2016 Şubat Anneleri

Kızlar herşeyimi tamamladım gibi ama kendime terlik alamadım daha, ben süslemek istemiyorum, kapalıyım taç da yapmayacağım, twigy'nin fiyonklu bi terliğini görmüştüm, ama şimdi bulamıyorum, siz nerelerden aldınız?

kralice86 ya ben okuldada kullandım hiç böyle birşey ne duydum ne yaşadım, şoktayım, elimde patlasa ciddi hasar verebilirdi çünkü

ES-ER Ya aynen canım dikkat etmekte fayda var..

Aslında bizde iki isim düşünmüyorduk ama ömer yada akif tek başına kısa geldi, çok zormuş bu isim olayı yaaa

Ömer çok guzel bir isim. Çok yakınımızda olmasa kesinlikle ömer koyardim sanirim. Ama ömer akif de güzel. :)

ben ceyodan aldım canım ama oyle fıyonklu vs degıl. Hastanede rahat olsun dıye ceyodan aldım resımdekı tarzda. Tac da almadım henuz.

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 44
Iyilesir canim merak etme bebisin dogunca emzirir uyutur zumba yapar atarsin kilolari ben kizimda oyle yapmistim 15dk.lik zumba videolari yetiyordu ter atmaya

Kizlar hangi haftada basliyorsunuz nstye?
Ben 12. Haftadayim daha baslatmadi doktorum.
16sinda randevum var o zmn mi yapar acaba
benim doktorum 32. haftada başlamıştı canım benim doktorum herkeste bu haftada başlıyormuş genelde kontrole gittiğimde önce nst ye alıyorlar sonra muayene

Maydanozun kendisini yada suyunu aşırı tuketmek hamileler için iyi değil diye biliyorum canım. Dikkat et nolur nolmaz
öyle mi canım teşekkür ederim haber verdiğin için inan bilmiyordum.miniker arkadastan haber var mı? sen nasılsın sanırım sendin değil mi doktora giden?

bilmiyordum canım teşekkür ederim söylediğin için aman allah korusun. bugun ayaklarımla beraber ayak bileklerimde şişti şişti

cok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış. Allah korumuş

Iyilesir canim merak etme bebisin dogunca emzirir uyutur zumba yapar atarsin kilolari ben kizimda oyle yapmistim 15dk.lik zumba videolari yetiyordu ter atmaya
Bebek 1 aylık olunca spora baslıycam canım. bızım sıtenın ıcıne spor sallonu var. Komsum yenı dogum yaptı bebek sımdı 2 aylık, spora basladı. Nasıl yapıyorsun dıye sordum emzırıp altını degıstırıp uyutup evdekılere emanet edıp 40-45dk spor yapıp gelıyormus aksamları. Isteyınce oluyor demekkı

valla bende cok kararsızım. önce almayı düşünüyordum ama tecrübeli arkadaşlar alma zaten ilk zamanlar sürekli emziriceksin. ihtiyac olduğunda hemen alırsın dediler.

öyle mi canım teşekkür ederim haber verdiğin için inan bilmiyordum.miniker arkadastan haber var mı? sen nasılsın sanırım sendin değil mi doktora giden?

Rica ederim canım.. arkadaşımızda bebeği de iyiymiş :) gelen şey suyu değilmiş :) iyiyim canım çarşamba günü gitmiştim ben dr'a. İnşallah bebeğimde iyidir..Plesentada yaşlanma ve suyumda azalma vardı, sancım çoktu benim erken gelme ihtimalimiz var.36 ya girdik. bebeğim kilo olarak geride.. Allah hakkımızda hayırlısını versin.. kastettigin bensem bende durum böyle canım :) sende durumlar nasıl :)

Canim benim yazılanları geriden takip ediyorum çok korktum suyun falan gelmiş diye yazmıştı arkadaşlar senin paylaştığını görmedim. Allaha Şükür suyun değilmiş çok sevindim. cok geçmiş olsun nasıl korkMuşsundur

Aslında bizde iki isim düşünmüyorduk ama ömer yada akif tek başına kısa geldi, çok zormuş bu isim olayı yaaa
Bekarlığımdan beri Ömer ismini koymayı hayal ederdim. Hz. ÖMERİ çok severim. Onun gibi adil olmasını isterdim. Hatta Ömer Said... ama görümcemin oğlu var koyamıyorum. İçimde kaldı Ömerin yanına bir sürü uyan isim bulabilirsin.
Ömer akifde güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…