2016 Şubat Anneleri

Canim gunaydin.bnm de 1,5 ay kanamam olmustu damarda catlama. Bence baska bi doktora daha git bi gorun aklinda kalmasin . Gecmis olsun Allah yardimcin olsun

Çok tatlı olmuşlar canım ellerinize sağlık :)

teşekkür ederim canım

Çok güzel olmuş canım elinize sağlık

Bayıldımmmm güle güle sağlıkla kullanin insallah

Benimde aynı seyler aklıma geldi canım, sen daha iyi aciklamissin:)

teşekkür ederim canım

Bi anlık hevesle yorucu market alışverişi sonrası. Başladım ve yaptım. ..çok da hoşuma gitti.. zevki is...kızımın kurabiyeleri hazır. ..

çok güzel olmuş canım:)

Evet canım ben de böyle bi şey okudum onlarda psikolojik olarak hamile sendromlari yaşıyorlarmis:) mesela eşim hamile kaldığımdan beri aseriyor benle kilo aldı sevdiğim şeyleri daha bi sever oldu

ayy benim eşim de totalde 6 kg aldı gerçi sigarayı bıraktı ondan galiba:)

canım çok teşekkürler paylaşım için ayrıca çok geçmiş olsun

aa evet ben de feysteki gruptan duydum da Yasemin Ela diye bulamadım ama minik Ela diye bulup dinlettim çok güzel:)

Canim gunaydin epidural demissin ya bende dusunuyorum memnun kaldin mi ve hangi hastane? Bilgi verirsen cok sevinirim

Kizlar ben arada girebiliyorum buraya.
Bi whatsapp grubu yada instagramlariniz var mi oradan da takipleselm haberimiz olsun birbirimizden

Canim gunaydin epidural demissin ya bende dusunuyorum memnun kaldin mi ve hangi hastane? Bilgi verirsen cok sevinirim

Gunaydin
Ben cook memnun kaldim hatta kolumdan damar bulunurken daha cnm yandi..Belim den hic anlamadim sonrasinda da hic yan etki falan yapmadi..Doktorum a cok sormustum oda ekibine cok guvendigi soylemisti oyle de oldu Allah a sukurler olsun..Amerikan hastanesinde dogum yaptim ozel sigortam vardi..
Sunu da belirteyim ki benm baska arkadasim da cok iyi baska bir hastanede epidural yapti gormeye gittigmde bas agrisindan duramiyodu oda hic meemnun kalmadi
Durum boyle cnm

Sagol canim bilgi verdigin icin
Bende ozel goztepe hastanesine gidiyorum.
Tabi kisiye gore degisiyor yan etkiler hic olmayabiliyor da.
Insallah benimki de seninki gibi gecer

Cokgecms olsn cancazm dedigin gibi bu ara bunalmalari baslayan gribe dusuyo.aman dkkat kizlar sonayin agrliginda hakikaten dayanlmaz oluyo. Dun gece bende oturup agladim bi suru cocuk yapanlar nasil dayaniyo acaba?
Sağol canımmm, normalde canı tatlı bir insanda değilim ama dün gece coktum resmen

Evet bende sonradan gördüm grupta paylaşılmış arkadaşım oradan görüp yapmış hem bana hem kendi kızına,çoğu isim var ama olmayanlarda çıkıyor sanırım denemek lazım

Siz daha once paylasmissiniz ama arka sayfalarda kalmis kizlar
Benim instagramim : brc_akpinar

Günaydın kızlar mutlu haftalar herkezze.Ben pek mutlu başlayamadım cumartesi annem düştü sol kolu alçıya alındı ona çok üzüldüm neyseki başka yerinde bişey yok 35 gün alçıda kalacakmış yinede verilmiş sadakası varmış dedik başını da vurmuş ama bişey çıkmadı çok şükür.İnşallah çabuk iyileşir annem içinde dua edermisiniz kızlar ALLAH RIZASI için

Gunaydin kizlar.
Hasta oldum ama ben hayatimda kendimi boyke halsiz hissettigimi hatirlamiyorum. Oyle bir oksuruk var ki cigerlerim cikacak sabki yerinden. Dun gece sabaha kadar hic uyumadim. Bu gece de her saat basi uyanip sirilsiklam olan ustumu değiştirdim. 1 saatte tum kiyafetlerim su gibi oluyor.

oyy kıyamam canım çook geçmiş olsun Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun.çabuk toparlar inşallah.
Bundönemde tavuk suyu et suyu çorbası tarzı beslensin. Protein kalsiyum bol tüketsin. Toparlanır hiç merak etme

firkan benimde çaprazdı bebişnhatırlarsın.
Bi servise baktı hop hop tüm çukurlara girince yerleşti kafa aşağıya:)
Şaka değil hee, o gün öyle bir acıyla eve geldim ki zaten misler gibi uyumuştum :) ertsi sabah doktorda kafa aşağıda demişti şok olmuştum
Dönmesi Bi gebze harem minibüsüne bakar yani

Gebzede misin canim. Daricadayim ben de ondan sordum

Canim cok gecmis olsun. Allah acil sifa versin... neyseki korkulan baska bisey olmamis buna da sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…