2016 Şubat Anneleri

Canım başka bi topikte arkadssm var panikatak varms onfada normal dogm yaptı bende normal istyrm ısrarla
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı normal ise normal yapalım insallah :)
Kızlar müthiş bir bas Ağrı'm var ensemden şakaklarıma gözlerime kadar.. Ne yapmamı önerirsiniz? Dayanamıyorm artkk...
Canım benimde arada oluyor ve maalesef hicbirsey geçirmiyor parol içiyorum..

evet cnm, regl kanamasi gibi diyorlar.
normal dogumda da ilk gunler biraz daha yogun, sonra azar azar bir ay kadar devam ediyormus

okyanus ne guzel bir isim
ve cokta yaygin degil. sevdim

cnm tansiyon problemin olabilir mi?
Teşekkürler canım

Ama siz şu an da zorunlu durumdan bahsediyorsunuz..Ben saygı duymuyorum demiyorum ki siz konuyu bilmiyorsunuz bence..sizde yargiliyorsunuz.Şimdi ben seni tanımam sen beni tanıması dimi şurda doğum yapsak hepimizin işi bitecek ben sizin için ne diye kötülük düşüneym mantıklı mi mi sizce.herkes burada bişey paylaşıyor bence kötü...dikkat et bak bence diyorummm

Daha öğrenemedimki normal de bugun dr A gidecektik tarih alacaktık saçma nöbet yüzünden haftaya kaldı tosbik ne alemde merak ediyorum valla :/
Benimde o zaman 10 subat felan olur :)
14 şubat olsa nasıl olur dicektim de yok ya çocuğun bi doğum günü var araya gitmesin :))

Ben zorla sezeryan tarihi aldım 12sinde alırız dedi dr um sonra da keh keh güldü sen o zamana kadar normal yapacaksın bence diye :) bende artık normal yapacağıma inanmaya başladım
Valla zorunlu bi sebep yoksa bencede normali düşün canım :))

Ne biliyim dönmeye pek niyetli degl gbi ay eşim sezeryani izledi smdi merak etti çok kötü diyo acidi heralde bana
görsünler işte kadınlar neler çekiyor

Vee en sonunda utu isim tamam.. Bavulum hazir sayilir.. Allahim cok heyecanli ya :)) Nedendir bilinmez dogumdan korkmuyorum suan, benim erken kasilmalar erken dogum riskim vs derken korkumu sildi supurdu.. Allaha sukurler olsun ki 36 haftayi gorebildim..

Ben soyle guzelce kurulup keyif kahvesi iceyim bir... :)

14 şubat olsa nasıl olur dicektim de yok ya çocuğun bi doğum günü var araya gitmesin :))

Valla zorunlu bi sebep yoksa bencede normali düşün canım :))

görsünler işte kadınlar neler çekiyor
İstesem olur bence ama pazara denk geliyo.. E planlı olunca hafta içi olması daha iyi Allah korusun bi aksilik felan olursa icapcı pesinde koşmayalım.. Bide dediğin gibi özel olsun D gunu.. Hoş ilerde hep birlikte kutlar sevgilileri

Pisssst çok kahve içme bakim kafeinden fır dönecek bebek akşam üstü de iciyim demistin

Benim dr da 14 unde alalim diyor sürekli, pazar pazar kendine iş çıkaracak

Sen doğur büyüt doğum gününü her yıl özenle kutla elin kızı d.günü ve sevgililer gününü bi arada çıkartsın şimdi aklıma ben geldim. Doğum günüm 21 Eylül..evlilik yıldönümümuz 22 Eylül kocamdaki şansa bakk hoşș kocișimde eylül 10 doğumlu kızımızada bu sebepten ötürü Eylül diyor babası

Merhaba hanimlar. Depend hasta kulodu alicam burda bi markette gordum ancak ped seklinde gibi geldi bana. Depend alan arkadaslar ambalajinin fotosunu atabilir misiniz? Tesekkurler :)
canım şu şekilde.

Kızlar anket i hatırlıyo musunuz bilmiyorum ama keremde karar kılmıştık. Ama soyadimizla bi acayip oluyor. Yani küfür gibi.(kerem inam) bi de aklımızda Gökalp var. GÖKALP nasıl sizce?
ad-soyad açısından bence de çocuk için sıkıntılı bi durum olabilir canım ilerde. Yoksa Kerem ismi çok güzel gökalp de öyle. Ama ikisinde de aynı şey oluyor. Ya sesli harfle biten bi isim bulmanız gerek. Efe İnam, Arda İnam, Yekta İnam, Çağrı İnam, Buğra İnam gibi. Ya da ssessiz harfle biten bi isim olursa ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Batuhan İnam, Tuğrul İnam, Umut İnam, Barış İnam, Çağdaş İnam, Oğuz İnam, Yunus İnam, Yusuf İnam.. Aklıma bu tarz isimler geldi canım

E ekinsubat konuyu uzatan sizsiniz .kimse size saldirmadi ben ilk yorumu yapanimki kesiyolar biciyolar dersen insan korkar elbet..daha farkli izah edebilirsiniz.soylemek var soylemek var..ayrica "salla" kelimeside hic hos olmamis.gebelik hassas bir donem zaten birbirimizi korkutup incitmeyelim bence..siz onemsemiyor olabilirsiniz ama bundan etkilenenler vardir mutlaka.

İyi de doğrusu bu...Sizin zaten bildiginiz birsey değil mi sezeryani bilmiyormusunuz bunu secerken nasil birsey oldugunu bilerek sectiniz diye dusuniyorum iyi veya kotu.Ben diyincemi ogrendiniz yapmayin Allah askina ya...Bundan niye etkileniyorsunuz ayrıca siz değil başka birinden bahsediyorum ben sizden sora biri daha yazdı bişeyler...kırıcı yazan asıl o..Zaten buraya o isim sadece benim için yazmış yoksa başka yorumu yoktur sitede..sayem de siteye girip yaziyor...

Biz de 22 Eylül 2013te evlendik canım:)

Kızlar ben ılk defa agda yaptırıcam kuaforde. Normalde kendım alırdım, bıraz agdayla kalanları da makıneyle o da olmazsa bazen jıletle ıdare ederdım. Bır de ben cok tuyluyum malesef, popo bolgemı karnımı vs de sureklı alıyorum. Sımdı dogumdan once kuafore gıdıcem tum vucut ıcın ama utanıyorum Bızım sıtenın gırısınde bır bayan kuafore var anne kız calısıyorlar oraya gıdeyım dıyorum

Canım dürüst olmak gerekirse soyadınla düşününce hakikaten Gökalp daha iyi

Poff ne biçim soyadı yahu. İstediğim ismi secemiyorum.kerem ali mi koysak diyoruz. Gokalpte keremdeki kadar göze batmiyor diyoruz. Sıkıntı bastı beni

kastınız benim sanırım aslında son haftalarımda sizinle böyle bir münakaşaya girmek istemiyorum ve size cevap vermeyeceğim. hayırlı sağlıklı doğumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…