2016 Şubat Anneleri

Kizlar unuttum yazmayi size
dun gece bir ruya gordum daha dogrusu kabuss bianda uyandim nasil kasilmisim gerilmisim elim hemen karnima gitti normalde uyurken yumusak olurdu nasil tas gibi kaskatiydi nasil etkileniyoruz yaa

Ay bugun belimde bi agri var inceden..kiz asagilarda kimil kimil ediyo..ani bisey olurda geliverir diye tetikteyim..oyle bi riskimiz yok ama kizlar aceleci olurmus diyolar

. Arkadaşlar uyarmadan gecemedim utanmak bi yana .... Dinen kadın kadın a bile olsa diz kapağı ile göbek arası gostermek haramdir....... mecburi lik harici dr vs.
Evet biliyorum , tesekkur ederim yine de.. Ama yapacak birseyim yok maalesef.. Kendim.alamiyorum, ve o şekilde olmakda hiç istemiyorum rahatsız oluyorum.

Bende 5 haftadir gitmiyordum. Artik her hafta gelicen dediginde sasirdim. Vall bizimki 2.5 hafta kadar önden gidiyor. Bende seninkini merak ettim simdi. Öğrenince bana yaz olur mu?
Tamam canim. En son kontrolde 10 gun onde dedi ama simdi ne durumda bakalim :) Bundan sonra beni de daha sık cagirir diye dusunuyorum. Ozledim oglusumu zaten hep gidip goresim geliyor

Masallah cnm kilosu herseyi guzel:) benimde tahmini dogum tarihi 15.02 icimden gecen 16.02.2016:) seninki.guzel yani tarihi hayirlisi olsun

Kızlar müthiş bir bas Ağrı'm var ensemden şakaklarıma gözlerime kadar.. Ne yapmamı önerirsiniz? Dayanamıyorm artkk...

Hamilelikte kotu oluyo basagri beni bide lohusayken cok tutardi.. basina ince bandana sar cnm bide karanlik biyerde uzan tlf bile bakma umarim gecer hemencecikk olmadi parol alabilirsin o bile iyi geliyo

Ya sorma aldığımda burayı da baya meşgul etmiştim kv yuzunden bi ton para verdim boştan yere die.. Tam sakinleşti ütüleyen bide altının olmadığını görünce bide sinir oldum ya :/

Canim gecenlerde esimle baktim biz bu takima .. esim cok sever BG store:) takti alalim die bi mavili vardi bide bu senin resmini koydugun esimde bende bu seninkini begendik.. Var aldik ya gerek yok daha fazlasina dedim
Bence cook guzel almissin artik gule gule giysin kuzucuk ama hastanede olmadi tulumunu giydirirsin evde de beyaz bi alt uydurursun

Ah keşke :) böyle deyince isindim birden :) pilot anasiyim ben derim Görkem üzerinde su ara ısınma asamasi yaşıyorum bir de Talha. Bakalım ne olacak isim :)

Görkem güzelmis. Ah bizim soyadimiz onu da eler. Talha da güzel ama.biraz zor söyleniyor gibi.

Kizlar unuttum yazmayi size
dun gece bir ruya gordum daha dogrusu kabuss bianda uyandim nasil kasilmisim gerilmisim elim hemen karnima gitti normalde uyurken yumusak olurdu nasil tas gibi kaskatiydi nasil etkileniyoruz yaa

Ben her uyandığımda öyle kaskatı oluyoum. Gece çok kasıyorum demek kendimi :/
Ne oluyorsa kadınlara oluyor, kocalar fosur fosur uyusun tabi :)
Ay bugun belimde bi agri var inceden..kiz asagilarda kimil kimil ediyo..ani bisey olurda geliverir diye tetikteyim..oyle bi riskimiz yok ama kizlar aceleci olurmus diyolar
40ın bitime 4gün kala doğum yapan arkadşımın kızı oldu:) oda 3-4hafta önce gelir diye beklemişti
Şimdiki oğlanlarda kızlar da çok farklı

Evet biliyorum , tesekkur ederim yine de.. Ama yapacak birseyim yok maalesef.. Kendim.alamiyorum, ve o şekilde olmakda hiç istemiyorum rahatsız oluyorum.

Bende yapamayınca pis gezmektense koltuk altını bile almayınca nasıl pis kokuyor.... Tabiki doğru birşey demiyorum,
Allah affetsin diye sığınıyorum.

Görkem güzelmis. Ah bizim soyadimiz onu da eler. Talha da güzel ama.biraz zor söyleniyor gibi.

İşte talha nin zor söylenmesi, l ve h seslerinin yan yana gelmesi ondan uzaklaştırıyor. Bu gidişe Gorkem olur gibi :)

Kutay, Gökay da var da onları sanki eledik :)

İşte talha nin zor söylenmesi, l ve h seslerinin yan yana gelmesi ondan uzaklaştırıyor. Bu gidişe Gorkem olur gibi :)

Kutay, Gökay da var da onları sanki eledik :)
Ya bana da bir isim bulsak çok bilimsel yaklaşımcı gördüm seni
Bizim kriteri biliyorsun köpek ismi olmayacak aa belki kesi ismi olabilir

Haha :) ay bosver bence gonlundekini koy. Millet köpeğine o ismi koyduysa napalim :) bence güzel isim. Bereket kokan bir isim. Ben çok irdeliyor un bu gidişe saçma sapan bir isim koyacak kocam. Yok o isimde cok sert harf var yok onun yarısı ince ses yarısı kalın vs vs. Ha bir de o isimde öğrencilerim gozumun önüne geliyor bazen direk soguyorum o isimden maalesef .

Topitikk acaba aldığın takımın kendinden eldivenleri olabilir mi?hani bilek kısmı katlaniyor gizli eldiven gibi.mothercare ve chicconun bazı takımları oyle
Tulumunun vardı sanırım canım sinir oldum ya gözüm görmüyor :) .. Diğer giysilerinin hepsini Mothercare den aldım onlarında kendinden var hep ama eğer biraz uzun bir bebek olursa kullanılmıyor dedi satan kız hoş ben eldiven cok kullanmayı dusunmuyorum anne karnında hep eline temas eden bebek sonrasında eldiven olunca travmaya uğruyormuş ilk üç ay anne karnında sandıkları için kendini uyurken yarım kundak yapmayı dusunuyorum)

eşimin kabul etmediği benim içime oturan isimler arden, emir, Eren,Kerem, yiğit.... Arden in anlamına bayıldım kuranda geçiyormuş Allâh ın tarlası bereket prensi demekmiş

Bugün çok Yoruldum . gezdim vs . oğlum bundan dolayı çok gergin, kastikca kasiyor. Hiç uykusu da yok içinde ordan oraya koşuyor sanki içim koca dunya

olmaz mii
mide yanmasi, cati agrisi , tuvalet tuvalet tuvalet...
can sıkıntısından BDV ye sardirdim
ne dertler var ne dertler...
bir de ankara cankaya da arabali sapik varmis. Allahtan denk gelmemisim bunca zaman o pisligi ifsa ediyorlar. son gundem bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…