Çook teşekkürler kızlar.. Verilmiş sadakam varmış sahidende, yarın koçtaştan markalı birşey alıcam bendeki çin malı birşeydiAllahtan birşey olmadı kimseye..
Aslında bizde iki isim düşünmüyorduk ama ömer yada akif tek başına kısa geldi, çok zormuş bu isim olayı yaaa
ben ceyodan aldım canım ama oyle fıyonklu vs degıl. Hastanede rahat olsun dıye ceyodan aldım resımdekı tarzda. Tac da almadım henuz.Kızlar herşeyimi tamamladım gibi ama kendime terlik alamadım daha, ben süslemek istemiyorum, kapalıyım taç da yapmayacağım, twigy'nin fiyonklu bi terliğini görmüştüm, ama şimdi bulamıyorum, siz nerelerden aldınız?
Iyilesir canim merak etme bebisin dogunca emzirir uyutur zumba yapar atarsin kilolaricanım ıkız dıyosun yıne az almıssın bence. Ben zaten kılolu hamıle kalmıstım, toplamda 18kg almıs gozukuyorum ama son 2 haftada 3 kg almısım. Bence bunun buyuk kısmı odem cunku heryerım sıs sekılde cıkmıstım hastanede tartıya. Istahıma engel olmam lazım yoksa sezeryan dıkıslerım kolay ıyılesmeyecek yaglı karnımdan
benim doktorum 32. haftada başlamıştı canım benim doktorum herkeste bu haftada başlıyormuş genelde kontrole gittiğimde önce nst ye alıyorlar sonra muayeneKizlar hangi haftada basliyorsunuz nstye?
Ben 12. Haftadayim daha baslatmadi doktorum.
16sinda randevum var o zmn mi yapar acaba
ben ceyodan aldım canım ama oyle fıyonklu vs degıl. Hastanede rahat olsun dıye ceyodan aldım resımdekı tarzda. Tac da almadım henuz.
öyle mi canım teşekkür ederim haber verdiğin için inan bilmiyordum.miniker arkadastan haber var mı? sen nasılsın sanırım sendin değil mi doktora giden?Maydanozun kendisini yada suyunu aşırı tuketmek hamileler için iyi değil diye biliyorum canım. Dikkat et nolur nolmaz
bilmiyordum canım teşekkür ederim söylediğin için aman allah korusun. bugun ayaklarımla beraber ayak bileklerimde şişti şiştigunaydin annisler
boluk borcuk uykuyla, agrilarla dolu bir gece daha bitti. ve ruyam da kanamam oldugunu oldugunu gordumo kadar etkilendim ki kosa kosa lavaboya gittim. ama o da ne hicbisey yok
bakalim malum mu oldu birseyler bana
@senginar cnm yorgun oldugun icin hissetmiyorsundur bebisinin hareketlerini. aksam hissetmen bile iyi birsey. sen yine de yormamaya calia kendini.
cnm maydanoz tehlikeli degil mi? gebeler de dusuge sebep olur ya da erken doguma diye duymustum.
arastirmak lazim uygulamadan.
Sagol canımAmman diyim dikkat et...ilaç da alamıyoruz.gözlerimi açamıyorum
cok geçmiş olsun canımKızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım..Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
Allahım bizi korudu.. Bebeğime birşey olsaydı ne yapardım..
Bebek 1 aylık olunca spora baslıycam canım. bızım sıtenın ıcıne spor sallonu var. Komsum yenı dogum yaptı bebek sımdı 2 aylık, spora basladı. Nasıl yapıyorsun dıye sordum emzırıp altını degıstırıp uyutup evdekılere emanet edıp 40-45dk spor yapıp gelıyormus aksamları. Isteyınce oluyor demekkıIyilesir canim merak etme bebisin dogunca emzirir uyutur zumba yapar atarsin kilolariben kizimda oyle yapmistim 15dk.lik zumba videolari yetiyordu ter atmaya
valla bende cok kararsızım. önce almayı düşünüyordum ama tecrübeli arkadaşlar alma zaten ilk zamanlar sürekli emziriceksin. ihtiyac olduğunda hemen alırsın dediler.Kızlar göğüs pompası aldiniz mi? Doğmadan almamali mi yani duruma göre ni hareket edilmeli yoksa her ihtimale karşı almalı mi ? Manuel, elektrikli, lansinoh avent....... kafam karıştı. Ne düşünüyorsunuz. ?
öyle mi canım teşekkür ederim haber verdiğin için inan bilmiyordum.miniker arkadastan haber var mı? sen nasılsın sanırım sendin değil mi doktora giden?
Canim benim yazılanları geriden takip ediyorum çok korktum suyun falan gelmiş diye yazmıştı arkadaşlar senin paylaştığını görmedim. Allaha Şükür suyun değilmiş çok sevindim. cok geçmiş olsun nasıl korkMuşsundurDünkü muayene yenemediğim gösterdi ama hayırlısıyla normale niyetliyim :) asıl beni görecektin bi taraftan Bebek için üzülüyorum bi taraftanda ev topluyorum eşimi uyandırıyorum falan ya bence biz temizlikle kafayı yedik kendini bebeği düşünsene varsın ev pis olsun
Aynen ne yaptıysa artık afedersin foş diye aktı bir su bardağı kadar falan Allah'a şükür atlattık ama bu korku bana yetti bugün tüm eksiklerimi tamamlayacağım
Canım bunu evde kullan bence, hastanede kırlenır belkı leke olur vs. Arkadasımın kanaması olmus mesela terlıgı batmıs, bu tarz terlık koyma dedı ama sen bılırsın tabi.Eki Görüntüle 1740630
Fiyonklu olanı bulamadım ama bu var sence nasıl?
Bekarlığımdan beri Ömer ismini koymayı hayal ederdim. Hz. ÖMERİ çok severim. Onun gibi adil olmasını isterdim. Hatta Ömer Said... ama görümcemin oğlu var koyamıyorum. İçimde kaldıAslında bizde iki isim düşünmüyorduk ama ömer yada akif tek başına kısa geldi, çok zormuş bu isim olayı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?