2016 Şubat Anneleri

nasıl yaşamamış günlerdir neler çekiyorum kasılmalardan git doktora kesin bende 1cm açılma bile yaptı kasılmalar 3 gün hastanede yattım şimdi heran doğmak isteyebilir tetikte bekliyoruz

Canım aynen tatile girdik :)) hasta olsam da çok huzurluyum :))
Ben yemek yapıyorum canım.işten gelince çok yorgun Olduğum günlerde Eylül'de difirize attıklarımdan birini yapıyorum ya da dışardan söylüyoruz veya kahvaltılık çıkartıyorum.o da güzel oluyor.akşam kahvaltısını çok severim:)

gecmis olsn cnm, uzulme bak caresi olan bir durum sonucta. gebeliginin basindan beri bu igneyi vurulan arkadaslarimiz var. senin vurulacagin yine cok uzun bir sure degil, oyle dusun.bence iki uc hafta anca kullandirir drun. dogumdan bir sure once birakiliyor bu igne.
kendin yapamazsan aksamlari esin yapsin igneyi
baslamaz olur mu cnm, bir kac haftadir surekli olan bir durum bende. hatta son 5-6 gundur de adet sancisi gibi sancim oluyor. ama duzensiz oldugu icin alistim artik.
bugun tahlillerimde idrar yolu enf cikti bende yine. o agri ondanda olabilir dedi dr. gunde 3 sefer antibiyotik icmem gerekiyormus. bakalim gececek mi bu adet sancisi

Ah o utanma duygusu yüzünden neler çektim ben. ☺ Doğum sırasında baksın umrumda olmaz muhtemelen. O kadar sancının arasında aklına bile gelmez. Ondan önce bakmasın. ☺ Aslında kimi dr lar bakmıomuş. Hayırlısı olsun ya. Gerekli ise yapılacak mecburen. ☺
Kız niye utanıyorsun. Eninde sonunda heryerimizi görecekler normalde olsa sezeryanda olsa kaçış yok
O an hiçbişey düşünmüyorsun zaten olsun bitsin diyorsun.

:)) ya hem de nasıl ben çocuklara alıştırmalarda yanlış Sorularını açıklarken bu alttan ohooo kıpır kıpır:)) okulda hiç olmadığı kadar çok kıpırdıyor:) çok işi var içerde bulaşık çamaşır çok herhalde

Canım sen bu hafta mı bitiriyorsun? Yani önümüzdeki hafta..Allah hepimizin yardımcısı olsun.ben bu hafta çok zorlandım canım

Canım aynı ağrılar bende de oluyor karnım komple ağrıyor belim desen öyle adet sancım gibi ağrılar oluyor dakkam dakkama bile tutmuyor canım doktor normal dedi doğum sancısı daha farklı dedi
benim doktorumda nasıl ayırt edebilirim diye sorduğumda doğum sancısı geldiği zaman diğerlerinden farklı olduğunu anlayacaksın demişti. bende o yüzden evham yapmıyorum ama sizlerden de hiç ağrılarınızın olduğunu okumayınca bende mi bir aksilik var diye merak ettim canım :)

Sağol canım, ben o ateş konusunu okumamışım o zaman ama dediğin gibi şiddetlenirse gideceğim. normalmiş bunlar, çok şükür günde 2 defa şiddetlisini yaşıyorum dayanılmaz sancı şeklinde. diğer türlü sabit ağrı ve kasılmalar o yüzden çarşambayı bekliyorum artmadıkça. inşallah bebeklerimiz vaktinde sağlıcakla kucaklarımızda olurlar. hamileliğin başından beri rahat geçirdiğim dönemi bu son zamanlar sıkılarak geçiriyorum. karnım taş gibi dedğin gibi belim kopuyor karnımı taşıyamadığından hep yatmak istiyorum bir de üstüne bu sancılar gelince insan artık zaman geçse kurtulsam bi avazda diyor.

Kasılma gerilme gibi olabiliyor canım. Elinii bir yere koyuyorsun oraya toplanıyor gibi.. ayaga kalkınca bebiş aşagı baskı yapıyor. Sen uzandığında geçiyorsa bu çok normal artık bundan sonra böyle aşagı baskı yapacak 2 damla tuvaletin gelse altına kaçıracak gibi olacaksın. Sanki bebek alttan çıkacak gibi hissedeceksin ama bir yere çıktığı yok. Ben hep derim hamilelikte 8-8.5 ay bir yana son birkaç gün bir yana... ağrılar sancılar artacak nefes almakta biraz daha zorlanacagız yatakta sagdan sola braz daha zor dönecegiz. Bunlara hazırlıklı olmak lazım. Telaşlanmamak lazımm. Gayet normal.

Canım evet çileli bir meslek,mum gibi aydınlık verelim derken eriyoruz.yıpranıyoruz...ama bazen çok duygulandırıyorlar insanı.mesela 24 Kasım'da bebeğe zıbın takımı getirmişler Patik getirmişler.gözlerim doldu,ellerim titredi... Baya sarıldık kaldık o an:)

Hastaneyemi tasinicaksin kiz :))) Bir tane buyuk valiz yapsaydin bari parca parca tasimasi zor olur esin icin.. Ben ufak bir valiz hayal etmistim, ama henuz yerlestirmedim bakalim bizi ne bekliyor

oyy canımm benimm :) ayy ne güzel bembeyaz heryer :) birazönce burda azcık yagdı buldumcuk gibi sevindik :):):):) kar memleketi olayınca sevindirik oluyoruz :):)ama durdu şimdi geçti gitti bütün heyecan :)

Son günler daha bi başka oluyo. Şu son 1 hafta 10 gündür anlıyorum bunu. Adet gibi sancılar bel ve kasık ağrıları... Son bir ayın uykusuzluğuda yordu beni artık. Herşeyi zor yapıyorum. Ama sonunda bebeğim var diyorum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.☺

Aynen canm tam anlattığın gibi.. Ayağa kalkınca sağ tarafa toplanıyor geriliyor orası sertleşiyor.. Tuvalet konusu öldüyor beni oturma odasından çok ordaym Sağa sola dönmek işkence zaten .. Çok teşekkür ederm sana da hep içimi rahatlatıp beni aydınlatıyosun İyiki şubat annesiyim

bende şimdilik çok sıkıntı yok ama çalıştığım için korkularım var hergün 2saat nerdeyse servisle yol gidiyorum iş yeri merkezden uzakta burda bişey olur diye çok korkuyorum .Banada dua edin nolur kazasız belasız bu 5 haftayı atlatayımm .Çünkü doğumdan sonraya atmam gerekiyor bu haftaları.Onun için sürekli bende dua ediyorum şu son 5 hafta biraz zor geçecek ama bebeğime bişey olmadan tamamlansın inşallah

Hastaneyemi tasinicaksin kiz :))) Bir tane buyuk valiz yapsaydin bari parca parca tasimasi zor olur esin icin.. Ben ufak bir valiz hayal etmistim, ama henuz yerlestirmedim bakalim bizi ne bekliyor
Valla canim ekstra valiz almak istemedim biri orta boy biri kucuk boy iki valiz. Acilleri ortaboya koydum ilk onu cikarsin gerek olursa dogerini cikarir eksik olmasinda fazla olsn araba var ziyan yok dedik bakarsiz sezeryan olur 3 gun kalirz falan :) hayirlisi bakalimmm.

@fiBenim asıl kasılmalarım tek taraflı olmuyor. Karnım iki yana sertleşiyor ve ağrı da giriyor. Ve wcye sıkısıyorum aynı anda. Çok net belli oluyor yani aslında. Ama ben dr farketmeden anlamamistim. Bizim dr günde 2 3 kez olursa normal 5 i geçerse gel demişti. Drdan ciktik ritmik kasildigimi hissettim.Çok şükür ki muayene esnasında kasılmistim yoksa kasilmadan filan haberim yoktu. Hatta niye demiyosun diye kizdi drum. Cemren0604 işte böyle. Ben daha 30+2ydim o zman. Sen ilerlemissin artik.

Korkma canım. Atlatırsın inşallah.Allah gönlüne göre versin. ☺

Ahaha valla dilerim o kadar uzun kalinmaz, en nefret ettigim sey hastane ortaminda bulunmak :/ Bana kalsa dogumdan sonra hemen evime gitmek isterim, hatta sordumda, doktorum kanama vs karsi bir gece misafir ediyoruz dedi, e ne diyim haksizda sayilmaz..

Haftam geri oldugu için mi böyleyim acaba sürekli uyuyorum sabah saat 13:30 A kadar uyuyorum 1 Saat sonra bi daha uzanıyorum 16 ya kadar 19 gibi uyuyorum 21 de uyanıyorum gece 3 e kadar oturuyoruz eşimle yatıyorum sonra tekrar ertesi gün öğlene kadar... Normalde de cok uyuyan biriydim tek fark artık basımı yastığa koyar koymaz değilde bir iki pozisyon değiştirip uyuyor olmam.. Hiç wc ye de kalkmıyorum bu arada suyu maalesef içemiyorum... Uyurgezer gibiyim eşimde bişe demiyor yazık.. Diyorum bi at sonra istesemde uyuyamıycam.. Düşünüyorum bu kadar uykunun bebeğe zararı olur mu die artık... Hareketsizlik zararlı aslında ama normal doğuma hazırlanmadığım için onu da es geçiyorum ha bire yatışlardayım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…