2016 Şubat Anneleri

Canim ilk sayfada yaziyordu hastane cantasi icin bir liste. Oraya da bir bak istersen.

Biz temizliğe yardımcı çağırmadan önce ev temizleyen nesiliz. Öyle yabana atılamaz hakkımız :)
Bende sürekli yatağa suyum gelirse kim temizler, orada şurada olursa kim napar diye düşünüyrum sürekli

İyi akşamlar kızlarrrr :)))
Ya bu merhababebek programını izledim, kodu girdim, ama mesaj gelmedi indirim kazandınız falan diye, sanırım yine yapamadım
Ve hala oğluşumuza isimde karar veremiyoruz, Ömer Akif ismini düşünüyoruz ama birlikte uyumlu mu sizin fikirlerinizi almak istiyorum, yada ayrı ayrı Ömer yada Akif'in yanına hangi isimler olabilir önerilerinizi bekliyorum :)

Yalnız değilsin canım 3.5 tabak çorba içtim az önce bunun 2 tabağını az ekmekle, kalanını sade içtim

Canım ben kasildigimda bebek katiyyen hareket edemiyor sıkışıyor sanki. Kasilma gecince oynamaya basliyor.Seninki bebek hareketi gibi geldi bana da ama doktoruna bir sor tabi ki.

Bi akrabamiz ömer yiğit koymuştu aklıma o geldi canım.

Nedense okurken aklıma direk Akif Emre geldi

ya biz napalim, her zaman yapıyoruz diyeydin
İnşallah canım çok sağol umarım bir daha yaramazlık yapmaz böyle :)
İlerde anlatırsın beni böyle korkutmuştun dersin :) aklına geldikçe gülersin o anki telaşına :)

Canım geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış..
Galiba bugb hepimiz adamlari calistirdik benimkide bi ev supurdu ter basti beni dior ah bu adamlarrrr Allah basimizdan eksik etmesin nasipliyiz hicbiseyi umursamayanlarda var :)
Aynen valla canım hiç yardım etmeyen de var :)

Yok tatlım ya kabloda kaçak varmış sanırım.. Bende öyle düşündüm yardın birine sadaka vericem canım

Neden sari tulum tulbent..

Iki isim çok sevmem ama Akif Ali Hoşuma gider :)

gecmis olsn cnm. benim de okuldayken elimde patlamisti. iste sartel akima kapilmayi engelliyor. elim yanmisti benim. akima kapilmazdin ama elin yanardi

cnm duzenli araliklarla mi oluyor bu?eger oyleyse druna danis biran once
cnm benim bir haftadir inik gobusum bir kac gune dogurursun diyen komsumuza inat, gelecegi yok aslanimin
drumda acil bisey olursa gel, yoksa haftada bir kontrole devam dedi
bir de idrar yolu enf cok onemli cnm. bendede iki haftadir cikiyor. ilk hafta tek kullanimlik munorol sase verdi. kullandm, gecmedi enfeksiyon.
bu hafta duocid antibiyotik verdi. gunde 3 kere aliyorum. agrim biraz azaldi. agriyi enfeksiyon yapiyormus.
drunun verdigi ilaclari kullanmni tavsiye ederim

Kızlar göğüs pompası aldiniz mi? Doğmadan almamali mi yani duruma göre ni hareket edilmeli yoksa her ihtimale karşı almalı mi ? Manuel, elektrikli, lansinoh avent....... kafam karıştı. Ne düşünüyorsunuz. ?

geçmiş olsun canım Allah korumuş... Ben de kendi nikahım için nikah şekeri hazırlarken silikon tabancası şartel attırmıştı. Çok fazla ısınınca eriyen silikon sızıp kablolara yapışabiliyor. Patlama olmamıştı seninki gibi ama tabanca çalışmadı bi daha. Bebek şekeri hazırlarken hep aklıma geldi arada bir fişini çektim çok ısınmasın diye.
Geçmiş olsun cnm Allah korumuş gerçekten. Bende silikon tabancasıyla çok iş yapıyorum tırstım şimdi
Arada fişini çek canım çok fazla ısınmasın.

Geçmiş olsun cnm Allah korumuş gerçekten. Bende silikon tabancasıyla çok iş yapıyorum tırstım şimdi
Gecmis olsun canim. Allah korumus bebisinle seni.
Gecmia olsun canim ya Allah korumus gercekten Rabbim bidaha yasatmasin betwrinden saklasin.
Çok geçmiş olsun canım. Gerçekten bir sadaka ver. Allah korumus sizi.
çok geçmiş olsun, Allah korumuş.
Geçmiş olsun ayy Allah korumuş canım şok olmuşsunuzdur.
Çook teşekkürler kızlar.. Verilmiş sadakam varmış sahidende, yarın koçtaştan markalı birşey alıcam bendeki çin malı birşeydi Allahtan birşey olmadı kimseye..

ilk aylarda bende içememiştim tiksindim ama son 3 aydır günde 2 bardak süt içmeye çalışıyorum sabah kahvaltıda birde gece yatmadan önce bazen atladığım oluyor tabi arada nadiren de olsa ayran içiyorum bence sende içmeye çalış kalsiyum önemli canım

Nedense okurken aklıma direk Akif Emre geldi

Iki isim çok sevmem ama Akif Ali Hoşuma gider :)
Aslında bizde iki isim düşünmüyorduk ama ömer yada akif tek başına kısa geldi, çok zormuş bu isim olayı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…