- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
sağol cnm ben de cok sevındım ama zaten ıcımde bı telaş yoktu rahat gıttım mutlu cıktım rabbımın ıznıyle ohhhgözün aydın canımmmmm çok sevindim :.))
Hadi gözün aydın :) darısı her isteyenin başınasağol cnm ben de cok sevındım ama zaten ıcımde bı telaş yoktu rahat gıttım mutlu cıktım rabbımın ıznıyle ohhh
amın cnmmmmHadi gözün aydın :) darısı her isteyenin başına
Gözün aydın canım sağlıkla büyümeye devam etsin inşallahsağol cnm ben de cok sevındım ama zaten ıcımde bı telaş yoktu rahat gıttım mutlu cıktım rabbımın ıznıyle ohhh
Evet 2 mm idi şimdi 1 cm olmuş.. Doktor 6-7 haftalık dedi ama ben şu an 7+1 deyimyaa bebek büyümüş müüüüüüüüüü :=))) maşaAllah
şuan kaç hafta günlük tam olarak canım
bugün bende tam 7 yim aynı gibiyiz seninle .) test sonuçlarını göstermeye gideceğim çarşamba günü ama sonuç göstermede bakarmı acaba ultrasonla bi tekrar :) bakmazsada temmuzun ilk haftasına falan randevu alacağım tekrar sanırım :)Evet 2 mm idi şimdi 1 cm olmuş.. Doktor 6-7 haftalık dedi ama ben şu an 7+1 deyim
senin takvimde bi hata var ozaman canım. benim sat 10 mayıs çünkü. seninki çok daha önce 22 nisansa. neyse her şeyin hayırlısı olsun. öyle gerçekten bizde eşimle çok hassas insanlarız. aman o kırılır bı kırılır diye diye hep kırılan biz olduk. bu yıl dediğin gibi ne bebişimi nede kendimi üzmücem.Aynen dediğin gibi ama artık çağırmayacagim kimse de alinmasin napalım bebislerimiz için bu yıl böyle olacak. Ben 15 gün önce keseyi görmüştüm csnim çarşamba gideceğim bakalım inşallah bebeği ve kalp atışını görebiliriz. Ben tam haftami da bilmiyorum aslında geç döllenme dedi dr aslında benim sat 22 nisan ama hamile kaldığım tarihi biliyorum ovulasyon testi kullanmıştım. Bakalim sen gidince iyi haberler alır bebisi görürsün inşallah. Carsamba gidince yazarım bende sana
elhamdülillah kızlar doktordan geldim çok şükür bebeği gördük epeycede büyümüş.. İçim rahatladı sanki gidince olumsuz olacak diye korkuyorum...
Inş Çarşamba tr ye geliyorum istanbula ordan uçakla Kayseri'ye inş. Yolculuğu sordum gidebilirsin ama hiç bir zaman garanti veremeyiz.. Şu an problem yok dedi inş tr de doktora gideceğim progesterona 11 haftaya kadar devam et dedi..ben dede iştahsızlık var hatta geçen mutfakta iş yapıyordum su içerken midem bulandı..onun dışında halsizlikte var..
ooohhh maşallah bebişlerinize kızlarkızlar kontroldn geldım şükürler olsunnn kalp atışlarını gördukkkk
durumumu anlattım dr ıgnelerle alakası olmadıgını soyledı kardıyologa yonlendırdı kardıolog da kalpte herhangı bır sorun yok dedı reflunuz var mı dedı var dedım buyuk ıhtımalle nefes darlıgınıza bu sebep oluyor dedı ve gebelıgın vermıs oldugu hormonlar da sebep olmustur dedı bebekte ya da benım kalbımde herhangı bır sorun yok çok sevındım kızlar darısı tum gormeyenlerın duymayanalrın basına ama bız duymadık haftaya tekrar cagırdı
Gözün aydın canım. sağlıklı günler inşallah.Taze Annecikler bende bebisimin bugun kalp atışını duydum cok tatli teyzeleri ya darisi daha duymamislarin basina bu arada 7+6dedi doktor
Moralim çok bozuk kızlar ağlamaktan helak oldum .. şimdi doktordan geldim.. Nolur bana DUA edin..
beni hatırlayanlar belki vardır sürekli kadın doğum dr un bnden hiçbir test istememesinden sunu bunu yap yapma dememesinden yakınıyordum..
En sonunda kendim gidip cts günü dahiliyeye kan değerlerimi ve TSH ölçtürdüm bugün sonuç gösterdim.. TSH değerim 3.73 çıktı daha 6 haftalık hamilelikte değerin çok yüksek dedi gebelikte 2.5 olması gerekiyormuş en fazla.. 1 ay sonra tekrar gel ölçelim duruma göre hormon takviyesi yapalım dedi.. tam 4hafta önce 1.6 idi TSH..
Bu değer yüksekliği düşük, bebekte zeka geriliği, konuşma ve işitme bozuklukları yapıyormuş :'( ne yapıcam ben 1 ay nasıl bekleyeceğim..
Allahım onu bana bağışla sağlıklıca yalvarırım :'KK42:
inşallah cnm inşallah 1 ayda da baya artıyor değerim anlaşılan, ya çok geç olursa bebek içinya üzülme bu kadar canım . ilaçla kontrol altına alıyorlar onu . içini ferah tut dua et
Amin inş canımooohhh maşallah bebişlerinize kızlar
Allah tammamına erdirsin. darısı bizlere inşallah :)
bak korktum şimdi. zaten bu hormon gebelikte artıyormuş canım. benim önceki gebeliğimdede yüksekti. ama pıhtılaşmadan devamı gelmedi zaten. şimdi yarın gidicem bende genel bi toksoplazma falan bakılsın. aslında tsh bakıldı 1 hafta önce ama ben değer normal aralıkta diye göstermedim dr. a zaten il dışındaydım. ayrıldım oradan internetten öğrenmiştim. şimdi yine bakıyorum siteelri bozuk endişeyle değeri bekliyorum. ama benimkide seninki gibi diye hatılıyorum.inşallah cnm inşallah 1 ayda da baya artıyor değerim anlaşılan, ya çok geç olursa bebek için
Ayy canım seninki yine iyi benim doktorumun biri kalp atışını duydu 6 hafta sonra gel dedi ikili test yapacağız dedi bu ne ya dedim bir de benim durumum kritik yaniSelamlar herkese kalp atışını duyanlar doktorunuz birdahaki randevuya ne zaman çağırdı benim doktorum 3 hafta sonra gel dedi ama süre uzun mu bilemedim gerçi bana çok uzun gelecek beklemek,bebek iyi mi kalp atışı devam ediyor mu diye hep aklımda olacak sanırım
İyi bari benimki insaflıymış canım ya 3 hafta sonra demişAyy canım seninki yine iyi benim doktorumun biri kalp atışını duydu 6 hafta sonra gel dedi ikili test yapacağız dedi bu ne ya dedim bir de benim durumum kritik yani
Arkadaslar sizin hamile oldugunuzu ogrendiginizde degeriniz kacti benim degerim 118 cikti doktor biraz dusuk dedi ama yarin kadin doguma gorunecegim bakalim
elhamdülillah kızlar doktordan geldim çok şükür bebeği gördük epeycede büyümüş.. İçim rahatladı sanki gidince olumsuz olacak diye korkuyorum...
Inş Çarşamba tr ye geliyorum istanbula ordan uçakla Kayseri'ye inş. Yolculuğu sordum gidebilirsin ama hiç bir zaman garanti veremeyiz.. Şu an problem yok dedi inş tr de doktora gideceğim progesterona 11 haftaya kadar devam et dedi..ben dede iştahsızlık var hatta geçen mutfakta iş yapıyordum su içerken midem bulandı..onun dışında halsizlikte var..
kızlar kontroldn geldım şükürler olsunnn kalp atışlarını gördukkkk
durumumu anlattım dr ıgnelerle alakası olmadıgını soyledı kardıyologa yonlendırdı kardıolog da kalpte herhangı bır sorun yok dedı reflunuz var mı dedı var dedım buyuk ıhtımalle nefes darlıgınıza bu sebep oluyor dedı ve gebelıgın vermıs oldugu hormonlar da sebep olmustur dedı bebekte ya da benım kalbımde herhangı bır sorun yok çok sevındım kızlar darısı tum gormeyenlerın duymayanalrın basına ama bız duymadık haftaya tekrar cagırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?