- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Böyle durumlarda genellikle ev sahibi ile anlaşılıp belirli saatlerde müşteri görmeye geliyor. Öyle yol geçen hanı olmuyor. akşamları bir saat verirsiniz o saatte gelirler.Bence bu halinle kendini yorma çünkü ne kadar hiç birşey yapmayacağım desen de insan duramıyor ters bir hareket yaparsın falan ya da sen git annenlerde yat ne yapıyorlarsa başkaları yapsın. bunu yapabilirsen taşının.kızlar değişik duygular içindeyim. ne yapacağımı şaşırdım. biliyorum yeri değil ama akıl almaya ihtiyacım var. bugün ev sahibem gelip evimizi satılığa çıkardığını ve evi görmeye gelebileceklerini söyledi.oysa biz mayısta çıkacağız demiştik. annesi hastaymış yada bahane ediyor bilmiyorum. tmm dedim.ama eşim hayatta izin vermem yol geçen yerimi burası dedi. taşınalım tamam ha mayıs ha şimdi dediuygun evler buldu. anneme söyledim bir haftaya taşınabiliriz gelip bana yardım edermisin dedim tmm dedi ama babam koca göbek ev taşınmaz, gelen müşterilere evi açmazsın olur biter diye kızdı ben bunu yapamam.kimsenin rızkıyla oynamak istemiyorum ev sahibem ile de kötü olmak istemiyorum. sizce ne yapmalıyım. bir cesaret diyip taşınayım mı yoksa kırıp dizimi oturayım mı karar verebilmiş değilim
unibaby 12li ıslak mendil yanında köpük şampuan hediyesiyle almıştım canım.Kizceler şampuan ne marka aldiniz?
38den sonra bakıcam dediKizlar catiniza fln ne zmn bakti doktor peki ?
normalde hep üşürüm kat kat örtünürüm ev soğuk olmamasına rağmen. Son zamanlarda ben de terliyorumBende aynı döne döne rahat uyku pozisyonu bulamadım... Bide sıcak b as tı...
gözünaydın canım hamile halinle çok zor olurdu. Yine de çıkmayı düşünürseniz bence yaza doğru daha rahat olur.tünaydın kızlar. bugün güne güzel başladım. çünkü ev sahibim ile kocası tartışmış evin satılması konsunda. bunun sonucu evin satılması işi iptal olmuş. güler misin ağlar mısın. Allahım dualarımı kabul etti. bir gecede herşey tersine döndü çok şükür
benim de kızım olacak canım aynı şeyi bana da söylediler hiç takmıyorum. Göbeğimiz yayılmadığı öne doğru sivrildiği için erkek olacağını sanmıyorum. Her bünye farklı sonuçtaBenim Allah izin verirse KIZIM olacak ama beni gören herkes ERKEK mi diye soruyor.
Göbüşüm erkek annesi göbüşüne benziyormuş
2 dr farklı zamanlarda KIZ dedi, tüm hazırlıklar KIZ için yapıldı, canım sıkılıyor, bu saatten sonra OĞLUM mu olacak ki
Kafamı karıştırıyorlar uff
cnm sen tip bilimine guven. iki dr kiz dediyse kizdirBenim Allah izin verirse KIZIM olacak ama beni gören herkes ERKEK mi diye soruyor.
Göbüşüm erkek annesi göbüşüne benziyormuş
2 dr farklı zamanlarda KIZ dedi, tüm hazırlıklar KIZ için yapıldı, canım sıkılıyor, bu saatten sonra OĞLUM mu olacak ki
Kafamı karıştırıyorlar uff
hangi sehirdesin cnm? riskli bir gebelik yasamiyorsan ve ozel hastane istiyorsan hepsi kabul eder.Merhaba arkadaşlar. Bugün moralim bozuk gittiğim hastanenin sgk anlaşmasında sorun varmış doğuma kadar çözülmezse işim çok kötü başka hastane mi araştırsam acaba bu haftadan sonra başka doktor kabul eder mi?
ben de istiyorum o dedigindenGözlerimi bi kapatsam actigimda hem evin butun isleri bitmis hemde kizim dogmus olsa... cok sey mi istiyorumm :) tam ignelerim bitiyo aci bitiyo derken bu kiz icerde ne kemik birakti ne de organ galiba :/ bu arada bezi herkes prima aldi galiba?
Hadi gozun aydin canim. Dun okudum baya canin sklmisti bu duruma. Allah gonlune gore versin herseyi.tünaydın kızlar. bugün güne güzel başladım. çünkü ev sahibim ile kocası tartışmış evin satılması konsunda. bunun sonucu evin satılması işi iptal olmuş. güler misin ağlar mısın. Allahım dualarımı kabul etti. bir gecede herşey tersine döndü çok şükür
hadi ya kötü olmuş hangi şehirdesin hangi hastaneye gidiyorsun pekiMerhaba arkadaşlar. Bugün moralim bozuk gittiğim hastanenin sgk anlaşmasında sorun varmış doğuma kadar çözülmezse işim çok kötü başka hastane mi araştırsam acaba bu haftadan sonra başka doktor kabul eder mi?
Kizlarr bu arada Gunaydin :))
Bugun ofise geldik, bir arkadasimiz hastaydi duzelmis aramiza katilmis, ama surat bayagi kayik.. neyin var vs derken domuz gribi oldugunu, cocuklarininda hasta oldugunu (onlari nasil evde birakip geldiyse artik) suan gozetim altinda olduklarini filan soyledi biz tabi sokHerkes meetingroom'a gecti 5 hamileyiz bu arada ofiste :) Sonra mudurumuz kibarca eve gonderdi bizde rahatca ofise gecebildik.. Bu kadar rahat olamaz bir insan ya, 3 gunde ne ara tam olarak duzeldin? Cocuklarin domuz giribi bakiciya birakip nasil geldin? Bakiciyida hasta ediceksin yazik degilmi? Ofiste o kadar hamile bayan var onlara bulastiririm diye hicmi endiselenmiyorsun? ben bunlari dusunurken o yol almisti bile.. Cok ayip yaaa, insanlardaki rahatligi anlayamiyorum gercektende
Canım takılma ha 27 ocak ha 1 şubat. Bence o doktora güvendiysen ocakta yap canımDrum yüzünden piskolojim bozuldu 3 haftadır Rüyalarimda doğum yapıyorum de ameliyat oldu ve yok büyük ihtimalle dogumdada olmiycak başka dr buldum ve bana sezeryan günü verdi ilk 29 ocak ben 1 Şubat istedim şimdide bu dr demezmi ben 28 ocakta izne cikicam 27 de gel yapiyim dogumu gidiyim.diye yaa ne bu sansssizligim bu gece sabaha kadar drlarda uğraştım Rüyalarımda şimdi karar veremiyorum ya kendimi riske atıp 1 Şubat bekliycem o arada doğum olursa başka dr yapar dediler yada dr dediği gibi 27 ocakta gidip sezeryan olucam ben bu kadar stres olmuş ken ins kızım kendi kendine bi günde gelir ilk bebegim de 37 de suyun gelmesiyle doğdu bu ne program.yaa sinirimi bozdu hangi dr güvensem izne.cikicaği tuttu
Gunaydin canim.gecmis olsun. Aynen bende senin gibiyim 5 yasinda oglum var simdi bi oksurse hemen bakiyorum tedirgin oluyorum ama bebek olunca bu kadar dikkat edebilirmiyim acaba diye de hergun dusunuyorum uzuluyorum bazen. Ne de olsa ilk gözagrimiz
Geçmiş olsun canımAllah kolaylık versin sizlere. Biz daha 1 tanesini nasıl büyütücez diye düşünüyoruz. Sizin durumunuzu düşünemiyorum ..
firkan aynen ..bizim oglanda 5 gundur 39larda atesle perisan.dusmuyor atesi oksuruk bi yandan kivraniyor gece 2 saatte bir ilac veriyorum ates icin..bebiste olunca napariz dedigim cok oluyor..insallah ikinciler daha direncli olur ;((
Ay canim cok gecmis olsunn.. sen birde hamilesin nasil zordur anlayabiliyorum.. Allah yardimcin olsun kardes :))
firkan geçmiş olsun canım iyileşir inşallah hemen bende nasl buyutcem diye dusunyrm hiç uyumam heralde korkudan
Çok sagolun kızlar bu domuz gribi şuan çok yaygınmış aman dikkat edelim. Oğlumun arkadaşı su çiçeği olmuş ben ondan korktum hamilelikte tehlikeli bir hastalık. Oğlan geçirdi ama eve mikrop getirmiştir diyr düşünüyordum. Doktoru aradım o an vücudunda su çiçeği olan çocukla aynı ortamda bulunmamak lazımmış. Birde şuan salgın varmış. Öğretmen olanlar aman dikkat edinfirkan çok geçmiş olsun oğluşuna canim..
Diyecek bişey bulamadım, ben oldum herkes olsun diyor heralde
Canım üzülme bebekler çok hızlı kilo alıp irileşirse son ay az kilo alabilirmiş. Doktorum demişti.cocuklari hasta olan annislere ve cocuklarina sifa diliyorum. aman kizlar kendinize ve bebislerinize dikkat edin. heryerde grip salgini var
benim tospige nazar ettim, iki hftadir sadece 100gr almis. 3300 olmus. boyuda uzamamisyine haftasina gore 1 hafta buyuk ama eski tosunlugu sayesinde. drcugum haftasini yakalamasi iyi dedi. dert etmiyorum bende. artik tosunum demicem nazar olmasin diye dogumu rahat olur Allahin izniyle, annesini dusundugunden buyumemis yavrum
idrar yolu enf gecmemis daha da artmis. yine antibiyotik verdi. gunde 3 sefer iceceksin dedi. midem dayanir umarim.
bir de nstde ilk defa uyudu aslanimhastanede yattigimda cekilen nstlerde dahil 20 nst cekilmisimdir. hepsinde kipir kipirdi. hemsireler cok guluyordu. ama bu sefer baya uyudu. ikinciyi cekilmek zorunda kaldim. sagdan soldan gobusumu ittire kaktira azicik hareket ettirdiler
bugun pek nazliydi oglusum.
cati muayenesi yapar diye dusunmustum drumun ama yapmadi. ne zaman yapacaksiniz diye de sormadim
bu haftayida atlattik bakalim haftaya cumayi bekleyecek mi oglum
ya yok artık yaaaa bu ne pişkinlik...
Maşallah canım. Benimkinin de başı önde gidiyor canım eşimin ki büyük. Bn diyorum büyük olursa normal hiç olmaz diyeKizlarr hastaneden geldim şimdi çok kahkali bi kontroldu kayin validem bebisi merak ettigi icin yakinda ki ozel hastaneye gittik daha once de gitmistim bu dr muayne dr cok sasirdi gul gul olduk resmen cok kilo almisim ona bi laf soyledi dikkat et dedi vitaminleri 2-3 gunde bir almami soyledi bebise gelince uzunboylu bi oglum olucak kafasi epey bi onde 39.haftada gibi gorunuyo ondaki ultrasonlarima bakti ona gore 17 subat dogum zamanim ama ocakta dogucak gibi dedi ayrica bu cocugu nasil dogurcan diyo koca kafali bebisime bakip :) ama kilosu normal 2900 normalde bebekler 49-50 cm dogar seninki bu gidisle 55-56 -57 cm bile dogabilir dedi cok guzel gecti kontrol bakalim onumuzde ki hafta kendi dr ne diyecek onumuzdeki hafta heralde bebis bi 40 hafta olur ☺☺dünyaya gelmeye merakli bebiş yahuu
Canım senin bebiş böyle iri giip doğarsa 1 numara biraz zor kullanırsın.cnm sen tip bilimine guven. iki dr kiz dediyse kizdirsen yine bir daha ki dr kontrolunde tekrar teyit ettir
hangi sehirdesin cnm? riskli bir gebelik yasamiyorsan ve ozel hastane istiyorsan hepsi kabul eder.
riskliyse ya da unv hastanesi istiyorsan bazi unv hastaneleri ileri gebelikleri kabul etmiyorlar. direkt kadin dogum hastanelerine yonlendiriyorlar. stres yapma, vardir bunda da bir hayir
ben de istiyorum o dediginden
evet prima aldik. aslinda 1 paket 1 numara alalim, bebisin boyutuna gore ikinciyi 2 numara aliriz diyordum ama dedemiz heyecanli cikti. iki paket daha almis 1 numaradan. bol bol alt degistiricem bitsin diye
Anlamadım ben ya domuz gribi olanı hastne bırakıyormukiYa kadin cok rahat.. zaten gitmese biz hamisler gidicektik eve :) Kalmis surda bir haftam, riske atarmiyim yahu!
Kız niye utanıyorsun. Eninde sonunda heryerimizi görecekler normalde olsa sezeryanda olsa kaçış yokBizde dün kontrole gittik. Çok şükür ii miş oğlum. Maşallah. 49 cm 2900 gr olmuş. Az biraz kasıklara doğru dönmüş. Artık makat gelişi deilmiş. Ama kanala inememiş.çapraz duruyo. Doğum konusunda ne istiyosun dedi. Nasıl olanı uygunsa öle olsun yeter ki sağlıklı doğsun dedim. O zmn 20 sinden sonra çatı muayenesi yaparız herşey belli olur dedi. Şu çatı muayenesi olayı olmasaydı keşke. Ne ağrı ne acı umrumda değil ama çok utanıyorum. Sorarım belki yapmasanız olmaz mı diye. ☺
Olma ihtimali varsa denerim ama dr lar riske atmicak gibi cunki devlet hastanesine gidiyorum oda sezeryan olabilirsin demisti onumuzde ki hafta bakalim netlesir heraldeMaşallah canım. Benimkinin de başı önde gidiyor canım eşimin ki büyük. Bn diyorum büyük olursa normal hiç olmaz diye
Canim o kadar detayli soramadik, gelmesiyle gitmesi bir oldu.. ha kendi abartip domuz giribi dediyse, kusura bakmasin.. sakasi bile komik degil..Anlamadım ben ya domuz gribi olanı hastne bırakıyormukikadın biraz abartmış olmasın.. çocukları niye evdeki ??
Boyle tiplere hasta oluyorum bendeCanim o kadar detayli soramadik, gelmesiyle gitmesi bir oldu.. ha kendi abartip domuz giribi dediyse, kusura bakmasin.. sakasi bile komik degil..
Ayna gotur canim el aynalarindan her kadinin hosuna gider :)Kizlar size bir sey danisicam. Hastanede yattigim sure boyunca hemsireler olsun, asistan dr lar olsun hepsi de cok sicak ve ilgili davrandilar devlet hastanesi olmasina ragmen. Boyle kisiye ozel, minik birer hediye vereyim istiyorum. Onerebileceginiz bir seyler var mi? Neler olabilir sizce?
Canim kk dan bir bayandan lens almistim zamanında prokart yolladı bana hediye.. Bi faydasi var mi bilmiyorum hic arastirmadimcanım ben de 34+2 yim, çok heyecanlıyım:)
TIRMIK pro üyelik ne oluyor canım, farkı ne? merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?