- 20 Temmuz 2015
- 281
- 192
- 33
- 39
Aslında hep etrafmızfakilerden kaynaklanıyor. Bekar kızken yok bacaklarını açarak oturma ayıp yok şöyle yok böyle. Evlenirken canın çok acıyacak çok kötü birşey canından can kopacak kanaman çok olacak.Bilmem ne.. doğum yapacakken yok böyle bir acı anne olmak çok zor. İçimden koca bir bebek çıkacak. Yok sen beceremezsin korkuyorsun sen... bla bla bla...
Bizi böyle korkak yapıyorlar. Hangimiz evleneceğimiz zaman gerdek gecesinden çekinmedik. Birçoğumuz korkmadık mı? Hala vajinusmus olan yokmu?
Ben hep diyorum kızım olsa evlenirken ben konuşacagım korkulacak birşey olmadığını ben söyleyecegim. Herşey böyle başlıyor çünkü.. vajinamız birçoğumuzun korkulu rüyası.. bir bayanın kalbi orada atıyor. Halbuki ne kadar geniş ne kadar esnek.. ama bilinçaltımızla kendi kendimizi korkutuyoruz. Amaan böyle işte..
Sonuçta korkacak birşey yok
Aynen aynen hatta esime dun dedim ki yemek yiyip gelsene hehehehehohh miss ne güzel:) ben de yaklaşık yarım saat sonra evdeyim inş ohh 2 gün daha tatil
eve gidince artık yemek yapmama isteği oluştu bende, çok halsiz hissediyorum kendimi
siz de yemekten sıkıldınız mı, yapabiliyo musunuz kızlar?
Aynen canm tam anlattığın gibi.. Ayağa kalkınca sağ tarafa toplanıyor geriliyor orası sertleşiyor.. Tuvalet konusu öldüyor beni oturma odasından çok ordaymSağa sola dönmek işkence zaten .. Çok teşekkür ederm sana da hep içimi rahatlatıp beni aydınlatıyosun İyiki şubat annesiyim
Allah yardımcın olsun canım. İnş bu 5 hafta çabuk geçerbende şimdilik çok sıkıntı yok ama çalıştığım için korkularım varhergün 2saat nerdeyse servisle yol gidiyorum iş yeri merkezden uzakta burda bişey olur diye çok korkuyorum .Banada dua edin nolur kazasız belasız bu 5 haftayı atlatayımm .Çünkü doğumdan sonraya atmam gerekiyor bu haftaları.Onun için sürekli bende dua ediyorum şu son 5 hafta biraz zor geçecek ama bebeğime bişey olmadan tamamlansın inşallah
Evet bende öyle dedim artık@fiBenim asıl kasılmalarım tek taraflı olmuyor. Karnım iki yana sertleşiyor ve ağrı da giriyor. Ve wcye sıkısıyorum aynı anda. Çok net belli oluyor yani aslında. Ama ben dr farketmeden anlamamistim. Bizim dr günde 2 3 kez olursa normal 5 i geçerse gel demişti. Drdan ciktik ritmik kasildigimi hissettim.Çok şükür ki muayene esnasında kasılmistim yoksa kasilmadan filan haberim yoktu. Hatta niye demiyosun diye kizdi drum.Cemren0604 işte böyle. Ben daha 30+2ydim o zman. Sen ilerlemissin artik.
Evet normal doğumda sık sık kanama kontrolü oluyor. Aslında hastanede olmak iyi çünkü agrın olursa hemen bir agrı kesici yapıyorlar. Rahatlıyorsun. Ertesi gün taburcu.. ayy o günler yaklaşıyor. Allah yardımcımız olsun.Ahaha valla dilerim o kadar uzun kalinmaz, en nefret ettigim sey hastane ortaminda bulunmak :/ Bana kalsa dogumdan sonra hemen evime gitmek isterim, hatta sordumda, doktorum kanama vs karsi bir gece misafir ediyoruz dedi, e ne diyim haksizda sayilmaz..
Havalardanda olabilir canim ya benimde devamli uykum varHaftam geri oldugu için mi böyleyim acaba sürekli uyuyorum sabah saat 13:30 A kadar uyuyorum 1 Saat sonra bi daha uzanıyorum 16 ya kadar 19 gibi uyuyorum 21 de uyanıyorum gece 3 e kadar oturuyoruz eşimle yatıyorum sonra tekrar ertesi gün öğlene kadar... Normalde de cok uyuyan biriydim tek fark artık basımı yastığa koyar koymaz değilde bir iki pozisyon değiştirip uyuyor olmam.. Hiç wc ye de kalkmıyorum bu arada suyu maalesef içemiyorum... Uyurgezer gibiyim eşimde bişe demiyor yazık.. Diyorum bi at sonra istesemde uyuyamıycam.. Düşünüyorum bu kadar uykunun bebeğe zararı olur mu die artık... Hareketsizlik zararlı aslında ama normal doğuma hazırlanmadığım için onu da es geçiyorum ha bire yatışlardayım :/
Canim cok gecmis olsunKizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
Senin için dua ettim canım Rabbim her ikinize de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Şafi ismi hürmetineKizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
Canm bana 3 doktor kız dedi ikisi ayrıntılı ultrason ile Hatta en sonuncusu kızımın kukusunu gösterdi 30 haftalıktıama teyzelere sorsan kesin erkek
Valla hic yemek yapasim gelmio nerde pratik bisey var onu yapiorm.cok gicik bir durum
Hihii tabiki etrafındaki teyzelereherşeyi onlar çok iyi biliyor doktorlar kız dediyse öyledir canım. Her kontrole gittiğinde doktor teyit etmiyormu?
.
Canım aynen tatile girdik :)) hasta olsam da çok huzurluyum :))
Ben yemek yapıyorum canım.işten gelince çok yorgun Olduğum günlerde Eylül'de difirize attıklarımdan birini yapıyorum ya da dışardan söylüyoruz veya kahvaltılık çıkartıyorum.o da güzel oluyor.akşam kahvaltısını çok severim:)
bende şimdilik çok sıkıntı yok ama çalıştığım için korkularım varhergün 2saat nerdeyse servisle yol gidiyorum iş yeri merkezden uzakta burda bişey olur diye çok korkuyorum .Banada dua edin nolur kazasız belasız bu 5 haftayı atlatayımm .Çünkü doğumdan sonraya atmam gerekiyor bu haftaları.Onun için sürekli bende dua ediyorum şu son 5 hafta biraz zor geçecek ama bebeğime bişey olmadan tamamlansın inşallah
Aynen aynen hatta esime dun dedim ki yemek yiyip gelsene heheheheh
Ama napalim bu donem daraliyorsun skiliyorsun
Kizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
Insallah ikigunden daha fazla kalir icerde.Rabbim hayirlisini bilir dua edelimKizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
Aa canım yaa dualarımız seninle...inşallah dayanır canım.merak etme...keşke hastahanede kalsaydınKizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
Iyi olucak canim insallah 2 gunden fazla kalir bebegin annesinin karninda Rabbim yardimciniz olsunKizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
:)) ya hem de nasıl ben çocuklara alıştırmalarda yanlış Sorularını açıklarken bu alttan ohooo kıpır kıpır:))okulda hiç olmadığı kadar çok kıpırdıyor:) çok işi var içerde bulaşık çamaşır çok herhalde
Canım sen bu hafta mı bitiriyorsun? Yani önümüzdeki hafta..Allah hepimizin yardımcısı olsun.ben bu hafta çok zorlandım canım
Kizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
Ocak subat degil subat annelerindeyim henuz kimse dogurmadi ama erkenciler var yine tetikte..ay ikinci sezeryan benimde imzamda 35 yaziyo ..38 e kadar dayansa bari bizim kizda..kilosu felan az daha korkmaya basladim..daha evi temizletcem vsFace de ocak şubat anneleri grubunda olanlar varmi hanımlar.? Orda da erken doğum yapan çok oldu. Zamaninda gelsin inşallah bizim bebişler
Cok guzell...adida oyle...biz daha adini koymadik puf cok tembeliz ..hicbir ismi yakistiramiyorum kizimaBugün kapı süsümüz ve Takı yastığımız geldi
Heyecanlandırdı beni ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?