Evet canım sagol. İnş inş.Canim geçmiş olsun. İnşallah oglun tez zamanda tamamen iyileşir. Ateşi vardı sanırım.
Sagol canım.. evet ücretliymiş belki bazı acil durumlarda falan ücret vermiyorsundur. 5 sene önce ücretsizdi. Neyseki çok pahalı degilmiş.firkan
Merhaba canım ogkun için acil şifalar diliyorum.
Hastanede nst paraliymis 15 tl
Bugün para aldilar geçen almamislardi.
Doktor değiştirdim haleyi bıraktım esmaya gideceğim aslinda neslihana gecmek istedim ama olmadı acilde karşılasirim belki onlada (;
bir derdim var topigi cnmestf bilmemek daha iyi bazen. oyle konular aciyorlar ki, insanin psikolojisini alt ust ediyorlar
can sıkıntısından takiliyorum arada
sonra canim daha cok sıkılıyor, cikiyorum
cnm bu hafta cogumuzda el ayak sismesi sorunu olduben care bulamadim. pofidik pofidik geziyorum.cnm aciyor
Allah yardımcın olsun. Bak taşınmışsın inş yavaş yavaşda yerleşirsin. İnş doğalgazın açılırda hemencecik evine geçersinGünaydın kızlar. Perşembe ev taşıdım yerleşme işlerim bitmedi henüz o kadar yoruldumki son üç gündür bebeğim akşamdan akşama kıpırdıyorkarnımda aşağı indi erken doğum olacak diye korkuyorum. Evde doğalgaz açılmadığından kayınvalidemde kalıyoruz ve yaklaşık 1 hafta daha burdayız çekyatta uyumak çok zor bunca yorgunluktan sonra
Eşimmi? Neredeee? Onlar baksada dediğin gibi içimiz rahat etmezki. Çocukta anne istiyor. Birde eşimde hasta olmuş. Kendine bakmıyorki. Anacım adamlarda hasta olınca çocuklaşıyor. En sonunda kızdım gece ona. Ya ne olur kalk kendine sen bak. Kalk ilaç iç, üzerine birşeyler giy diye.. oda benden bekliyor yaa hangi birine yetecegim bilemedim.Ah canım ya bu saatlere kadar uyumamışsın.. Eşin biraz ilgilense hoş onlarada çok güven olmuyor..
Rüzgar güzelde ben daha anlamlı birşey bulurmuyum diye bakınıyorum.. Mesela Utku, anlamıda çok güzel ama isim olarak pek benimseyemedim :/ çok zor ya
ne olacak bizim bu halimiz zombi gibi ayaktayız her daimYarım kolluyla yatmak bile işe yaramadıKalktım ben de artık baktım uyku yok.
ne olacak bu halimiz çok kötü ya bende tüm gün kendimi yordum bebek bu sefer gece hiç durmadı intikam alır gibi:)Benim tosbik kesin gececi olacak doğunca kıpır kıpır oturuyoruz :/
Ya ablama sordum maydanoz saplarinı kaynat iç dedi ödemi atarmis şişmeler geçermis ben bi deneyecem bakalım sende dene istersen. Bu arada minikerin suyu mu geldi? hastanede mı şimdi durumu nasıl?ay yanlis alintilamisim@minekr1 sendin sanirim. anlattigina bakilirsa suyun gelmis olabilir. umarim hastaneye gitmissinizdir. endiselenmene gerek yok. kizlarin dedigi gibi suyun geldi diye pat diye doguracak degilsin
umarim bir sorun yasamazsin. hbr bekliyoruz senden.
bir derdim var topigi cnmestf bilmemek daha iyi bazen. oyle konular aciyorlar ki, insanin psikolojisini alt ust ediyorlar
can sıkıntısından takiliyorum arada
sonra canim daha cok sıkılıyor, cikiyorum
cnm bu hafta cogumuzda el ayak sismesi sorunu olduben care bulamadim. pofidik pofidik geziyorum.cnm aciyor
Günaydın canım ay ne zor olmuştur şimdi senin için aman dikkat et kendine artık dinlen derim iyice. Bu arada hayırlı olsun yeni evinGünaydın kızlar. Perşembe ev taşıdım yerleşme işlerim bitmedi henüz o kadar yoruldumki son üç gündür bebeğim akşamdan akşama kıpırdıyorkarnımda aşağı indi erken doğum olacak diye korkuyorum. Evde doğalgaz açılmadığından kayınvalidemde kalıyoruz ve yaklaşık 1 hafta daha burdayız çekyatta uyumak çok zor bunca yorgunluktan sonra
ben gıdıyorum esenler subesıne daha yıla gırmeden yukseldı ucret suanda tekrar yukseldımı bılmıyorum ama muayene de ucretlı oldu . hangı subesıne gıdıyorsun bılmıyorum amaarkadaşlar aranızda ist medipol hastanesine giden varmı yılbaşından sonra fiyatları güncelleyeceklerdi ne yaptılar haberiniz varmı?
Haha :) ay bosver bence gonlundekini koy. Millet köpeğine o ismi koyduysa napalim :) bence güzel isim. Bereket kokan bir isim. Ben çok irdeliyor un bu gidişe saçma sapan bir isim koyacak kocam. Yok o isimde cok sert harf var yok onun yarısı ince ses yarısı kalın vs vs. Ha bir de o isimde öğrencilerim gozumun önüne geliyor bazen direk soguyorum o isimden maalesef .
Saydığın isimler gayet güzet. Teyze oğlunda yiğit, görüöce oğlunda eren emir var. Olmasa bende koymayı düşünürdüm. Arden i ilk kez duydum ama hoş geliyoreşimin kabul etmediği benim içime oturan isimler arden, emir, Eren,Kerem, yiğit.... Arden in anlamına bayıldım kuranda geçiyormuş Allâh ın tarlası bereket prensi demekmiş
Yüzyıl mı bu :) Allahımmmö nst ye de para vereceğiz desene :)firkan
Merhaba canım ogkun için acil şifalar diliyorum.
Hastanede nst paraliymis 15 tl
Bugün para aldilar geçen almamislardi.
Doktor değiştirdim haleyi bıraktım esmaya gideceğim aslinda neslihana gecmek istedim ama olmadı acilde karşılasirim belki onlada (;
Allah yardımcın olsun canım yaaGünaydın kızlar. Perşembe ev taşıdım yerleşme işlerim bitmedi henüz o kadar yoruldumki son üç gündür bebeğim akşamdan akşama kıpırdıyorkarnımda aşağı indi erken doğum olacak diye korkuyorum. Evde doğalgaz açılmadığından kayınvalidemde kalıyoruz ve yaklaşık 1 hafta daha burdayız çekyatta uyumak çok zor bunca yorgunluktan sonra
Ya ablama sordum maydanoz saplarinı kaynat iç dedi ödemi atarmis şişmeler geçermis ben bi deneyecem bakalım sende dene istersen. Bu arada minikerin suyu mu geldi? hastanede mı şimdi durumu nasıl?
Cnm bize haber et..umarım bekler bebis zamaninicanım 3 4 bardak su içtim otururken sonra kalktım biraz dolandım bi baktım çamaşırım ıslanıyor tuvalete gittm idrar aktı baya bi kasılma vs de yok sabahı bekleyim mi gideyimmi bilemedm ama böyle bana sabah olmaz zaten eşimi uyandırıyım.şimdi akıntı falan yok ama
kızlar lohusa atleti sütyeni falan aldım ama lohusa külodu almadım..ayrıca datılan lohusa külotları var kullanat olanlardan..onlardan mı aldınız yoksa büyük çamaşır mı aldınız naaptınız
Ben de kalça kısmını nasıl alacak diye düşüncelerdeyim
Normalde popo kısmını almak için yüz üstü yatırıp öyle alıyordu eee şimdi yüz üstü nasıl yatacam
Sıkıntı basıyor beni de
Bugün gitsem mi dedim, hemen bahane olarka ay ağda için çok uzundur kesin boşver deyip vazgeçtim
maşallah Allah kimi insanı doğuştan becerikli yaratmış okurken yoruldum arada dinlendim devamını okudum düşün o kadar yaniben 8 aydır iş yapmıyorum hiç hep annem ilgileniyor rahatsızım diye ondan önce de haftann 6 günü akşam 8 e kadar yoğun çalışıyordum yine annem ilgileniyordu korkuyorum çocuk doğunca da annem ilgilenecek gibi bu gidişle
Ayni durum bende de var canim. Gitmeye utaniyorum, kadin icinden diyecektir eminim bu ne kil boyle diye :) iki kisilik ucret alsa yeridir. Hamilelikte cok artti bi de benimkiler. Ellerimdeki tuyler bile siyah siyah oldu.
Benim evlilik yildonumumde 22 eylul 2013 :)
Ayy ne güzel evlilik tarihlerimiz aynı 22 Eylül 2013hayırlısıyla sıradaki yıldönümünü 3 kişi olarak kutlayacağız ikimizde aynı gün, aynı duygularr, aynı mutluluklar (inşallah)
Günaydın kızlar. Perşembe ev taşıdım yerleşme işlerim bitmedi henüz o kadar yoruldumki son üç gündür bebeğim akşamdan akşama kıpırdıyorkarnımda aşağı indi erken doğum olacak diye korkuyorum. Evde doğalgaz açılmadığından kayınvalidemde kalıyoruz ve yaklaşık 1 hafta daha burdayız çekyatta uyumak çok zor bunca yorgunluktan sonra
Birşeyler atıştır bence, acıkıncada çok hareketleniyolar bazen..
cnm maydanoz tehlikeli degil mi? gebeler de dusuge sebep olur ya da erken doguma diye duymustum.Ya ablama sordum maydanoz saplarinı kaynat iç dedi ödemi atarmis şişmeler geçermis ben bi deneyecem bakalım sende dene istersen. Bu arada minikerin suyu mu geldi? hastanede mı şimdi durumu nasıl?
Günaydıngunaydin annisler
boluk borcuk uykuyla, agrilarla dolu bir gece daha bitti. ve ruyam da kanamam oldugunu oldugunu gordumo kadar etkilendim ki kosa kosa lavaboya gittim. ama o da ne hicbisey yok
bakalim malum mu oldu birseyler bana
senginar cnm yorgun oldugun icin hissetmiyorsundur bebisinin hareketlerini. aksam hissetmen bile iyi birsey. sen yine de yormamaya calia kendini.
cnm maydanoz tehlikeli degil mi? gebeler de dusuge sebep olur ya da erken doguma diye duymustum.
arastirmak lazim uygulamadan.
aboovvv anamm ne kdr konusmussunuz 100 sayfa gecmıs gozum agrıdı vallaha
herkes aklımda kalmadı ama Rabbim agrılarımıza sıfa ,dertlerimize deva , bebeklerımıze saglık , kocalarımıza anlayıs temızlık yemek yapma becerısı tatlı dil vs vs vs versin.
herkeste aynı sıkayetler var sanırım son bı haftadır kendımı tanıyamıyorumyuzuklerım olmuyor,sutyen takmayı bıraktım,gobek desen ohoooovvv artık hıc rahat durmuyor bızım oglan . bı yandan cık ulan ordan yiter dıyorum bı yandan yok yok az daha dur gelme dıyorum :)
bu arada gecen doktora gıttıgımızde ben cıhazla alttan muayene oldum vajınısmuslu oldugum ıcın korktum tabıkı ama doktor dedı kı gayet rahat yapabıldım bı sorun yok . cok mutlu oldum . yaklasık ıkı senelık evlıyım ama haala vajınısmusluyum zaten bu durumdayken hamıle kaldım ve mucızem dıyorum oglusuma. doktor bana umıt verdı normal yapabılırsın dıye ama yıne de korkuyorum tabıkı . bir de bişey sorucam bu parmakla muayene de cıhaz kadar kolay oluyor mu ? bıde jel fln suruyor mu sormayı unuttum .
bir de ben hıc agda yaptırmadım hadı uzatayım dedım son ay agda yaptırırım dıye arkadas uzamıyor yaa napcam ben ayın 14 unde muayenem var sımdı makıneyle alsam mı almasam mı boyle de gıtmek ıstemıyorum :/
cok uzun yazdım ama napayım anacım kac gundur bırıkmıs
Günaydın kızlar:)
Canım ben hastane çantasına 3 adet yüksek bel hamile külodu, ebebekten aldığım 5 adet lohusa kullan at külodu ve 1 paket depend külot koydum, orkid de koydum, normal mi sezeryan mı yapcam bilmiyorum ama...
Canım korkma, hamileleri yan yatışta paklıyolarben de son 2 defadır arkayı yan yatışta aldırıyorum üstteki bacağı azcık öne çekiyorum, totomun yanaklarını da ellerimle açıyorum, o hallediyo ayy yatacak yerimiz yok, günah ama napiimm, Allah affetsin
Estağfurullah canım, ben gurbetteyim, hem çalışıyorum hem pratik olmam lazım evde, annemler başka şehirde, kayınvalidemler başka şehirde, o yüzden mecburiyetten Allah güç veriyo:)
Canım hiç kaygılanma, onlar akşama kadar bi çok kişiyi görüyo, utanmana gerek yok, o da onun işi, dişini sık, cesaretini topla, max 5 dk:)
Ayy ne güzel topikte aynı gün evlenen 3 kişiyizaynı ayda da hamiş kalmışız
Evet ya 22 eylül 2016da 3 kişi kutlıcaz yuppi
Canım kolay gelsin Allah yardımcın olsun
Böbrek Ağrısı olan var mı neler yaptınız ? Karında ağrı yapıyor mu ?
Canım kasindikca bebe yağı sursen ben öyle yapyrm geciyo bide hiç kasimadm hiç çatlağım yok sukurGunaydin anneler,dün gece göbek ve çevresindeki kaşıntıdan uyuyamadim.kaç gündür kasiniyordu ama dahada arttı ve dün çatlaklar oluşmaya başladı. Çatlakları artık onemsemiyorum ama kaşıntıdan agliyacam nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?