- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Evet canım senden bahsetmiştim ama sen neden temizlik yapıyorsun ya ailem gelemez demiştin hatırlıyorum esin yapabildiği kadar yapsın üstünden geçme yine aman dikkat et kendine umarım bebis zamanında gelir.ben de temizlik ile kafayı bozmuş durumdayım ayaklarım ellerim şişti inanamıyorum bu halimeRica ederim canım.. arkadaşımızda bebeği de iyiymiş :) gelen şey suyu değilmiş :) iyiyim canım çarşamba günü gitmiştim ben dr'a. İnşallah bebeğimde iyidir..Plesentada yaşlanma ve suyumda azalma vardı, sancım çoktu benim erken gelme ihtimalimiz var.36 ya girdik. bebeğim kilo olarak geride.. Allah hakkımızda hayırlısını versin.. kastettigin bensem bende durum böyle canım :) sende durumlar nasıl :)
Evde birileri varsa olur tabi benim yoktu kimse kizimi emziriyordum uyutuyordum tv.ye aktariyordum video.yu catir catir yapiyordum sporumu. Sonrasinda dus falan en az 1saat uyuyacagi vakte denk getirmek gerekiyor ama insan kendini daha iyi hissediyorBebek 1 aylık olunca spora baslıycam canım. bızım sıtenın ıcıne spor sallonu var. Komsum yenı dogum yaptı bebek sımdı 2 aylık, spora basladı. Nasıl yapıyorsun dıye sordum emzırıp altını degıstırıp uyutup evdekılere emanet edıp 40-45dk spor yapıp gelıyormus aksamları. Isteyınce oluyor demekkı
Ya benim de oyle ama sanki alt kismi sarkmis gobek gibi duruyor gobegimin altinda gidik olmus gibiAnnelerim benim göbek aşağı doğru meyillendi.Eyvahlar olsun
Ay allah korumuş inan cok geçmiş olsunKızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım..Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
Allahım bizi korudu.. Bebeğime birşey olsaydı ne yapardım..
Ne güzel işte olması gerekende bu zaten, benimki hala yukarda :/Annelerim benim göbek aşağı doğru meyillendi.Eyvahlar olsun
Ark.ima da plasenta yaslanmis demislerdi 2.oldugundan sez.la aldilar 38.e kadar beklediler ve 4100g dogdu oglu. Insallah senin bebegin de alir kilosunu saglikla dogar bol bol muz ve ceviz ye bebege kilo aldiriyorRica ederim canım.. arkadaşımızda bebeği de iyiymiş :) gelen şey suyu değilmiş :) iyiyim canım çarşamba günü gitmiştim ben dr'a. İnşallah bebeğimde iyidir..Plesentada yaşlanma ve suyumda azalma vardı, sancım çoktu benim erken gelme ihtimalimiz var.36 ya girdik. bebeğim kilo olarak geride.. Allah hakkımızda hayırlısını versin.. kastettigin bensem bende durum böyle canım :) sende durumlar nasıl :)
Yok tatlım ya kabloda kaçak varmış sanırım.. Bende öyle düşündüm yardın birine sadaka vericem canım
Ömer çok guzel bir isim. Çok yakınımızda olmasa kesinlikle ömer koyardim sanirim. Ama ömer akif de güzel. :)
Eki Görüntüle 1740630
Fiyonklu olanı bulamadım ama bu var sence nasıl?
Aynen cnm yağ gibi dimi komik görüşmeye başladı böyle haydi hayırlısı vakit geliyor herhaldeYa benim de oyle ama sanki alt kismi sarkmis gobek gibi duruyor gobegimin altinda gidik olmus gibi
Cnm az daha durmadı iyiydi.Asagida olunca hemen doğacak degilizdir dimi yaNe güzel işte olması gerekende bu zaten, benimki hala yukarda :/
Aynen canım benimde eksiklikler bitti ama geçen gene bi şeyler aldım çok beğendim tutamadim kendimi:)Daha bsyler aliyo musun canim gerçi benmde ekskler bitti ama geçen civile ugradm yine aldm biseyler
Kızlar bugün ciddi bir kaza atlattım, Allah beni korudu resmen.. Silikon tabancasıyla birşey yapıştırıcaktım, pirize taktım, bu sefer akıllılık edip altına tepside koydum bir yere bulaşmasın diye.. Birşey unutmuşum onu almaya gidiyim derken patlamayla sarsıldım..Şartel attı ben bir panik ne oldu demeğe kalmadan eşim yetişti.. Silikon tabancası kablo kısmından patlamış, tepsiyide kap kara yapmış Elimde patlasa elektirik akımınada kapılabilirdim yada elimi parçalayabilirdi, bebeğime ne olurdu düşünmek dahi istemiyorum
Allahım bizi korudu.. Bebeğime birşey olsaydı ne yapardım..
Canim tam da sen geciyordun aklimdan. Nasil oldu bebisler? Sen toparlanabildin mi biraz?anneler e bebek sifresi alip da kullanmayacak olan var mi¿ :) bir de o sifre kac tl alisveriste kullaniliyor... bebekler premature olunca biraz premature kiyafet almam gerekecek...
Yok canim 36. Haftadan itibaren hazirlaniyor rahim iyice iste, yukarda kalirsa dogum zor oluyomus.. Bende ondan tirsiyorum olmadi son hafta plates topuyla egzersiz yapicam artik inmezse :) Ama onumuzde ki haftada calisiyorum biraz daha boyle kalsa fena olmaz hani yani :))Aynen cnm yağ gibi dimi komik görüşmeye başladı böyle haydi hayırlısı vakit geliyor herhalde
Cnm az daha durmadı iyiydi.Asagida olunca hemen doğacak degilizdir dimi ya
Gerçekten mi? napcam ben ya kafamda karıştı iyice?Canım bunu evde kullan bence, hastanede kırlenır belkı leke olur vs. Arkadasımın kanaması olmus mesela terlıgı batmıs, bu tarz terlık koyma dedı ama sen bılırsın tabi.
Bekarlığımdan beri Ömer ismini koymayı hayal ederdim. Hz. ÖMERİ çok severim. Onun gibi adil olmasını isterdim. Hatta Ömer Said... ama görümcemin oğlu var koyamıyorum. İçimde kaldıÖmerin yanına bir sürü uyan isim bulabilirsin.
Ömer akifde güzel
http://www.hediyedenizi.com/hediye/twigy-pofuduk-ev-terlikleri/Bende Ömer ismine bayılırım çok güzel ..
Eşim de Ömer ismini çok beğeniyor, Akif'in de anlamı çok güzel, Allaha yönelen, ibadet eden demekmiş.
Bu cok tatlıymıs nerden buldun cnm ?
Ayy sanada cok gecmis olsun canim, valla tepsiyi kap kara yapti, elimi kesin yakardi orasi kesin, bir kac sey daha yapicaktim neyse ayni dakka hepsini cikariyim olmadi esimin ozel eldivenleri var ısı gecirmeyen onu takarim artik.. Ama markali birsey alicam bu sefer..Üç hafta önce aynen silikon tabancası elimde kıvılcımlarla patladı kablosu ucundan kopup uzağa fırladı
Şartel attı bizimde, ben şoka girdim bi an
Ama hiç bişey olmadı şükürler olsun
Çok dikkat edilmeli en ufak bir akım bebişlerin kalbini durdurabilirmiş söylemesi bile güç
Allahım korusun hepsini
Bir hafta daha bekle bakalım.Haftaya baslarsin cnm.Var daha doğumunda senin cnm elbet iner.Doğacaklarında 1 gun bile beklemezler diyor annemYok canim 36. Haftadan itibaren hazirlaniyor rahim iyice iste, yukarda kalirsa dogum zor oluyomus.. Bende ondan tirsiyorum olmadi son hafta plates topuyla egzersiz yapicam artik inmezse :) Ama onumuzde ki haftada calisiyorum biraz daha boyle kalsa fena olmaz hani yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?