2016 Şubat Anneleri

Canim salla ya soyle dusun annelerimiz ananelerimiz nasil dogurmus dunyanin en guzel olayini yasayip bebisimizi alicaz kucagimiza.
Zaten onlar icin yuzumuz neyse oramiz da ayni

Aynen aynen hatta esime dun dedim ki yemek yiyip gelsene heheheheh
Ama napalim bu donem daraliyorsun skiliyorsun

Allah yardımcın olsun canım. İnş bu 5 hafta çabuk geçer
Evet bende öyle dedim artık Cemren0604 de açılma olsa bile önemli degil. Senin çok erken olmuştu ondan ilaçla durdurmuşlardı. Bundan sonra birşey olmaz inş beklemedeyiz hepimiz artık
Evet normal doğumda sık sık kanama kontrolü oluyor. Aslında hastanede olmak iyi çünkü agrın olursa hemen bir agrı kesici yapıyorlar. Rahatlıyorsun. Ertesi gün taburcu.. ayy o günler yaklaşıyor. Allah yardımcımız olsun.

Kizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.

Havalardanda olabilir canim ya benimde devamli uykum var

Kizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
Canim cok gecmis olsun Dilerim biraz daha durur kuzum, dualarimiz seninle.. ama igne vurulduysan cabuk etki edicegini dusunuyorum.. cok ufakta degil bebegin zaten, belkide yeterince gelismistir bile..

Senin için dua ettim canım Rabbim her ikinize de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Şafi ismi hürmetine

Canm bana 3 doktor kız dedi ikisi ayrıntılı ultrason ile Hatta en sonuncusu kızımın kukusunu gösterdi 30 haftalıktı ama teyzelere sorsan kesin erkek

Sorma teyzeler herşeyi biliyo Ben son kontrollerde hiç cinsiyet sormadım ptesi gidince sorcam içime kurt düştü:)

Valla hic yemek yapasim gelmio nerde pratik bisey var onu yapiorm. cok gicik bir durum

Mecburen yapıyorum ama çok yorgun hissediyorum mesela bugün nohut yaptım turşu ve yoğurtla servis yapcam, pilav yok salata yok napimm

Hihii tabiki etrafındaki teyzelere herşeyi onlar çok iyi biliyor doktorlar kız dediyse öyledir canım. Her kontrole gittiğinde doktor teyit etmiyormu?
.

Ben kaç randevudur hiç sormamıştım ama ptesi gitcem sorucam canım:)

Eşim anlayışlı Allah'tan :) ben çeşit yapmayı çok severdim ama bugün üstümden tır geçmiş gibi, sade nohut yaptım, yoğurt ve turşu koycam o kadar, dün doğum günü diye dışardan hallettim bugün de böyle yarına Allah kerim:)

Allah yardımcın olsun canım inşallah çok enerjik olur ve son haftaları atlatırsın

Aynen aynen hatta esime dun dedim ki yemek yiyip gelsene heheheheh
Ama napalim bu donem daraliyorsun skiliyorsun

Hehehe hepimiz aynı süreçten geçiyoruz ve aynı şeyleri yaşıyoruz burayı okuyunca herşey normal diyor ve rahatlıyorum :)

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah bebişin erken gelmez

Insallah ikigunden daha fazla kalir icerde.Rabbim hayirlisini bilir dua edelim

Bizim topikmi boyle bu yilin bebislerimi erkenci..insallah vaktinde olurlar..biz daha eksik gorcez bu ay maas bekliyorum...dursunlar gelmesinler :))

Aa canım yaa dualarımız seninle...inşallah dayanır canım.merak etme...keşke hastahanede kalsaydın

Iyi olucak canim insallah 2 gunden fazla kalir bebegin annesinin karninda Rabbim yardimciniz olsun

K kahveyesil canm Allah yardımcın olsun inşallah bekler biraz daha bebeğin dualarım senin için.. Ama 35 haftada az değil kendini üzme sakın Bebeğin Allaha emanet canım ..
sadevehuzurlu Ahh bu teyzeler için rahat etsin canm sor tabi doktora :)

Evet son haftam canim. Ah diyorum bir hafta daha çalışıp dönemi kapatsaydim. Çocuklar da çok meraklı artık karnim büyüdükçe :) sakliyorum ama :) ben de sabah çok zor gidiyorum okula. Ama çocukları uzun sure goremeyecegim için okulda kendimi kaptiriyorum.

Face de ocak şubat anneleri grubunda olanlar varmi hanımlar.? Orda da erken doğum yapan çok oldu. Zamaninda gelsin inşallah bizim bebişler

Canim benim Rabbim yardım etsin. İnşallah bir şey olmayacak...

Face de ocak şubat anneleri grubunda olanlar varmi hanımlar.? Orda da erken doğum yapan çok oldu. Zamaninda gelsin inşallah bizim bebişler
Ocak subat degil subat annelerindeyim henuz kimse dogurmadi ama erkenciler var yine tetikte..ay ikinci sezeryan benimde imzamda 35 yaziyo ..38 e kadar dayansa bari bizim kizda..kilosu felan az daha korkmaya basladim..daha evi temizletcem vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…