2016 Şubat Anneleri

Tadına baktınız mı ya ? Onu merak ediyorum.
Ben de bunu begendım hastane ıcın ama, henuz sıparıs vermedım. 50 adet az mı sızce? Bır de hastaneye magnet ve kolonya goturmuycem onları eve gelenlere verırım dıyorum

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 167

Bi iki haftaya kadar onu da yiyemiyorsun canım Bebek o kadar baskı yapıyor ki ufacık yediğin birşey sanki koca tabakla yemiş gibi oluyor. Boşver üzülme zaten hamilelikten sonra kilolar gidicek yeterki çok tuzlu şeyler yeme son haftalarda tansiyon riski için

Insallah oyle olur canım yoksa mahvoldum ben. Tuz zaten sevmıyorum normalde, gecen yedıgım peynır bıraz tuzluydu hemen sıstım. Zaten tansıyon rıskım var doktor da dıkkat et dedı. Evdekı yemeklerı az tuzlıu yapıyorum ama dısardakılere mudahele edemıyorum tabi

Aynen benimde 36. Haftaya giricez bizde tansiyon riskim vardı zaten ve sağolsun ortaya çıktı çentikleşmeden kaynaklı. 15-8 lere çıktık en son ondan dolayı 37. Haftayı doldurunca sezeryan yapıcak doktor öyle kararlaştırdı. Dikkatte ettim oysa ki ama şükür Allah'a son haftalara kadar idare etti beni..

Benım de tek damarda var canım, bana doktorun dedıgı kucuk tansıyon onemlı. 8ı gecmemıs senın de allahtan. Benım de hastanede 12-8 13-8 cıkıyor ama evde daha dusuk. Son gunlerde de ayaklarım davul gıbı oldu. Bebegın kılosunda bır sorun yok umarım da oyle olur. Ben de 38 dolunca sezeryan olucam

Ya kızlar bu kasılmalar olduğunda karnın tümü mü sertleşiyo yoksa bir tarafta toplanmış gibi mi sertlik oluyo delircem dünden beri anlayamıyorum bir de acayip gazım oluyo benim lanet gibi gecmiyo o da canımı acıtıyo anlamıyorum ne olup bitiyo karnımda hee bir de en önemlisi sertleşme sancı olduğunda çocuk oynar mı benimki habire oynuyo hatta yüzüyor sanki ordan oraya vuruyo falan ondan da kafam karışıyor çocuk mu geriyo kasılma mı ne olur bir cevap verin hele

Mutfağın halısının altı kaydırmaz tabanlı bir halı bu yüzden altında plastik bir madde var ben nerdeyse ger hafta yıkadığım için makinede altı aşınmış makineyi kopan parçalar doldurdu bi kaç defa. Eşime dedim ki bu halının yerine tenisini alalım sakın makineye atmasen misin diyen attı makineye sanırım şu an 4. Durulama sıkmayı yapıp filtreyi tahlil etmeye çalışıyorher seferinde de banyoya dolan halı parçalı suyu temizliyor. Valla hem üzüldüm hem de benden günah gitti dedim oturdum salonda bitirmesini bekliyorum ne yapayım

Bunu bende anlamıyorum

canım senınkı sertlesme degılkı bebek gerınıyo hareket edıyo vs. Sertlesme de rahım bır yere toplanır ve karnın semsert olur. Tek taraf da olabılır ıkı taraf bırden de

Ahh canim yeni mi acildi senin istahin ben butun hamileligimde en az bunlari yiyordum gerci ikizlere hamileyim ama yine de rekor bende 20kg aldim ama doguma zaten az kaldi merak etme istahin acilsa acilsa en fazla 3-4kg alirsin simdiye kadar yemediklerine say

Kızlar annem karnın aşağıya inmiş günün yakın diyo bana iki gündür
Baya psikolojimi bozdu
Bugünde çook kötü rahim ağzı ağrısı çektim resmen bıçak yermiş gibi, bişey saplanıyo gibi
İki hafta önce idrar tahlilinde mikrop çıktı, antibiyotik verdi ama ben kullanmadım

Böyle bişey yaşayan varmı
Yarın doktora gidene kadar içim içimi yicek

canım ıkız dıyosun yıne az almıssın bence. Ben zaten kılolu hamıle kalmıstım, toplamda 18kg almıs gozukuyorum ama son 2 haftada 3 kg almısım. Bence bunun buyuk kısmı odem cunku heryerım sıs sekılde cıkmıstım hastanede tartıya. Istahıma engel olmam lazım yoksa sezeryan dıkıslerım kolay ıyılesmeyecek yaglı karnımdan

canım senınkı sertlesme degılkı bebek gerınıyo hareket edıyo vs. Sertlesme de rahım bır yere toplanır ve karnın semsert olur. Tek taraf da olabılır ıkı taraf bırden de
Canım sertlikte hissediyorum o sırada o yüzden aynı anda hem sert hem çocuk birbirine giriyo ağrım

Canım sertlikte hissediyorum o sırada o yüzden aynı anda hem sert hem çocuk birbirine giriyo ağrım
O zaman doktoruna sorman lazım canım. Dınlenerek vs gecıyorsa normal dogum kasılmalarıymıs ve sorun yokmus

Hastane çantasını hazrlqrdiniz mi kızlar bn hazirladim hepsini ama unuttuğum varmi ki diye düşünüp duruyorum. İlk hemşire için ayrı jelatin ke 13 lu hastane çıkışı 2 10 lu hastane çıkışı bez ıslak mendil pijama 2 tane. Ped emzik çamaşır kendime bu kadar başka unuttuğum car mi dikjatimden kacan sizce ..Ayrıca sezeryan olacağım

Dün gece Ayağım çok kasılmıştı. Kramp girmişti dağa doğrusu. Sonra dün butun gun gezdim akşam 11 gibi eve girdim
Nasıl bir evden kacmaksa saatlerce ordan oraya gittim. Ve bugün bütün gün kramp giren bacağın çok acıyor sanki orda bir şey kesilmiş gibi resmen topalliyorum acidan

Galiba bugb hepimiz adamlari calistirdik benimkide bi ev supurdu ter basti beni dior ah bu adamlarrrr Allah basimizdan eksik etmesin nasipliyiz hicbiseyi umursamayanlarda var :)
Allah a şükür cnm galiba hepimiz dediğin gibi adamları çalıştırdk.İnsan kiyamiyor ama napalimbenim esimde her yeri süpürge tuttu.Ben toz aldim ,sildim ,tuvalet banyo vs.Ama is çabuk bitiyor iki elden olunca....Sağ olsun iyiki varlar basimizda

Kızlar e bebekteyiz.. Sorun var sistemde bekliyoruz.. 2o Tl indrim kuponu var beklemek ne skici ya

Canım kendin için çorap , sal veya hırka yelek. Göğüs ucu kremi, varsa kalkanı, tacin-terligin, sonra ben ayrıca yastık kilifi, çarşaf aldım refakatçi için. Sonra eşime çorap , t-shirt.
Bbisin için ağız mendili.. Sari renk tülbent veya sari renk tulum. Pişik kremi. Saç taragi. Bez için çöp poseti.

Ben bunları koydum canım
Bebek için
10lu hastane çıkışı
5li hastane çıkışı
3 tane zıbın
3 tane çorap
12 tane bebek bezi ( 2si kendm için)
Bi paket ıslak mendil
3 tane ağız mendili
2 yelek
Emzik
Pusetinin içine bi penye battaniye bi kalın battaniyesini.koydum çantada da bi tane penye battaniyesi var zaten
Kendim içinde
Bi tane uzun gecelik
Pijama sevmediğim için eşofman takimi
Polar sabahlık
Yelek
3 tane alt iç çamaşırı
2 tane atlet
1 emzrme sutyeni
2 çorap bi patik
Bi terlik
Bi tane küçük havlu
Makyaj malzemesi
Dış fircasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…