2016 Şubat Anneleri

Canim geçmiş olsun
Acaba damarlarda vs bir şey varr ki. İç kısımda. Nişan için bilmiyorum nasıl oluyor tecrübeli anneler yardım edecektir.

bende damar çatlaması vs.olabilir diye düşünüyorum ama dr.ların bişey diyememesi enteresan. damar çatlamasıysa eğer normal doğumda sıkıntı yaratmaz mı? çok kan kaybı olmaz mı ? offff gece gece çok soru var aklımda

Yeri gelir geyik yaparız. Yeri gelir sorunumuzu paylaşır çözümler ararız hep beraber. Çoğumuzda bundan memnun bence. Memnun olmayanlar topicte yazılanları okumak veya yorum yapmak zorunda değil. Gayet açık ve net.

Iyi geceler annişler
Ben yine upuzun biriken sayfaları okumak istedim ama hepsini okumak çok zor :))son 10-15 sayfayi okuyorum anca onda da gereksiz bi yorum yapan site üyesi arkadaşın lafına takıldım ismi de aklımda kalmadı ama hosgorusuzluge hiç bi zaman tahammulum yok kimse kimseyi burda gereksiz konuşuyorsunuz diye yargilayamaz begenmiyorsan zahmet edip okumazssin olur biter
Ki zaten nadir geldiğim halde bugüne kadar hiç ben bunca gereksiz muhabbeti okumak zorunda miyim diye bi yaklaşım görmedim oyüzden tek taraflı yaklasiminizla kendinizi sorgulayan ilk önce
Yada bende az geliyorum diye az konuşun takip etmesi zor oluyo desem ne saçma olur degil mi? bu nasıl bi zihniyet yahu
Herneyse işte kizlar en iyisi görmezden gelmek yoksa daha çook zaman kaybı olur

ayrıca burada kimse dr. değil ki. herkes tecrübelerinş paylaşıyor. dr. sitesi vs. de değil. o yüzden yeri gelir geyik yapılır yeri gelir yemek tarifi verilir. burası kadınlarklübü.org değil kadınlarkulübü.com...........

A

Ayhh yemek demeyin simdi sofradan kalktim. Esimde benle 10 kilo aldi adamcagiz depresyonda acikincada midem yanio aci su cikio bu gidisle +20 yle dogurcam hayirlisi

Benim Eşim dün karnım kötü, yok midem ekşiyor, yok midem yanıyor gibi cümleler kurmaya başladı o da benimle beraber gebe sanırsın
Bide çok ilginçtir ki eşim derli topluydu hamileligimden bu yana baya kilo verdi. Gerçek mi bilmiyorum ama bazı eşler karısı hamileyken kilo alırmış bazılarıda kilo verirmiş ne kadar doğru ki acepp

Bu arada geçen gün sağlık ocağından cagirmislardi normal doğumu çok istiyorum yürümekten başka ne yapabilirim egzersiz olarak dedim ebe de egzersiz (kegel)yapma artık 36.haftadan sonra erken doğumu getirir dedi (aklınızda bulunsun kizlar)
Erken gelmesin oglusum mumkunse tam gününü beklesin inşaallah daha doğrusu annemgil umreye gittiler erken gelirse epey zor olur en çokta ruhsal açıdan :))yinede tabiki herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Hayırlısı olsun canım inşallah bekler bebeğin ananeleri. Gönlüne göre olur inşallah normal doğum yapabilirsin. Beni son zamanlarda sağlık ocağından çağırmadılar hiç en son 2.doz tetanoz aşımda gitmiştim farklı bişey mi yapıyolar

Amin canim saolasin inşaallah.
Bende en son aşı da gitmiştim bende sormasam hiç cagircaklari yok aslında 36.haftada filan çağırıyorlar herzamanki takip gibi bebeğin kalbini dinliyor kilonu ölçüyor ödem varmı diye bakiyo falan yani işte bide o arada aklina takilan ne varsa ebeye sorsan kardir başkada takip yokmuş doğumdan sonra 5.gun filan Bebisin topuk kanı için gidecekmişiz okadar

Bende 2 doz tetanoz için gittin cnm, geçenlerde idrar ve kan takibi için çağırdılar. Yarın için yine çağırdılar tahlil yapılıyor , tansiyona bakılıyor vs canım

Bende 2 doz tetanoz için gittin cnm, geçenlerde idrar ve kan takibi için çağırdılar. Yarın için yine çağırdılar tahlil yapılıyor , tansiyona bakılıyor vs canım
Bende hiç öyle kapsamlı bi takip olmuyor canim yaa bugüne kadar bi kez tahlil yaptılar mesela
Hani ilgilenmek açısından ebeden ebeye farkediyor bunu biliyordum da takip açısından da farkediyormus:))

Dinlenik yatıyorum yorgun uyanıyorum resmen :) kızım güzel miniğim niye yoruyosun anneni aşkım sakin sakin yatsan olmaz mı :) ay kızlar 9 ay bu ağırlığı taşısak ne zor olurdu dimi? Rabbim aşama aşama getirdi bu noktaya ve dayanamayacağımız bi hal alınca kurtarıyo kullarını. 2-3 yıl hamile olduğunuzu düşünsenize Nasıl zor olurdu.

Başka bir yere daha mi gitsen ki canim. Hiç bilmiyorum. İnşallah yaratmazdir bir sorun

Arkadaşlar çok ciddi bir sıkıntım var sizlerle paylaşmak istedim hastane deyim şu anda kasılmalar başladı nst de san
Cnm.bende akıntıyabenzer ama ondan biraz daha katı hafif kanlı pembe renkte gelmişti

Arkadaşlar çok ciddi bir sıkıntım var sizlerle paylaşmak istedim hastane deyim şu anda kasılmalar başladı nst de san

Cnm.bende akıntıyabenzer ama ondan biraz daha katı hafif kanlı pembe renkte gelmişti
Canim ya geçmiş olsun nst sonuclari nasil sancilarin cok mu sık geliyo

Canim benim geçmiş olsun SancılarıN ne sıklıkta? doktor bi şey dedi mi? sanırım 36. Haftadasin her şeyin hayırlısı olsun

Evet canım ben de böyle bi şey okudum onlarda psikolojik olarak hamile sendromlari yaşıyorlarmis:) mesela eşim hamile kaldığımdan beri aseriyor benle kilo aldı sevdiğim şeyleri daha bi sever oldu

Rüyamda az once seni gördüm doğuma gidiyorum yaziyordun, actim baktim bu sıkıntını yazmissin:) sanirim gripten oturu artik kendi dogumumu geçtim sizlere sariyorum rüyamda

Geçmiş olsun canım, suan iyisindir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…