Istedigin kadar soyle biz nasil kucukken annemizi anlamiyorduk simdi de cocuklarimiz bizi anlamicak anne-baba olana kadarInsallah ozellikle istedigimizi yapmadiklarinda soyleriz bunlari anne style hehehehehehshsh
Ultrasonda söylediklerinden eksik yada fazla dogablyoms canım ama ben 3 kilo dogsa yeter diyodm zaten9 gunde tatlim.. yaa ben inanmiyorum bana olcumler cok gercekci gelmedi bir tek kendi kilom haric :) dogsun anlariz..
Biraz inmiş gibi :○Nasıl inmemis dimiii ??
Merhaba canjm.. Kasilmayi tarif edebilir misin.. Benim bu gece iki defa rahmimin gerildigini hissettim. Yatakta hareket edemedim.Günaydın kızlar.. İki gündür kasılmalarım var bakalım doktor ne diyecek.. Dilerim herşey yolundadır
canım tevafuk oldu bende yapmak ıstıyorum da kurabıye boyle seker hamurlu tadı guzel oluyor mu hıc yapmadım boyle daha once tarıfı fln varsa bana yazar mısın :) zahmet olmazsa tabıBi anlık hevesle yorucu market alışverişi sonrası. Başladım ve yaptım. ..çok da hoşuma gitti.. zevki is...kızımın kurabiyeleri hazır. ..
Günaydın kızlar mutlu haftalar herkezze.Ben pek mutlu başlayamadımcumartesi annem düştü sol kolu alçıya alındı ona çok üzüldüm neyseki başka yerinde bişey yok 35 gün alçıda kalacakmış yinede verilmiş sadakası varmış dedik başını da vurmuş ama bişey çıkmadı çok şükür.İnşallah çabuk iyileşir annem içinde dua edermisiniz kızlar ALLAH RIZASI için
Aa öyle mi gerçekten gerçi ben yukardan bakiyorum hep hiç çıkmadı ki diyorum yani göğüs altindan başlayan yuvarlak hamilelik görüntüsu olmadi olsa resimler cekilcem yuvarlaklik pek büyük degilBiraz inmiş gibi :○
Çok geçmiş olsun.çabuk toparlar inşallah.
Bundönemde tavuk suyu et suyu çorbası tarzı beslensin. Protein kalsiyum bol tüketsin. Toparlanır hiç merak etme
@firkan benimde çaprazdı bebişnhatırlarsın.
Bi servise baktıhop hop tüm çukurlara girince yerleşti kafa aşağıya:)
Şaka değil hee, o gün öyle bir acıyla eve geldim ki zaten misler gibi uyumuştum :) ertsi sabah doktorda kafa aşağıda demişti şok olmuştum
Dönmesi Bi gebze harem minibüsüne bakar yani
Sagol canim, yatıp duruyorum her tarafim ayri agriyor, annem geldi yanima insallah çabuk toparlanirim
şimdi aradım gözüde şişmiş hastanedelermiş parmaklarıda çok şişmiş ayy Allah'ım sen koru
Hey masallahhh ikinizede:))))Kizlar bebisim 3200gr olmus.. ben hic kilo almamisimm.. valla bana biraz garip geldi kizlar bir haftada bu kadar kilo alabilirmi ki bebek? Ben muz'u ve ceviz'i acilen kesiyorum.. yogurda devam, yoksa normal dogum yalan olucak :)..
Nst'de bana gore kasilma vardi ama kasilma degilmis, cok hareketliydi Masallah :)
Valla canim benim.midem yanmadan once esim midem yanio demeye baslamisti ki hic mide sorunu olan adam degildir. Hatta beli falan bile agriordu bende suphe ettm acaba sendemi cocuk die baya guluodukhayatnda ilk defa bu kiloya ckti kis boylu zayifti hep esim simdi tombik oldu galiba etkileniorlar bilmiorm
Evet canım ben de böyle bi şey okudum onlarda psikolojik olarak hamile sendromlari yaşıyorlarmis:)mesela eşim hamile kaldığımdan beri aseriyor benle kilo aldı sevdiğim şeyleri daha bi sever oldu
İyi bari canım doktorun yapıyosa aklın kalmasınAnladım canım sağol demekki benim ebenin hiç öyle tahlil falan niyeti yok,Allahtan doktorum yapıyor tahlilleri
Travazolün gebeliğe uygunluğjnu bilmiyrum.
Zaten travazol neden sürdün ki?
O mantar kremi değil mi?
Saol canim.. ama benim gozumu korkuttu bu tosuncuk normal ebatlarda olsa daha iyi bence.. ben bir daha muzu eve sokmam :)Maşallah tosuncuk olmuş senindeben çarşamba gidecegim 35. Haftamdayım 3 kg yu geçtiğini düşünüyorum. Geçen kontrolümde 1 ayda 1 kg almıştı.
31. Haftamda 2079 gr dı.İnş çok almamıştırmuzu kesmek lazımda canım çok istiyor benim ya ne yapacagım bilmem
Canim bebek ne yapiyor bilmiyorum ama gernesiyor sanirim, kasiliyor karnim bir anda ve gecmiyor.. Suan zaten yeride daraldigi icin bu ben kasilma olarak hissediyorum.. 31. haftada ki kasilmalarimdan tek farki onun nefesimi kesicek boyutta olmasiydi.. bunda sadece tedirgin oluyorum.. ama merak etme bu aylarda kasilmada olsa cok normal oldugunu soyledi doktorum, bunu engelliyecek birsey yapmiyolar, yavas yavas doguma hazirlaniyoruz ve heran gelebilir neticede..Merhaba canjm.. Kasilmayi tarif edebilir misin.. Benim bu gece iki defa rahmimin gerildigini hissettim. Yatakta hareket edemedim.
Umarim yolundadır canim
Saol sekerHey masallahhh ikinizede:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?