2016 Şubat Anneleri

Benim de 170 filandi. Aile doktorum ve ebe gebelik için yeterli değil dedim iki gün bekledim gittim tekrar test yaptırdım degerim artmıştı. Rabbim inşallah yardımcın olsun.
benim beta da ilk ölçtürdüğümde 136 idi sonra yükseldi ama daha doktora gitmedim siz gittinizmi

kızlar tsh değerleriniz kaçtı hatırlıyor musunuz ? hastane sitesi cevap vermiyor. değeri göremedim ama 3 üstüydü sanırım ya korktum çok

çok geçmiş olsun içini ferah tut kötü düşünme benimde 2.1 iyi mi kötü mü bilmem

Allah korusun canım bu sefer sağlıkla kucağımıza alacağız kötü düşünmek yok

inşallah normale döner cnm değerlerimiz bebeklerimiz sağlıklı olur inşallah....

inşallah normale döner cnm değerlerimiz bebeklerimiz sağlıklı olur inşallah....
iyi düşünelim iyi olsun canım. Annem Allah razı olsun bana bu konuda hep pozitif olmayı iyi düşünüce her şeyin güzel olacağını aşılıyor. bizde öyle yapalım. ben nasıl atladım bunu ona kızıyorum sadece. il değişikliği yüzünden oldu hep. kendim baktım bütün değerler normal aralıkta sonra gösterririm dedim. 4 ün üstüne çıktı önceki gebeliğimde. ama bunda 3 lü bişiydi site hala çalışmıyor. yarın şimdi bulunduğum ilde tekrar kan vericem ve hemen dahiliye uzmanına görüncem. peki sana ilaç vermedi mi?

canım benım geçen hafta 5,05 cıktı cuma gunu cumartesi dahılıye dr girrim ilaca başladık bana bunları söylemedi dr ilacı iç 1 ay sonra gel dedi gebelıkte yükseliyor dedi

Taze Annecikler bende bebisimin bugun kalp atışını duydum cok tatli teyzeleri ya darisi daha duymamislarin basina bu arada 7+6dedi doktor
Kizlarrrrr gozunuzaydin darisi basima :)
canim endiselenme ilacla kontrol altina aliniyo icin rahat etmez ise tekrr olctur

kızlar tsh değerleriniz kaçtı hatırlıyor musunuz ? hastane sitesi cevap vermiyor. değeri göremedim ama 3 üstüydü sanırım ya korktum çok

Daha hiçbir test yapılmadı doktorum perşembe aç gel dedi o gün mu test mi yapacak ki Korkmayın Rabbime emanet edin. O hayırlısi ile yavrularimizi koruyor...

Böyle durumlara çok sık rastlanıyor merak etme. sonra çok sağlıklı bebeği oluyor herkesin. seninde hayırlı,sağlıklı bir evladın olur inşallah. moralini yüksek tut. bebeğini etkileme sakın. düzelir merak etme. bol bol el-musavvir çek. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kizlar Allah a sukurler olsun duyduk bizim minigin kalbini :) 7mm imis boyu da. 7+2 yiz bu arada
HAYIRLI olsun canım darısı bizlere heyecandan ölücem :)
Daha hiçbir test yapılmadı doktorum perşembe aç gel dedi o gün mu test mi yapacak ki Korkmayın Rabbime emanet edin. O hayırlısi ile yavrularimizi koruyor...
haklısısn canım. bende şimdi gördüm sonuçlarımı. her dr. çok tedbirli olmuyor. ben biraz yaşadıklarımdan dolayı fazla evhamy yapıyorum elimde değil. ama rahat olmak gerek tabi. ben eğer tedavisi varsa bunun üstünde durmalı dr.lar diye düşünüyorum canım. tedbiri alınca yine kötü bişi yşanırsa Allahtan derim tabi.

Elbette öyle inşallah her şey çok güzel olacak :) icinizi ferah tutun :) Rabbim yardımcın olsun.

Kizlar tsh degerlerini soranlar olmus. Hic caninizi sikmayin tedavisi var cok sukur. Benim 8.36 ve ilac kullaniyorum. Kafaniza takmayin bu kadar Rabbim dermansiz dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…