- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
Canim bende 4 gun once doguruyodum goya ama 5 cm le duruyorum hala belli olmaz panik yapma sakinKızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Kızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Kilosu için güzel dedi canım hatta 33+2 yiz ama ultrasonda 34+2 tam bir hafta önden gidiosunuz siz dedi. Benimde sezeryan olacak ama hafta söylemiyor bekleyebileceğimiz kdr bekleyeceğiz içerisi daha sağlıklı dedi. Endişelenmeli miyiz yaa34. hafta ıcındemısın canım. Kılosuna norma mı dedı? Burda bırcok arkadasın bebegının kılosu dusuk dısında doktor endıselendırmıs, senınkı de dusuk gıbı ama bırsey demedıyse sorun yoktur o zaman. Bu kılo olayı cok kafamı karıstırıyo benım, organ gelısımı sadece kıloyla baglantılı degıldır heralde. Benımde 31+6da 2221 gram cıktı, 38de sezeryanla alıncak buyuk ıhtımal
Ben doğum için kv kp yanında da kalacam bende ordayken suyum gelirse diye çok endişeliym ama canm yapacak bişey bulamadm yani :)
E canım ne güzel olmuş işte ellerine sağlık çok beğendim valla sepeti de çok güzel hattaBenimkinin son hali bu :) .. Bitince daha bir guzel geliyor insanin gozune, tum yorgunluguna degiyor
Uyumak ayrı güzel .. Evde olmak ayrı.. Bebeğin gelmesini beklemek.ayrı... Nefessiz kalmak apayrı.. Ağrıların artması daha ayrı :))))))))En guzeli uyumak olucak :) Ufak tefek islerimi bitiririm.. Zamaninda da geldimi bebek degmeyin keyfime.. Bundan sonra buyume hizi yavaslayacagindan oyle devasa buyumez heralde, karnim dussun bir de artik, nefes almak zor oluyor boyle :/
Biz farklı şehirlerdeyz ama 2hafta önce ordaydk kp saat 8de yatmaya gidiyorduİşimiz zoorr.. Kp yanında daha çok utanirim sesimi cikarmam gibime geliyor :)
Adam ben rahat edeyim diye doğru duzgjn gelmiyor bile bize :)
Ay son uc gunummm ve izne ayriliyorummm, dilerim bebek zamaninda gelirde guzelce dinlenip enerjimi toplayabilirimm :)) Sonra gelsin uykusuz geceler..
Allahtan boyleler dimi ya diğer turlu olsaydı :) sen evine yakın bir yerde doğum yapmayacak misinBiz farklı şehirlerdeyz ama 2hafta önce ordaydk kp saat 8de yatmaya gidiyorduAma napalm yani bizde sıkıntı çekiyoruz anlayışlı olmalarıda gerekir :)
Çok şükür ki anlayışlılar :).. Yok canm ayın 28nde memlekte gidiyorum Allah nasip ederse orda olacak doğum.Allahtan boyleler dimi ya diğer turlu olsaydı :) sen evine yakın bir yerde doğum yapmayacak misin
Çok şükür ki anlayışlılar :).. Yok canm ayın 28nde memlekte gidiyorum Allah nasip ederse orda olacak doğum.
Öncelikle utanmayacaksın canım. Sonrada diyelim suyun az geldi. Hastaneye giderken altına pamuk sokarsın olur biter.Kızlar.. Birşey sorcam.. Mesela evdeyim sancim girdi.. Su geldi.. ( dizide izledimde aklıma takıldı) bineceğim araba kirlenecek mi.. Yanı alta birşey bağlamak veya sermek gerek mi.. Ya oldu ki eşim.evde yok. Babam var.. Ben çok utanirim
hadi ya ben geçer sandımO artarak devam ediyor korkutmak gibi olmasinda, yeri daraliyor, ustune irilesiyor yavrucaklar ne yapsinlar :).. Yatarken zorluyor beni artik, daldiktan sonra Allahtan hissetmiyorum pek :/
Evet maalesefİnsallah canım.. Esinden ayrı kalacaksın galiba .
:)) fırt lamiyor değil miiiii :)) pamuk aklımda kalsın.. Panik yok.. Utanmak yok.. Sakin olmak var.. Nefes alip vermek var... Ben bu isi yapacağım yaaa
Ya yaptıklarınızi ben de görmek istiyorum ama bi türlü bulamadım fotolarıE canım ne güzel olmuş işte ellerine sağlık çok beğendim valla sepeti de çok güzel hattaben daha sepeti de yapicam sonra lohusa şerbeti için bardaklar ve tepsi suslenecek off ne çabuk geçti zaman da son bir ay kaldı hiç anlamadım ki yigit bey gününü beklerse tabi
Evet maalesefAma şubat 1de oda gelecek yanımıza inşallah.. Hayatımn en özel ve güzel anında yanımda olamayacak ama napalm kader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?