Arkadaşlar çok ciddi bir sıkıntım var sizlerle paylaşmak istedim hastane deyim şu anda kasılmalar başladı nst de san
Geçmiş olsun ne durumdasın şimdi
İlk dıyduğu kelimenin allah lafzı olması. Hani kulağa kamet getirlip ismi okunur ya aslında o işlem yaniHamileler internetten bebek Doğunca yapilacak Sünnetlere bakıştim peygamber efendimiz beyaz örtü istermis bebekte sarı sarmış biri hemen değiştirtmis beyaz sardirmis ve hurma vermis anne sütü vermeden
Sonra ezan kamet
Sonra saçı agirliginca altın tabi hemen degil.
Kurban
Başka bilen ??
Çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz gece geçirmişsindir. 36.haftada olman biraz içimizi rahatlatıyor her ne ladar erken olsa da çok çok erken değil.Arkadaşlar çok ciddi bir sıkıntım var sizlerle paylaşmak istedim hastane deyim şu anda kasılmalar başladı nst de san
Cnm.bende akıntıyabenzer ama ondan biraz daha katı hafif kanlı pembe renkte gelmişti
Bu son ayın bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim bir de üstüne grip olunca resmen oturup ağladım gecekendimi gergedan gibi hissediyorum ya burnum tıkalı yatakta dönmek iskence 15 dk da bir tuvalet sırılsıklam ter.. Terleyen arkadaşlar çok dikkat edin sanirim ondan dolayi kaptım sifayi
Bak yaramaza sen yaa bakıyiiim yukarda ne var diyip çıkmış :)) Sen zaten sezeryan olucaktın dimi, çokta fark etmez senin için biraz rahatsızlık çekersin o kadar :)
İçimde ne var ne yok keşfefti artık zaten.aşagıda yukarda ne var ne yok merak ediyor herhalde... o degilde bebegin çarpraz pozisyonu cidden çok acı veriyormuş ya. Karnım yassılaştı resmen iki taraftan itekliyor. Sığmadığı tarafa niye dönerki bu minnoşlar.Ben burda çok sıkıldım bide așagilara gidip bakiyim demistirAllahın izniyle döner inşallah :) sezeryan olacaksa zaten problem yok ama normal istiyorsan sıkıntı. Bi bakarsın yine dönüverir belli mi olur :))
Valla tatlım zor aşamadayız, benim canım hiç tatlı değildir kaş alsam ağrıyor şu sıralarSu yatakta donme isi beni de cok kotu yapiyo donerken sanki agridan olucem totom belim agridan donemicem saniyorum hatta bugun hic yatmaktan kalkanadim diyebilirim ozellikle bugun kalkarken birde hani bacak aralarimiz varya kenar kisimlarim agridi hep ayy ben dogurcam galiba bu gidisle subat yalan olucak galiba
Canım ben yazsam aynılarını yazardım bizim minikler aynı pozisyonda ve aynı acıları yaşatıyolar sağolsunlar :) birde sağıma yattığımda taş gibi sağ tarafa bi toplanıyo nefesimi kesiyo sancıdan geriliyorum iyice :) inşallah hayırlısıyla geçecek bu günler de Allah'ın izniyle canımBenimkide çapraz kafası sol aşağıda ayakları sağda ve gerildiğinde çok ağrı oluyor.yataktan eşim yardım etmeden kalkamıyorum artık topallayarak yürüyorum çatı denilen yerlerde inanılmaz ağrı var.oturduktan yada yattıktan sonra belimi uzun süre doğrultamıyorum kızlar sizde de aynı mı yoksa benim mi bu kadar şiddetli.son günler bu yaşadıklarım iyice yıprattı beni Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Anladım canım sağol demekki benim ebenin hiç öyle tahlil falan niyeti yok,Allahtan doktorum yapıyor tahlilleriBende 2 doz tetanoz için gittin cnm, geçenlerde idrar ve kan takibi için çağırdılar. Yarın için yine çağırdılar tahlil yapılıyor , tansiyona bakılıyor vs canım
iyi geceler kızlar.yaklaşık 1 aydır nedeni bulunamayan kanamalarım oluyo . dr. bebek gayet sağlıklı diyor. 3 gün hastanede yatmama rağmen kanamanın sebebini de bulamadılar. şimdi merak ediyorum. nişan gelse nasıl anlıycam ki doğum sürecinin başlayacağını. daha önce doğum yapmış ve niaşn gelmiş olanlara soruyorum. nasıl bir şey bu nişan?
Arkadaşlar çok ciddi bir sıkıntım var sizlerle paylaşmak istedim hastane deyim şu anda kasılmalar başladı nst de san
Cnm.bende akıntıyabenzer ama ondan biraz daha katı hafif kanlı pembe renkte gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?