2016 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar.. İki gündür kasılmalarım var bakalım doktor ne diyecek.. Dilerim herşey yolundadır
Merhaba canjm.. Kasilmayi tarif edebilir misin.. Benim bu gece iki defa rahmimin gerildigini hissettim. Yatakta hareket edemedim.
Umarim yolundadır canim

Bi anlık hevesle yorucu market alışverişi sonrası. Başladım ve yaptım. ..çok da hoşuma gitti.. zevki is...kızımın kurabiyeleri hazır. ..
canım tevafuk oldu bende yapmak ıstıyorum da kurabıye boyle seker hamurlu tadı guzel oluyor mu hıc yapmadım boyle daha once tarıfı fln varsa bana yazar mısın :) zahmet olmazsa tabı

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyilessin anneciginiz.. Annelerimiz bastacimiz .. Rabbim başımızdan eksik etmesin.

Biraz inmiş gibi :○
Aa öyle mi gerçekten gerçi ben yukardan bakiyorum hep hiç çıkmadı ki diyorum yani göğüs altindan başlayan yuvarlak hamilelik görüntüsu olmadi olsa resimler cekilcem yuvarlaklik pek büyük degil

Kuzum ben cesaret edemiyorum harem-gebze hattı minibuslerine binmeye hatta annem kartal da Gelebilirsen gel diyor ama.. Bilemiyorum ki

şimdi aradım gözüde şişmiş hastanedelermiş parmaklarıda çok şişmiş ayy Allah'ım sen koru

geçmiş olsun elini hep göğüs hizasında tutması gerekiyor uyurken de altına yastık koymak zorunda yoksa çok şişlik oluyor kırıkta Allah yardım etsin tez zamanda kurtarsın anneni

Hey masallahhh ikinizede:))))

Kesinlikle etkileniyorlar :)) bizimle beraber aynı şikayetleri yasiyolar aslında psikolojik bende arada ufak bi göbeği var elimi göbeğine koyup, 2. Bebeğimiz de burda sanırım diyorum gülüyor köftehorrr

Benim ablam yigenimi 4bucuk kiloya yakın sezeryan ile doğum yapmıştı.. Ay okadar güzeldi ki yigenim. Tombis tombis yanakları ağzı burnu. Ele avuca geliyordu..
Şimdi bana ablan ne güzel kiloyla doğum yaptı diyorlar.. Amaa amaa ben normal doğum istiyorum .. Yavrumda tam haftasiyla uyumlu gidiyor :) normal gidiyoruz Dr um herşey güzel gidiyor. Normal olmaması.için hiçbirşey yok diyor.

Evet canım ben de böyle bi şey okudum onlarda psikolojik olarak hamile sendromlari yaşıyorlarmis:) mesela eşim hamile kaldığımdan beri aseriyor benle kilo aldı sevdiğim şeyleri daha bi sever oldu
ahh bu kocișler.bizimle beraber gebeler. Ayt çok komikler ya . ama iyiki varlar

Anladım canım sağol demekki benim ebenin hiç öyle tahlil falan niyeti yok,Allahtan doktorum yapıyor tahlilleri
İyi bari canım doktorun yapıyosa aklın kalmasın

Travazolün gebeliğe uygunluğjnu bilmiyrum.
Zaten travazol neden sürdün ki?
O mantar kremi değil mi?

Evet mantar kremi ama napim ayaklarımın altı çok acıodu soyuluo gibiydi bende iyi gelir diye sürdüm ayaklarıma

Sen ayakların şişsitiğinde napıyorsun?

Bugün doktorla randevum vardı kaç gündür eşime kasılmalarım var dedim nst de bişey çıkmadı. Aynı zamanda kalp atışlarım 120leri buluyordu çarpıntım var dedim kardiyolojiye gittik orda da sonuçlar normal çıkınca eşim gülümsemeye başladı. Valla ilgi çekmeye çalışan çocuklar gibi hissettim kendimi utandım. Bebeğim hala dönmediği için mide kalpbölgesini sıkıştırabilirmiş meğer neyse en azından her şey yolundaymış tosunum da sağlıklı çok şükür. Sanırım ilk bebekte çok evhamlı oluyoruz

Saol canim.. ama benim gozumu korkuttu bu tosuncuk normal ebatlarda olsa daha iyi bence.. ben bir daha muzu eve sokmam :)

Merhaba canjm.. Kasilmayi tarif edebilir misin.. Benim bu gece iki defa rahmimin gerildigini hissettim. Yatakta hareket edemedim.
Umarim yolundadır canim
Canim bebek ne yapiyor bilmiyorum ama gernesiyor sanirim, kasiliyor karnim bir anda ve gecmiyor.. Suan zaten yeride daraldigi icin bu ben kasilma olarak hissediyorum.. 31. haftada ki kasilmalarimdan tek farki onun nefesimi kesicek boyutta olmasiydi.. bunda sadece tedirgin oluyorum.. ama merak etme bu aylarda kasilmada olsa cok normal oldugunu soyledi doktorum, bunu engelliyecek birsey yapmiyolar, yavas yavas doguma hazirlaniyoruz ve heran gelebilir neticede..
Hey masallahhh ikinizede:))))
Saol seker

Ay ben çok nar yedim inş sorun olmaz hurmayida 38. Haftada yemeğe basliycam zaten sekerim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…