- 9 Haziran 2015
- 115
- 110
- 103
arkadaşım erkek çoğugu çabuk canlanır görünür kız geç görünür diyo sen,nki kızmı yoksa :)Ctesi sabah bizim de doktorla randevumuz var bakalım bu sefer bebişimizi görebilecek miyiz.. Doktor aç karna gelsin demiş eşime, acaba test falan mı yapılması gerekiyor, sizlere böyle dendi mi hiç? Bir de şuan etrafımdaki tüm hamile arkadaşlar 5.haftada bebeklerini görmüşler bizde mi bir gerilik var acaba diye düşünmeye başladım artık
Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri kızım kızım diye geziyo eşim bi kızım lafıdır gidiyor açıkçası ben de hep kız hissettim ilk gündenarkadaşım erkek çoğugu çabuk canlanır görünür kız geç görünür diyo sen,nki kızmı yoksa :)
bende bu konuya takılıyorum canım. misafiri çok severim, iftarı hele hep birileriyle yapmak isterim ama bende korkuyorum. zaten daha önceden 2 de kayıp var. kendimi çok yorgun hssetme dışında bir problemim yok aslında. midem yemek yiyince hafif yanıyor geçiyor. aslında davet ederim ama birini çağır ötekini çağırma kötü olacak. herkesi davet edemem ne olur olmaz. bişi olursa korkarım çok. benim çok çok hafif kasık ağrım var buarada.Arkadaşlar merhaba. Dün iftara misafirim vardı. Çok ayakta kaldım. Bütün gece belimin ağrısından uyuyamadim. Şimdi de hem kasiklarim hem belim ağrıyor. Sanki regl olacakmışim gibi. Üstelik formasyon finali için şehir dışına yola çıkıyorum gidip sınava girip gelicem 5 saate yakın yol gidicem yani gidiş dönüş. Korkuyorum agrim olduğu için yola çıkmaya ama mecburum. Bel ve kasık ağrısı siz de yaşıyor musunuz?
birde kalp aışları için nezaman gidiyorsun ? biz senle aynıyız. ben yarın tandıdk bi dr. a gidicem bakalım. sonrada kendi dr. uma gidicem.Arkadaşlar merhaba. Dün iftara misafirim vardı. Çok ayakta kaldım. Bütün gece belimin ağrısından uyuyamadim. Şimdi de hem kasiklarim hem belim ağrıyor. Sanki regl olacakmışim gibi. Üstelik formasyon finali için şehir dışına yola çıkıyorum gidip sınava girip gelicem 5 saate yakın yol gidicem yani gidiş dönüş. Korkuyorum agrim olduğu için yola çıkmaya ama mecburum. Bel ve kasık ağrısı siz de yaşıyor musunuz?
Canım çok yorulduğum günlerde bende de çok feci bel ve sırt ağrısı oluyordu. İki hün finlendim şuan daha iyi, eminim sen de dinlenirsen birşeyin kalmaz, korkutma kendini sakın. Bu aralar elindeyse fazla misafir kabul etme, ben öyle yapmaya çalışıyorum,tam ters zamana geldi iftara çağırmak lazım birçok kişiyi diyorum ama sonra düşününce de hiçbirşey bebişimden kıymetli değil diyorum. Yolculukta da ayaklarını uzatıp dinlenmeye bak, fazla kosturmamaya geniş vakitler yaratmaya çalış bi yerden bi yere giderken. Umarım sınavın da güzel geçer bebişin sana şans getirirArkadaşlar merhaba. Dün iftara misafirim vardı. Çok ayakta kaldım. Bütün gece belimin ağrısından uyuyamadim. Şimdi de hem kasiklarim hem belim ağrıyor. Sanki regl olacakmışim gibi. Üstelik formasyon finali için şehir dışına yola çıkıyorum gidip sınava girip gelicem 5 saate yakın yol gidicem yani gidiş dönüş. Korkuyorum agrim olduğu için yola çıkmaya ama mecburum. Bel ve kasık ağrısı siz de yaşıyor musunuz?
Selamlar herkese kalp atışını duyanlar doktorunuz birdahaki randevuya ne zaman çağırdı benim doktorum 3 hafta sonra gel dedi ama süre uzun mu bilemedim gerçi bana çok uzun gelecek beklemek,bebek iyi mi kalp atışı devam ediyor mu diye hep aklımda olacak sanırım
Anladım canım seninde aynı hemen hemen bizde yaklaşık 9 haftalık olucaz allah nasip ederse haklısın kanama aşırı ağrı olmazsa bende bir sorun yok diye düşünücem bakalım. Haklısın o zaman çok daha büyümüş olacaklar inşallahselam canım, ben geçen perşembe 18 Haziranda kalp atışını aldıktan sonra bir sonraki randevumu 7 temmuz olarak belirledi. Kaçıncı hafta oluyo bilmiyorum ama 8+5 oluyoruz o zaman. en azından o tarihe kadar kanama vs aksi bir durum olmazsa gittiğimde bebeğim biraz daha büyümüş olacak :) o sebeple bi yandan seviniyorum bi yandan sabırsızlanıyorum.
Devletteki ilk doktorun gerçekten çok geç çağırmış halbuki ilk haftalar kimyasal yada dış gebelik ihtimalini ekarte edene kadar sık çağırır doktorlar hem kese hemde kalp atışını görmek için,bende ilk 2 sefer devlete gittim sürekli başka başka doktordan randevu alabildim tarihler tutmadı her doktor aynı değil tabi ama hiç ilgi göremeyince özele kendi doktoruma geçtim,demekki kalp atışını aldıktan 3-4 hafta sonraya çağırıyor doktorlarBenide doktorum 3 hafta sonra çağırdı. Ablam normal dedi. Öyle olurmuş ya 3 ya 4 hafta sonra çağırırlarmış.
Ama ilk gittiğim devlletteki doktor beni teee temmuz sonuna doğru çağırmıştı. İlk kez gitmiştim halbuki. Niye temmuz sonu derseniz ikili testi yaptır gel dedi yani. O da temmuz sonuna geliyor.
Zaten kanamam olduğunda da gitmiştim ilgilenmemişti. Bir daha da gitmeme kararı aldık. Özele devam.
Çok rahatladım çok teşekkür ederim güzel yorumun için. İnşallah bebeklerimizi sağ salim alırız kucağımiza. Ramazanda işte alsan bı dert almasan bi dert misafiri. Ama artık mazur görecekler bizi ne yapalım bebislerimiz için kendimize iyi bakicazCanım çok yorulduğum günlerde bende de çok feci bel ve sırt ağrısı oluyordu. İki hün finlendim şuan daha iyi, eminim sen de dinlenirsen birşeyin kalmaz, korkutma kendini sakın. Bu aralar elindeyse fazla misafir kabul etme, ben öyle yapmaya çalışıyorum,tam ters zamana geldi iftara çağırmak lazım birçok kişiyi diyorum ama sonra düşününce de hiçbirşey bebişimden kıymetli değil diyorum. Yolculukta da ayaklarını uzatıp dinlenmeye bak, fazla kosturmamaya geniş vakitler yaratmaya çalış bi yerden bi yere giderken. Umarım sınavın da güzel geçer bebişin sana şans getirir
Aynen dediğin gibi ama artık çağırmayacagim kimse de alinmasin napalım bebislerimiz için bu yıl böyle olacak. Ben 15 gün önce keseyi görmüştüm csnim çarşamba gideceğim bakalım inşallah bebeği ve kalp atışını görebiliriz. Ben tam haftami da bilmiyorum aslında geç döllenme dedi dr aslında benim sat 22 nisan ama hamile kaldığım tarihi biliyorum ovulasyon testi kullanmıştım. Bakalim sen gidince iyi haberler alır bebisi görürsün inşallah. Carsamba gidince yazarım bende sanabende bu konuya takılıyorum canım. misafiri çok severim, iftarı hele hep birileriyle yapmak isterim ama bende korkuyorum. zaten daha önceden 2 de kayıp var. kendimi çok yorgun hssetme dışında bir problemim yok aslında. midem yemek yiyince hafif yanıyor geçiyor. aslında davet ederim ama birini çağır ötekini çağırma kötü olacak. herkesi davet edemem ne olur olmaz. bişi olursa korkarım çok. benim çok çok hafif kasık ağrım var buarada.
Devletteki ilk doktorun gerçekten çok geç çağırmış halbuki ilk haftalar kimyasal yada dış gebelik ihtimalini ekarte edene kadar sık çağırır doktorlar hem kese hemde kalp atışını görmek için,bende ilk 2 sefer devlete gittim sürekli başka başka doktordan randevu alabildim tarihler tutmadı her doktor aynı değil tabi ama hiç ilgi göremeyince özele kendi doktoruma geçtim,demekki kalp atışını aldıktan 3-4 hafta sonraya çağırıyor doktorlar
yaa bebek büyümüş müüüüüüüüüü :=))) maşaAllahelhamdülillah kızlar doktordan geldim çok şükür bebeği gördük epeycede büyümüş.. İçim rahatladı sanki gidince olumsuz olacak diye korkuyorum...
Inş Çarşamba tr ye geliyorum istanbula ordan uçakla Kayseri'ye inş. Yolculuğu sordum gidebilirsin ama hiç bir zaman garanti veremeyiz.. Şu an problem yok dedi inş tr de doktora gideceğim progesterona 11 haftaya kadar devam et dedi..ben dede iştahsızlık var hatta geçen mutfakta iş yapıyordum su içerken midem bulandı..onun dışında halsizlikte var..
gözün aydın canımmmmm çok sevindim :.))kızlar kontroldn geldım şükürler olsunnn kalp atışlarını gördukkkk
durumumu anlattım dr ıgnelerle alakası olmadıgını soyledı kardıyologa yonlendırdı kardıolog da kalpte herhangı bır sorun yok dedı reflunuz var mı dedı var dedım buyuk ıhtımalle nefes darlıgınıza bu sebep oluyor dedı ve gebelıgın vermıs oldugu hormonlar da sebep olmustur dedı bebekte ya da benım kalbımde herhangı bır sorun yok çok sevındım kızlar darısı tum gormeyenlerın duymayanalrın basına ama bız duymadık haftaya tekrar cagırdı
Selamlar herkese kalp atışını duyanlar doktorunuz birdahaki randevuya ne zaman çağırdı benim doktorum 3 hafta sonra gel dedi ama süre uzun mu bilemedim gerçi bana çok uzun gelecek beklemek,bebek iyi mi kalp atışı devam ediyor mu diye hep aklımda olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?