Ne bileyim herkesin ne olduğunu bilemem ki ben..Konu tartışmaya kapalı kız galiba..salla..Aa neden öyle yaptılar
Ayyy Allah sabır versinmigren mi ? Canım yapacak birşey yok ki...sessiz ve karanlık bir odada dinlen uyumaya çalış.sabaha inşallah geçmiş olur.
ya ayaklarimin sisligi neden gecmiyor
ayakta kalmiyorum, ayaklarimi yuksekte tutuyorum, tuzlu tuketmiyorum, suyu bol iciyorum... ama yok , hala ayaklarim tombik tombik ve aciyor kimildatinca
Allah Allah, dusukmuste tansiyonun. benim yukseldiginde o belirtileri yasiyordum.
grip falan mi oluyorsun cnm? gecmezse dra git bence
Aynen öyle canım bi an önce dogsalarda alissak annelige acaba sezeryan olunca hemen geliyo mu sütCnm anne olacağız artik hicbirseyden korkacak durumda olmamalıyz.2.plana düştük artik.Evlatlar için tüm zorluklara göğüs germece bundan sonra...Bizim devrimi kapandı.Anneleri mızı bi düşün
Gelsinler gelsinler ozledkSenin durumun keyfi degil, bende ayni seyi yapardim.. Bebegi ve kendini riske atamazsin.. Hersey iyi olucak onlar bir dunyaya gelsinlerr
sonucta bır amelıyat , normal doguma gore toparlanması tabıkı zor olur ama o kadar da korkulacak bırsey yok. Benım kac tane arkadasım normal beklerken bebek donmedı ya da bı turlu sancı gelmedı vs derken sezeryan oldu, hıcbırınden de kotu bırsey duymadım. Benımkı mesela zorunlu sezeryan ama bır kadın normal dogumdan korkup kendısı sezeryan ısyıyorsa ben ona da saygı duyarım, herkesın kendı kararı.Yaa sezeryani hiç sorma cnm bende izledim iyi sok gecirdm buraya yazdım saldırıya gectiler burda bana..Halbuki ben kötü niyetle demedim.Yok yere operasyon geçirmesinler diye dedim.Bence sende konuyu kapat sana da saldırılar. ..
Peki kapatalmNe bileyim herkesin ne olduğunu bilemem ki ben..Konu tartışmaya kapalı kız galiba..salla..
Ben eksik mi diye düşünüp evi makinayı didik didik ettikten sonra internete baktım ordada olmadığını gördüm eldiven de yok... Bu arada simdi foto eklemek için nette actım ve artık tekrar kabusum oldu benim indirimli 229 A aldığım takım ve şimdiki fiyatısinir oldum kaldırıp atasım geldi su an ya ne yaptım ne edeyim bacılar E ekinsubat
Sooonnn 16 güüüünnn :) heyecanım tavan yapmaya başladı kızlar son 2 haftam nerdeyse :) size bi sorum var. Bebişlerinizi hastaneden gelince yıkayacak mısınız yoksa göbek bağı düşene kadar bekleyecek misiniz???
Canim sez.a normal doguma bakmiyor sutun gelmesi. Ben sez.la dogum yapmistim hemen geldi sutum kuzenimin esi kac saat sanci cekti normal dogurdu 1ayda yeme icmeyle artirdi sutunu ilk gunler hic gelmediAynen öyle canım bi an önce dogsalarda alissak annelige acaba sezeryan olunca hemen geliyo mu süt
Kizimin gobeginin dusmesi 16gunu bulmustu yikamadim ama surekli silmistim ama bu sefer gobek kismini kapatip yuz ustu yukamayi dusunuyorum ilk bi kac gun disindabu konuda farklı yaklaşımlar var. ben ilk çocuğumu (2008 doğumlu) doğumdan sonraki gün yıkamıştım, dr yıka demişti. son yıllardaysa bebekleri ilk hafta yıkamamak gerektiği görüşü hakim. bu konuda uzmanların görüşü de yıkanmaması yönünde artık.
bebeğin üzerindeki koruyucu kremsi tabakanın onu doğduktan sonra da ilk birkaç gün dış etkenlerden, mikroorganizmalardan koruduğu bilimsel olarak doğrulanmış durumda. bana da mantıklı geldi açıkçası.
geçenlerde katıldığım bir gebe eğitiminde de artık bebeklerin yıkanmadığını söyledi bebek hemşiresi. hem koruyucu tabakanın bebeğe olumlu katkısı için hem de göbeğin iyileşmesinin kısa sürmesi için artık böyle yapıldığını belirtti. zaten iki üç gün içinde o tabaka kendiliğinden kayboluyormuş, göbek de düştükten sonra yıkayın dedi. bebeği her gün yıkamak tavsiye ediliyor, çok soğuk havalarda ise gün aşırı yıkanmalı. ben ilk çocuğumu neredeyse her gün yıkardım bebekken, bazen de gün aşırı yıkardım. şimdi de kısmetse bebeğim doğunca göbek düşene kadar yıkamıycam ama sonra en azından gün aşırı yıkarım yine.
Ay iyi ozaman cantaya mama koymadm bilerek hemen mama vermeyim nasl olsa mama var demeyim diyeCanim sez.a normal doguma bakmiyor sutun gelmesi. Ben sez.la dogum yapmistim hemen geldi sutum kuzenimin esi kac saat sanci cekti normal dogurdu 1ayda yeme icmeyle artirdi sutunu ilk gunler hic gelmedi
5 hafta sonucunda oğlumuzu görmeye gittik çok şükür 32.3 olmamız gerekirken ölçümlerde 33 haftalık çıktık 1987 gr 44.5 cm olmuşuz şükürler olsun rabbime herşey gayet yerinde erken doğum riskin yok dedi aslında 3 hafta sonra çağırdı ama bana günler uymadığından sadece cumartesi gidebiliyorum çünki gene 4 hafta sonra gidicez yani o zamanda 37 haftalık olucaz inş hiçbir şeyimiz hazır değil kıyafetlerini bile yıkamadım malum hala dolap satmakla uğraşıyorum biran önce alıcı çıksa çok iyi olcak yoksa ortada kalıcaz herşeyleşubatın 20 sinden sonra beklemeye başla dedi doğum fiyatlarınıda sorduk 1000 normal doğum 1500 sezeryan suit yada vip oda olursa 100 yada 150 ek fiyat isteniyormuş tabi normal doğum olcağından şansına varsa anca oda seçebilirsin sezeryanda 3 gün önceden haber vermek gerekmiş ya çokda önemli değil tabide oğlum sağlıklı bir şekilde doğsun gerisi önemli değil
Hanimlar doktordan geldim.2220gram olmus. kilon ve tuz sekere dikkat et dedi. Demir hapina devam dedi. korkumdan dogumla ilgili birsey sormadim ama cikista iki hafta sonrasi icin randevu alirken gorevli bayana sordum. Sizinki sezeryan 16subatta alir doktor dedi. 38. haftada aliyor dedi. Bana guzel bir oda soyledi saolsun kiz gittim rezervasyon yaptirdim o odaya. 1 subatta izne ayrilcaktim sadece 2hafta evdeyim yani.
Bu arada bebegim ayni babasi.Doktor bile dedi tipatip babasi diye.Biz tip olarak cok farkliyiz ben kemerli burun biraz uzun yuzum onun hokka minnak burun yuvarlak yuz
Hacı Şerif ten sipariş verenler varmı? Ne kadar zamanda geldi? Bende ona göre sipariş vereyim bari :)
Sesleniyorsanız ne güzel :)Biz de sürekli fikir degiştiriyor uz nolcak bu cooocun hali bilmiyorum. Evde kereeeem gokaaaalp diye sesleniyoruz bakalim
Ailede varsa belki olur belli mi olur. Bizde benim mavi eşim ela. Esimin de halalarinda mavisler var. Kısmet bakalım. Umutluyum.
Ben verdim canım. Bi gün sonra yola çıktık sastik kaldik. Ama kardan ve hafta sonundan azıcık gecikti. 4 güne filan elimizdeydi yine de.
Ben eksik mi diye düşünüp evi makinayı didik didik ettikten sonra internete baktım ordada olmadığını gördüm eldiven de yok... Bu arada simdi foto eklemek için nette actım ve artık tekrar kabusum oldu benim indirimli 229 A aldığım takım ve şimdiki fiyatısinir oldum kaldırıp atasım geldi su an ya ne yaptım ne edeyim bacılar E ekinsubat
Ay be güzel tarihler belirleniyor, tarihler yaklaşıyor :)kızlar selam, bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. biraz iri bebek olacağımızı biliyorduk. şuyan 2750 civarında. 8-12 şubat gibi gelmesini öngörüyor doktorumuz.
böyle olunca da heyecan bastı bana
artık her hafta kontrole gidicez :) Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
amin canım inşalllah :) hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaAy be güzel tarihler belirleniyor, tarihler yaklaşıyor :)
Gözün aydın :)sağlıkla gelsin inallah
kızlar selam, bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. biraz iri bebek olacağımızı biliyorduk. şuyan 2750 civarında. 8-12 şubat gibi gelmesini öngörüyor doktorumuz.
böyle olunca da heyecan bastı bana
artık her hafta kontrole gidicez :) Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Kizimin gobeginin dusmesi 16gunu bulmustu yikamadim ama surekli silmistim ama bu sefer gobek kismini kapatip yuz ustu yukamayi dusunuyorum ilk bi kac gun disinda
sağol canım benim, hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah :)Maşallah maşallahkilosu iyi .. sağlıkla gelsin kuzucugun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?