2016 Şubat Anneleri

Canım çok sevindim. Sen öyle gece bir yanda yazınca inan bana hepimiz telaşlandık. Sanki olsa ne olacak en kötü 1 hafta ile erken doğum olacaktı ama işte insan heyecan yapıyor
Ama böyle bir durum olursa buraya yazıp sormayın. Anacım gidin doktora. Sen şimdi sorunca ne diyeyim sana koş doktora desek acayip telaşlanacaksın gitme desek birde suyun tamamı gelmiş olsa ...(bazılarında hemen doğum başlayabiliyor )
Yani bu su durumu riske atılacak bir durum degil ama korkulacak bir durumda degil. Suyu geldiği zaman 2 gün duranda var. Hemen doğuma girende var
Senin bebiş gelmeye karar vermemiş demekki. Birkaç gün birkaç gündür. Böyle ciddi durumları buraya sormayın ama gidin doktora olurmu? Biri yanlış cevap verir yada durumun farklı gelişir. En iyisi bu su meselelerinde doktora gitmek
Ooo Allah korumuş canım.bence sen bi ara sadaka ver.kendinin ve bebişin için Benimde slikonda son bikaç işim kaldı. Korktum valla.. Altına tepsi koyduğun içinmi oldu acaba?

Çok geçmiş olsun canım. Gerçekten bir sadaka ver. Allah korumus sizi.

firkan benim esimde 15 gunden fazla olmus hastayim diyo geziniyor.tam bana faydasi olacakken...sogukta ustunu ski giymez gece koltukta uyuyakalir ustu acik .meyve vs tuketmez hasta hasta sigaraya devam..aynen oglumda bu ara hastalanmis dedim iyi ben hasta olmadim . Erkekler hasta olmasin mumkunse hic cekilmiyolar :)

Gecmia olsun canim ya Allah korumus gercekten Rabbim bidaha yasatmasin betwrinden saklasin.

Öff evet ya.. hadi normal zaman olsa pışpışlıyorum yapıyorum birşeyler. Ama şuan zaten geceleri ayaktayım karnım burnuma gelmiş birde aaa ben ilaç içecektim ayy ne yesemki demiyormu
Çıldırıyorum resmen.. diyorum ben kendimemi bakayım oğlanamı sanamı? İlaç bitmiş git al diyorum eczaneden yok.
Bu sabah kıyamadım yine oğlana portakal sıkarken onada sıktım verdim. Nasııl mutlu oluyor anlatamam. Öff annelik duygularım bazen eşime karşıda kabarıyor. Bu ne ya.. Bir degil 2 oğlum vardı şimdi 1 tane daha geliyor durumundayım.

Bizde dun kontrole gittik. 2750gr olmusuz 47cm de boyumuz. Hersey normal dedi, dogum kanalina da girmis bebegim :)

Dogum fotografcisini ayarlamam gerekiyor vakit azaliyor :) 10gun sonrasina verdi diger randevumu nst ye girersin geldiginde dedi, bakalim hayirlisi

M minekr1 , canım çok sevindim bebeğin aceleci olmadıgı için, tedbir alıp gitmen iyi olmuş.
Geçmiş olsun canım aynı durumu bende annemgilde tost makinasını pirize takarken yaşadım ama benim taktığım gibi elimde patladı ve şartel daireden değil resmen binadan attı. Allaha şükür akıma kapılmadım ama o çıkan ses taktıgım gibi çok korkutmuştu.

Canım valla aklıma ilk burası geldi hatta seni aklımdan geçirdim inşallah uyanıktır diye haklısın şakaya gelmez hemen doktora gitmek gerek ama sabahı beklesem mi diye düşündüm buraya yazmak istedim ama ebede aynısını dedi böyle durumlarda hemen hastaneye gelin diye.telaşlandırdım sizi de zaten herkes bi panik erken doğurursam diye yanlış alarmmış bizimki

sadevehuzurlu çok sağol canım

Ben dun gece baya naz ettim belim agriyodu gercekten..bu sabah oglani doyurmus birde bana kahvalti hazirlamisti neyseki..farketti sanirim cok kaytardi bu ara..ilkinde habire dibimde sunu ye bunu ye .dur otur ben supururum modundaydi..bunda oyle degil.:))

Kizdirsada seviyorum kendini ..) saglicakla bebisler gelsin insallah ..mecbur yardim etcekler artik

keryneia çok geçmiş olsun resmen Allah korumuş senide bebeği de bence sadaka ver Canım büyük kaza atlatmışsın
Cemren0604 sağol Canım hayırlısıyla şu günleri bir atlatsaydık

Gecmis olsun canim. Allah korumus bebisinle seni.

Ayy canım tabiki bildiğimiz konularda yardımcı oluruz sen merak etme ama bu su işi başka dediğim gibi sabahı beklesende olurdu en kötü sancılanırsan giderdin doktora.. ocak annelerinde bir arkadaş vardı sabah suyum gelmiş yazmış. Sonra kalkmış evi toparlamış yerleştirmiş hazırlanmış ebeyi aramış. Ebe gelmiş daha sancı yok demiş bekle demiş gitmiş mesela ertesi gün doğum yapmış diye hatırlıyorum. Yanlış olmasın ama suyunun geldiği gün yapmadığı kesin bakalım bizlerin doğum hikayeleri nasıl olacak
Ayrıca buraya haber vermende sıkıntı yok haber ver bize ama buraya sorarak hareket etmeyin diyorum yani.. önemli bir durumda yanlış bilgilendirme yaparız olmaz o yüzden canım
Evet ilk hamilelikte nazımız geçiyordu. Bu sefer nazlanmaya bile fırsatımız yok ne yapalım bunada şükür onların varlığı bile yetiyor

Geçmiş olsun cnm Allah korumuş gerçekten. Bende silikon tabancasıyla çok iş yapıyorum tırstım şimdi

Geçmiş olsun cnm nasıl korkmuşsundur kim bilir. Ay bende bir hazırlayamadım şu çantayı ya. Kenara koymakta fayda ne olur ne olmaz. Belki biraz suyun gelmiş olamaz mı acaba? Gerçi olsa devamı gelirdi. İdrar olsa anlar gibi geliyor insan. Ama o an telaşdan da anlayamıyoruz heralde. Ben de senin gibi önce evi toplar öyle giderdim aklım hep evde kalırdı yoksa. Temizlik takıntımız var malesef

Kendıme ınanamıyorum utanmasam dunyayı yıycem. Benım ıstahıma ne oldu boyle. Sabah dısarıda kahvaltı yaptık zaten cok yemıstım, eve gelınce koca bır taba meyve yedım, az once de yemek yedım. 1.5 tabak etlı bulgur pılavı ıle 1 tabak pırasaBoyle gıderse yandım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…