2016 Şubat Anneleri

Bencede ya bu kadar basit olamaz uc gunde gecicek kadar hafif bir virus degil bu.. ayrica zaten boyle birsey olsaydi arayip soylerdi ve coktan haberimiz olurdu diye dusunuyorum..

ohh miss ne güzel:) ben de yaklaşık yarım saat sonra evdeyim inş ohh 2 gün daha tatil

eve gidince artık yemek yapmama isteği oluştu bende, çok halsiz hissediyorum kendimi
siz de yemekten sıkıldınız mı, yapabiliyo musunuz kızlar?

Kizlar bende cantami hazirladim fakat 2 valiz 1 sirt cantasi abarttikmi ne.. Ne olur ne olmaz diye herseyi aldim arabaya koycaz simdiden. Cunku oglusum 10/gun ileride gorundu bu hafta 35+4 cikti 34+1 iz sat a gore :) dogum yolunada donmus dr ileri ckinca persembe gunu tekrar cagirdi bakalim hepimizn hakkinda hayirlis

Valla hic yemek yapasim gelmio nerde pratik bisey var onu yapiorm. cok gicik bir durum

Rabbim yardım etsin canim. Ben de geçen hafta yaptım sınavları. Bu hafta ders içlerini verip hayırlısı diyeceğim insallah :) su derste ses yükseldikçe nasıl cosuyorlar gerçekten. Gulesim geliyor o an :) çok komikler ya :)

Valla siz ogretmenler boyle konusunca hrp aklima lisede tarih hocam vardi oda hamileydi bize bebis hareket ettiginde gosterirdi tenefusde cok severdim kendisini ayh cok guzel bisey ya. yillar sonra siizn ogrencilerinizde hatirliycak sizi :) cok sanslisiniz

Yine öyle doğru şeyler yazmissin ki. Her harfine katılıyorum. Ve maalesef yaşadık. Çoğumuzun yaşadığı toplumda hep ayipti bunlar... O rasini öyle tabulastirmisiz ki vajinusmus korkulu ruyamiz oldu. Hem de hiç yokken. Şimdi evlenen her arkadaşa rahat ol diyorum hiçbir şey yok diyorum ki içleri rahat etsin...

O ağrılar çoğumuzda var canım,gece mesela hiç uyuyamadım belimden girip karnıma yayılan bir sancı vardı 1 saat kadar sürdü düzeldi. Kasık ağrısı artık hep yaşıyorum sağdan sola dönerken,oturduğum yerden kalkarken,yürürken hep var o ağrı,geçen gün bende sormuştum ateş basıyor çok terliyorum diye yine birçok arkadaş bendede var yazmıştı.
Bebekler irileşti ağırlık yapıyorlar,kemikler açılıyor vücut doğuma hazırlanıyor,omurgamız yamuldu resmen çok şiddetli ve düzenli sancı olmadıkça korkmayın diyorlar ama dayanamazsan doktoruna danış istersen

Haha :) ben sakliyorum. Orta okul çocukları. Ama bugün derse öyle kaptirmisim ki tahtadan sivri ucuna gittikçe çocuklar dayanamayıp uyardı. :) hocam o tarafa gitmeyin karninizi carpacaksiniz diye çok korkuyorum dedi :) çok guldum hallerine :))

Insallah canim :) dilerim hersey kolay olur, herkesin hamileligi farkli ama birazda psikolojik olarak kendini hazirlamak ve sartlamak ise yaramiyor degil

Kızlar bende aksine hamileliğin başından beri ateşten öldüm ama şimdilerde çok üşüyorum .. Önce atlet şortla yatarken şimdi evde soba yandığı halde kat kat giyiniyorum

Canım ben de Bursa da Ren-tıp a gidiyorum, konuşmadın mı bu konuyu hastaneyle? Başından beri düzenli olarak oraya gidiyorsan bizi çok etkilemiyor bu durum. 60 TL muayene ücreti 75 TL, 1069 TL olan doğum ücreti 1250 TL olmuş sadece. Bana söyledikleri bu, sizi mağdur etmicez dediler.

ben dun aradım doktoru. Ben de myom da oldugu ıcın karnımın sol alt tarafında bır agrı baslamıstı, dayanılamayacak gıbı degıl ama sonucta ınsan endıselenıyor. Ara ara da kasık agrısı ama yıne dayanılamayacak gıbı degıl. Bır de yuyurken sankı rahmım dusecekmıs ya da bır de altıma kacıracakmısım gıbı bır hıs. Doktor bunlar normal ama agrı cok olursa ve kanama eslık ederse tehlıkelı dedı. Myom ıcın de agrı yapabılır dedı

Seninkiler kucukmus :) bizde yardimci olurduk hatta hic kalkmazdi hocamiz. Cok haylaz bi siniftik ama onun derslerinde ses cikmazdi :)

Allah yardımcın olsun canım sen kendin vuramazsan eşin vursun.. inş toparlar bebişin ama çokda geriden gelmiyor. Belki geç döllenme olmuştur.
Çok sağol canım sakin olmama yardımcı oldu yazdıkların bende çarşambayı bekleyeyim diyordum daha enteresan birşey yaşamazsam iyi ki aramızdasın :)
Benimde geçen ay çok şiddetliydi ağrılarım.. karnım komple sertti. O zaman da acele edip gitmemiştim doktora.. çünkü acil gittiğin zaman birsürü şeylere bakıyorlar alttan kontrol ediyorlar. İnsanı telaşlandırıyorlar Bunu istemiyorum ben. kontrol günümü beklemiştim bende senin gibiyim çok aciliyet yoksa zamanımı bekliyorum. Ağrı degilde sancıların çok şiddetli olursa bekleme. Ama sadece ağrıların olursa sıkıntı yok
iyi bari yalnız değilmişim tıp bilimine mi güvencez çevremizdekilere mi anlamadım
Hihii tabiki etrafındaki teyzelere herşeyi onlar çok iyi biliyor doktorlar kız dediyse öyledir canım. Her kontrole gittiğinde doktor teyit etmiyormu?
Ayıp ayıp... annelerimize doğru düzgün hiçbirşey soramadıkki.. Allahtan internet var merak ettiğini buluyorsun eskiden ne yapıyorlarmışki...

Muayene ücreti 15 tl mi artmış?? aman sene sonu hamile olmakta iyi degilmiş.

firkan Canm nazar değdirdm galiba kendi kendime ağrım yok derken Ayağa kalkar kalkmaz bebek aşağıda toplanıp popişi dayıyo bayağı alt taraflara çok sertleşiyor karnım.. Kasılma dediğiniz böyle bişey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…