2016 Şubat Anneleri

Böyle durumlarda genellikle ev sahibi ile anlaşılıp belirli saatlerde müşteri görmeye geliyor. Öyle yol geçen hanı olmuyor. akşamları bir saat verirsiniz o saatte gelirler.Bence bu halinle kendini yorma çünkü ne kadar hiç birşey yapmayacağım desen de insan duramıyor ters bir hareket yaparsın falan ya da sen git annenlerde yat ne yapıyorlarsa başkaları yapsın. bunu yapabilirsen taşının.

Kizceler şampuan ne marka aldiniz?
unibaby 12li ıslak mendil yanında köpük şampuan hediyesiyle almıştım canım.

Kizlar catiniza fln ne zmn bakti doktor peki ?
38den sonra bakıcam dedi

Bende aynı döne döne rahat uyku pozisyonu bulamadım... Bide sıcak b as tı...
normalde hep üşürüm kat kat örtünürüm ev soğuk olmamasına rağmen. Son zamanlarda ben de terliyorum

gözünaydın canım hamile halinle çok zor olurdu. Yine de çıkmayı düşünürseniz bence yaza doğru daha rahat olur.
benim de kızım olacak canım aynı şeyi bana da söylediler hiç takmıyorum. Göbeğimiz yayılmadığı öne doğru sivrildiği için erkek olacağını sanmıyorum. Her bünye farklı sonuçta

Bizde dün kontrole gittik. Çok şükür ii miş oğlum. Maşallah. 49 cm 2900 gr olmuş. Az biraz kasıklara doğru dönmüş. Artık makat gelişi deilmiş. Ama kanala inememiş.çapraz duruyo. Doğum konusunda ne istiyosun dedi. Nasıl olanı uygunsa öle olsun yeter ki sağlıklı doğsun dedim. O zmn 20 sinden sonra çatı muayenesi yaparız herşey belli olur dedi. Şu çatı muayenesi olayı olmasaydı keşke. Ne ağrı ne acı umrumda değil ama çok utanıyorum. Sorarım belki yapmasanız olmaz mı diye. ☺

cnm sen tip bilimine guven. iki dr kiz dediyse kizdir sen yine bir daha ki dr kontrolunde tekrar teyit ettir
hangi sehirdesin cnm? riskli bir gebelik yasamiyorsan ve ozel hastane istiyorsan hepsi kabul eder.
riskliyse ya da unv hastanesi istiyorsan bazi unv hastaneleri ileri gebelikleri kabul etmiyorlar. direkt kadin dogum hastanelerine yonlendiriyorlar. stres yapma, vardir bunda da bir hayir
Gözlerimi bi kapatsam actigimda hem evin butun isleri bitmis hemde kizim dogmus olsa... cok sey mi istiyorumm :) tam ignelerim bitiyo aci bitiyo derken bu kiz icerde ne kemik birakti ne de organ galiba :/ bu arada bezi herkes prima aldi galiba?
ben de istiyorum o dediginden
evet prima aldik. aslinda 1 paket 1 numara alalim, bebisin boyutuna gore ikinciyi 2 numara aliriz diyordum ama dedemiz heyecanli cikti. iki paket daha almis 1 numaradan. bol bol alt degistiricem bitsin diye

Hadi gozun aydin canim. Dun okudum baya canin sklmisti bu duruma. Allah gonlune gore versin herseyi.

Kizlar size bir sey danisicam. Hastanede yattigim sure boyunca hemsireler olsun, asistan dr lar olsun hepsi de cok sicak ve ilgili davrandilar devlet hastanesi olmasina ragmen. Boyle kisiye ozel, minik birer hediye vereyim istiyorum. Onerebileceginiz bir seyler var mi? Neler olabilir sizce?

Kizlarr hastaneden geldim şimdi çok kahkali bi kontroldu kayin validem bebisi merak ettigi icin yakinda ki ozel hastaneye gittik daha once de gitmistim bu dr muayne dr cok sasirdi gul gul olduk resmen cok kilo almisim ona bi laf soyledi dikkat et dedi vitaminleri 2-3 gunde bir almami soyledi bebise gelince uzunboylu bi oglum olucak kafasi epey bi onde 39.haftada gibi gorunuyo ondaki ultrasonlarima bakti ona gore 17 subat dogum zamanim ama ocakta dogucak gibi dedi ayrica bu cocugu nasil dogurcan diyo koca kafali bebisime bakip :) ama kilosu normal 2900 normalde bebekler 49-50 cm dogar seninki bu gidisle 55-56 -57 cm bile dogabilir dedi cok guzel gecti kontrol bakalim onumuzde ki hafta kendi dr ne diyecek onumuzdeki hafta heralde bebis bi 40 hafta olur ☺☺dünyaya gelmeye merakli bebiş yahuu

hadi ya kötü olmuş hangi şehirdesin hangi hastaneye gidiyorsun peki

ya yok artık yaaaa bu ne pişkinlik...
Canım takılma ha 27 ocak ha 1 şubat. Bence o doktora güvendiysen ocakta yap canım canını sıkma

Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin sizlere. Biz daha 1 tanesini nasıl büyütücez diye düşünüyoruz. Sizin durumunuzu düşünemiyorum ..

firkan aynen ..bizim oglanda 5 gundur 39larda atesle perisan.dusmuyor atesi oksuruk bi yandan kivraniyor gece 2 saatte bir ilac veriyorum ates icin..bebiste olunca napariz dedigim cok oluyor..insallah ikinciler daha direncli olur ;((

Ay canim cok gecmis olsunn .. sen birde hamilesin nasil zordur anlayabiliyorum.. Allah yardimcin olsun kardes :))

firkan geçmiş olsun canım iyileşir inşallah hemen bende nasl buyutcem diye dusunyrm hiç uyumam heralde korkudan

firkan çok geçmiş olsun oğluşuna canim..

Diyecek bişey bulamadım, ben oldum herkes olsun diyor heralde
Çok sagolun kızlar bu domuz gribi şuan çok yaygınmış aman dikkat edelim. Oğlumun arkadaşı su çiçeği olmuş ben ondan korktum hamilelikte tehlikeli bir hastalık. Oğlan geçirdi ama eve mikrop getirmiştir diyr düşünüyordum. Doktoru aradım o an vücudunda su çiçeği olan çocukla aynı ortamda bulunmamak lazımmış. Birde şuan salgın varmış. Öğretmen olanlar aman dikkat edin
karincam canım oğlanın ateşi hiçmi düşmüyor düşmüyorsa doktora götür Allah korusun ne bileyim ben korktum bu domuz gribinden.. haberlerdede diyor salgın var diye.
Canım üzülme bebekler çok hızlı kilo alıp irileşirse son ay az kilo alabilirmiş. Doktorum demişti. iyi maşallah bak seni düşünüyor

Maşallah canım. Benimkinin de başı önde gidiyor canım eşimin ki büyük. Bn diyorum büyük olursa normal hiç olmaz diye

Canım senin bebiş böyle iri giip doğarsa 1 numara biraz zor kullanırsın. ben oğlanda sadece 1 paket kullanmıştım 2. Paket yarıda kalmıştı. dedenin aldığı bezlerin fişi duruyorsa bence degiştir 2 numara al. En azından onları kullanırsın boşa gitmez

Ya kadin cok rahat.. zaten gitmese biz hamisler gidicektik eve :) Kalmis surda bir haftam, riske atarmiyim yahu!
Anlamadım ben ya domuz gribi olanı hastne bırakıyormuki kadın biraz abartmış olmasın.. çocukları niye evdeki ??

Kız niye utanıyorsun. Eninde sonunda heryerimizi görecekler normalde olsa sezeryanda olsa kaçış yok
O an hiçbişey düşünmüyorsun zaten olsun bitsin diyorsun.

Olm
Maşallah canım. Benimkinin de başı önde gidiyor canım eşimin ki büyük. Bn diyorum büyük olursa normal hiç olmaz diye
Olma ihtimali varsa denerim ama dr lar riske atmicak gibi cunki devlet hastanesine gidiyorum oda sezeryan olabilirsin demisti onumuzde ki hafta bakalim netlesir heralde

Anlamadım ben ya domuz gribi olanı hastne bırakıyormuki kadın biraz abartmış olmasın.. çocukları niye evdeki ??
Canim o kadar detayli soramadik, gelmesiyle gitmesi bir oldu.. ha kendi abartip domuz giribi dediyse, kusura bakmasin.. sakasi bile komik degil..

Canim o kadar detayli soramadik, gelmesiyle gitmesi bir oldu.. ha kendi abartip domuz giribi dediyse, kusura bakmasin.. sakasi bile komik degil..
Boyle tiplere hasta oluyorum bende
Bana da gelecek olanlara diyorum hastaysan gelme diye aslinda onlarin dusunmesi lazim canim
Dusunceli olanlar da var biraz burnunu cekse gelmeyeym sana diyenler , en guzeli

Ayna gotur canim el aynalarindan her kadinin hosuna gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…