2016 Şubat Anneleri

Kizlar gebelikte mantar icin travogen krem kullanan oldu mu?

Ne olmuş bugün burada yahu bir sezaryendir almış başını gitmiş,çok da geri gidip okuyamadım zira kızlar burnum tıkalı ,Gözlerim sulu ve alnındaki damarlar sümkürmekten acıyor artık zaten canı sağolsun bebeğimin Ağırlığı ile nasıl yatcamı şaşırıyordum,artık iyice uykusuzum :)
Ay ağda durumu çok can sıkıcı...fakat insnmıcaksınız Kasım'daki ağdan Aralık'ta idare etti,Dr eldiveniyle çok az çıkanı da hallettim gitti.şimdiki de Şubat'ı idare eder sanırım ama doğum Sonrasını da bir süre idare etse iyi olur dimi? Şimdi gidip Şubat başı yine gitcek kadar olur mu durumum bilmem

Yaaa şu saat oldu isim arayışım bitmedi ((

Uykusuzlara +1 benide ekleyin bizim topic bitti bdv'ye geçiyorum biraz orada oyalanayım

kızlar az önce bildiğiniz su aktı aşağıdan koşa koşa tuvalete gittim orda da afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım.acaba o akan idrar mıydı yoksa bebeğin suyumu eşofmanım falan ıslandı hep o sıra ayaktaydım.birden geldi çok panik oldum eşimide uyandırmak istemedim sancım yok bebek hareket ediyor yinede hastaneye gideyimmi acil cevap yazan olursa çok sevinirim

Canım çiş olsa yaparken anlarsın büyük ihtimal gelen suyundur. Su öyle biranda gelir. Gelen su ise çok korkma su geldi diye bebegin hemen gelecek diye birşey yok. Sabah mutlaka git. Ama sen sabaha kadar duramazsın zaten. İstersen git için rahat etsin.
Su gelmeden önce tuvalete sıkışık gibi hissediyormuydun?

firkan canım Nasıl oldu oğlusun?
Nöbetlerdetim yine.. gündüz bişey yok gece ayaktayız
Bende hastaneden çıkana kadar giydirecegim eve gelince çıkarıyorum eldivenleri..
BDV ne canım ben cahil bilmiyorum hiç duymadım

canım 3 4 bardak su içtim otururken sonra kalktım biraz dolandım bi baktım çamaşırım ıslanıyor tuvalete gittm idrar aktı baya bi kasılma vs de yok sabahı bekleyim mi gideyimmi bilemedm ama böyle bana sabah olmaz zaten eşimi uyandırıyım.şimdi akıntı falan yok ama

Canım ne desem olmaz. Büyük ihtimal su gibi. Ama çişinde kaçmış olabilir. Git doktora için rahat etsin. Su içer içmez o kadar çabuk tuvaletin gelirmi bilemem.

Ayrıca su gelir gelmez kasılma sancı başlamayabilir hemen. Ertesi gün hatta daha sonraki günde başlayabilir sancılar..

Doktora gitmeni tavsiye ederim canım..

Töbe töbee hahaha ne güldüm ayy benimde gözüm korktu șimcik. Gözümde canlandı bi an

Ayy isim bulamıyorum.. Yatıyim sabah düşünürüm artık. Iyi geceler kizlarrr
Rüzgardan vazmıgeçtin? Oğlumun okulunda bir öğretmeni var. Onun oğlunun adıda Rüzgar. Çok tatlı bir çocuk Bence çok karizmatik bir isim
Benim oğlanda uykuya dalmışken yatayım bende. İyi geceler.

sağol canım benim, hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah :)
İnşallah canım :)
Aynen bende tüylüyüm. Karnım, ve sırtım hariç heryeri alırım. Bende senin yönteminle idare ederdim hep ama şimdi utanıyorum. Kuaföre gitmek zorundayiz. Sende git ve ilk olduğunu söyle canım. Bende söylicem.
Ay bugun belimde bi agri var inceden..kiz asagilarda kimil kimil ediyo..ani bisey olurda geliverir diye tetikteyim..oyle bi riskimiz yok ama kizlar aceleci olurmus diyolar
Bunu bende çok duydum. Bakalım gerçek mi zamanla görücez hayırlı zamanda gelsinler inşallah
Benim evlilik yildonumumde 22 eylul 2013 :)
Bizimkide 22 Eylül 2013.. 3 kişi çıktık şimdilik, yok mu artıran?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…