- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.552
- 798
- 29
Daha bsyler aliyo musun canim gerçi benmde ekskler bitti ama geçen civile ugradm yine aldm biseylerKızlar e bebekteyiz.. Sorun var sistemde bekliyoruz.. 2o Tl indrim kuponu varbeklemek ne skici ya
Canim ilk sayfada yaziyordu hastane cantasi icin bir liste. Oraya da bir bak istersen.Hastane çantasını hazrlqrdiniz mi kızlar bn hazirladim hepsini ama unuttuğum varmi ki diye düşünüp duruyorum. İlk hemşire için ayrı jelatin ke 13 lu hastane çıkışı 2 10 lu hastane çıkışı bez ıslak mendil pijama 2 tane. Ped emzik çamaşır kendime bu kadar başka unuttuğum car mi dikjatimden kacan sizce ..Ayrıca sezeryan olacağım
Dünkü muayene yenemediğim gösterdi ama hayırlısıyla normale niyetliyim :) asıl beni görecektin bi taraftan Bebek için üzülüyorum bi taraftanda ev topluyorum eşimi uyandırıyorum falan ya bence biz temizlikle kafayı yedik kendini bebeği düşünsene varsın ev pis olsun
Aynen ne yaptıysa artık afedersin foş diye aktı bir su bardağı kadar falan Allah'a şükür atlattık ama bu korku bana yetti bugün tüm eksiklerimi tamamlayacağım
Kendıme ınanamıyorum utanmasam dunyayı yıycem. Benım ıstahıma ne oldu boyle. Sabah dısarıda kahvaltı yaptık zaten cok yemıstım, eve gelınce koca bır taba meyve yedım, az once de yemek yedım. 1.5 tabak etlı bulgur pılavı ıle 1 tabak pırasaBoyle gıderse yandım ben
Ya kızlar bu kasılmalar olduğunda karnın tümü mü sertleşiyo yoksa bir tarafta toplanmış gibi mi sertlik oluyo delircem dünden beri anlayamıyorum bir de acayip gazım oluyo benim lanet gibi gecmiyo o da canımı acıtıyo anlamıyorum ne olup bitiyo karnımda hee bir de en önemlisi sertleşme sancı olduğunda çocuk oynar mı benimki habire oynuyo hatta yüzüyor sanki ordan oraya vuruyo falan ondan da kafam karışıyor çocuk mu geriyo kasılma mı ne olur bir cevap verin hele
İyi akşamlar kızlarrrr :)))
Ya bu merhababebek programını izledim, kodu girdim, ama mesaj gelmedi indirim kazandınız falan diye, sanırım yine yapamadım
Ve hala oğluşumuza isimde karar veremiyoruz, Ömer Akif ismini düşünüyoruz ama birlikte uyumlu mu sizin fikirlerinizi almak istiyorum, yada ayrı ayrı Ömer yada Akif'in yanına hangi isimler olabilir önerilerinizi bekliyorum :)
İyi akşamlar kızlarrrr :)))
Ya bu merhababebek programını izledim, kodu girdim, ama mesaj gelmedi indirim kazandınız falan diye, sanırım yine yapamadım
Ve hala oğluşumuza isimde karar veremiyoruz, Ömer Akif ismini düşünüyoruz ama birlikte uyumlu mu sizin fikirlerinizi almak istiyorum, yada ayrı ayrı Ömer yada Akif'in yanına hangi isimler olabilir önerilerinizi bekliyorum :)
Masallah dıyeyım o zamanYalnız değilsin canım3.5 tabak çorba içtim az önce bunun 2 tabağını az ekmekle, kalanını sade içtim
anam Can'ları çok kıymetli Allah bize nasıl bir güç verdiyse sözde kas Güçleri daha fazla ama biz kaç posta ev işi yapıyoruz gün içinde.benimki de geldi mutfaktan uzandı şimdi bu evin işi hiç bitmiyor diyor
İlerde anlatırsın beni böyle korkutmuştun dersin :) aklına geldikçe gülersin o anki telaşına :)İnşallah canım çok sağol umarım bir daha yaramazlık yapmaz böyle :)
Canım geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış..Kızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım..Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
Allahım bizi korudu.. Bebeğime birşey olsaydı ne yapardım..
Aynen valla canım hiç yardım etmeyen de var :)Galiba bugb hepimiz adamlari calistirdikbenimkide bi ev supurdu ter basti beni dior ah bu adamlarrrr Allah basimizdan eksik etmesin nasipliyiz hicbiseyi umursamayanlarda var :)
Yok tatlım ya kabloda kaçak varmış sanırım.. Bende öyle düşündüm yardın birine sadaka vericem canımCanım çok sevindim. Sen öyle gece bir yanda yazınca inan bana hepimiz telaşlandık. Sanki olsa ne olacak en kötü 1 hafta ile erken doğum olacaktı ama işte insan heyecan yapıyor
Ama böyle bir durum olursa buraya yazıp sormayın. Anacım gidin doktora. Sen şimdi sorunca ne diyeyim sana koş doktora desek acayip telaşlanacaksıngitme desek birde suyun tamamı gelmiş olsa ...(bazılarında hemen doğum başlayabiliyor )
Yani bu su durumu riske atılacak bir durum degil ama korkulacak bir durumda degil. Suyu geldiği zaman 2 gün duranda var. Hemen doğuma girende var
Senin bebiş gelmeye karar vermemiş demekki. Birkaç gün birkaç gündür. Böyle ciddi durumları buraya sormayın ama gidin doktora olurmu? Biri yanlış cevap verir yada durumun farklı gelişir. En iyisi bu su meselelerinde doktora gitmek
Ooo Allah korumuş canım.bence sen bi ara sadaka ver.kendinin ve bebişin içinBenimde slikonda son bikaç işim kaldı. Korktum valla.. Altına tepsi koyduğun içinmi oldu acaba?
Neden sari tulum tulbent..Canım kendin için çorap , sal veya hırka yelek. Göğüs ucu kremi, varsa kalkanı, tacin-terligin, sonra ben ayrıca yastık kilifi, çarşaf aldım refakatçi için. Sonra eşime çorap , t-shirt.
Bbisin için ağız mendili.. Sari renk tülbent veya sari renk tulum. Pişik kremi. Saç taragi. Bez için çöp poseti.
Iki isim çok sevmem ama Akif Ali Hoşuma gider :)İyi akşamlar kızlarrrr :)))
gecmis olsn cnm. benim de okuldayken elimde patlamisti. iste sartel akima kapilmayi engelliyor. elim yanmisti benim. akima kapilmazdin ama elin yanardiKızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım..Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
cnm duzenli araliklarla mi oluyor bu?eger oyleyse druna danis biran onceYa kızlar bu kasılmalar olduğunda karnın tümü mü sertleşiyo yoksa bir tarafta toplanmış gibi mi sertlik oluyo delircem dünden beri anlayamıyorum bir de acayip gazım oluyo benim lanet gibi gecmiyo o da canımı acıtıyo anlamıyorum ne olup bitiyo karnımda hee bir de en önemlisi sertleşme sancı olduğunda çocuk oynar mı benimki habire oynuyo hatta yüzüyor sanki ordan oraya vuruyo falan ondan da kafam karışıyor çocuk mu geriyo kasılma mı ne olur bir cevap verin hele
cnm benim bir haftadir inik gobusumKızlar annem karnın aşağıya inmiş günün yakın diyo bana iki gündür
Baya psikolojimi bozdu
Bugünde çook kötü rahim ağzı ağrısı çektim resmen bıçak yermiş gibi, bişey saplanıyo gibi
İki hafta önce idrar tahlilinde mikrop çıktı, antibiyotik verdi ama ben kullanmadım
Böyle bişey yaşayan varmı
Yarın doktora gidene kadar içim içimi yicek
Sarılık olmasın diye canımNeden sari tulum tulbent..
geçmiş olsun canım Allah korumuş... Ben de kendi nikahım için nikah şekeri hazırlarken silikon tabancası şartel attırmıştı. Çok fazla ısınınca eriyen silikon sızıp kablolara yapışabiliyor. Patlama olmamıştı seninki gibi ama tabanca çalışmadı bi daha. Bebek şekeri hazırlarken hep aklıma geldi arada bir fişini çektim çok ısınmasın diye.Kızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım..Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
Arada fişini çek canım çok fazla ısınmasın.Geçmiş olsun cnm Allah korumuş gerçekten. Bende silikon tabancasıyla çok iş yapıyorum tırstım şimdi
Geçmiş olsun cnm Allah korumuş gerçekten. Bende silikon tabancasıyla çok iş yapıyorum tırstım şimdi
Gecmis olsun canim. Allah korumus bebisinle seni.
@minekr1 , canım çok sevindim bebeğin aceleci olmadıgı için, tedbir alıp gitmen iyi olmuş.
Geçmiş olsun canım aynı durumu bende annemgilde tost makinasını pirize takarken yaşadım ama benim taktığım gibi elimde patladı ve şartel daireden değil resmen binadan attı. Allaha şükür akıma kapılmadım ama o çıkan ses taktıgım gibi çok korkutmuştu.
Gecmia olsun canim ya Allah korumus gercektenRabbim bidaha yasatmasin betwrinden saklasin.
Çok geçmiş olsun canım. Gerçekten bir sadaka ver. Allah korumus sizi.
çok geçmiş olsun, Allah korumuş.
Çook teşekkürler kızlar.. Verilmiş sadakam varmış sahidende, yarın koçtaştan markalı birşey alıcam bendeki çin malı birşeydiGeçmiş olsun ayy Allah korumuş canımşok olmuşsunuzdur.
ilk aylarda bende içememiştim tiksindim ama son 3 aydır günde 2 bardak süt içmeye çalışıyorum sabah kahvaltıda birde gece yatmadan önce bazen atladığım oluyor tabi arada nadiren de olsa ayran içiyorum bence sende içmeye çalış kalsiyum önemli canımKizlar slm larr
Ben hiiiic sut icemiyorumdaha gecen gittim gunluk sut aldim market den zaten 2 3 gunluk onlar demin baktim tarihi gecmis yazik ya acilmadan atildi (( sut iceyim diorum yok hap alacagim yok dur meyve yiyeyim yok sabah sabah icmeyim die die hamilelik bitti ben icecegim ..siz ne ara iciyosunux bide duzenli iciyo musunuz
Canım ben kasildigimda bebek katiyyen hareket edemiyor sıkışıyor sanki. Kasilma gecince oynamaya basliyor.Seninki bebek hareketi gibi geldi bana da ama doktoruna bir sor tabi ki.
Bi akrabamiz ömer yiğit koymuştu aklıma o geldi canım.
Nedense okurken aklıma direk Akif Emre geldi
Aslında bizde iki isim düşünmüyorduk ama ömer yada akif tek başına kısa geldi, çok zormuş bu isim olayı yaaaIki isim çok sevmem ama Akif Ali Hoşuma gider :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?