2016 Şubat Anneleri

Günaydın herkese..
M minekr ne yaptın canım suyunmu gelmiş?

Canim geçmiş olsun. İnşallah oglun tez zamanda tamamen iyileşir. Ateşi vardı sanırım.
Evet canım sagol. İnş inş.
Sagol canım.. evet ücretliymiş belki bazı acil durumlarda falan ücret vermiyorsundur. 5 sene önce ücretsizdi. Neyseki çok pahalı degilmiş.
aman boşver ya birde onların derdinimi düşüneceksin
Allah yardımcın olsun. Bak taşınmışsın inş yavaş yavaşda yerleşirsin. İnş doğalgazın açılırda hemencecik evine geçersin
Eşimmi? Neredeee? Onlar baksada dediğin gibi içimiz rahat etmezki. Çocukta anne istiyor. Birde eşimde hasta olmuş. Kendine bakmıyorki. Anacım adamlarda hasta olınca çocuklaşıyor. En sonunda kızdım gece ona. Ya ne olur kalk kendine sen bak. Kalk ilaç iç, üzerine birşeyler giy diye.. oda benden bekliyor yaa hangi birine yetecegim bilemedim.
İsim konusundada inş gönlüne göre bir isim bulursun

Ya ablama sordum maydanoz saplarinı kaynat iç dedi ödemi atarmis şişmeler geçermis ben bi deneyecem bakalım sende dene istersen. Bu arada minikerin suyu mu geldi? hastanede mı şimdi durumu nasıl?

Gunaydin anneler,dün gece göbek ve çevresindeki kaşıntıdan uyuyamadim.kaç gündür kasiniyordu ama dahada arttı ve dün çatlaklar oluşmaya başladı. Çatlakları artık onemsemiyorum ama kaşıntıdan agliyacam nerdeyse

Günaydın canım ay ne zor olmuştur şimdi senin için aman dikkat et kendine artık dinlen derim iyice. Bu arada hayırlı olsun yeni evin

arkadaşlar aranızda ist medipol hastanesine giden varmı yılbaşından sonra fiyatları güncelleyeceklerdi ne yaptılar haberiniz varmı?
ben gıdıyorum esenler subesıne daha yıla gırmeden yukseldı ucret suanda tekrar yukseldımı bılmıyorum ama muayene de ucretlı oldu . hangı subesıne gıdıyorsun bılmıyorum ama

Bizde de teyzem öğretmen
Hele 20yıllık öğretmen olunca düşün ondaki kara isim listesini
Sizin işiniz daha da zor vallahi. En azından bizimki arada karışmıyor da susuyo :)

eşimin kabul etmediği benim içime oturan isimler arden, emir, Eren,Kerem, yiğit.... Arden in anlamına bayıldım kuranda geçiyormuş Allâh ın tarlası bereket prensi demekmiş
Saydığın isimler gayet güzet. Teyze oğlunda yiğit, görüöce oğlunda eren emir var. Olmasa bende koymayı düşünürdüm. Arden i ilk kez duydum ama hoş geliyor
Bende eren_34 koyacağım sonunda
Çocuk yapmak için çok geç kaldıkkkk çoookkk.

Yüzyıl mı bu :) Allahımmmö nst ye de para vereceğiz desene :)
Kaç gündür arayıp sormadım doğum ücretleri noldu diye:) hatırlatmak istemiyorum

Allah yardımcın olsun canım yaa başka evde konaklamak çok zor

Ya ablama sordum maydanoz saplarinı kaynat iç dedi ödemi atarmis şişmeler geçermis ben bi deneyecem bakalım sende dene istersen. Bu arada minikerin suyu mu geldi? hastanede mı şimdi durumu nasıl?

Maydanozun kendisini yada suyunu aşırı tuketmek hamileler için iyi değil diye biliyorum canım. Dikkat et nolur nolmaz

aboovvv anamm ne kdr konusmussunuz 100 sayfa gecmıs gozum agrıdı vallaha
herkes aklımda kalmadı ama Rabbim agrılarımıza sıfa ,dertlerimize deva , bebeklerımıze saglık , kocalarımıza anlayıs temızlık yemek yapma becerısı tatlı dil vs vs vs versin.

herkeste aynı sıkayetler var sanırım son bı haftadır kendımı tanıyamıyorum yuzuklerım olmuyor,sutyen takmayı bıraktım,gobek desen ohoooovvv artık hıc rahat durmuyor bızım oglan . bı yandan cık ulan ordan yiter dıyorum bı yandan yok yok az daha dur gelme dıyorum :)

bu arada gecen doktora gıttıgımızde ben cıhazla alttan muayene oldum vajınısmuslu oldugum ıcın korktum tabıkı ama doktor dedı kı gayet rahat yapabıldım bı sorun yok . cok mutlu oldum . yaklasık ıkı senelık evlıyım ama haala vajınısmusluyum zaten bu durumdayken hamıle kaldım ve mucızem dıyorum oglusuma. doktor bana umıt verdı normal yapabılırsın dıye ama yıne de korkuyorum tabıkı . bir de bişey sorucam bu parmakla muayene de cıhaz kadar kolay oluyor mu ? bıde jel fln suruyor mu sormayı unuttum .

bir de ben hıc agda yaptırmadım hadı uzatayım dedım son ay agda yaptırırım dıye arkadas uzamıyor yaa napcam ben ayın 14 unde muayenem var sımdı makıneyle alsam mı almasam mı boyle de gıtmek ıstemıyorum :/

cok uzun yazdım ama napayım anacım kac gundur bırıkmıs

Cnm bize haber et..umarım bekler bebis zamanini

Günaydın kızlar:)

Canım ben hastane çantasına 3 adet yüksek bel hamile külodu, ebebekten aldığım 5 adet lohusa kullan at külodu ve 1 paket depend külot koydum, orkid de koydum, normal mi sezeryan mı yapcam bilmiyorum ama...

Canım korkma, hamileleri yan yatışta paklıyolar ben de son 2 defadır arkayı yan yatışta aldırıyorum üstteki bacağı azcık öne çekiyorum, totomun yanaklarını da ellerimle açıyorum, o hallediyoayy yatacak yerimiz yok, günah ama napiimm, Allah affetsin

Estağfurullah canım, ben gurbetteyim, hem çalışıyorum hem pratik olmam lazım evde, annemler başka şehirde, kayınvalidemler başka şehirde, o yüzden mecburiyetten Allah güç veriyo:)

Ayni durum bende de var canim. Gitmeye utaniyorum, kadin icinden diyecektir eminim bu ne kil boyle diye :) iki kisilik ucret alsa yeridir. Hamilelikte cok artti bi de benimkiler. Ellerimdeki tuyler bile siyah siyah oldu.

Canım hiç kaygılanma, onlar akşama kadar bi çok kişiyi görüyo, utanmana gerek yok, o da onun işi, dişini sık, cesaretini topla, max 5 dk:)

Benim evlilik yildonumumde 22 eylul 2013 :)

Ayy ne güzel topikte aynı gün evlenen 3 kişiyizaynı ayda da hamiş kalmışız

Ayy ne güzel evlilik tarihlerimiz aynı 22 Eylül 2013 hayırlısıyla sıradaki yıldönümünü 3 kişi olarak kutlayacağız ikimizde aynı gün, aynı duygularr, aynı mutluluklar (inşallah)

Evet ya 22 eylül 2016da 3 kişi kutlıcaz yuppi

Canım kolay gelsin Allah yardımcın olsun

Bugün sadece bikaç parça ütü yapıcam
1 makine çamaşır yıkıcam
Akşama yemek yapıcam
Sonra keyif yapcam ohh

1000 parça puzzlea başladık eşimle, onu biraz yapıcam

Yaptığım bebek şekerlerine bastırdığım etiketleri kesip zımbalıcam

Ceviz kırıcam bayağı bi kırıp kaba koyunca kaç gün kolayca yiyorum güzel oluyo, yoksa her gün kır kır sıkıcı

gunaydin annisler
boluk borcuk uykuyla, agrilarla dolu bir gece daha bitti. ve ruyam da kanamam oldugunu oldugunu gordum o kadar etkilendim ki kosa kosa lavaboya gittim. ama o da ne hicbisey yok
bakalim malum mu oldu birseyler bana

senginar cnm yorgun oldugun icin hissetmiyorsundur bebisinin hareketlerini. aksam hissetmen bile iyi birsey. sen yine de yormamaya calia kendini.

cnm maydanoz tehlikeli degil mi? gebeler de dusuge sebep olur ya da erken doguma diye duymustum.
arastirmak lazim uygulamadan.

Günaydın bende sabaha kadar uyandm durdum ay bide antrede ki priz sınır etti orda bi sorun var heralde ciz edip durdu yanar felan diye korktm iyice kacti uyku

Canım alttan baktığı cihazdan daha ince oluyor merak etme ve jel sürüyorlarmış. Zaten saniyelik işlem oluyormuş.

Ya peki şuan yeni bir soru geldi aklıma :) benim kıpır oğlan ağda sırasjnda durmazsa hiç
Sakin durduğu görülmüş iş değil de :)

Böbrek Ağrısı olan var mı neler yaptınız ? Karında ağrı yapıyor mu ?

Böbrek ağrısını takip et canım kasılma ile karışabiliyormuş.
Bol su iç ki birşey olmasın böbreklerine

Canım kasindikca bebe yağı sursen ben öyle yapyrm geciyo bide hiç kasimadm hiç çatlağım yok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…