Allah yardımcın olsun canım... Nasıl oldun dünden beri ?Kızlar merhaba.
Gece sancılı kanamam devam etti.sabah doktoruma gittik. Bebek yerinde duruyor.
8.1 mm büyümüş.
Birde şu kanama olmasa.
Düşük tehtidi devam ediyor. Hayırlısı
Kızım dayken 6+0 dayken gitmiştim.kese görünmus tu. Şimdi de 6+3 olacak.
Mthfr c677t heterozigot cnm bana aslirin de yeterliymis cnm 0.4luk igne kullaniyordum cok kotu etkiledi zaten koagulasyon testlerinde de pihtilasma surem uzadi yani fazla geldi bugun dra anlaticam durumu iste cnmsen kaçlık iğne kullanıyorsun canım ? ve mutasyonların aklında mı? ben taktım şu sıra iğne dozu yeterli mi diye ?
Geç döllenme ydi sanırım Sata göre 6 haftalikti ama Ultrasonda 5+2 görünmustu. Şimdi 2.hamileligim daha doktora gitmedim henüzBen 6+3'teyim geçen hafta çarşamba duydum kalbini. Geç döllenme mi seninki acaba?
anladım canım. bende 0.4 lük clexane kullanıyorum yarın 6+2 olucaz ve hep eski günler aklımda. benimkiler hep erken gidiyor malesef. kalp atışı duyulur duyulmaz gidiyor. dr. agitmeye korkuyorum yarın. öncekinde duyulmuştu 6+2 de. ama zor atıyordu miniğimin kalbi.Mthfr c677t heterozigot cnm bana aslirin de yeterliymis cnm 0.4luk igne kullaniyordum cok kotu etkiledi zaten koagulasyon testlerinde de pihtilasma surem uzadi yani fazla geldi bugun dra anlaticam durumu iste cnm
selam canım. Yazdıklarını sürekli takip ediyorum ama sana iyi gelecek birşey aklıma gelmiyorki teselli için yazayım. Son günlerde yaşadıklarından dolayı geçmiş olsun ama lütfen ben artık alıştım düşürmeye vs gibi kendi moralini bozacak şeyleri ne düşün nede dile getir. Ben inanıyorum ki bu sefer kucağına alacaksın ve senin çok kıymetlin olacak. Seni kucağıma almak için neler çektim ne kadar bekledim diye kulağına fısıldıyacaksın doğduğu zaman. Bu gece senin için istiareye yatacağım. Daha önce 5-6 kez yatmıştım, hepsindede hayırlı rüyalar gördüm, hepside yerini buldu. İnşallah senin içinde hayırlı bir rüya görürüm. Bana adını yazarmısın, duamın içinde kullanayım.Mthfr c677t heterozigot cnm bana aslirin de yeterliymis cnm 0.4luk igne kullaniyordum cok kotu etkiledi zaten koagulasyon testlerinde de pihtilasma surem uzadi yani fazla geldi bugun dra anlaticam durumu iste cnm
Olumsuz dusunme cnm bu sefer tutunacak sana inan buna senin mutasyon ne cnm hatirliyomusunanladım canım. bende 0.4 lük clexane kullanıyorum yarın 6+2 olucaz ve hep eski günler aklımda. benimkiler hep erken gidiyor malesef. kalp atışı duyulur duyulmaz gidiyor. dr. agitmeye korkuyorum yarın. öncekinde duyulmuştu 6+2 de. ama zor atıyordu miniğimin kalbi.
Adim fatma cnm benim tesekkur ederim ama ben artik bunu uzulerek soylemiyorum inan bana yani teselli etmene gerek yok bakalim gunu varsa yiyecek ekmegi varsa gelecek yoksa gelmeyecek bu kadar yani. Cnm gercekten umutsuz korkak degilom benselam canım. Yazdıklarını sürekli takip ediyorum ama sana iyi gelecek birşey aklıma gelmiyorki teselli için yazayım. Son günlerde yaşadıklarından dolayı geçmiş olsun ama lütfen ben artık alıştım düşürmeye vs gibi kendi moralini bozacak şeyleri ne düşün nede dile getir. Ben inanıyorum ki bu sefer kucağına alacaksın ve senin çok kıymetlin olacak. Seni kucağıma almak için neler çektim ne kadar bekledim diye kulağına fısıldıyacaksın doğduğu zaman. Bu gece senin için istiareye yatacağım. Daha önce 5-6 kez yatmıştım, hepsindede hayırlı rüyalar gördüm, hepside yerini buldu. İnşallah senin içinde hayırlı bir rüya görürüm. Bana adını yazarmısın, duamın içinde kullanayım.
inşallah canım sağ ol. benimkiler mthfr 677 homozigot ve PAI 4g/4g homozigot biraz fazla pıhtılaşma sebebi. inşallah yeterli olur iğnelerim.Olumsuz dusunme cnm bu sefer tutunacak sana inan buna senin mutasyon ne cnm hatirliyomusun
yazılanlardan anladığım kadarıyla olumsuz bişi mi yaşadın canım ? ben siteye yetişemiyrum malesef hepsini okuyamıyorum çok sayfa birikiyor :) ne yaşadıysan Allah hayra çevirsin ve hepimizin sıkıntılarını gidersin inşallah.Adim fatma cnm benim tesekkur ederim ama ben artik bunu uzulerek soylemiyorum inan bana yani teselli etmene gerek yok bakalim gunu varsa yiyecek ekmegi varsa gelecek yoksa gelmeyecek bu kadar yani. Cnm gercekten umutsuz korkak degilom ben
Annem ssürekli anlatır bana hamileyken kurban kesmişler gibi kanama olmuş.doktor duscek bu demiş .işler güçler yüzünden yatamamış bile annem.ama yicek iccegin warmis dogdun da torun bile gorduk diyo.yasicaksa kanaman bile olsa bisey olmaz.gecmis olsunKızlar merhaba.
8.1 mm büyümüş.
Bide kanama olmasa.
Cnm homozigotta igne gerekli cnm drundan pigyilasma testlerini iste cnm yetip yetmegi belli olur tasalanma stres de dusuk sebebi riskli gebelerde ozelde hemen yaptirabilirsin bu testleriinşallah canım sağ ol. benimkiler mthfr 677 homozigot ve PAI 4g/4g homozigot biraz fazla pıhtılaşma sebebi. inşallah yeterli olur iğnelerim.
haklısın canım sağ ol. bakalım ne görücez hayırlısıyla. strese son :)Cnm homozigotta igne gerekli cnm drundan pigyilasma testlerini iste cnm yetip yetmegi belli olur tasalanma stres de dusuk sebebi riskli gebelerde ozelde hemen yaptirabilirsin bu testleri
Igne fazla geldi cnm kolum uyustu bir de nefesim daraldi insallah bebek etkilenmemistir onun disinda bi sikinti agri sizi bulanma yok cnm igneyi birakip aspirine gectim zaten o sokayetler de gecti cumartesi gunu kotu oldum diyorum acaba bebek bu durumdan etkilenmis midiryazılanlardan anladığım kadarıyla olumsuz bişi mi yaşadın canım ? ben siteye yetişemiyrum malesef hepsini okuyamıyorum çok sayfa birikiyor :) ne yaşadıysan Allah hayra çevirsin ve hepimizin sıkıntılarını gidersin inşallah.
Aynen cnm hayirlisi artik stres yapmiorum ben hicbiseyihaklısın canım sağ ol. bakalım ne görücez hayırlısıyla. strese son :)
aaaa gerçekten mi ? üzüldüm canım ya inşallah problem olmaz. geçmiş olsun. zannetmiyorum bebeğe bişi olsun. neyse coraspirin al ozamanda dr.la görüş belki düşük doz verir iğneni.Igne fazla geldi cnm kolum uyustu bir de nefesim daraldi insallah bebek etkilenmemistir onun disinda bi sikinti agri sizi bulanma yok cnm igneyi birakip aspirine gectim zaten o sokayetler de gecti cumartesi gunu kotu oldum diyorum acaba bebek bu durumdan etkilenmis midir
Ben de zannetmiyorum icimde bir telas yok yani az kaldi randevumuza bakalim ne durumdayizaaaa gerçekten mi ? üzüldüm canım ya inşallah problem olmaz. geçmiş olsun. zannetmiyorum bebeğe bişi olsun. neyse coraspirin al ozamanda dr.la görüş belki düşük doz verir iğneni.
Kızlar merhaba.
8.1 mm büyümüş.
Birde şu kanama olmasa.
selam canım, ben geçen perşembe 18 Haziranda kalp atışını aldıktan sonra bir sonraki randevumu 7 temmuz olarak belirledi. Kaçıncı hafta oluyo bilmiyorum ama 8+5 oluyoruz o zaman. en azından o tarihe kadar kanama vs aksi bir durum olmazsa gittiğimde bebeğim biraz daha büyümüş olacak :) o sebeple bi yandan seviniyorum bi yandan sabırsızlanıyorum.Selamlar herkese kalp atışını duyanlar doktorunuz birdahaki randevuya ne zaman çağırdı benim doktorum 3 hafta sonra gel dedi ama süre uzun mu bilemedim gerçi bana çok uzun gelecek beklemek,bebek iyi mi kalp atışı devam ediyor mu diye hep aklımda olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?