2016 Şubat Anneleri

Hacı Şerif ten sipariş verenler varmı? Ne kadar zamanda geldi? Bende ona göre sipariş vereyim bari :)
Gün içinde erken saatte verirsen hemen ertesi gün elinde oluyo canım. Kargonun dağıtımı yaşadığın yerde sıkıntılı değilse hemen gelir en kötü ihtimal sonraki gün:) ben pazartesi gece yarısı vermiştim salı kargoladırlar çarşamba öğlene doğru elimdeydi

kızlar lohusa atleti sütyeni falan aldım ama lohusa külodu almadım..ayrıca datılan lohusa külotları var kullanat olanlardan..onlardan mı aldınız yoksa büyük çamaşır mı aldınız naaptınız

Canım güvenilir bir yer ise gidip aldir. Bende gittim bugün agdaya 1 saatte bekledim ustumu Çıkardim abla , canım boşuna canını acitmayayim çıkmamış dedi.. Bende bakamiyorum. Esimede sormadim cekindim. Doğuma 1o gün kala çağırdı beni. Ve bende aynı senin gibi göbek popo kol yüz hep aldiriyorum.
Bence utanma git canım.

Ben de kalça kısmını nasıl alacak diye düşüncelerdeyim
Normalde popo kısmını almak için yüz üstü yatırıp öyle alıyordu eee şimdi yüz üstü nasıl yatacam
Sıkıntı basıyor beni de
Bugün gitsem mi dedim, hemen bahane olarka ay ağda için çok uzundur kesin boşver deyip vazgeçtim

Canım :))) nasıl yazacagimi bilmedim kiii... Bacaklarının arkasını alırken ayağa kalkıp sırtını donuyorsun.. Arası içinde dizlerinin üzerine çömeliyorsun acayip bir şekil oluyor işte
Git canım git.. Uzadıkça açısı artiyor

Masallah canim. Tahmini dogum tarihlerimiz ayni ama ben kontrole gitmeyeli bir ay olacak neredeyse. Sali gunune randevum ve senin tosbiki okuyunca ben de merak ettim bizimki ne kadar oldu acaba diye.

Yan yatip ustte kalan bacagini kendine dogru cekiyorsun öylehallediyorlar canim.

maşallah Allah kimi insanı doğuştan becerikli yaratmış okurken yoruldum arada dinlendim devamını okudum düşün o kadar yani ben 8 aydır iş yapmıyorum hiç hep annem ilgileniyor rahatsızım diye ondan önce de haftann 6 günü akşam 8 e kadar yoğun çalışıyordum yine annem ilgileniyordu korkuyorum çocuk doğunca da annem ilgilenecek gibi bu gidişle

Normal kilabiliyor musun canim benim karnim cok buyuk egilemiyorum egilsem de kalkamiyorum oturarak kiliyirum uzun zamandir
Bende oturarak kiliyorum canim ama gücüm yettikce secdeyi tam yapmaya çalışıyorum. diger isleri dizlerimin uzerine oturarak yapıyorum

Ayni durum bende de var canim. Gitmeye utaniyorum, kadin icinden diyecektir eminim bu ne kil boyle diye :) iki kisilik ucret alsa yeridir. Hamilelikte cok artti bi de benimkiler. Ellerimdeki tuyler bile siyah siyah oldu.

bir de cici hamileler tatlı kızlar

biliyorum şu günlerde insanın aklını en çok meşgul eden doğum oluyor ama hepiniz ve hepimiz biraz daha sakinleşip artık doğumdan sonra ki ihtiyaçlarımıza yoğunlaşsak daha iyi olacak gibi. zaten doğum konusunda sizin isteğiniz genelde en az yüzdeye sahip gerçekleşmesine oran olarak. içeride kalma ihtimalleri yok olsa biraz daha tutmak isterdim içeride mesela ben en uzun doğum süreci 12 saat oysa asıl mesele doğumdan sonra başlıyor :) ocak annelerini okuyorum mesela sarılık uykusuzluk mama süt gelmemesi göğüs yarası vs derken o kadar çok şey var ki düşünmemiz gereken bence bu konuda okuyup araştırıp bildiklerimizi paylaşabilsek hepimiz için süper faydalı olur

Of erkek ismi çok zor. Napsak bilemiyoruz. Gökalp in anlamı gök gözlü yiğit veya göklerin yigidiymis. Ben mavisim bebe de Maviş olursa iyi olur sankiama bu kararsızlık bizi gıcık ediyor

Gökalp i ben de çok Sevmiştim. Gök gözlü yiğit anlamini gorunce kara gözlü olur bizim çocuk diye Vazgeçtim. :) ama çok güzel isim :)

Ben külot olarak bato külot aldım. bele kadar cekilenlerden hani.lohusa kulodu gibi ama arada cok fiyat farki var

Yan yatip ustte kalan bacagini kendine dogru cekiyorsun öylehallediyorlar canim.
Aa bir de bacak arkası vardı dimi onu unutmuşum.
Bi kısaltayım da bari hiçi gideyim. Kaçışı yok bunun :/
Şu dolunay zamanına denk getireyim de bari bir faydası dokunsun

Aa bir de bacak arkası vardı dimi onu unutmuşum.
Bi kısaltayım da bari hiçi gideyim. Kaçışı yok bunun :/
Şu dolunay zamanına denk getireyim de bari bir faydası dokunsun
Aaaa dolunay zamanıymış zaten. 8 ile 10ocak arası...
Yarın bi görüneyim bari. Sonraki günler 26-28ocak arasıymış...

Masallah canim. Tahmini dogum tarihlerimiz ayni ama ben kontrole gitmeyeli bir ay olacak neredeyse. Sali gunune randevum ve senin tosbiki okuyunca ben de merak ettim bizimki ne kadar oldu acaba diye.
Bende 5 haftadir gitmiyordum. Artik her hafta gelicen dediginde sasirdim. Vall bizimki 2.5 hafta kadar önden gidiyor. Bende seninkini merak ettim simdi. Öğrenince bana yaz olur mu?

. Arkadaşlar uyarmadan gecemedim utanmak bi yana .... Dinen kadın kadın a bile olsa diz kapağı ile göbek arası gostermek haramdir....... mecburi lik harici dr vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…