2016 Şubat Anneleri

firkan çok geçmiş olsun oğluşuna canim..
Diyecek bişey bulamadım, ben oldum herkes olsun diyor heralde

Ohh hadi gözün aydın:) seytan diyor ki habersiz baska ev bulun çıkın kiracı arasinlar kış vakti

Ohh hadi gözün aydın:) seytan diyor ki habersiz baska ev bulun çıkın kiracı arasinlar kış vakti
valla onu bende düşündüm. eşime dedim oda diyor ki bu halde kendine de zarar verirsin. yani intikam alacak vaziyette değilim. ama su aylarda olmasaydım kesin ortada bırakırdım böylesini

Hosgeldin aramiza canim.. ver eline telefonu ceksin esin, basa sarar sarar gulersiniz ilerde ne guzel
Oglumda bu kadar agirlasmamistim dogumuma kadar hic kimseye gereksinim duymamistim, bu kizzzz beni ne hallere dusurdu. Dogsun buyusun bunlar kendine ev silme, bulasik yikama, toz alma olarak doncek haberi yok NoT kiyamam ki ama ben ona)

canım ben olsam riske atmam 27 de sezeryan olurdum. doktor tatildeyken ya doğum olursa diye strese girmekten iyidir bence.
Doğum sonrasindada dr olmiycak beni başka dr a emanet edicek mis valla zaten bu belirsizlik ve stres beni erken doğum yaptiricak son ay 8 aydır gittiğim ve ilk dogumumuda yaptığım dr da yok oldu buda izin derdinde sanssizim valla

Allah yardım eder demiştim cnm...

İnmemiş gibi duruyor sanki

İ-ihhhh inmemis gornuyo canim

Yok inmemiş de ne minyon göbekler burdakiler.benimki füze gibi oldu çok da gergin..

Dün yengemin annesi beni gordu inmiş gobegin dedi ilk bebiste bu kadar iner falan dedi yaslica bi anane ☺benimde boyle ayni gibi geldi ama bilemedim dr gidicem bugun belli olur o zamn ☺

Yok canım inmemiş

ben anlamıyorum göbeğimi, gecen cok dile getirmişlerdi her göreen aaaa inmiş tetikte ol demişti
lakin göbeğime tepeden bakınca ufak bişy yandan bakınca maşAllahı var

Canım karaciğerse kaşıntıya yol açan muhakkak takip ettir, son aylarda olabiliyomuş.. Sen yağlarıda karıştırma sadece badem yağı bir dene bence
badem yağı tüylenme yapabilir diye hiç kullanmadım. Yağları karıştırmıyorum canım çatlak bakım yağı almıştım ben. İçerisinde papatya, susam, zeytin yağı, buğday, ceviz, kakao yağı vs var. Son haftaya kadar iyi gidiyordu. Bi kan tahlili yaptırayım ben en iyisi.

Benim Allah izin verirse KIZIM olacak ama beni gören herkes ERKEK mi diye soruyor.
Göbüşüm erkek annesi göbüşüne benziyormuş
2 dr farklı zamanlarda KIZ dedi, tüm hazırlıklar KIZ için yapıldı, canım sıkılıyor, bu saatten sonra OĞLUM mu olacak ki
Kafamı karıştırıyorlar uff

Bende baslarda bir tuylenme oldu ama suan dokulmusler tatlim :) .. bencede sen kan ver, son aylarda hic riske atmaya degmez

Merhaba arkadaşlar. Bugün moralim bozuk gittiğim hastanenin sgk anlaşmasında sorun varmış doğuma kadar çözülmezse işim çok kötü başka hastane mi araştırsam acaba bu haftadan sonra başka doktor kabul eder mi?

Gözlerimi bi kapatsam actigimda hem evin butun isleri bitmis hemde kizim dogmus olsa... cok sey mi istiyorumm :) tam ignelerim bitiyo aci bitiyo derken bu kiz icerde ne kemik birakti ne de organ galiba :/ bu arada bezi herkes prima aldi galiba?

cocuklari hasta olan annislere ve cocuklarina sifa diliyorum. aman kizlar kendinize ve bebislerinize dikkat edin. heryerde grip salgini var

benim tospige nazar ettim, iki hftadir sadece 100gr almis. 3300 olmus. boyuda uzamamis yine haftasina gore 1 hafta buyuk ama eski tosunlugu sayesinde. drcugum haftasini yakalamasi iyi dedi. dert etmiyorum bende. artik tosunum demicem nazar olmasin diye dogumu rahat olur Allahin izniyle, annesini dusundugunden buyumemis yavrum

idrar yolu enf gecmemis daha da artmis. yine antibiyotik verdi. gunde 3 sefer iceceksin dedi. midem dayanir umarim.

bir de nstde ilk defa uyudu aslanim hastanede yattigimda cekilen nstlerde dahil 20 nst cekilmisimdir. hepsinde kipir kipirdi. hemsireler cok guluyordu. ama bu sefer baya uyudu. ikinciyi cekilmek zorunda kaldim. sagdan soldan gobusumu ittire kaktira azicik hareket ettirdiler
bugun pek nazliydi oglusum.

cati muayenesi yapar diye dusunmustum drumun ama yapmadi. ne zaman yapacaksiniz diye de sormadim

bu haftayida atlattik bakalim haftaya cumayi bekleyecek mi oglum

Ah olsaya öyle bişey. 1 ayın uykusuzluğu gitse üstümden evin bütün işleri bitse oğlumda beşiğinde uyuyo olsa...☺
Bezi bende prima aldım. Beyazından sonrasında da yeşile geçicem herhalde. Tabi bakalım alerji fln yapar mı? Eltim çok uğraştı bez konusuyla çünkü.
Gözlerimi bi kapatsam actigimda hem evin butun isleri bitmis hemde kizim dogmus olsa... cok sey mi istiyorumm :) tam ignelerim bitiyo aci bitiyo derken bu kiz icerde ne kemik birakti ne de organ galiba :/ bu arada bezi herkes prima aldi galiba?

kızlar merhaba mont astronot gibi birsey almamız lazım mı dersiniz? sizler aldınız mı?
Bana hediye geldi gelmeseydi almazdim zaten ne kadrck ks grcz bde cok fazla dsari camayz ancak arabayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…