Gün içinde erken saatte verirsen hemen ertesi gün elinde oluyo canım. Kargonun dağıtımı yaşadığın yerde sıkıntılı değilse hemen gelir en kötü ihtimal sonraki gün:) ben pazartesi gece yarısı vermiştim salı kargoladırlar çarşamba öğlene doğru elimdeydiHacı Şerif ten sipariş verenler varmı? Ne kadar zamanda geldi? Bende ona göre sipariş vereyim bari :)
Canım güvenilir bir yer ise gidip aldir. Bende gittim bugün agdaya 1 saatte bekledim ustumu Çıkardim abla , canım boşuna canını acitmayayim çıkmamış dedi.. Bende bakamiyorum. Esimede sormadim cekindim. Doğuma 1o gün kala çağırdı beni. Ve bende aynı senin gibi göbek popo kol yüz hep aldiriyorum.Kızlar ben ılk defa agda yaptırıcam kuaforde. Normalde kendım alırdım, bıraz agdayla kalanları da makıneyle o da olmazsa bazen jıletle ıdare ederdım. Bır de ben cok tuyluyum malesef, popo bolgemı karnımı vs de sureklı alıyorum. Sımdı dogumdan once kuafore gıdıcem tum vucut ıcın ama utanıyorumBızım sıtenın gırısınde bır bayan kuafore var anne kız calısıyorlar oraya gıdeyım dıyorum
Ben de kalça kısmını nasıl alacak diye düşüncelerdeyimKızlar ben ılk defa agda yaptırıcam kuaforde. Normalde kendım alırdım, bıraz agdayla kalanları da makıneyle o da olmazsa bazen jıletle ıdare ederdım. Bır de ben cok tuyluyum malesef, popo bolgemı karnımı vs de sureklı alıyorum. Sımdı dogumdan once kuafore gıdıcem tum vucut ıcın ama utanıyorumBızım sıtenın gırısınde bır bayan kuafore var anne kız calısıyorlar oraya gıdeyım dıyorum
Canım :))) nasıl yazacagimi bilmedim kiii... Bacaklarının arkasını alırken ayağa kalkıp sırtını donuyorsun.. Arası içinde dizlerinin üzerine çömeliyorsun acayip bir şekil oluyor işteBen de kalça kısmını nasıl alacak diye düşüncelerdeyim
Normalde popo kısmını almak için yüz üstü yatırıp öyle alıyordu eee şimdi yüz üstü nasıl yatacam
Sıkıntı basıyor beni de
Bugün gitsem mi dedim, hemen bahane olarka ay ağda için çok uzundur kesin boşver deyip vazgeçtim
Masallah canim. Tahmini dogum tarihlerimiz ayni ama ben kontrole gitmeyeli bir ay olacak neredeyse. Sali gunune randevum ve senin tosbiki okuyunca ben de merak ettim bizimki ne kadar oldu acaba diye.kızlar selam, bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. biraz iri bebek olacağımızı biliyorduk. şuyan 2750 civarında. 8-12 şubat gibi gelmesini öngörüyor doktorumuz.
böyle olunca da heyecan bastı bana
artık her hafta kontrole gidicez :) Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Yan yatip ustte kalan bacagini kendine dogru cekiyorsun öylehallediyorlar canim.Ben de kalça kısmını nasıl alacak diye düşüncelerdeyim
Normalde popo kısmını almak için yüz üstü yatırıp öyle alıyordu eee şimdi yüz üstü nasıl yatacam
Sıkıntı basıyor beni de
Bugün gitsem mi dedim, hemen bahane olarka ay ağda için çok uzundur kesin boşver deyip vazgeçtim
Bugün ne mi yaptım
Sabah eşimi işe gönderdim, kahvaltı yaptım, mutfağı toparladım, bulaşıkları makineye dizdim, mutfak dolaplarının kapaklarını sildim.Buzdolabını, fırını,bulaşık makinesini sildim, buzdolabını yerleştirdim, o ara eşim öğle yemeğine eve geldi, onu doyurdum, tekrar mutfağı topladım, evde tüm odaları tek tek gezip tüm dağınıklığı topladım zaten fazla bişi yoktu:) askılardaki kirlileri sepete attım, kalabalığı kalksın diye, 1 makine çamaşır yıkattım, astım, 1 makine de önce kuruyan vardı, topladım, katlayıp kaldırdım, ütülenecekleri ayırdım, yatağı topladım, örtüsünü örttüm, banyoyu ovdum, tuvaleti yıkadım, havluları değiştirdim, evi süpürdüm, yerleri sildim, dubleks olduğundan merdivenleri süpürdüm, viledaladım, çooooooook yoruldum
Yarın ütü var
Akşama sulu köfte yapcam onları yuvarlıcam ama çok halsizleştim köfte yerine ben yuvarlanıyorum
Off bu ev işi ne kadar nankör iş, yap yap gene aynı, bıktım ama evimin her daim düzenli ve temiz olmasını seviyorum
Halılarımı geçen hafta yıkamaya vermiştim, sermiştim
Dolapları 2 hafta önce elden geçirip fazlalıkları atmıştım
Şükür evim temiz genel olarak gene de kapı silmeye filan yardımcı almayı düşünüyorum
Camları da annem silmişti ama hep kar, yağmur, buz silinse gene aynıdoğuma yakın annemler halleder napim zaten evim büyük ferah gereksiz eşya yok kalabalık yok
Uff yazarken bile yoruldum
Bende oturarak kiliyorum canim ama gücüm yettikce secdeyi tam yapmaya çalışıyorum. diger isleri dizlerimin uzerine oturarak yapıyorumNormal kilabiliyor musun canim benim karnim cok buyuk egilemiyorum egilsem de kalkamiyorum oturarak kiliyirum uzun zamandir
Ayni durum bende de var canim. Gitmeye utaniyorum, kadin icinden diyecektir eminim bu ne kil boyle diye :) iki kisilik ucret alsa yeridir. Hamilelikte cok artti bi de benimkiler. Ellerimdeki tuyler bile siyah siyah oldu.Kızlar ben ılk defa agda yaptırıcam kuaforde. Normalde kendım alırdım, bıraz agdayla kalanları da makıneyle o da olmazsa bazen jıletle ıdare ederdım. Bır de ben cok tuyluyum malesef, popo bolgemı karnımı vs de sureklı alıyorum. Sımdı dogumdan once kuafore gıdıcem tum vucut ıcın ama utanıyorumBızım sıtenın gırısınde bır bayan kuafore var anne kız calısıyorlar oraya gıdeyım dıyorum
Of erkek ismi çok zor. Napsak bilemiyoruz. Gökalp in anlamı gök gözlü yiğit veya göklerin yigidiymis. Ben mavisim bebe de Maviş olursa iyi olur sankiama bu kararsızlık bizi gıcık ediyor
Göklerin Yiğidi de demekmis canım. Pilot olurlar belkiGökalp i ben de çok Sevmiştim. Gök gözlü yiğit anlamini gorunce kara gözlü olur bizim çocuk diye Vazgeçtim. :) ama çok güzel isim :)
Göklerin Yiğidi de demekmis canım. Pilot olurlar belki
Ben külot olarak bato külot aldım. bele kadar cekilenlerden hani.lohusa kulodu gibi ama arada cok fiyat farki varkızlar lohusa atleti sütyeni falan aldım ama lohusa külodu almadım..ayrıca datılan lohusa külotları var kullanat olanlardan..onlardan mı aldınız yoksa büyük çamaşır mı aldınız naaptınız
Canım :))) nasıl yazacagimi bilmedim kiii... Bacaklarının arkasını alırken ayağa kalkıp sırtını donuyorsun.. Arası içinde dizlerinin üzerine çömeliyorsun acayip bir şekil oluyor işte
Git canım git.. Uzadıkça açısı artiyor
Aa bir de bacak arkası vardı dimiYan yatip ustte kalan bacagini kendine dogru cekiyorsun öylehallediyorlar canim.
Aaaa dolunay zamanıymış zaten. 8 ile 10ocak arası...Aa bir de bacak arkası vardı dimionu unutmuşum.
Bi kısaltayım da bari hiçi gideyim. Kaçışı yok bunun :/
Şu dolunay zamanına denk getireyim de bari bir faydası dokunsun
Bende 5 haftadir gitmiyordum. Artik her hafta gelicen dediginde sasirdim. Vall bizimki 2.5 hafta kadar önden gidiyor. Bende seninkini merak ettim simdi. Öğrenince bana yaz olur mu?Masallah canim. Tahmini dogum tarihlerimiz ayni ama ben kontrole gitmeyeli bir ay olacak neredeyse. Sali gunune randevum ve senin tosbiki okuyunca ben de merak ettim bizimki ne kadar oldu acaba diye.
. Arkadaşlar uyarmadan gecemedim utanmak bi yana .... Dinen kadın kadın a bile olsa diz kapağı ile göbek arası gostermek haramdir....... mecburi lik harici dr vs.Canım güvenilir bir yer ise gidip aldir. Bende gittim bugün agdaya 1 saatte bekledim ustumu Çıkardim abla , canım boşuna canını acitmayayim çıkmamış dedi.. Bende bakamiyorum. Esimede sormadim cekindim. Doğuma 1o gün kala çağırdı beni. Ve bende aynı senin gibi göbek popo kol yüz hep aldiriyorum.
Bence utanma git canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?