- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Rüzgardan vazmıgeçtin? Oğlumun okulunda bir öğretmeni var. Onun oğlunun adıda Rüzgar. Çok tatlı bir çocukBence çok karizmatik bir isim
Benim oğlanda uykuya dalmışken yatayım bende. İyi geceler.
bu neyden kaynaklanıyor ki acaba ya! aynen bende yoruluyorum duş almaktan nefes nefese kalıyorum zatenAynen yaa zaten duş almak artik cok yorucu geliyor. Bu kadar terle gunluk dus almasan olmuyor saclarim sabaha kece gibi oluyor artik sinir oluyorum. Yani alnim vs heryerimden sular akiyor resmen. Insanin bacagi terler mi yaa bacaklarim bile terliyor
Çok geçmiş olsun canım dikkat etsek de olmuyor baksanao terler yüzünden çok hastayım.kırılıyorum.burnum silmekten yara oldu.halbuki her seferinde Kalkıp değiştirdim üstümü ama ne fayda ki yatak bile üstüne su dökülmüş gibi oluyor.
Yarım kolluyla yatmak bile işe yaramadıÇok geçmiş olsun canım dikkat etsek de olmuyor baksanaallaha şükür hasta olmadım ben ama her seferinde su içinde uyanıyorum şimdi de dahil
32+0 ve 32+1 de yapildi bana da canim. Nefes almakta zorlaniyorum evet ama igneden degil. Cunku igneden gunler; haftalar once de zorlaniyordum ben. Riskin ne?Kızlar akciğer geliştirici iğne vurulan var mı 33+0 da vuruldum. Ayrıca nefes darlığı yaşıyorum aynı şeyleri yaşayan var mı?
ay yanlis alintilamisimCanım çiş olsa yaparken anlarsın büyük ihtimal gelen suyundur. Su öyle biranda gelir. Gelen su ise çok korkma su geldi diye bebegin hemen gelecek diye birşey yok. Sabah mutlaka git. Ama sen sabaha kadar duramazsın zaten. İstersen git için rahat etsin.
Su gelmeden önce tuvalete sıkışık gibi hissediyormuydun?
bir derdim var topigi cnmNöbetlerdetim yine.. gündüz bişey yok gece ayaktayız
Bende hastaneden çıkana kadar giydirecegim eve gelince çıkarıyorum eldivenleri..
BDV ne canım ben cahil bilmiyorumhiç duymadım
cnm bu hafta cogumuzda el ayak sismesi sorunu olduIyi geceler kızlar 2 gündür yazılanları tam okuyamıyorum herkes iyidir umarım. arkadaslardan birileri daha mi hastane de şu anumarim hepimiz hayirlisiyla zamanında bebislerımızı kucağımıza alırım. 3 gündür kendimı epey yordum yoğunum ayaklarım davul gibi oldu ağrıyorlar ne yapabilirim bi fikri olan var mı?
ozel mi hastanen cnm? valla ben nstye para verseydm batmistim simdidenfirkan
Merhaba canım ogkun için acil şifalar diliyorum.
Hastanede nst paraliymis 15 tl
Bugün para aldilar geçen almamislardi.
Doktor değiştirdim haleyi bıraktım esmaya gideceğim aslinda neslihana gecmek istedim ama olmadı acilde karşılasirim belki onlada (;
Allah Allah hayir olsun cnm. kalk bi su ic. dua oku.Oğlum uyumuyor. Kipir kipir. İçimde bir sıkıntısebepsiz korku...
Canim ben vuruldum, bebek buyudukce baski yapiyor nefes almakta gucleniyorsun, yan yatmani tavsiye ederim, onun disinda bende baska bir sikayet yok..Kızlar akciğer geliştirici iğne vurulan var mı 33+0 da vuruldum. Ayrıca nefes darlığı yaşıyorum aynı şeyleri yaşayan var mı?
Canım kolay gelsin zor iş bu soğuklarda, bebeğin hareket ediyorsa sorun yok kuzum, belkide sen hareket halinde olduğun için hissetmiyorsundur..Günaydın kızlar. Perşembe ev taşıdım yerleşme işlerim bitmedi henüz o kadar yoruldumki son üç gündür bebeğim akşamdan akşama kıpırdıyorkarnımda aşağı indi erken doğum olacak diye korkuyorum. Evde doğalgaz açılmadığından kayınvalidemde kalıyoruz ve yaklaşık 1 hafta daha burdayız çekyatta uyumak çok zor bunca yorgunluktan sonra
Birşeyler atıştır bence, acıkıncada çok hareketleniyolar bazen..Oğlum uyumuyor. Kipir kipir. İçimde bir sıkıntısebepsiz korku...
Ah canım ya bu saatlere kadar uyumamışsın.. Eşin biraz ilgilense hoş onlarada çok güven olmuyor..Rüzgardan vazmıgeçtin? Oğlumun okulunda bir öğretmeni var. Onun oğlunun adıda Rüzgar. Çok tatlı bir çocukBence çok karizmatik bir isim
Benim oğlanda uykuya dalmışken yatayım bende. İyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?