2016 Şubat Anneleri

Kızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim

Ama artık yavaş yavaş gelecekler canim. Sağlıkla gelsinler de. Hemen başlamaz belki doğum. Rabbim yardım etsin

Kilosu için güzel dedi canım hatta 33+2 yiz ama ultrasonda 34+2 tam bir hafta önden gidiosunuz siz dedi. Benimde sezeryan olacak ama hafta söylemiyor bekleyebileceğimiz kdr bekleyeceğiz içerisi daha sağlıklı dedi. Endişelenmeli miyiz yaa

Ben doğum için kv kp yanında da kalacam bende ordayken suyum gelirse diye çok endişeliym ama canm yapacak bişey bulamadm yani :)

İşimiz zoorr.. Kp yanında daha çok utanirim sesimi cikarmam gibime geliyor :)
Adam ben rahat edeyim diye doğru duzgjn gelmiyor bile bize :)

Benimkinin son hali bu :) .. Bitince daha bir guzel geliyor insanin gozune, tum yorgunluguna degiyor
E canım ne güzel olmuş işte ellerine sağlık çok beğendim valla sepeti de çok güzel hatta ben daha sepeti de yapicam sonra lohusa şerbeti için bardaklar ve tepsi suslenecek off ne çabuk geçti zaman da son bir ay kaldı hiç anlamadım ki yigit bey gününü beklerse tabi

En guzeli uyumak olucak :) Ufak tefek islerimi bitiririm.. Zamaninda da geldimi bebek degmeyin keyfime.. Bundan sonra buyume hizi yavaslayacagindan oyle devasa buyumez heralde, karnim dussun bir de artik, nefes almak zor oluyor boyle :/
Uyumak ayrı güzel .. Evde olmak ayrı.. Bebeğin gelmesini beklemek.ayrı... Nefessiz kalmak apayrı.. Ağrıların artması daha ayrı :))))))))
İner kuzum.yavaş yavaş.. Az kaldı.sabredelim

İşimiz zoorr.. Kp yanında daha çok utanirim sesimi cikarmam gibime geliyor :)
Adam ben rahat edeyim diye doğru duzgjn gelmiyor bile bize :)
Biz farklı şehirlerdeyz ama 2hafta önce ordaydk kp saat 8de yatmaya gidiyordu Ama napalm yani bizde sıkıntı çekiyoruz anlayışlı olmalarıda gerekir :)

Ay son uc gunummm ve izne ayriliyorummm, dilerim bebek zamaninda gelirde guzelce dinlenip enerjimi toplayabilirimm :)) Sonra gelsin uykusuz geceler..

Benim de inşallah son uç. ben de hep subati beklesin diye dua ediyorum :) çok iyi olacak o zaman. Çok Yoruldum artık. Biraz dinlenmem lazım uyksuz geceler için :)

Biz farklı şehirlerdeyz ama 2hafta önce ordaydk kp saat 8de yatmaya gidiyordu Ama napalm yani bizde sıkıntı çekiyoruz anlayışlı olmalarıda gerekir :)
Allahtan boyleler dimi ya diğer turlu olsaydı :) sen evine yakın bir yerde doğum yapmayacak misin

Kızlar ben hiç bebek sekeri neyin yapmadım.. Almadimda.. ,
Acaba diyorum sadece çikolata mi olsa.. Aslında istiyorum gelenlere hediyelik birşeyler hazirlamak ama.. Birkaç kişiyle sabun veya kokulu taş için konuştum ama eşim internetten olduğu için hiç destek vermiyor

MaqameT keryneia kızlar çok tatlı olmuş süsler ellerinize saglık

Öncelikle utanmayacaksın canım. Sonrada diyelim suyun az geldi. Hastaneye giderken altına pamuk sokarsın olur biter. telaşlanma panik yok su gelince bebek fırt diye çıkmıyor. Zamanı var

O artarak devam ediyor korkutmak gibi olmasinda, yeri daraliyor, ustune irilesiyor yavrucaklar ne yapsinlar :).. Yatarken zorluyor beni artik, daldiktan sonra Allahtan hissetmiyorum pek :/
hadi ya ben geçer sandım bu durum çok zor . Allah sağlık versin de bebislere çekeceğiz ne yapalım. dün gece mideme bi baskı yaptı uyurken ben neye uğradığımi şaşırdım

:)) fırt lamiyor değil miiiii :)) pamuk aklımda kalsın.. Panik yok.. Utanmak yok.. Sakin olmak var.. Nefes alip vermek var... Ben bu isi yapacağım yaaa

Ya yaptıklarınızi ben de görmek istiyorum ama bi türlü bulamadım fotoları

Evet maalesef Ama şubat 1de oda gelecek yanımıza inşallah.. Hayatımn en özel ve güzel anında yanımda olamayacak ama napalm kader

Yaa üzülme lütfen.. Oda böyle olsun istemez Ki.. Sartlariniz bunu gerektirmese neden böyle bir seçim yapasınız ki.. Bende üzüldüm ama simdi.. O gün hele bir gelsin.. Gün doğmadan neler doğar.. Baktın esin yanında doğum zamanında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…