Haha iyiymiş bende kartal kadıköy minibüslerine bineyim döner yeniden belki.. ama çok fena gidiyorlar ya eşim kesinlike izin vermiyor.Çok geçmiş olsun.çabuk toparlar inşallah.
Bundönemde tavuk suyu et suyu çorbası tarzı beslensin. Protein kalsiyum bol tüketsin. Toparlanır hiç merak etme
firkan benimde çaprazdı bebişnhatırlarsın.
Bi servise baktıhop hop tüm çukurlara girince yerleşti kafa aşağıya:)
Şaka değil hee, o gün öyle bir acıyla eve geldim ki zaten misler gibi uyumuştum :) ertsi sabah doktorda kafa aşağıda demişti şok olmuştum
Dönmesi Bi gebze harem minibüsüne bakar yani
Gunaydinnn benim de aynen gece uyuyamadim kasiklarim bacaklarim agriyor kramp giriyormus gibi. Sanirim bu donem normal bunlarGünaydın kızlar
Bugün biraz sancilarim var bacağıma doğru iniyo resmen bide kasiklarima kramp giriyoms gibi bsy oluyo byle bsy olan var mi ?
Bu kasikta kramp gibi bsy olunca yuruyemyrm bile çok aciyo yaGunaydinnn benim de aynen gece uyuyamadim kasiklarim bacaklarim agriyor kramp giriyormus gibi. Sanirim bu donem normal bunlar
Travazolün gebeliğe uygunluğjnu bilmiyrum.Günaydın kızlar....
Cumartesi günü bebeğe alışveriş yaptık haliyle ayaklarım şişti ve topuklarım ağrıdı. ayak altı soyulur gibi oldu.. Bende ayaklarıma travazol krem sürdüm.. travazolun bi zararı yok dimi?
Kızlar nar için internet te ne yazıyor bilemem ama benim doktorum da en başından beri maydanoz nar hurma yasak dedi rahim kasilmasini artırır bu yiyecekler dedi ilk zamanlarda hiç yemedim şimdi nadiren azıcık yiyorum
Kartalda oturuyorum canım :) gebze harem malum meşhur minibüs olduğu içinGebzede misin canim. Daricadayim ben de ondan sordum
Saçını kestiriyorsun bebisin sünnet
Gerci nasıl kestirecegiz
ayy kuzucugumam ogluma makine almalı mikrop dolu babacik traş makinesi alsın bari
Vermez tabi. Arkada bir kul oturuuor demiyorlar ki hiç
Bende hiç öyle kapsamlı bi takip olmuyor canim yaa bugüne kadar bi kez tahlil yaptılar mesela
Hani ilgilenmek açısından ebeden ebeye farkediyor bunu biliyordum da takip açısından da farkediyormus:))
Kac kiloydu canım benimkide uç haftada 1 kilo alms geçen hafta gtmstm bben hiç kilo almamisim dedgin gibi sasrdm hatta ben almamasm bebis nasl alms diyeKizlar bebisim 3200gr olmus.. ben hic kilo almamisimm.. valla bana biraz garip geldi kizlar bir haftada bu kadar kilo alabilirmi ki bebek? Ben muz'u ve ceviz'i acilen kesiyorum.. yogurda devam, yoksa normal dogum yalan olucak :)..
Nst'de bana gore kasilma vardi ama kasilma degilmis, cok hareketliydi Masallah :)
Her turlu agri normal tatlim yaa.. biri siddetli hisseder digeri hafif, ben kalcamda hissediyorum hareket edince yatakta ozellikle. Cok ayakta kalirsam yada hareket edersemde yasli teyzeler gibi yurumeye basliyorum :)) Bayagi penguenligide geciyorum o zamanGünaydın kızlar
Bugün biraz sancilarim var bacağıma doğru iniyo resmen bide kasiklarima kramp giriyoms gibi bsy oluyo byle bsy olan var mi ?
2750gr di tatlimKac kiloydu canım benimkide uç haftada 1 kilo alms geçen hafta gtmstm bben hiç kilo almamisim dedgin gibi sasrdm hatta ben almamasm bebis nasl alms diye
Ay ay neler cekiyorz kiymetimizi bilirler inşallahHer turlu agri normal tatlim yaa.. biri siddetli hisseder digeri hafif, ben kalcamda hissediyorum hareket edince yatakta ozellikle. Cok ayakta kalirsam yada hareket edersemde yasli teyzeler gibi yurumeye basliyorum :)) Bayagi penguenligide geciyorum o zaman
Insallah ozellikle istedigimizi yapmadiklarinda soyleriz bunlari anne style hehehehehehshshAy ay neler cekiyorz kiymetimizi bilirler inşallah
Valla canim benim.midem yanmadan once esim midem yanio demeye baslamisti ki hic mide sorunu olan adam degildir. Hatta beli falan bile agriordu bende suphe ettm acaba sendemi cocuk die baya guluodukBenim Eşim dün karnım kötü, yok midem ekşiyor, yok midem yanıyor gibi cümleler kurmaya başladıo da benimle beraber gebe sanırsın
Bide çok ilginçtir ki eşim derli topluydu hamileligimden bu yana baya kilo verdi. Gerçek mi bilmiyorum ama bazı eşler karısı hamileyken kilo alırmış bazılarıda kilo verirmiş ne kadar doğru ki acepp
Tek temennim bu canm istahin gitmesiBen buldum sayilir allaha sukur + 18
Umarim dogurunca bu istahim da gider..
Evet bir keresinde biri bagırdı arkada hamile olsa ne yapacaksın? Şöför dediki: hamile olsa böyle gitmem. Sanki her hamile karnı burnunda... hele birde en arka koltuğa oturduysan yandınKartalda oturuyorum canım :) gebze harem malum meşhur minibüs olduğu için
Ay dimiii :) aman saçlı doğsalar da keseriZ. Eşimin tarafı bayanlar da dahil saç konusu çok zayıf
Bende maşallahı var ama bana çekerse tabi :)
Vermez tabi. Arkada bir kul oturuuor demiyorlar ki hiç
Maşallah tosuncuk olmuş seninde2750gr di tatlim
AynenInsallah ozellikle istedigimizi yapmadiklarinda soyleriz bunlari anne style hehehehehehshsh
Kaç haftada alms maşallah bu aralar çok yiyolar heralde2750gr di tatlim
9 gunde tatlim.. yaa ben inanmiyorum bana olcumler cok gercekci gelmedi bir tek kendi kilom haric :) dogsun anlariz..Kaç haftada alms maşallah bu aralar çok yiyolar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?