2016 Şubat Anneleri

Ben hastayım diye benimki mutfakta bulaşıkları makinaya yerleştiriyor.e vallahi gelen sesler bu hâlimle Güldürdü beni,güm pat yıkılıyor mutfak sanki
Evin Hanımı hasta olmasın ya cidden:) olmuyor,hiç birşey yetişmiyor.

Hadi geçmiş olsun canım :) valla bizde seninle beraber telâşlandık. Sevindim bebişin biraz daha seninle beraber Allahın izniyle :)

Geçmiş olsun canım. Valla benim kociște güya bana yardım edecekti temizliğe girişecektik. Bi cam siliși var bi ara çamaşır astım geldim bi baktm ki mutfak camı berbat hiç silinmemiş gibi. Salona gitmiş sıradaki iş için benden talimat bekliyordu. Ben o ara camı tekrardan sildim tabi salona bi gittimki beyfendi horluyor kıyamadım bizimm gibi yapamıyolar canımm

Çok şükür :)
Bende dün yatağımda alez olmadığı için yatak korucularından birini serdim :) peşine sen suyum geldi galiba deyince bendeki paniği görmeliydin sanki benden geldi
Çok şükür, başka zamana inşallah
Ebenin seni rahatlatmasına sevindim. Belki normal doğum yaparsan vajinusmusu da yenebilirsin (yendin mi bilmiyroum da)
Tabi en iyisi ikinizin sağlığı sizin düşüncelerinz

2 cam sildi yoruldu koca bebekim şekerleme yapıyor
anam Can'ları çok kıymetli Allah bize nasıl bir güç verdiyse sözde kas Güçleri daha fazla ama biz kaç posta ev işi yapıyoruz gün içinde.benimki de geldi mutfaktan uzandı şimdi bu evin işi hiç bitmiyor diyor

Çok sevindim canım yaaa.. Tabi ki ihmal etmeye gelmez, bir daha olursa yine gidersin.. Bebecik biraz haşin ve sert olucak galiba ahahaha

Bak bı de o var , olmadı popoyu evde kendım yapıskan agdayla oldugu kadar alırım, onemlı olan on kısım nasılsa orayı kendım almam ımkansız Daha once gıtmedıgım ıcın utanıyorum ben de ama napalım yapacak bırsey yok. Subatın bası gıbı dıyelım dıyorumkı gıdene kadar cıkmamıs olsun

Ben de tam cıksın oyle gıdıcem. 15 ya da 16 subat sezeryan dıye dusunursem subat bası gıtsem yeter heralde, utanıyorum ama yapacak bırsey yok. Yuzumu ben de alıyorum ama ben cene ve dudak ustu ıcın lazere gıttım ve sımdı aldırmıyorum, burun kılı kesme makınesıyle kesıyorum sadece. Eger alırsam yuzum yıne eskı halıne donecek, dogumdan sonra lazere bıraz daha gıdıp bıtırırım dıyorum

Dünkü muayene yenemediğim gösterdi ama hayırlısıyla normale niyetliyim :) asıl beni görecektin bi taraftan Bebek için üzülüyorum bi taraftanda ev topluyorum eşimi uyandırıyorum falan ya bence biz temizlikle kafayı yedik kendini bebeği düşünsene varsın ev pis olsun
Çok sevindim canım yaaa.. Tabi ki ihmal etmeye gelmez, bir daha olursa yine gidersin.. Bebecik biraz haşin ve sert olucak galiba ahahaha
Aynen ne yaptıysa artık afedersin foş diye aktı bir su bardağı kadar falan Allah'a şükür atlattık ama bu korku bana yetti bugün tüm eksiklerimi tamamlayacağım

Kızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım.. Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
Allahım bizi korudu.. Bebeğime birşey olsaydı ne yapardım..

Yaa eksikler bitmezde, bavulunu filan hazır et, dün yaptım bende nasıl rahatladım anlatamam.. Üzerimden bir yük kalktı sanki..

Geçmiş olsun ayy Allah korumuş canım şok olmuşsunuzdur.

. Arkadaşlar uyarmadan gecemedim utanmak bi yana .... Dinen kadın kadın a bile olsa diz kapağı ile göbek arası gostermek haramdir....... mecburi lik harici dr vs.

Bır ınsan zaten agdaya gıdıyorsa dınen gunah mı degıl mı bılıyordur dıye dusunuyorum.

çok geçmiş olsun, Allah korumuş.

Galiba bugb hepimiz adamlari calistirdik benimkide bi ev supurdu ter basti beni dior ah bu adamlarrrr Allah basimizdan eksik etmesin nasipliyiz hicbiseyi umursamayanlarda var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…