Canım çok sevindim. Sen öyle gece bir yanda yazınca inan bana hepimiz telaşlandık. Sanki olsa ne olacak en kötü 1 hafta ile erken doğum olacaktı ama işte insan heyecan yapıyorfirkan keryneia
Sabaha karşı 4 gibi gittik hastaneye beni doğumhaneye aldılarçatala çıktım nstye bağladı bi taraftanda alttan baktı Bebek yukarda rahimağzına tam ulaşamadım ama açılman yok gibi dedi.yarım saat bekledim sancı çıkmadı.idrar olabilir mi gelen dedim evet Bebek büyüdüğü için otururken ayağa kalktığından sert bir hareket falan yaparsa torbaya baskı olur idrar akar dedi.gidene kadar ne dualar ettim Nasıl korktum erken doğum olacak diye neyseki korktuğun başıma gelmedi şükürler olsun.ama gelen suyunda olabilirdi sancı falan olmadan da gelir ne Zaman böyle bir durum olursa gel dedi.tabi muayene eden ebeydi en son doktoru aradı durumu anlattı doktorda normal deyince çıktık
Ooo Allah korumuş canım.bence sen bi ara sadaka ver.kendinin ve bebişin içinKızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım..Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
Allahım bizi korudu.. Bebeğime birşey olsaydı ne yapardım..
Kızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım..Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
Gecmia olsun canim ya Allah korumus gercektenKızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım..Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
Öff evet ya.. hadi normal zaman olsa pışpışlıyorum yapıyorum birşeyler. Ama şuan zaten geceleri ayaktayım karnım burnuma gelmiş birde aaa ben ilaç içecektim ayy ne yesemki demiyormufirkan benim esimde 15 gunden fazla olmus hastayim diyo geziniyor.tam bana faydasi olacakken...sogukta ustunu ski giymez gece koltukta uyuyakalir ustu acik .meyve vs tuketmez hasta hasta sigaraya devam..aynen oglumda bu ara hastalanmis dedim iyi ben hasta olmadim . Erkekler hasta olmasin mumkunse hic cekilmiyolar :)
Hacı Şerif ten sipariş verenler varmı? Ne kadar zamanda geldi? Bende ona göre sipariş vereyim bari :)
Geçmiş olsun canım aynı durumu bende annemgilde tost makinasını pirize takarken yaşadım ama benim taktığım gibi elimde patladı ve şartel daireden değil resmen binadan attı. Allaha şükür akıma kapılmadım ama o çıkan ses taktıgım gibi çok korkutmuştu.Kızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım..Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
Canım valla aklıma ilk burası geldi hatta seni aklımdan geçirdim inşallah uyanıktır diyeCanım çok sevindim. Sen öyle gece bir yanda yazınca inan bana hepimiz telaşlandık. Sanki olsa ne olacak en kötü 1 hafta ile erken doğum olacaktı ama işte insan heyecan yapıyor
Ama böyle bir durum olursa buraya yazıp sormayın. Anacım gidin doktora. Sen şimdi sorunca ne diyeyim sana koş doktora desek acayip telaşlanacaksıngitme desek birde suyun tamamı gelmiş olsa ...(bazılarında hemen doğum başlayabiliyor )
Yani bu su durumu riske atılacak bir durum degil ama korkulacak bir durumda degil. Suyu geldiği zaman 2 gün duranda var. Hemen doğuma girende var
Senin bebiş gelmeye karar vermemiş demekki. Birkaç gün birkaç gündür. Böyle ciddi durumları buraya sormayın ama gidin doktora olurmu? Biri yanlış cevap verir yada durumun farklı gelişir. En iyisi bu su meselelerinde doktora gitmek
Ooo Allah korumuş canım.bence sen bi ara sadaka ver.kendinin ve bebişin içinBenimde slikonda son bikaç işim kaldı. Korktum valla.. Altına tepsi koyduğun içinmi oldu acaba?
Ben dun gece baya naz ettim belim agriyodu gercekten..bu sabah oglani doyurmus birde bana kahvalti hazirlamisti neyseki..farketti sanirim cok kaytardi bu ara..ilkinde habire dibimde sunu ye bunu ye .dur otur ben supururum modundaydi..bunda oyle degil.:))Öff evet ya.. hadi normal zaman olsa pışpışlıyorum yapıyorum birşeyler. Ama şuan zaten geceleri ayaktayım karnım burnuma gelmiş birde aaa ben ilaç içecektim ayy ne yesemki demiyormu
Çıldırıyorum resmen.. diyorum ben kendimemi bakayım oğlanamı sanamı? İlaç bitmiş git al diyorum eczaneden yok.
Bu sabah kıyamadım yine oğlana portakal sıkarken onada sıktım verdim. Nasııl mutlu oluyor anlatamam. Öff annelik duygularım bazen eşime karşıda kabarıyor. Bu ne ya.. Bir degil 2 oğlum vardı şimdi 1 tane daha geliyor durumundayım.
Gecmis olsun canim. Allah korumus bebisinle seni.Kızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım..Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
Ayy canım tabiki bildiğimiz konularda yardımcı oluruzCanım valla aklıma ilk burası geldi hatta seni aklımdan geçirdim inşallah uyanıktır diyehaklısın şakaya gelmez hemen doktora gitmek gerek ama sabahı beklesem mi diye düşündüm buraya yazmak istedim ama ebede aynısını dedi böyle durumlarda hemen hastaneye gelin diye.telaşlandırdım sizi de zaten herkes bi panik erken doğurursam diye yanlış alarmmış bizimki
sadevehuzurlu çok sağol canım
Evet ilk hamilelikte nazımız geçiyordu. Bu sefer nazlanmaya bile fırsatımız yokBen dun gece baya naz ettim belim agriyodu gercekten..bu sabah oglani doyurmus birde bana kahvalti hazirlamisti neyseki..farketti sanirim cok kaytardi bu ara..ilkinde habire dibimde sunu ye bunu ye .dur otur ben supururum modundaydi..bunda oyle degil.:))
Kizdirsada seviyorum kendini ..) saglicakla bebisler gelsin insallah ..mecbur yardim etcekler artik
Geçmiş olsun cnm Allah korumuş gerçekten. Bende silikon tabancasıyla çok iş yapıyorum tırstım şimdiKızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım..Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
Geçmiş olsun cnm nasıl korkmuşsundur kim bilir. Ay bende bir hazırlayamadım şu çantayı ya. Kenara koymakta fayda ne olur ne olmaz. Belki biraz suyun gelmiş olamaz mı acaba? Gerçi olsa devamı gelirdi. İdrar olsa anlar gibi geliyor insan. Ama o an telaşdan da anlayamıyoruz heralde. Ben de senin gibi önce evi toplar öyle giderdimDünkü muayene yenemediğim gösterdi ama hayırlısıyla normale niyetliyim :) asıl beni görecektin bi taraftan Bebek için üzülüyorum bi taraftanda ev topluyorum eşimi uyandırıyorum falan ya bence biz temizlikle kafayı yedik kendini bebeği düşünsene varsın ev pis olsun
Aynen ne yaptıysa artık afedersin foş diye aktı bir su bardağı kadar falan Allah'a şükür atlattık ama bu korku bana yetti bugün tüm eksiklerimi tamamlayacağım
Tadına baktınız mı ya ? Onu merak ediyorum.Canim persembe gunu 17.30da siparis verdim. Cuma gunu 10.30da geldi :s
Inanamadim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?