2016 Şubat Anneleri

Saol kuzum bakalm bu siddetle giderse gidicem zaten

Cnm anne olacağız artik hicbirseyden korkacak durumda olmamalıyz.2.plana düştük artik.Evlatlar için tüm zorluklara göğüs germece bundan sonra...Bizim devrimi kapandı.Anneleri mızı bi düşün
Aynen öyle canım bi an önce dogsalarda alissak annelige acaba sezeryan olunca hemen geliyo mu süt

sonucta bır amelıyat , normal doguma gore toparlanması tabıkı zor olur ama o kadar da korkulacak bırsey yok. Benım kac tane arkadasım normal beklerken bebek donmedı ya da bı turlu sancı gelmedı vs derken sezeryan oldu, hıcbırınden de kotu bırsey duymadım. Benımkı mesela zorunlu sezeryan ama bır kadın normal dogumdan korkup kendısı sezeryan ısyıyorsa ben ona da saygı duyarım, herkesın kendı kararı.

canım sen buna ıkı tane alt al ındırımlı olsun bıtsın. Illa takım olcak dıye bırsey yok. Kumasını begendıysen uzulme bence

bu konuda farklı yaklaşımlar var. ben ilk çocuğumu (2008 doğumlu) doğumdan sonraki gün yıkamıştım, dr yıka demişti. son yıllardaysa bebekleri ilk hafta yıkamamak gerektiği görüşü hakim. bu konuda uzmanların görüşü de yıkanmaması yönünde artık.
bebeğin üzerindeki koruyucu kremsi tabakanın onu doğduktan sonra da ilk birkaç gün dış etkenlerden, mikroorganizmalardan koruduğu bilimsel olarak doğrulanmış durumda. bana da mantıklı geldi açıkçası.
geçenlerde katıldığım bir gebe eğitiminde de artık bebeklerin yıkanmadığını söyledi bebek hemşiresi. hem koruyucu tabakanın bebeğe olumlu katkısı için hem de göbeğin iyileşmesinin kısa sürmesi için artık böyle yapıldığını belirtti. zaten iki üç gün içinde o tabaka kendiliğinden kayboluyormuş, göbek de düştükten sonra yıkayın dedi. bebeği her gün yıkamak tavsiye ediliyor, çok soğuk havalarda ise gün aşırı yıkanmalı. ben ilk çocuğumu neredeyse her gün yıkardım bebekken, bazen de gün aşırı yıkardım. şimdi de kısmetse bebeğim doğunca göbek düşene kadar yıkamıycam ama sonra en azından gün aşırı yıkarım yine.

Aynen öyle canım bi an önce dogsalarda alissak annelige acaba sezeryan olunca hemen geliyo mu süt
Canim sez.a normal doguma bakmiyor sutun gelmesi. Ben sez.la dogum yapmistim hemen geldi sutum kuzenimin esi kac saat sanci cekti normal dogurdu 1ayda yeme icmeyle artirdi sutunu ilk gunler hic gelmedi

Kizimin gobeginin dusmesi 16gunu bulmustu yikamadim ama surekli silmistim ama bu sefer gobek kismini kapatip yuz ustu yukamayi dusunuyorum ilk bi kac gun disinda

Canim sez.a normal doguma bakmiyor sutun gelmesi. Ben sez.la dogum yapmistim hemen geldi sutum kuzenimin esi kac saat sanci cekti normal dogurdu 1ayda yeme icmeyle artirdi sutunu ilk gunler hic gelmedi
Ay iyi ozaman cantaya mama koymadm bilerek hemen mama vermeyim nasl olsa mama var demeyim diye

Oh maşallah ne güzel :) sağlıkla gelsinler inşallah :)
Dolabı neden ve nerede satıyorsun?
Ben ilk defa oludum gözden kaçırmışım sanırım.

Oy maşallah tombik yanak :)

Hacı Şerif ten sipariş verenler varmı? Ne kadar zamanda geldi? Bende ona göre sipariş vereyim bari :)

Bir günde geliyormuş. Bende oradan vericem inşallah. Daha önce eklediğim foto vardı,mavili fiyonklu. tanesi 3,5tl oluyor. Hiç gerek yok açıkcası :/

Sesleniyorsanız ne güzel :)
Biz oğlum oğluş dan ileriye gidemiyoruz
Hala içime sinen isim yok,
Ay bi biz mi elimize yüzümüze bulaştırdık bu işi

Harbi iki üst bir tulum yapacaklarına birini alt yapaymışlar. sen deyince gidip benmkileri kontrol ettim

fark 100 tl hemde Ama nerden bilecektin ki canım. Kim bilir bizim aldiklarimzda belki indirimdedir haberimiz yok.. bundada vardır bir hayır.. şimdi eksik olan parçaları almak için vereceğin para sayesinde belki bi insanın karnı doyacaktır. Böyle düşün, yavrunun canı sağolsun..

kızlar selam, bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. biraz iri bebek olacağımızı biliyorduk. şuyan 2750 civarında. 8-12 şubat gibi gelmesini öngörüyor doktorumuz.
böyle olunca da heyecan bastı bana
artık her hafta kontrole gidicez :) Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Ay be güzel tarihler belirleniyor, tarihler yaklaşıyor :)
Gözün aydın :)sağlıkla gelsin inallah

Ay be güzel tarihler belirleniyor, tarihler yaklaşıyor :)
Gözün aydın :)sağlıkla gelsin inallah
amin canım inşalllah :) hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bugün hediyeliklerini de tamamladım. eksik bişeyimiz kalmadı çok şükür :)

Maşallah maşallah kilosu iyi .. sağlıkla gelsin kuzucugun canım

Kizimin gobeginin dusmesi 16gunu bulmustu yikamadim ama surekli silmistim ama bu sefer gobek kismini kapatip yuz ustu yukamayi dusunuyorum ilk bi kac gun disinda

benim oğlumun da göbeğin düşmesi net hatırlamıyorum ama 10 günü bulmuştu sanırım. ben yıkıyordum o zaman. bu defa en azından ilk üç gün yıkamayı düşünmüyorum, sonrasında da göbek kısmını koruyup yıkayabilirim belki. hayırlısıyla doğsunlar da inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…