Evet biliyorum , tesekkur ederim yine de.. Ama yapacak birseyim yok maalesef.. Kendim.alamiyorum, ve o şekilde olmakda hiç istemiyorum rahatsız oluyorum.. Arkadaşlar uyarmadan gecemedim utanmak bi yana .... Dinen kadın kadın a bile olsa diz kapağı ile göbek arası gostermek haramdir....... mecburi lik harici dr vs.
Tamam canim. En son kontrolde 10 gun onde dedi ama simdi ne durumda bakalim :) Bundan sonra beni de daha sık cagirir diye dusunuyorum. Ozledim oglusumu zaten hep gidip goresim geliyorBende 5 haftadir gitmiyordum. Artik her hafta gelicen dediginde sasirdim. Vall bizimki 2.5 hafta kadar önden gidiyor. Bende seninkini merak ettim simdi. Öğrenince bana yaz olur mu?
Hanimlar doktordan geldim.2220gram olmus. kilon ve tuz sekere dikkat et dedi. Demir hapina devam dedi. korkumdan dogumla ilgili birsey sormadim ama cikista iki hafta sonrasi icin randevu alirken gorevli bayana sordum. Sizinki sezeryan 16subatta alir doktor dedi. 38. haftada aliyor dedi. Bana guzel bir oda soyledi saolsun kiz gittim rezervasyon yaptirdim o odaya. 1 subatta izne ayrilcaktim sadece 2hafta evdeyim yani.
Bu arada bebegim ayni babasi.Doktor bile dedi tipatip babasi diye.Biz tip olarak cok farkliyiz ben kemerli burun biraz uzun yuzum onun hokka minnak burun yuvarlak yuz
Kızlar müthiş bir bas Ağrı'm var ensemden şakaklarıma gözlerime kadar.. Ne yapmamı önerirsiniz? Dayanamıyorm artkk...
Ya sorma aldığımda burayı da baya meşgul etmiştim kv yuzunden bi ton para verdim boştan yere die.. Tam sakinleşti ütüleyen bide altının olmadığını görünce bide sinir oldum ya :/
Ah keşke :) böyle deyince isindim birden :) pilot anasiyim ben derimGörkem üzerinde su ara ısınma asamasi yaşıyorum bir de Talha. Bakalım ne olacak isim :)
Benim evlilik yildonumumde 22 eylul 2013 :)Biz de 22 Eylül 2013te evlendik canım:)
Kizlar unuttum yazmayi size
dun gece bir ruya gordum daha dogrusu kabussbianda uyandim nasil kasilmisim gerilmisim elim hemen karnima gitti normalde uyurken yumusak olurdu nasil tas gibi kaskatiydi nasil etkileniyoruz yaa
40ın bitime 4gün kala doğum yapan arkadşımın kızı oldu:) oda 3-4hafta önce gelir diye beklemiştiAy bugun belimde bi agri var inceden..kiz asagilarda kimil kimil ediyo..ani bisey olurda geliverir diye tetikteyim..oyle bi riskimiz yok ama kizlar aceleci olurmus diyolar
Evet biliyorum , tesekkur ederim yine de.. Ama yapacak birseyim yok maalesef.. Kendim.alamiyorum, ve o şekilde olmakda hiç istemiyorum rahatsız oluyorum.
Görkem güzelmis. Ah bizim soyadimiz onu da eler.Talha da güzel ama.biraz zor söyleniyor gibi.
Ya bana da bir isim bulsakİşte talha nin zor söylenmesi, l ve h seslerinin yan yana gelmesi ondan uzaklaştırıyor. Bu gidişe Gorkem olur gibi :)
Kutay, Gökay da var da onları sanki eledik :)
Ya bana da bir isim bulsakçok bilimsel yaklaşımcı gördüm seni
Bizim kriteri biliyorsun köpek ismi olmayacakaa belki kesi ismi olabilir
zor bi soyad gerçekten. Umarım gönlüne göre bi isim bulursun canımPoff ne biçim soyadı yahu. İstediğim ismi secemiyorum.kerem ali mi koysak diyoruz. Gokalpte keremdeki kadar göze batmiyor diyoruz. Sıkıntı bastı beni
Tulumunun vardı sanırım canım sinir oldum ya gözüm görmüyor :) .. Diğer giysilerinin hepsini Mothercare den aldım onlarında kendinden var hep ama eğer biraz uzun bir bebek olursa kullanılmıyor dedi satan kız hoş ben eldiven cok kullanmayı dusunmuyorum anne karnında hep eline temas eden bebek sonrasında eldiven olunca travmaya uğruyormuş ilk üç ay anne karnında sandıkları için kendini uyurken yarım kundak yapmayı dusunuyorum)Topitikk acaba aldığın takımın kendinden eldivenleri olabilir mi?hani bilek kısmı katlaniyor gizli eldiven gibi.mothercare ve chicconun bazı takımları oyle
eşimin kabul etmediği benim içime oturan isimler arden, emir, Eren,Kerem, yiğit.... Arden in anlamına bayıldım kuranda geçiyormuş Allâh ın tarlası bereket prensi demekmiş
Ya bana da bir isim bulsakçok bilimsel yaklaşımcı gördüm seni
Bizim kriteri biliyorsun köpek ismi olmayacakaa belki kesi ismi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?