ozel mi hastanen cnm? valla ben nstye para verseydm batmistim simdiden
Allah Allah hayir olsun cnm. kalk bi su ic. dua oku.
Bizde de teyzem öğretmen
Hele 20yıllık öğretmen olunca düşün ondaki kara isim listesini
Sizin işiniz daha da zor vallahi. En azından bizimki arada karışmıyor da susuyo :)
Saydığın isimler gayet güzet. Teyze oğlunda yiğit, görüöce oğlunda eren emir var. Olmasa bende koymayı düşünürdüm. Arden i ilk kez duydum ama hoş geliyor
Bende eren_34 koyacağım sonunda
Çocuk yapmak için çok geç kaldıkkkk çoookkk.
Yüzyıl mı bu :) Allahımmmö nst ye de para vereceğiz desene :)
Kaç gündür arayıp sormadım doğum ücretleri noldu diye:) hatırlatmak istemiyorum
Allah yardımcın olsun canım yaabaşka evde konaklamak çok zor
Günaydın canım :)Günaydın kızlar:)
Canım ben hastane çantasına 3 adet yüksek bel hamile külodu, ebebekten aldığım 5 adet lohusa kullan at külodu ve 1 paket depend külot koydum, orkid de koydum, normal mi sezeryan mı yapcam bilmiyorum ama...
Canım korkma, hamileleri yan yatışta paklıyolarben de son 2 defadır arkayı yan yatışta aldırıyorum üstteki bacağı azcık öne çekiyorum, totomun yanaklarını da ellerimle açıyorum, o hallediyo ayy yatacak yerimiz yok, günah ama napiimm, Allah affetsin
Estağfurullah canım, ben gurbetteyim, hem çalışıyorum hem pratik olmam lazım evde, annemler başka şehirde, kayınvalidemler başka şehirde, o yüzden mecburiyetten Allah güç veriyo:)
Canım hiç kaygılanma, onlar akşama kadar bi çok kişiyi görüyo, utanmana gerek yok, o da onun işi, dişini sık, cesaretini topla, max 5 dk:)
Ayy ne güzel topikte aynı gün evlenen 3 kişiyizaynı ayda da hamiş kalmışız
Evet ya 22 eylül 2016da 3 kişi kutlıcaz yuppi
Canım kolay gelsin Allah yardımcın olsun
Bi kereliğine git canım nasl olsa alttan muayene etmiyorlar bende geçen gittim öyle vllaaboovvv anamm ne kdr konusmussunuz 100 sayfa gecmıs gozum agrıdı vallaha
herkes aklımda kalmadı ama Rabbim agrılarımıza sıfa ,dertlerimize deva , bebeklerımıze saglık , kocalarımıza anlayıs temızlık yemek yapma becerısı tatlı dil vs vs vs versin.
herkeste aynı sıkayetler var sanırım son bı haftadır kendımı tanıyamıyorumyuzuklerım olmuyor,sutyen takmayı bıraktım,gobek desen ohoooovvv artık hıc rahat durmuyor bızım oglan . bı yandan cık ulan ordan yiter dıyorum bı yandan yok yok az daha dur gelme dıyorum :)
bu arada gecen doktora gıttıgımızde ben cıhazla alttan muayene oldum vajınısmuslu oldugum ıcın korktum tabıkı ama doktor dedı kı gayet rahat yapabıldım bı sorun yok . cok mutlu oldum . yaklasık ıkı senelık evlıyım ama haala vajınısmusluyum zaten bu durumdayken hamıle kaldım ve mucızem dıyorum oglusuma. doktor bana umıt verdı normal yapabılırsın dıye ama yıne de korkuyorum tabıkı . bir de bişey sorucam bu parmakla muayene de cıhaz kadar kolay oluyor mu ? bıde jel fln suruyor mu sormayı unuttum .
bir de ben hıc agda yaptırmadım hadı uzatayım dedım son ay agda yaptırırım dıye arkadas uzamıyor yaa napcam ben ayın 14 unde muayenem var sımdı makıneyle alsam mı almasam mı boyle de gıtmek ıstemıyorum :/
cok uzun yazdım ama napayım anacım kac gundur bırıkmıs
Benimkide ağda sırasında kipir kıpır sırt üstü yattgm için rahatsız oluyo beyefendi sevmiyo sırt ustu yatmamiCanım alttan baktığı cihazdan daha ince oluyor merak etmeve jel sürüyorlarmış. Zaten saniyelik işlem oluyormuş.
Ya peki şuan yeni bir soru geldi aklıma :) benim kıpır oğlan ağda sırasjnda durmazsa hiç
Sakin durduğu görülmüş iş değil de :)
Böbrek ağrısını takip et canımkasılma ile karışabiliyormuş.
Bol su iç ki birşey olmasın böbreklerine
Günaydın canım migrenin mi var niye bu kadar şiddetli baş agrin oluyoGünaydın kızlar.. Bir uyandım ki basım hala ağrıyor , Gece boyunca bas Ağrısı devam etti telefonun ışığına bile bakamadım kahvaltı edip parol içicem insallah gecer cunku bugun annem ve babamla gezicem son eksiklerimi de tamamlayıp haftaya çantamızı hazırlayacagız inşallah .. Sanki almam ve yapmam gereken bir sürü sey varmıs gibi geliyor arada strese giriyorum:) dogum odasına yapmak ıstedıklerım vardı ama şimdi düşününce o kdr da gerekli değil olmazsa olmaz napayım yani .. Fotografcı araştırmasındayım birde o var kafamda.. Yok bitmiyor bu işler yaa
Terleme sorunu bendede var her sabah dus alıyorum ve duşta sanki bütün enerjimi alıyorlar cok yoruluyorum sonra o bütün gün gecmıyor zaten maşallah bi kıcımın üstünde oturmadım herkes yeter artık yat uzan diyor yok arkadaş ille yorucam kendimiisim konusunda karısık olan arkadaslarım ee artık karar verin yavrucaklar geliyor neyse bu haftayıda bitirdik kızlar , kuzulara kavuşmaya az kaldı sonunda onları kucagımıza aldıgımız an, tüm bu yasadıklarımıza değecek.. Bin şükür..
Günaydın canım migrenin mi var niye bu kadar şiddetli baş agrin oluyo
İnşallah değildir canım karanlık iyi.geliyo baş ağrısına ışık oldukça baş agrisi fazlalasiyohayır Canm hatta bas agrısı bile cok nadir yasamış biriyim bu güne kdr.. Ne oldu böyle Bnde anlamadımhamilelikte migren olusabılıyormus umarım migren agrısı degıldır..
Benimki de çıplak durunca pek seviyor, duş sonrası giyinirken yaplanırken falan. Kıpır modunda :)Benimkide ağda sırasında kipir kıpır sırt üstü yattgm için rahatsız oluyo beyefendi sevmiyo sırt ustu yatmami
Günaydın kızlar.. Bir uyandım ki basım hala ağrıyor , Gece boyunca bas Ağrısı devam etti telefonun ışığına bile bakamadım kahvaltı edip parol içicem insallah gecer cunku bugun annem ve babamla gezicem son eksiklerimi de tamamlayıp haftaya çantamızı hazırlayacagız inşallah .. Sanki almam ve yapmam gereken bir sürü sey varmıs gibi geliyor arada strese giriyorum:) dogum odasına yapmak ıstedıklerım vardı ama şimdi düşününce o kdr da gerekli değil olmazsa olmaz napayım yani .. Fotografcı araştırmasındayım birde o var kafamda.. Yok bitmiyor bu işler yaa
Terleme sorunu bendede var her sabah dus alıyorum ve duşta sanki bütün enerjimi alıyorlar cok yoruluyorum sonra o bütün gün gecmıyor zaten maşallah bi kıcımın üstünde oturmadım herkes yeter artık yat uzan diyor yok arkadaş ille yorucam kendimiisim konusunda karısık olan arkadaslarım ee artık karar verin yavrucaklar geliyor neyse bu haftayıda bitirdik kızlar , kuzulara kavuşmaya az kaldı sonunda onları kucagımıza aldıgımız an, tüm bu yasadıklarımıza değecek.. Bin şükür..
Merhaba hastane odası süsleme konusunda ne düşünüyorsunuz. Ben heveslenmistim ama yeni doğumyapan arkadaşım o kadar hazirlig degmiycegini ssöyledi kendisi yarim gün kalmış dogum sonrasi.
Bende kapi süsü ve cikolatalari gotureyim birazda bebek magneti diyorum. Hastanede fotoğrafi da yakinimiza cektirmeyi planlıyorum. Daha sonra bebiste biraz kendine gelince daha profesyonel resimlrr çektiririz
Aa duruyo mu sırt ustu yatarken benim ki sadece sağ tarafa yatnca seviyo kalktgmda sağ bacagimi hissetmyrm tabi sırt üstü yatnca ittiryo kafasında totosunudaBenimki de çıplak durunca pek seviyor, duş sonrası giyinirken yaplanırken falan. Kıpır modunda :)
İtiraf editorum ben en rahat sırt üstü uyuyorum. Çnkü bir tek o zmn sakin duruyor. Ama o zmn da vicdani rahatsızlıktan uyuyamıyrum
Nefes alma sorunu yaşıyorsan oda yapabilir canım. Gebelikte zaten baş ağrısı olabiliyor, burun tıkanıklığın da varsa tetiklemiştir. Ben de iki gündür ağrılı kalkıyrum. Çok şükğr gün içinde iyi ama.
A bir de tansiyonuna baktır
Geçmiş olshn.
Bende pek hevesliydim ama sezeryanlık bir durum olursa yaptırırım dedim. Çünkü maximum bir gün kalınıyor ve kim gelecek o günde.
Ama bebek yatağını süsleyeceğim yoksa çok manasız kalacak.
İçi boş oluyor zaten yanınıza birşeyler alın içine sermeye. Bir de dışını tüllerim belki.
Hastanelerin çekimleri oluyor, yok mu sizin hastane de?
İnşallah değildir canım karanlık iyi.geliyo baş ağrısına ışık oldukça baş agrisi fazlalasiyo
Cnm bize haber et..umarım bekler bebis zamanini
Canım kasindikca bebe yağı sursen ben öyle yapyrm geciyo bide hiç kasimadm hiç çatlağım yok sukur
Gitti sanırım canim ses gelmiyo. Umarım her şey yolundadır
Canım bugün bir ebeyle uzunca konuşma fırsatım oldu aklımdaki tüm soruları sordum o da cevapladı sağolsun.beni alttan eliyle muayene etti tabi ben kendimi kastığım için Canım acıdı.ama muayene basit sıkıntı bizde.normal doğum yapamam ben dedim ne alakası var bu durum normale engel değil öyle olsa Türkiye'de birçok kadın doğuramazdı demi ayrıca doğum olayı çok farklı sen sadece ıkınarak bebeğine yardım edeceksin o Nasıl olsa çıkar dedi ama bu yaptığım işlemi doğum öncesinde sık sık yapacağız o Zaman kendini sıkmazsan hiçbir sıkıntı olmaz deyince çok rahatladım.zorunlu olmadıkça sezeryanı tavsiye etmiyor buda zorunluluk değilmi vajinusmus yaşadım dedim hayır tamamen keyfi olur bu yüzden normal doğumdan kaçma dediaboovvv anamm ne kdr konusmussunuz 100 sayfa gecmıs gozum agrıdı vallaha
herkes aklımda kalmadı ama Rabbim agrılarımıza sıfa ,dertlerimize deva , bebeklerımıze saglık , kocalarımıza anlayıs temızlık yemek yapma becerısı tatlı dil vs vs vs versin.
herkeste aynı sıkayetler var sanırım son bı haftadır kendımı tanıyamıyorumyuzuklerım olmuyor,sutyen takmayı bıraktım,gobek desen ohoooovvv artık hıc rahat durmuyor bızım oglan . bı yandan cık ulan ordan yiter dıyorum bı yandan yok yok az daha dur gelme dıyorum :)
bu arada gecen doktora gıttıgımızde ben cıhazla alttan muayene oldum vajınısmuslu oldugum ıcın korktum tabıkı ama doktor dedı kı gayet rahat yapabıldım bı sorun yok . cok mutlu oldum . yaklasık ıkı senelık evlıyım ama haala vajınısmusluyum zaten bu durumdayken hamıle kaldım ve mucızem dıyorum oglusuma. doktor bana umıt verdı normal yapabılırsın dıye ama yıne de korkuyorum tabıkı . bir de bişey sorucam bu parmakla muayene de cıhaz kadar kolay oluyor mu ? bıde jel fln suruyor mu sormayı unuttum .
bir de ben hıc agda yaptırmadım hadı uzatayım dedım son ay agda yaptırırım dıye arkadas uzamıyor yaa napcam ben ayın 14 unde muayenem var sımdı makıneyle alsam mı almasam mı boyle de gıtmek ıstemıyorum :/
cok uzun yazdım ama napayım anacım kac gundur bırıkmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?