2016 Şubat Anneleri

Evet canım senden bahsetmiştim ama sen neden temizlik yapıyorsun ya ailem gelemez demiştin hatırlıyorum esin yapabildiği kadar yapsın üstünden geçme yine aman dikkat et kendine umarım bebis zamanında gelir.ben de temizlik ile kafayı bozmuş durumdayım ayaklarım ellerim şişti inanamıyorum bu halime allaha şükür şimdilik her şey yolunda bebis de iyi ama yorulunca o da yoruluyor mu diye çok üzülüyorum. minikerin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim

Evde birileri varsa olur tabi benim yoktu kimse kizimi emziriyordum uyutuyordum tv.ye aktariyordum video.yu catir catir yapiyordum sporumu. Sonrasinda dus falan en az 1saat uyuyacagi vakte denk getirmek gerekiyor ama insan kendini daha iyi hissediyor

Ay allah korumuş inan cok geçmiş olsun

Ark.ima da plasenta yaslanmis demislerdi 2.oldugundan sez.la aldilar 38.e kadar beklediler ve 4100g dogdu oglu. Insallah senin bebegin de alir kilosunu saglikla dogar bol bol muz ve ceviz ye bebege kilo aldiriyor

kızlar ya ali poyrazoğlunun babam dokuz doğurdu diye tiyatrosu vardı izlemiş miydiniz bilmiyorum orada evde aile ile kalan oğlan ve gelin gelin az iş yapsın vs diye hamileyim diye yalan söylğyordu zaman geçince de karnına oyuncak bebek koyuyordu bir sahnede bebeğin ayağı çıkmıştı alttan baba tabi şok Allah bebek geliyor ayağı falan derken adam görmeden yerine koyuyordu. işte benim kız böyle vurmaya devam ederse aynı sahneyi yaşayacağız gibi :)

böyle bir tekme yok yani bugün bildiğin ayakta öyle kitlendim kaldım seri vuruyor bir de sıpa ya rahim ağzı dikişim olmasa neyse doktor doğumdan çok dikişlerin yırtılmasından korkuyor bu velet de inadına dönmedi ben oldum çıkarın beni mi demek istiyor anlamadım ki

Ya benim de oyle ama sanki alt kismi sarkmis gobek gibi duruyor gobegimin altinda gidik olmus gibi
Aynen cnm yağ gibi dimi komik görüşmeye başladı böyle haydi hayırlısı vakit geliyor herhalde
Ne güzel işte olması gerekende bu zaten, benimki hala yukarda :/
Cnm az daha durmadı iyiydi.Asagida olunca hemen doğacak degilizdir dimi ya

Üç hafta önce aynen silikon tabancası elimde kıvılcımlarla patladı kablosu ucundan kopup uzağa fırladı
Şartel attı bizimde, ben şoka girdim bi an
Ama hiç bişey olmadı şükürler olsun
Çok dikkat edilmeli en ufak bir akım bebişlerin kalbini durdurabilirmiş söylemesi bile güç
Allahım korusun hepsini

anneler e bebek sifresi alip da kullanmayacak olan var mi¿ :) bir de o sifre kac tl alisveriste kullaniliyor... bebekler premature olunca biraz premature kiyafet almam gerekecek...

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım birkaç gündür takip ediyorum başlığı, hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. Benim 4 mart görünüyor ama şubatta olur büyük ihtimalle. Hazırlıklarımın çoğunu yaptım sayılır ama lohusa tacı beğenemiyorum, kırmızı kurdaleli çok abartı bişey olmasın istiyorum bulamadım henüz, siz nerelerden aldınız.

anneler e bebek sifresi alip da kullanmayacak olan var mi¿ :) bir de o sifre kac tl alisveriste kullaniliyor... bebekler premature olunca biraz premature kiyafet almam gerekecek...
Canim tam da sen geciyordun aklimdan. Nasil oldu bebisler? Sen toparlanabildin mi biraz?

Aynen cnm yağ gibi dimi komik görüşmeye başladı böyle haydi hayırlısı vakit geliyor herhalde

Cnm az daha durmadı iyiydi.Asagida olunca hemen doğacak degilizdir dimi ya
Yok canim 36. Haftadan itibaren hazirlaniyor rahim iyice iste, yukarda kalirsa dogum zor oluyomus.. Bende ondan tirsiyorum olmadi son hafta plates topuyla egzersiz yapicam artik inmezse :) Ama onumuzde ki haftada calisiyorum biraz daha boyle kalsa fena olmaz hani yani :))

Canım bunu evde kullan bence, hastanede kırlenır belkı leke olur vs. Arkadasımın kanaması olmus mesela terlıgı batmıs, bu tarz terlık koyma dedı ama sen bılırsın tabi.
Gerçekten mi? napcam ben ya kafamda karıştı iyice?

Bende Ömer ismine bayılırım çok güzel ..

Eşim de Ömer ismini çok beğeniyor, Akif'in de anlamı çok güzel, Allaha yönelen, ibadet eden demekmiş.

Bu cok tatlıymıs nerden buldun cnm ?
http://www.hediyedenizi.com/hediye/twigy-pofuduk-ev-terlikleri/
linki bu ama güvenemedim siteyede. kararsız kaldım almakta

Ayy sanada cok gecmis olsun canim, valla tepsiyi kap kara yapti, elimi kesin yakardi orasi kesin, bir kac sey daha yapicaktim neyse ayni dakka hepsini cikariyim olmadi esimin ozel eldivenleri var ısı gecirmeyen onu takarim artik.. Ama markali birsey alicam bu sefer..

Bir hafta daha bekle bakalım.Haftaya baslarsin cnm.Var daha doğumunda senin cnm elbet iner.Doğacaklarında 1 gun bile beklemezler diyor annemBaşı döndümu aşağıya peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…