2016 Şubat Anneleri

KıZlar bebeklerinizin boyutu kaç mm ?

Selam kızlar Rabbim inşallah hepimizin bebeğinide sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin ben 4 haftalık hamileyim iki gündür midem hiç rahat değil devamlı bulantı var ama Dışarı çıkarmıyorum sizde de bulantılar başladımı benim ilk hamileliğimde 8-9 haftada başlamıştı ve çok zor bir hamilelik geçirmiştim şimdi çok erken başladı açıkcası korkmaya başladım

bi kere yaptırdım kan testini 450 gelmişti adet oncesine göre değer iyi diye ona da acele etmiyom :)

slm kızlar 2 gundur gıremıyorum daha dogrusu sabah kahve lekenlenme yaşadım aklım cıktı düşük yapıyorum sandım ama degılmıs çok sukur karından baktı ıdrara sıkısık olmak gerekıyormus goremedı alttan baktı kucuk bı damar catlaması dedı bebek canlı dedı 10 gun sonra duymayı (karından) beklerken bugun duydum cok sukur tarıfı ımkansız bısı rabbım tum bekleyen anelere yaşatsın içim rahatlasın dıye 2 sanıye felan dınlettı ama cok garıp bı duygu

Canım akdeniz anemisi için test yapıldı mı sana? Ben taşıyıcıyım. Bu yüzden demir de kullanamıyorum. Akdeniz anemisi demir eksikliği olarak görünüyor ilk başlarda. Buna hepiniz dikkat edin. Yanlışlıkla demir ilacı kullanırsanız kendinizi tehlikeye atarsınız herşeyden önce. Hemoglobin daha da düşüyor.

Canım kansızlık kanın miktarıyla alakalı bişey değil. Değerlerle alakalı. Kan aldırdıktan sonra bol su içmen lazım sadece.

Amin canım biz de bugün 4. haftayı bitiriyoruz çok şükür Rabbime henüz bulantım yok bi halsizlik var şimdilikRabbim kolaylıklar versin kalbini ferah tut canım

ne mutlu sanaaa darısı bizim başımıza daha ben keseyi bilem göremedim çok mini mini minnağız galiba ama kalp atışı onun için çooook heyecanlanıyorum

Daha hiçbir test yapılmadı doktorum perşembe aç gel dedi o gün mu test mi yapacak ki Korkmayın Rabbime emanet edin. O hayırlısi ile yavrularimizi koruyor...

benimde hiç bir testim yapılmadı henüz keseyi bile göremedik daha çok mu erken acaba bu testler tam olarak kaçıncı haftada yapılıyor doktorumu şans eseri buldum çoook da seviyorum çok ılımlı çok beyefendi bir insan amaaa hiiç bişeyimiz belli değil daha yavaş mı ilerliyor biraz ne

Kizlar tsh degerlerini soranlar olmus. Hic caninizi sikmayin tedavisi var cok sukur. Benim 8.36 ve ilac kullaniyorum. Kafaniza takmayin bu kadar Rabbim dermansiz dert vermesin.

amin canııım tam olarak kaçıncı haftada yapılıyor canım tsh testi offff yarın beşinci haftamız olucak hiçbişeyden haberimiz yok sağlıklı bir gebelik dedi doktor tamamm bitti

canım benim Rabbim bebişin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim dermansız dert vermesin panik yapma stres yapma hayırlısı ile ilaçlarla düşer inşallah tatlım
Duaarım seninle

kızlar neredeyse herkes bebişini görmüş ;kalbinin sesini dinlemiş
ben geçen hafta öğrendim gebe olduğumu gün aşırı kan aldı sağlıklı bir gebelik yaşıyorsunuz dedi doktorum ve gönderdi bende ilk gebeliğim olduğu için hiç bişey sormadım sadece folik asit kullanıyorum günde bir tane şimdi vakit budukça sizlerin mesajlarını teker teker okuyorum biz bebişimizi daha hiç göremedik kalp atışını da daha duymadık bugün 4+6 dayız doktorumuz mu çok relax yoksam biz mi çok minnağız daha evham yapmaya başladım perşembe günü boool su içerek gelin keseyi görücez dedi perşembeye kadar bekliycem öyleama zaman geçmiyoooo

amin canııım tam olarak kaçıncı haftada yapılıyor canım tsh testi offff yarın beşinci haftamız olucak hiçbişeyden haberimiz yok sağlıklı bir gebelik dedi doktor tamamm bitti
Canim ben ilk 5+3 ken gittim o gun kese gorundu. Ayni gun kan testi istedi oyle cikti. Simdi her sabah ilac iciyorum Allah bebeklerimizi korusun

Bende 9 gün sora gidicem eski doktorumdan randewu o zamana alabildim.sizleri okuyunca bi ewhamlaniorum.ya kese goremezse ya hamile diilsem gibi.sadece ewde test yaptım.ikinci bebeğim olcak.inanamiorum hamile değilmişim gibi gelio

Kizlar selam. Bugun kese icin gitmistim. Sat a gore 4+6 yiz. Once karindan bakti gorenesi. Tekrar kan alip degerine bakalim 1500 u gectiyse vajinal ultrasonla bakariz dedi. Neyse kan verdim. Gecen hafta pazartesi adet 1 gun gectiginde beta 162 cikmisti. Carsamba verdigimde 327 cikmisti. 2 kat artisa gore hesaplayinca bugun 1960 kusur cikmasi gerekiyordu. Labaratuvari arayip sonucu ogrendim sok oldum. 5441 cikmis. Ogle tatili girdi araya hemen gostrremedim. Bi aglama krizine girdim. Cok yukselmis kesin bi anormallik var diye. Dis gebelik mi mol gebelik mi vs vs. Nisan da da kimyasal gebelik gecirmistim. Onda da yukselmedi diye aglamistim. Neyse sonra doktor ultrasonla bakmadab once " en kotu ihtimalle ikiz olabilir" dedi. Dedim ki olumsuz bisi olmasin da ikiz olsun yeter ki... Ama uktrsaonda tek kese gorduk. Sukurler olsun keseyi de gordum. Darisi bekleyenlere. Belki tam gelismedigi icin gozle gorememisizdir. Sonra olusabilir ya da tek devam eder dedi. Duydunuz mu hic buna benzer bi durum? Allah hepimize de saglikli bi gebelik gecirip hayirla saglikla kuzularimizi uzun omurlu bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Amin canım biz de bugün 4. haftayı bitiriyoruz çok şükür Rabbime henüz bulantım yok bi halsizlik var şimdilikRabbim kolaylıklar versin kalbini ferah tut canım

Sağol canım inşallah rahat bir hamilelik geçer bu sefer tadını çıkartmak istiyorum
aramız da bir hafta varmış ne güzel genelde 8 haftalık hamişler var

Benim bebegimde 4 gun geriden geliyor insallah o da yetisir :) haftaya tekrar kontrolum var bakalim..

2 hafta sonra cagirdi cnm.. hep her hafta gittim ama bu sefer 2 haftadan dedi.. insallah gecer bu haftalarda :)

canım keseyi 5+1 de gördük. kalp atışı için 6+6da gittim kalp atışını duyduk folik asit günde 3 tane kullanıyorum bir tane az değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…