Allah yardımcın olsun canım. İnş 2 gün daha durur. Bizede haber ver dua edecegim.Kizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
Hemen hemen aynı durumdaymışız geceleri 3-4 ten önce dalamıyorum uykuya,o saatte dalarsam her dönüşte uyanıp eşimle beraber 6:30 da kalkıyorum o işe gidiyor evde biraz oyalanıp 9 falan gibi tekrar uyuyup 13:30 gibi yine kalkıyorum sonra yemek ev işi falan böyle bölük pörçük bi uyku bunun yanında belim ağrıdı azıcık uzanayım dememe gelmiyor anında dalıyorum uykuya 1-2 saatte öyle. Kendi kendime diyorum hamilelik başlarında uykuya eğilim olur benimki sona vurdu. Dinlenebildiğin kadar dinlen canım uykusuz günlere ne kaldı şuradaHaftam geri oldugu için mi böyleyim acaba sürekli uyuyorum sabah saat 13:30 A kadar uyuyorum 1 Saat sonra bi daha uzanıyorum 16 ya kadar 19 gibi uyuyorum 21 de uyanıyorum gece 3 e kadar oturuyoruz eşimle yatıyorum sonra tekrar ertesi gün öğlene kadar... Normalde de cok uyuyan biriydim tek fark artık basımı yastığa koyar koymaz değilde bir iki pozisyon değiştirip uyuyor olmam.. Hiç wc ye de kalkmıyorum bu arada suyu maalesef içemiyorum... Uyurgezer gibiyim eşimde bişe demiyor yazık.. Diyorum bi at sonra istesemde uyuyamıycam.. Düşünüyorum bu kadar uykunun bebeğe zararı olur mu die artık... Hareketsizlik zararlı aslında ama normal doğuma hazırlanmadığım için onu da es geçiyorum ha bire yatışlardayım :/
Canım inşallah bekler bebeğin ama vakti şimdi gelmekten yana ise üzülme takdir Allahın küvezde olsa bile çabucak toparlanır. Benim ablamda 36 hafta içinde yaptı doğumunu bebeği küveze girmedi birden geldi bebeği de.. Öyle iğne felan yapılmadı. seninki de belki girmeyecektir. Ama keşke hastanede yatsaydın onlarda yatırmak istemişken. Daha güvende olurdun..Kizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
Ben varim canim. Ocakta doguracaklar bitti sayilir orada :) aralikta basladilar dogurmaya. Zamaninda ve saflikla gelsin hepimizin bebisleri ins.Face de ocak şubat anneleri grubunda olanlar varmi hanımlar.? Orda da erken doğum yapan çok oldu. Zamaninda gelsin inşallah bizim bebişler
Kizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
Iyi bari bu hayalleri kuran tek kisi degilmisim :)))Küçük yavrum benim sanki kokusu burnuma geliyor arada bilmiyorum sizde de oluyor mu? İnsan hiç görmediği bir şeyi bu kadar sever mi bu kadar hayal kurar mı onun için? Onu büyütüyorum okula gidiyor askere gönderiyorum hatta evlendiriyorum hayallerimde. Seni veren Allah'a şükürler olsun benim küçük evladım hayırlısıyla gel sağlıcakla gel inşallah. Duygularım tavan yapıyor işte böyle arada
Canm ben torunlarımla parka bile gittimKüçük yavrum benim sanki kokusu burnuma geliyor arada bilmiyorum sizde de oluyor mu? İnsan hiç görmediği bir şeyi bu kadar sever mi bu kadar hayal kurar mı onun için? Onu büyütüyorum okula gidiyor askere gönderiyorum hatta evlendiriyorum hayallerimde. Seni veren Allah'a şükürler olsun benim küçük evladım hayırlısıyla gel sağlıcakla gel inşallah. Duygularım tavan yapıyor işte böyle arada
Face de ocak şubat anneleri grubunda olanlar varmi hanımlar.? Orda da erken doğum yapan çok oldu. Zamaninda gelsin inşallah bizim bebişler
Ben senin kadar cok hayal kuramiyorum ya :)) Ben o ilk duygu nasil olur onu merak ediyorum, ona yogunlastim daha cok.. ve sanirim yasamadan anlamanin pek mumkuniyati yok, en azindan benim icin..Küçük yavrum benim sanki kokusu burnuma geliyor arada bilmiyorum sizde de oluyor mu? İnsan hiç görmediği bir şeyi bu kadar sever mi bu kadar hayal kurar mı onun için? Onu büyütüyorum okula gidiyor askere gönderiyorum hatta evlendiriyorum hayallerimde. Seni veren Allah'a şükürler olsun benim küçük evladım hayırlısıyla gel sağlıcakla gel inşallah. Duygularım tavan yapıyor işte böyle arada
canim Rabbim yardimcin olsun insallah. Keske hastanede kalsaydin. Neden cikmak istedin? Okudun mu bilmiyorum ama be de acilma yuzunden, su azligindan ve nst de ara ara cikan sancilardan dolayi 9 gun hastanede yattim. Dun ciktim. İnsan orada kendini daha guvende hissediyor. Surekli takip altindasin. Yattigim gun 32+0 dim. Ben de cok korktum o gun. 2 doz igne bitene kadar dayansin diye. Cok sukur 10 gun gecti bile. İnsallah bekliycek bebislerimiz. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Stres yapmamaya calisKizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
Selam canımm, sgk + bodrumkart indirimi kullanıyorum ben. Bodrum kart için ikametgah götürüyorsun hastaneye ordan işlem yapıyorlar. Son anda dr un gitmesi kötü olmuşTIRMIK Canm merhaba naslsın :)
Benm doktorum hastaneden ayrılmşson zamanda ortada kaldm resmen 2haftada bir kontrole gitmem lazm ama doktor yok
Acıbademe gitmeyi düşünüyorum şimdi de Bodrumkartı olana muayene ücreti falan uygnmuşta neoluyo bu bodrum kart canm
Canım cok geçmiş olsun.. Bu minikler niye bu kadar aceleci anlamıyorum. İnşallah durur 2 gün hiç merak etme. Ama lütfen hastaneye geri dön. Takip altında ol.Kizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
Kilosu 2700 cikti oynama olsa bile 2500 dogar insallah.Obur kizim var onu birakmak istemedim bana cok duskun.Yatiyorum suan zaten ama kasilmam cok boyle giderse yarina zorcanim Rabbim yardimcin olsun insallah. Keske hastanede kalsaydin. Neden cikmak istedin? Okudun mu bilmiyorum ama be de acilma yuzunden, su azligindan ve nst de ara ara cikan sancilardan dolayi 9 gun hastanede yattim. Dun ciktim. İnsan orada kendini daha guvende hissediyor. Surekli takip altindasin. Yattigim gun 32+0 dim. Ben de cok korktum o gun. 2 doz igne bitene kadar dayansin diye. Cok sukur 10 gun gecti bile. İnsallah bekliycek bebislerimiz. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Stres yapmamaya calis
Eşimin aşırı bayan doktor takıntısı var o yüzden Aybala hnm.a gidicem canm.. Ama çok şaşırdm hamileliğimin ilk zamanı 170Tl muayene ücreti istemişlerdi şimdi gene aradm hastaneyi zam gelmiştr diye ama 75+12 lira dediler şok oldum :)Selam canımm, sgk + bodrumkart indirimi kullanıyorum ben. Bodrum kart için ikametgah götürüyorsun hastaneye ordan işlem yapıyorlar. Son anda dr un gitmesi kötü olmuşbenim dr tahir ateş, kadin olsun istersen aybala hn var..
Canim hastanede gozetim altinda kalsan daha iyi degilmiydi? .. Kalp atislarini dinlerlerdi en azindan arada bir.. Allah yardimcin olsunTek tek alintilayamadim kizlar Allah razi olsun hepinizden insallah kolay bi dogum olur ve bebegim saglikla gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?