Canim geçmiş olsun
Acaba damarlarda vs bir şey varr ki. İç kısımda. Nişan için bilmiyorum nasıl oluyor tecrübeli anneler yardım edecektir.
BAZI ARKADAŞLAR BENCE FAZLA GEYİK MUHABBETİ YAPIYOR BUNUN YERİNE BİRBİRİMİZE FAYDALI OLACAK KONULARI DİLE GETİRİRSEK GEREKSİZ MUHABBETLERİN ARASINDAN FAYDALI ŞEYLER BULMAK İÇİN ZAMAN HARCAMAYIZ . GEYİK İÇİN MESSENGER WATSAP VS DAHA UYGUN DİYE DÜŞÜNÜYORUM. Benim sorum şu olacak ; geçenlerde baya serum yedim sonrasında şişliklerim oldu acaba serumdan mi yoksa klasik gebelik şikayeti mi sizce ?
drum kasilmalari anlayabilmem icin birak dedi sanirim. ama cati agrilarimi daha cok hisseder oldum.öyle mi son haftalarda bırakıyor muyuz onu?
Yeri gelir geyik yaparız. Yeri gelir sorunumuzu paylaşır çözümler ararız hep beraber. Çoğumuzda bundan memnun bence. Memnun olmayanlar topicte yazılanları okumak veya yorum yapmak zorunda değil. Gayet açık ve net.
A
Ayhh yemek demeyin simdi sofradan kalktim. Esimde benle 10 kilo aldi adamcagiz depresyondaacikincada midem yanio aci su cikio bu gidisle +20 yle dogurcam hayirlisi
Hayırlısı olsun canım inşallah bekler bebeğin ananeleri. Gönlüne göre olur inşallah normal doğum yapabilirsin. Beni son zamanlarda sağlık ocağından çağırmadılar hiç en son 2.doz tetanoz aşımda gitmiştim farklı bişey mi yapıyolarBu arada geçen gün sağlık ocağından cagirmislardi normal doğumu çok istiyorum yürümekten başka ne yapabilirim egzersiz olarak dedim ebe de egzersiz (kegel)yapma artık 36.haftadan sonra erken doğumu getirir dedi (aklınızda bulunsun kizlar)
Erken gelmesin oglusum mumkunse tam gününü beklesin inşaallahdaha doğrusu annemgil umreye gittiler erken gelirse epey zor olur en çokta ruhsal açıdan :)) yinede tabiki herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Amin canim saolasin inşaallah.Hayırlısı olsun canım inşallah bekler bebeğin ananeleri. Gönlüne göre olur inşallah normal doğum yapabilirsin. Beni son zamanlarda sağlık ocağından çağırmadılar hiç en son 2.doz tetanoz aşımda gitmiştim farklı bişey mi yapıyolar
Hayırlısı olsun canım inşallah bekler bebeğin ananeleri. Gönlüne göre olur inşallah normal doğum yapabilirsin. Beni son zamanlarda sağlık ocağından çağırmadılar hiç en son 2.doz tetanoz aşımda gitmiştim farklı bişey mi yapıyolar
Bende hiç öyle kapsamlı bi takip olmuyor canim yaa bugüne kadar bi kez tahlil yaptılar meselaBende 2 doz tetanoz için gittin cnm, geçenlerde idrar ve kan takibi için çağırdılar. Yarın için yine çağırdılar tahlil yapılıyor , tansiyona bakılıyor vs canım
bende damar çatlaması vs.olabilir diye düşünüyorum ama dr.ların bişey diyememesi enteresan. damar çatlamasıysa eğer normal doğumda sıkıntı yaratmaz mı? çok kan kaybı olmaz mı ? offff gece gece çok soru var aklımda
Cnm.bende akıntıyabenzer ama ondan biraz daha katı hafif kanlı pembe renkte gelmiştiiyi geceler kızlar.yaklaşık 1 aydır nedeni bulunamayan kanamalarım oluyo . dr. bebek gayet sağlıklı diyor. 3 gün hastanede yatmama rağmen kanamanın sebebini de bulamadılar. şimdi merak ediyorum. nişan gelse nasıl anlıycam ki doğum sürecinin başlayacağını. daha önce doğum yapmış ve niaşn gelmiş olanlara soruyorum. nasıl bir şey bu nişan?
Canim ya geçmiş olsun nst sonuclari nasil sancilarin cok mu sık geliyoArkadaşlar çok ciddi bir sıkıntım var sizlerle paylaşmak istedim hastane deyim şu anda kasılmalar başladı nst de san
Cnm.bende akıntıyabenzer ama ondan biraz daha katı hafif kanlı pembe renkte gelmişti
Canim benim geçmiş olsun SancılarıN ne sıklıkta? doktor bi şey dedi mi? sanırım 36. Haftadasin her şeyin hayırlısı olsunArkadaşlar çok ciddi bir sıkıntım var sizlerle paylaşmak istedim hastane deyim şu anda kasılmalar başladı nst de san
Cnm.bende akıntıyabenzer ama ondan biraz daha katı hafif kanlı pembe renkte gelmişti
Evet canım ben de böyle bi şey okudum onlarda psikolojik olarak hamile sendromlari yaşıyorlarmis:)Benim Eşim dün karnım kötü, yok midem ekşiyor, yok midem yanıyor gibi cümleler kurmaya başladıo da benimle beraber gebe sanırsın
Bide çok ilginçtir ki eşim derli topluydu hamileligimden bu yana baya kilo verdi. Gerçek mi bilmiyorum ama bazı eşler karısı hamileyken kilo alırmış bazılarıda kilo verirmiş ne kadar doğru ki acepp
Rüyamda az once seni gördüm doğuma gidiyorum yaziyordun, actim baktim bu sıkıntını yazmissin:) sanirim gripten oturu artik kendi dogumumu geçtim sizlere sariyorum rüyamdaay nasil soylesem, dunden beri ishalim kizlar
ki surekli kabizlik problemim olmasina ragmen. kan hapimda kabizligima ayri kabizlik ekliyor. buna ragmen dunden beri ishalim. ama sancisiz.
iyi birsey benim icin, sorun yasamiyorum tuvalette ama aklima dogum oncesi vucut lagman gibi bagirsaklari temizlermis yazisi geldi aklima
sizler de var mi boyle birsey? ya da ben herseyi dogum yaklasmasina mi yoruyorum
Geçmiş olsun canım, suan iyisindir insallahArkadaşlar çok ciddi bir sıkıntım var sizlerle paylaşmak istedim hastane deyim şu anda kasılmalar başladı nst de san
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?