Amman diyim dikkat et...ilaç da alamıyoruz.gözlerimi açamıyorumÇok geçmiş olsun canım dikkat etsek de olmuyor baksanaallaha şükür hasta olmadım ben ama her seferinde su içinde uyanıyorum şimdi de dahil
@firkankeryneia
Sabaha karşı 4 gibi gittik hastaneye beni doğumhaneye aldılarçatala çıktım nstye bağladı bi taraftanda alttan baktı Bebek yukarda rahimağzına tam ulaşamadım ama açılman yok gibi dedi.yarım saat bekledim sancı çıkmadı.idrar olabilir mi gelen dedim evet Bebek büyüdüğü için otururken ayağa kalktığından sert bir hareket falan yaparsa torbaya baskı olur idrar akar dedi.gidene kadar ne dualar ettim Nasıl korktum erken doğum olacak diye neyseki korktuğun başıma gelmedi şükürler olsun.ama gelen suyunda olabilirdi sancı falan olmadan da gelir ne Zaman böyle bir durum olursa gel dedi.tabi muayene eden ebeydi en son doktoru aradı durumu anlattı doktorda normal deyince çıktık
Ben hastayım diye benimki mutfakta bulaşıkları makinaya yerleştiriyor.e vallahi gelen sesler bu hâlimle Güldürdü beni,güm pat yıkılıyor mutfak sanki
Evin Hanımı hasta olmasın ya cidden:) olmuyor,hiç birşey yetişmiyor.
@firkankeryneia
Sabaha karşı 4 gibi gittik hastaneye beni doğumhaneye aldılarçatala çıktım nstye bağladı bi taraftanda alttan baktı Bebek yukarda rahimağzına tam ulaşamadım ama açılman yok gibi dedi.yarım saat bekledim sancı çıkmadı.idrar olabilir mi gelen dedim evet Bebek büyüdüğü için otururken ayağa kalktığından sert bir hareket falan yaparsa torbaya baskı olur idrar akar dedi.gidene kadar ne dualar ettim Nasıl korktum erken doğum olacak diye neyseki korktuğun başıma gelmedi şükürler olsun.ama gelen suyunda olabilirdi sancı falan olmadan da gelir ne Zaman böyle bir durum olursa gel dedi.tabi muayene eden ebeydi en son doktoru aradı durumu anlattı doktorda normal deyince çıktık
Çok şükür :)Canım bugün bir ebeyle uzunca konuşma fırsatım oldu aklımdaki tüm soruları sordum o da cevapladı sağolsun.beni alttan eliyle muayene etti tabi ben kendimi kastığım için Canım acıdı.ama muayene basit sıkıntı bizde.normal doğum yapamam ben dedim ne alakası var bu durum normale engel değil öyle olsa Türkiye'de birçok kadın doğuramazdı demi ayrıca doğum olayı çok farklı sen sadece ıkınarak bebeğine yardım edeceksin o Nasıl olsa çıkar dedi ama bu yaptığım işlemi doğum öncesinde sık sık yapacağız o Zaman kendini sıkmazsan hiçbir sıkıntı olmaz deyince çok rahatladım.zorunlu olmadıkça sezeryanı tavsiye etmiyor buda zorunluluk değilmi vajinusmus yaşadım dedim hayır tamamen keyfi olur bu yüzden normal doğumdan kaçma dedi
Benimde kasisam catlicakSağol canım,ben de bebek yağını baştan beri kullanıyordum ama şimdi sürdükçe daha çok kasindiriyor iki gundur de çatlakları gördüm
2 cam sildi yoruldu koca bebekimşekerleme yapıyor
Çok sevindim canım yaaa.. Tabi ki ihmal etmeye gelmez, bir daha olursa yine gidersin.. Bebecik biraz haşin ve sert olucak galiba ahahaha@firkankeryneia
Bak bı de o var , olmadı popoyu evde kendım yapıskan agdayla oldugu kadar alırım, onemlı olan on kısım nasılsa orayı kendım almam ımkansızBen de kalça kısmını nasıl alacak diye düşüncelerdeyim
Normalde popo kısmını almak için yüz üstü yatırıp öyle alıyordu eee şimdi yüz üstü nasıl yatacam
Sıkıntı basıyor beni de
Bugün gitsem mi dedim, hemen bahane olarka ay ağda için çok uzundur kesin boşver deyip vazgeçtim
Ben de tam cıksın oyle gıdıcem. 15 ya da 16 subat sezeryan dıye dusunursem subat bası gıtsem yeter heralde, utanıyorum ama yapacak bırsey yok. Yuzumu ben de alıyorum ama ben cene ve dudak ustu ıcın lazere gıttım ve sımdı aldırmıyorum, burun kılı kesme makınesıyle kesıyorum sadece. Eger alırsam yuzum yıne eskı halıne donecek, dogumdan sonra lazere bıraz daha gıdıp bıtırırım dıyorumCanım güvenilir bir yer ise gidip aldir. Bende gittim bugün agdaya 1 saatte bekledim ustumu Çıkardim abla , canım boşuna canını acitmayayim çıkmamış dedi.. Bende bakamiyorum. Esimede sormadim cekindim. Doğuma 1o gün kala çağırdı beni. Ve bende aynı senin gibi göbek popo kol yüz hep aldiriyorum.
Bence utanma git canım.
Dünkü muayene yenemediğim gösterdi ama hayırlısıyla normale niyetliyim :) asıl beni görecektin bi taraftan Bebek için üzülüyorum bi taraftanda ev topluyorum eşimi uyandırıyorum falan ya bence biz temizlikle kafayı yedik kendini bebeği düşünsene varsın ev pis olsunÇok şükür :)
Bende dün yatağımda alez olmadığı için yatak korucularından birini serdim :) peşine sen suyum geldi galiba deyince bendeki paniği görmeliydin sanki benden geldi
Çok şükür, başka zamana inşallah
Ebenin seni rahatlatmasına sevindim. Belki normal doğum yaparsan vajinusmusu da yenebilirsin(yendin mi bilmiyroum da)
Tabi en iyisi ikinizin sağlığı sizin düşüncelerinz
Aynen ne yaptıysa artık afedersin foş diye aktı bir su bardağı kadar falan Allah'a şükür atlattık ama bu korku bana yetti bugün tüm eksiklerimi tamamlayacağımÇok sevindim canım yaaa.. Tabi ki ihmal etmeye gelmez, bir daha olursa yine gidersin.. Bebecik biraz haşin ve sert olucak galiba ahahaha
İnşallah canım çok sağol umarım bir daha yaramazlık yapmaz böyle :)Hadi geçmiş olsun canım :) valla bizde seninle beraber telâşlandık. Sevindim bebişin biraz daha seninle beraber Allahın izniyle :)
Yaa eksikler bitmezde, bavulunu filan hazır et, dün yaptım bende nasıl rahatladım anlatamam.. Üzerimden bir yük kalktı sanki..Dünkü muayene yenemediğim gösterdi ama hayırlısıyla normale niyetliyim :) asıl beni görecektin bi taraftan Bebek için üzülüyorum bi taraftanda ev topluyorum eşimi uyandırıyorum falan ya bence biz temizlikle kafayı yedik kendini bebeği düşünsene varsın ev pis olsun
Aynen ne yaptıysa artık afedersin foş diye aktı bir su bardağı kadar falan Allah'a şükür atlattık ama bu korku bana yetti bugün tüm eksiklerimi tamamlayacağım
Geçmiş olsun ayy Allah korumuş canımKızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım..Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
Allahım bizi korudu.. Bebeğime birşey olsaydı ne yapardım..
. Arkadaşlar uyarmadan gecemedim utanmak bi yana .... Dinen kadın kadın a bile olsa diz kapağı ile göbek arası gostermek haramdir....... mecburi lik harici dr vs.
Kızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım..Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
Allahım bizi korudu.. Bebeğime birşey olsaydı ne yapardım..
Galiba bugb hepimiz adamlari calistirdikanam Can'ları çok kıymetli Allah bize nasıl bir güç verdiyse sözde kas Güçleri daha fazla ama biz kaç posta ev işi yapıyoruz gün içinde.benimki de geldi mutfaktan uzandı şimdi bu evin işi hiç bitmiyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?