2016 Şubat Anneleri

Canim cok gecmis olsun. Allah acil sifa versin... neyseki korkulan baska bisey olmamis buna da sukur..

Allah sifa versin annene hemen iyilesir insallah bol bol paca corbasi icmeye calissin

saol canım inşallah öyle yapacak ablam artık kemik suyu içiririm dedi.Ben hem çalışıyorum hemde bu halde çok zor olurdu bakmam iyiki ablam varda aklım onda kalmicak.Yaştan dolayı biraz süreç uzayabilir dedi doktor.İyi olsunda bunada şükür diyoruz artık

şimdi aradım gözüde şişmiş hastanedelermiş parmaklarıda çok şişmiş ayy Allah'ım sen koru

Rüyamda az once seni gördüm doğuma gidiyorum yaziyordun, actim baktim bu sıkıntını yazmissin:) sanirim gripten oturu artik kendi dogumumu geçtim sizlere sariyorum rüyamda

ya geceden beri duzensiz kasilmalarim var. gozum surekli saatte

malum mu oldu cnm
tedirginim baya, Allahim hayirlisini yasatsin hepimize.
haber veririm sizlere

Günaydın kızlar....

Cumartesi günü bebeğe alışveriş yaptık haliyle ayaklarım şişti ve topuklarım ağrıdı. ayak altı soyulur gibi oldu.. Bende ayaklarıma travazol krem sürdüm.. travazolun bi zararı yok dimi?

İlk dıyduğu kelimenin allah lafzı olması. Hani kulağa kamet getirlip ismi okunur ya aslında o işlem yani

Saçı ağırlığınca altın ne demek :O
Saçını kestiriyorsun bebisin sünnet
Gerci nasıl kestirecegiz
ayy kuzucugumam ogluma makine almalı mikrop dolu babacik traş makinesi alsın bari

Gece aynı şeyleri yasamisiz canim ben agridan ağladım o derece

ya geceden beri duzensiz kasilmalarim var. gozum surekli saatte

malum mu oldu cnm
tedirginim baya, Allahim hayirlisini yasatsin hepimize.
haber veririm sizlere
Haber ver mutlaka kuzum, malum olmamıştır insallah, hasta olduğum için acaip ruyalar gordum :)

prospektüsü okusaydınız keşke, tıbbi bilgim yok ama bu dönemde çatlak kremi bile kullanamıyorum. hep bebeyağı zeytin yağı masaj. kimyasal sevmiyorum.

vazelin kullanabilirsiniz veya bebe yağı. vazelin hakında pek bilgim yok gerçi

internetten de bakabilirsiniz.

Canım bildiğim kadarıyla kortizon içeren bir merhem o..kortizonlu merhemleri gebelikte çok vermezler..doktorun verdiyse o ayrı tabiki..

Kızlar nar için internet te ne yazıyor bilemem ama benim doktorum da en başından beri maydanoz nar hurma yasak dedi rahim kasilmasini artırır bu yiyecekler dedi ilk zamanlarda hiç yemedim şimdi nadiren azıcık yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…