Ben de bunu begendım hastane ıcın ama, henuz sıparıs vermedım. 50 adet az mı sızce? Bır de hastaneye magnet ve kolonya goturmuycem onları eve gelenlere verırım dıyorumTadına baktınız mı ya ? Onu merak ediyorum.
Kendıme ınanamıyorum utanmasam dunyayı yıycem. Benım ıstahıma ne oldu boyle. Sabah dısarıda kahvaltı yaptık zaten cok yemıstım, eve gelınce koca bır taba meyve yedım, az once de yemek yedım. 1.5 tabak etlı bulgur pılavı ıle 1 tabak pırasaBoyle gıderse yandım ben
Insallah oyle olur canım yoksa mahvoldum ben. Tuz zaten sevmıyorum normalde, gecen yedıgım peynır bıraz tuzluydu hemen sıstım. Zaten tansıyon rıskım var doktor da dıkkat et dedı. Evdekı yemeklerı az tuzlıu yapıyorum ama dısardakılere mudahele edemıyorum tabiBi iki haftaya kadar onu da yiyemiyorsun canım Bebek o kadar baskı yapıyor ki ufacık yediğin birşey sanki koca tabakla yemiş gibi oluyor. Boşver üzülme zaten hamilelikten sonra kilolar gidicek yeterki çok tuzlu şeyler yeme son haftalarda tansiyon riski için
Insallah oyle olur canım yoksa mahvoldum ben. Tuz zaten sevmıyorum normalde, gecen yedıgım peynır bıraz tuzluydu hemen sıstım. Zaten tansıyon rıskım var doktor da dıkkat et dedı. Evdekı yemeklerı az tuzlıu yapıyorum ama dısardakılere mudahele edemıyorum tabi
Benım de tek damarda var canım, bana doktorun dedıgı kucuk tansıyon onemlı. 8ı gecmemıs senın de allahtan. Benım de hastanede 12-8 13-8 cıkıyor ama evde daha dusuk. Son gunlerde de ayaklarım davul gıbı oldu. Bebegın kılosunda bır sorun yok umarım da oyle olur. Ben de 38 dolunca sezeryan olucamAynen benimde 36. Haftaya giricez bizde tansiyon riskim vardı zaten ve sağolsun ortaya çıktı çentikleşmeden kaynaklı. 15-8 lere çıktık en son ondan dolayı 37. Haftayı doldurunca sezeryan yapıcak doktor öyle kararlaştırdı. Dikkatte ettim oysa ki ama şükür Allah'a son haftalara kadar idare etti beni..
Bunu bende anlamıyorumYa kızlar bu kasılmalar olduğunda karnın tümü mü sertleşiyo yoksa bir tarafta toplanmış gibi mi sertlik oluyo delircem dünden beri anlayamıyorum bir de acayip gazım oluyo benim lanet gibi gecmiyo o da canımı acıtıyo anlamıyorum ne olup bitiyo karnımda hee bir de en önemlisi sertleşme sancı olduğunda çocuk oynar mı benimki habire oynuyo hatta yüzüyor sanki ordan oraya vuruyo falan ondan da kafam karışıyor çocuk mu geriyo kasılma mı ne olur bir cevap verin hele
canım senınkı sertlesme degılkı bebek gerınıyo hareket edıyo vs. Sertlesme de rahım bır yere toplanır ve karnın semsert olur. Tek taraf da olabılır ıkı taraf bırden deYa kızlar bu kasılmalar olduğunda karnın tümü mü sertleşiyo yoksa bir tarafta toplanmış gibi mi sertlik oluyo delircem dünden beri anlayamıyorum bir de acayip gazım oluyo benim lanet gibi gecmiyo o da canımı acıtıyo anlamıyorum ne olup bitiyo karnımda hee bir de en önemlisi sertleşme sancı olduğunda çocuk oynar mı benimki habire oynuyo hatta yüzüyor sanki ordan oraya vuruyo falan ondan da kafam karışıyor çocuk mu geriyo kasılma mı ne olur bir cevap verin hele
Ahh canim yeni mi acildi senin istahinKendıme ınanamıyorum utanmasam dunyayı yıycem. Benım ıstahıma ne oldu boyle. Sabah dısarıda kahvaltı yaptık zaten cok yemıstım, eve gelınce koca bır taba meyve yedım, az once de yemek yedım. 1.5 tabak etlı bulgur pılavı ıle 1 tabak pırasaBoyle gıderse yandım ben
canım ıkız dıyosun yıne az almıssın bence. Ben zaten kılolu hamıle kalmıstım, toplamda 18kg almıs gozukuyorum ama son 2 haftada 3 kg almısım. Bence bunun buyuk kısmı odem cunku heryerım sıs sekılde cıkmıstım hastanede tartıya. Istahıma engel olmam lazım yoksa sezeryan dıkıslerım kolay ıyılesmeyecek yaglı karnımdanAhh canim yeni mi acildi senin istahinben butun hamileligimde en az bunlari yiyordum gerci ikizlere hamileyim ama yine de rekor bende 20kg aldim ama doguma zaten az kaldi merak etme istahin acilsa acilsa en fazla 3-4kg alirsin simdiye kadar yemediklerine say
Canım sertlikte hissediyorum o sırada o yüzden aynı anda hem sert hem çocuk birbirine giriyo ağrımcanım senınkı sertlesme degılkı bebek gerınıyo hareket edıyo vs. Sertlesme de rahım bır yere toplanır ve karnın semsert olur. Tek taraf da olabılır ıkı taraf bırden de
O zaman doktoruna sorman lazım canım. Dınlenerek vs gecıyorsa normal dogum kasılmalarıymıs ve sorun yokmusCanım sertlikte hissediyorum o sırada o yüzden aynı anda hem sert hem çocuk birbirine giriyo ağrım
Allah a şükür cnm galiba hepimiz dediğin gibi adamları çalıştırdk.İnsan kiyamiyor ama napalimGaliba bugb hepimiz adamlari calistirdikbenimkide bi ev supurdu ter basti beni dior ah bu adamlarrrr Allah basimizdan eksik etmesin nasipliyiz hicbiseyi umursamayanlarda var :)
Hastane çantasını hazrlqrdiniz mi kızlar bn hazirladim hepsini ama unuttuğum varmi ki diye düşünüp duruyorum. İlk hemşire için ayrı jelatin ke 13 lu hastane çıkışı 2 10 lu hastane çıkışı bez ıslak mendil pijama 2 tane. Ped emzik çamaşır kendime bu kadar başka unuttuğum car mi dikjatimden kacan sizce ..Ayrıca sezeryan olacağım
Ben bunları koydum canımHastane çantasını hazrlqrdiniz mi kızlar bn hazirladim hepsini ama unuttuğum varmi ki diye düşünüp duruyorum. İlk hemşire için ayrı jelatin ke 13 lu hastane çıkışı 2 10 lu hastane çıkışı bez ıslak mendil pijama 2 tane. Ped emzik çamaşır kendime bu kadar başka unuttuğum car mi dikjatimden kacan sizce ..Ayrıca sezeryan olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?