazla dsari camayz ancak arabaylakızlar merhaba mont astronot gibi birsey almamız lazım mı dersiniz? sizler aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?