2016 Şubat Anneleri

ozel mi hastanen cnm? valla ben nstye para verseydm batmistim simdiden

Allah Allah hayir olsun cnm. kalk bi su ic. dua oku.

Evet çok masraflı bu hamilelik bende bi kere cekildim ucretsizdi sonra aaaa bi baktim ücretli doktor kendin istedin dedi paralı paranı harcama demek istedi sanırım

Daha yeni yıl zammı yapilmamis yuzyilda konusuluyormus kesinlesmemis

Günaydın canım :)

Bi kereliğine git canım nasl olsa alttan muayene etmiyorlar bende geçen gittim öyle vlla

Benimkide ağda sırasında kipir kıpır sırt üstü yattgm için rahatsız oluyo beyefendi sevmiyo sırt ustu yatmami

Günaydın kızlar.. Bir uyandım ki basım hala ağrıyor , Gece boyunca bas Ağrısı devam etti telefonun ışığına bile bakamadım kahvaltı edip parol içicem insallah gecer cunku bugun annem ve babamla gezicem son eksiklerimi de tamamlayıp haftaya çantamızı hazırlayacagız inşallah .. Sanki almam ve yapmam gereken bir sürü sey varmıs gibi geliyor arada strese giriyorum:) dogum odasına yapmak ıstedıklerım vardı ama şimdi düşününce o kdr da gerekli değil olmazsa olmaz napayım yani .. Fotografcı araştırmasındayım birde o var kafamda.. Yok bitmiyor bu işler yaa
Terleme sorunu bendede var her sabah dus alıyorum ve duşta sanki bütün enerjimi alıyorlar cok yoruluyorum sonra o bütün gün gecmıyor zaten maşallah bi kıcımın üstünde oturmadım herkes yeter artık yat uzan diyor yok arkadaş ille yorucam kendimi isim konusunda karısık olan arkadaslarım ee artık karar verin yavrucaklar geliyor neyse bu haftayıda bitirdik kızlar , kuzulara kavuşmaya az kaldı sonunda onları kucagımıza aldıgımız an, tüm bu yasadıklarımıza değecek.. Bin şükür..

Günaydın canım migrenin mi var niye bu kadar şiddetli baş agrin oluyo

Günaydın canım migrenin mi var niye bu kadar şiddetli baş agrin oluyo

hayır Canm hatta bas agrısı bile cok nadir yasamış biriyim bu güne kdr.. Ne oldu böyle Bnde anlamadım hamilelikte migren olusabılıyormus umarım migren agrısı degıldır..

hayır Canm hatta bas agrısı bile cok nadir yasamış biriyim bu güne kdr.. Ne oldu böyle Bnde anlamadım hamilelikte migren olusabılıyormus umarım migren agrısı degıldır..
İnşallah değildir canım karanlık iyi.geliyo baş ağrısına ışık oldukça baş agrisi fazlalasiyo

Merhaba hastane odası süsleme konusunda ne düşünüyorsunuz. Ben heveslenmistim ama yeni doğumyapan arkadaşım o kadar hazirlig degmiycegini ssöyledi kendisi yarim gün kalmış dogum sonrasi.
Bende kapi süsü ve cikolatalari gotureyim birazda bebek magneti diyorum. Hastanede fotoğrafi da yakinimiza cektirmeyi planlıyorum. Daha sonra bebiste biraz kendine gelince daha profesyonel resimlrr çektiririz

Benimkide ağda sırasında kipir kıpır sırt üstü yattgm için rahatsız oluyo beyefendi sevmiyo sırt ustu yatmami
Benimki de çıplak durunca pek seviyor, duş sonrası giyinirken yaplanırken falan. Kıpır modunda :)
İtiraf editorum ben en rahat sırt üstü uyuyorum. Çnkü bir tek o zmn sakin duruyor. Ama o zmn da vicdani rahatsızlıktan uyuyamıyrum

Nefes alma sorunu yaşıyorsan oda yapabilir canım. Gebelikte zaten baş ağrısı olabiliyor, burun tıkanıklığın da varsa tetiklemiştir. Ben de iki gündür ağrılı kalkıyrum. Çok şükğr gün içinde iyi ama.
A bir de tansiyonuna baktır
Geçmiş olshn.

Bende pek hevesliydim ama sezeryanlık bir durum olursa yaptırırım dedim. Çünkü maximum bir gün kalınıyor ve kim gelecek o günde.
Ama bebek yatağını süsleyeceğim yoksa çok manasız kalacak.
İçi boş oluyor zaten yanınıza birşeyler alın içine sermeye. Bir de dışını tüllerim belki.
Hastanelerin çekimleri oluyor, yok mu sizin hastane de?

yarım saat önce karnıma ağrı girdi. Ama ishal ağrısı gibi. Tuvalete çıkma isteğim yok ama gene de gittim. Cıkkkks. Hala karnım ve boşluklarımda tuhaf ağrı var. Bir de halsizlik çöktü. Az öncd kahvaltı yaptık pekmez falan da yedimhalbuki :/

Aa duruyo mu sırt ustu yatarken benim ki sadece sağ tarafa yatnca seviyo kalktgmda sağ bacagimi hissetmyrm tabi sırt üstü yatnca ittiryo kafasında totosunuda

Cnm bize haber et..umarım bekler bebis zamanini
firkan keryneia
Sabaha karşı 4 gibi gittik hastaneye beni doğumhaneye aldılar çatala çıktım nstye bağladı bi taraftanda alttan baktı Bebek yukarda rahimağzına tam ulaşamadım ama açılman yok gibi dedi.yarım saat bekledim sancı çıkmadı.idrar olabilir mi gelen dedim evet Bebek büyüdüğü için otururken ayağa kalktığından sert bir hareket falan yaparsa torbaya baskı olur idrar akar dedi.gidene kadar ne dualar ettim Nasıl korktum erken doğum olacak diye neyseki korktuğun başıma gelmedi şükürler olsun.ama gelen suyunda olabilirdi sancı falan olmadan da gelir ne Zaman böyle bir durum olursa gel dedi.tabi muayene eden ebeydi en son doktoru aradı durumu anlattı doktorda normal deyince çıktık

Canım bugün bir ebeyle uzunca konuşma fırsatım oldu aklımdaki tüm soruları sordum o da cevapladı sağolsun.beni alttan eliyle muayene etti tabi ben kendimi kastığım için Canım acıdı.ama muayene basit sıkıntı bizde.normal doğum yapamam ben dedim ne alakası var bu durum normale engel değil öyle olsa Türkiye'de birçok kadın doğuramazdı demi ayrıca doğum olayı çok farklı sen sadece ıkınarak bebeğine yardım edeceksin o Nasıl olsa çıkar dedi ama bu yaptığım işlemi doğum öncesinde sık sık yapacağız o Zaman kendini sıkmazsan hiçbir sıkıntı olmaz deyince çok rahatladım.zorunlu olmadıkça sezeryanı tavsiye etmiyor buda zorunluluk değilmi vajinusmus yaşadım dedim hayır tamamen keyfi olur bu yüzden normal doğumdan kaçma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…