günaydın: )
bende daha gitmedim, aman acele iyi değildir, gideriz bakalım, bende bu hafta gitcem daha kadın doğum uzmanına: )
doktor dediğin seninde kadın doğumcu değilmi? galiba kan testi için gitmişsindir zaten çoktan: )
bende b12 eksikliği ve kansızlık var akdeniz anemisinden şüphelenmişlerdi zamanında. Ben beş haftalık daha göremem diye ptesi günü olan randevumu iptal ettirmiştim az önceama gidiyim diyorum şimdi. b12 bebek için çok ciddi bir durum ise.
kızlar ben cok kan verdım kansız kalmısmıyımdır demır baglama kapasıten cok ıy demıstı ban dr ama 5 6 kez hcg bakıldı ıkı dr da tam kan sayımı ıstedı 3 er tup verdım ayy tedırgın oldum decavaıt ıctım hemen bı taane napsamkı ama halsızlık falan da yok bende
Selam kızlar Rabbim inşallah hepimizin bebeğinide sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin ben 4 haftalık hamileyim iki gündür midem hiç rahat değil devamlı bulantı var ama Dışarı çıkarmıyorum sizde de bulantılar başladımı benim ilk hamileliğimde 8-9 haftada başlamıştı ve çok zor bir hamilelik geçirmiştim şimdi çok erken başladı açıkcası korkmaya başladım
slm kızlar 2 gundur gıremıyorum daha dogrusu sabah kahve lekenlenme yaşadım aklım cıktı düşük yapıyorum sandım ama degılmıs çok sukur karından baktı ıdrara sıkısık olmak gerekıyormus goremedı alttan baktı kucuk bı damar catlaması dedı bebek canlı dedı 10 gun sonra duymayı (karından) beklerken bugun duydum cok sukur tarıfı ımkansız bısı rabbım tum bekleyen anelere yaşatsın içim rahatlasın dıye 2 sanıye felan dınlettı ama cok garıp bı duygu
Kizlar Allah a sukurler olsun duyduk bizim minigin kalbini :) 7mm imis boyu da. 7+2 yiz bu arada
Daha hiçbir test yapılmadıdoktorum perşembe aç gel dedi o gün mu test mi yapacak ki Korkmayın Rabbime emanet edin. O hayırlısi ile yavrularimizi koruyor...
Kizlar tsh degerlerini soranlar olmus. Hic caninizi sikmayin tedavisi var cok sukur. Benim 8.36 ve ilac kullaniyorum. Kafaniza takmayin bu kadar Rabbim dermansiz dert vermesin.
Moralim çok bozuk kızlar ağlamaktan helak oldum .. şimdi doktordan geldim.. Nolur bana DUA edin..
beni hatırlayanlar belki vardır sürekli kadın doğum dr un bnden hiçbir test istememesinden sunu bunu yap yapma dememesinden yakınıyordum..
En sonunda kendim gidip cts günü dahiliyeye kan değerlerimi ve TSH ölçtürdüm bugün sonuç gösterdim.. TSH değerim 3.73 çıktı daha 6 haftalık hamilelikte değerin çok yüksek dedi gebelikte 2.5 olması gerekiyormuş en fazla.. 1 ay sonra tekrar gel ölçelim duruma göre hormon takviyesi yapalım dedi.. tam 4hafta önce 1.6 idi TSH..
Bu değer yüksekliği düşük, bebekte zeka geriliği, konuşma ve işitme bozuklukları yapıyormuş :'( ne yapıcam ben 1 ay nasıl bekleyeceğim..
Allahım onu bana bağışla sağlıklıca yalvarırım :'KK42:
Canim ben ilk 5+3 ken gittim o gun kese gorundu. Ayni gun kan testi istedi oyle cikti. Simdi her sabah ilac iciyorum Allah bebeklerimizi korusunamin canııım tam olarak kaçıncı haftada yapılıyor canım tsh testioffff yarın beşinci haftamız olucak hiçbişeyden haberimiz yok sağlıklı bir gebelik dedi doktor tamamm bitti
Amin canımbiz de bugün 4. haftayı bitiriyoruz çok şükür Rabbime henüz bulantım yok bi halsizlik var şimdilik Rabbim kolaylıklar versin kalbini ferah tut canım
Benim bebegimde 4 gun geriden geliyorBen özel gideceğim Kızım da gittiğim doktora gideceğim. Kızım da 6+0 da gitmiştim bebekte görünmus tu o zaman Şimdi 6+3 te gideceğim yine görünür diye düşünüyorum. Kızım da ultrason göre 5 gün geri görünmustu ama sonra çabucak büyüdü haftasına göre önde gitti hep
2 hafta sonra cagirdi cnm.. hep her hafta gittim ama bu sefer 2 haftadan dedi.. insallah gecer bu haftalarda :)Selamlar herkese kalp atışını duyanlar doktorunuz birdahaki randevuya ne zaman çağırdı benim doktorum 3 hafta sonra gel dedi ama süre uzun mu bilemedim gerçi bana çok uzun gelecek beklemek,bebek iyi mi kalp atışı devam ediyor mu diye hep aklımda olacak sanırım
canım keseyi 5+1 de gördük. kalp atışı için 6+6da gittim kalp atışını duydukkızlar neredeyse herkes bebişini görmüş ;kalbinin sesini dinlemiş
ben geçen hafta öğrendim gebe olduğumu gün aşırı kan aldı sağlıklı bir gebelik yaşıyorsunuz dedi doktorum ve gönderdi bende ilk gebeliğim olduğu için hiç bişey sormadım sadece folik asit kullanıyorum günde bir tane şimdi vakit budukça sizlerin mesajlarını teker teker okuyorum biz bebişimizi daha hiç göremedik kalp atışını da daha duymadık bugün 4+6 dayız doktorumuz mu çok relax yoksam biz mi çok minnağız daha evham yapmaya başladımperşembe günü boool su içerek gelin keseyi görücez dedi perşembeye kadar bekliycem öyle ama zaman geçmiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?