İşte talha nin zor söylenmesi, l ve h seslerinin yan yana gelmesi ondan uzaklaştırıyor. Bu gidişe Gorkem olur gibi :)
Kutay, Gökay da var da onları sanki eledik :)
Canım çiş olsa yaparken anlarsın büyük ihtimal gelen suyundur. Su öyle biranda gelir. Gelen su ise çok korkma su geldi diye bebegin hemen gelecek diye birşey yok. Sabah mutlaka git. Ama sen sabaha kadar duramazsın zaten. İstersen git için rahat etsin.kızlar az önce bildiğiniz su aktı aşağıdan koşa koşa tuvalete gittim orda da afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım.acaba o akan idrar mıydı yoksa bebeğin suyumu eşofmanım falan ıslandı hep o sıra ayaktaydım.birden geldi çok panik oldum eşimide uyandırmak istemedim sancım yok bebek hareket ediyor yinede hastaneye gideyimmi acil cevap yazan olursa çok sevinirim
Nöbetlerdetim yine.. gündüz bişey yok gece ayaktayızfirkan canım Nasıl oldu oğlusun?
Bende hastaneden çıkana kadar giydirecegim eve gelince çıkarıyorum eldivenleri..Tulumunun vardı sanırım canım sinir oldum ya gözüm görmüyor :) .. Diğer giysilerinin hepsini Mothercare den aldım onlarında kendinden var hep ama eğer biraz uzun bir bebek olursa kullanılmıyor dedi satan kız hoş ben eldiven cok kullanmayı dusunmuyorum anne karnında hep eline temas eden bebek sonrasında eldiven olunca travmaya uğruyormuş ilk üç ay anne karnında sandıkları için kendini uyurken yarım kundak yapmayı dusunuyorum)
BDV ne canım ben cahil bilmiyorumolmaz mii
mide yanmasi, cati agrisi , tuvalet tuvalet tuvalet...
can sıkıntısından BDV ye sardirdim
ne dertler var ne dertler...
bir de ankara cankaya da arabali sapik varmis. Allahtan denk gelmemisim bunca zamano pisligi ifsa ediyorlar. son gundem bunlar
canım 3 4 bardak su içtim otururken sonra kalktım biraz dolandım bi baktım çamaşırım ıslanıyor tuvalete gittm idrar aktı baya bi kasılma vs de yok sabahı bekleyim mi gideyimmi bilemedm ama böyle bana sabah olmaz zaten eşimi uyandırıyım.şimdi akıntı falan yok amaCanım çiş olsa yaparken anlarsın büyük ihtimal gelen suyundur. Su öyle biranda gelir. Gelen su ise çok korkma su geldi diye bebegin hemen gelecek diye birşey yok. Sabah mutlaka git. Ama sen sabaha kadar duramazsın zaten. İstersen git için rahat etsin.
Su gelmeden önce tuvalete sıkışık gibi hissediyormuydun?
Canım ne desem olmaz. Büyük ihtimal su gibi. Ama çişinde kaçmış olabilir. Git doktora için rahat etsin. Su içer içmez o kadar çabuk tuvaletin gelirmi bilemem.canım 3 4 bardak su içtim otururken sonra kalktım biraz dolandım bi baktım çamaşırım ıslanıyor tuvalete gittm idrar aktı baya bi kasılma vs de yok sabahı bekleyim mi gideyimmi bilemedm ama böyle bana sabah olmaz zaten eşimi uyandırıyım.şimdi akıntı falan yok ama
Biz de 22 Eylül 2013te evlendik canım:)
Doktora gitmeni tavsiye ederim canım..canım 3 4 bardak su içtim otururken sonra kalktım biraz dolandım bi baktım çamaşırım ıslanıyor tuvalete gittm idrar aktı baya bi kasılma vs de yok sabahı bekleyim mi gideyimmi bilemedm ama böyle bana sabah olmaz zaten eşimi uyandırıyım.şimdi akıntı falan yok ama
Canım :))) nasıl yazacagimi bilmedim kiii... Bacaklarının arkasını alırken ayağa kalkıp sırtını donuyorsun.. Arası içinde dizlerinin üzerine çömeliyorsun acayip bir şekil oluyor işte
Git canım git.. Uzadıkça açısı artiyor
Rüzgardan vazmıgeçtin? Oğlumun okulunda bir öğretmeni var. Onun oğlunun adıda Rüzgar. Çok tatlı bir çocukAyy isim bulamıyorum.. Yatıyim sabah düşünürüm artık. Iyi geceler kizlarrr
İnşallah canım :)sağol canım benim, hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah :)
Aynen bende tüylüyüm. Karnım, ve sırtım hariç heryeri alırım. Bende senin yönteminle idare ederdim hep ama şimdi utanıyorum. Kuaföre gitmek zorundayiz. Sende git ve ilk olduğunu söyle canım. Bende söylicem.Kızlar ben ılk defa agda yaptırıcam kuaforde. Normalde kendım alırdım, bıraz agdayla kalanları da makıneyle o da olmazsa bazen jıletle ıdare ederdım. Bır de ben cok tuyluyum malesef, popo bolgemı karnımı vs de sureklı alıyorum. Sımdı dogumdan once kuafore gıdıcem tum vucut ıcın ama utanıyorumBızım sıtenın gırısınde bır bayan kuafore var anne kız calısıyorlar oraya gıdeyım dıyorum
Bunu bende çok duydum. Bakalım gerçek mi zamanla görücezAy bugun belimde bi agri var inceden..kiz asagilarda kimil kimil ediyo..ani bisey olurda geliverir diye tetikteyim..oyle bi riskimiz yok ama kizlar aceleci olurmus diyolar
Bizimkide 22 Eylül 2013.. 3 kişi çıktık şimdilik, yok mu artıran?Benim evlilik yildonumumde 22 eylul 2013 :)
Gökay da güzelmiş aslında. Beğendim. Ben de taktım gök e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?