2016 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun canım, kesen göründüyse hiç bir problem yoktur çünkü değerlerin ve artışın çok iyi bence, bazen yüksek betahcg değerleri varlığında ilk ultrasonda bir kese görünüp daha sonra 2. kese görünebiliyor (12. haftaya kadar görünmeyip birden görünenler de var duyduklarımdan :) ), bazen de şayet görünen kese olması gerekenden büyükse ve haftasından farklı büyükse de bölünmeyle yine ikiz olma olasılığı varmış sanırım, ama bunlar çok küçük ihtimaller...bazı durumlarda da tek gebeliklerde beta hcg değerleri oldukça değişken ve yüksek olabiliyor bildiğim kadarıyla. Sonuçta kesen görünmüş, değer artışları da (genellikle sağlıklı gebeliklerde beklenen; 48 saatte en az 2 kattan fazla olması) istenen kriterlerde gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canim ya amin cumlemizie ve sana da insallah. İlk iki hcg olcumunde iki lat artmisti da. Aradan 5 gunde 5441 cikmasi bi an korkuttu beni. Cunku dedigim gibi 2 kat artis hesaplamasina gore 1900- 2000 arasi bisi oluyordu. Rabbim kucaginiza aldigimiz gunleri de gostersin insallah hayirlisiyla. Hayiri uzun omurlu saglikli imanli evlat olsunlar insallah

canım korkma bendede ayısı oldu ıkız ıhtımalı var dedı suan tek kese tek bebek gorunuyor ıerde bır suprız olmazsa saglıklı gebelıklerde bu tarz yukselısler ıyıymıs doktorum bana oyle demıstı

Amin inşallah canım. O kuralda bildiğim kadarıyla değer artışı için, alt sınır en az 2 kat, dolayısıyla endişeye gerek yok, tekrar gözün aydın :)

Allah razı olsun tamam çekeceğim fırsat buldukca..

Ayy sag ol canim. Bi baska doktorun olumlu fikrini duymak da rahatlatiyor. Peki sen degerlerini hatirliyor musun? Bisi daha sorucam "erken hanilelik belirtileri" topigine de yaziyor muydun? :)

Gosterdi canm 6+3 iz daha haftaya duyariz dedi profa gitmiycem getekirse devlette bi dr bulirum ewet sikintim reflu ile ilgiliymis cok sevindim bebekle alakasi olmamasina

Kizlar ben geldim cok sukur bebegim iyimis gelisimi yerinde dedi kalp atislarini tekrar dinledik yaaa icimde bir canli var Esimde bebegi yuttun mu diye espiriler yapiyor : )
Ya hani videolar varya bebegin son zamanlarda anne karnindaki hareketlerini disaridan gorup cekiyorlar ya ben de oyle video cekmek istiyorum Gerci kimse benim mosmor gobegimi gormek istemez ama ben ileride buyuyunce bebegime gostermek istiyorum

Maşallah :) bende yarın tekrar gidicem geçen hafta kalp atışını duymuştum çok şükür yarın tekrar duymak için sabırsızlanıyorum

En iyisi gerçekten. Kim kırılıp alınırsa alinsin yapacak bir şey yok. Canım hata olabilir geç döllenme olduğu için sattan hesap yapamıyorum. Carsamba günü inşallah tam olarak öğreneceğim kaç hafta olduğunu. Bir hafta filan önde olabilir takvimden.

Şiddetli bel ve kasık ağrısı yaşayan var mı arkadaşlar?

merhaba arkadaslar bende kaza sonucu spiralle hamile kaldim bir doktor ikiz digeri tek dedi iki tanede kizim var son adet 6mayis

Kızlar benimde ilk gebeligim ve ne testi yapilmali falan hiçbir fikrim yok. Devlet Hastanesinde kadin dogumcu yok yasadigim yerde iyi bi doktor var dediler ozele gittik hcg sonuclarimla 4+6 da keseyi gördük bana bikac ilac yazdi progestan falan folik zaten iciyorum onun haricinde hic su test lazim bu tahlil lazim demedi bende bilmiyorum ne ne zaman gerekli sadece haftaya bir daha goreyim dedi o kadar

Hayırlı olsun canım, kalp atışını duyunca testleri de isteyecektir. Benimki öyle yapacak

Ayakta kalırsam oluyor bel ağrısı. Dr "o zaman ayakta kalma" diyerek çözüm buldu :)
Ben de dün fazla ayakta kaldım, bugün dr şehir dışı yolculuğu yaptım sanırım o yüzden. Ben de söylesem ayakta kalma yolculuk yapma der kesin. Butün doktorlar müthiş çözümler üretiyor. İnsan hayret ediyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…