Kızlar iyi akşamlar naaptımıııızzz?? Birşey sormak istiyorum.Çok affedersiniz, ağda işini ne yapıyorsunuz ? Ben normalde kuaföre giderim ama şimdi bu dönemlerde ilk 3-4 ayda kasık Bölgesinin fazla kasılması iyi gelmeyebilir diye düşündüm.siz ne yapıyorsunuz? Bir türlü karar veremedim....
Ben de dün fazla ayakta kaldım, bugün dr şehir dışı yolculuğu yaptım sanırım o yüzden. Ben de söylesem ayakta kalma yolculuk yapma der kesin. Butün doktorlar müthiş çözümler üretiyor. İnsan hayret ediyor gerçekten
Kızlar iyi akşamlar naaptımıııızzz?? Birşey sormak istiyorum.Çok affedersiniz, ağda işini ne yapıyorsunuz ? Ben normalde kuaföre giderim ama şimdi bu dönemlerde ilk 3-4 ayda kasık Bölgesinin fazla kasılması iyi gelmeyebilir diye düşündüm.siz ne yapıyorsunuz? Bir türlü karar veremedim....
Kizlar tsh degerlerini soranlar olmus. Hic caninizi sikmayin tedavisi var cok sukur. Benim 8.36 ve ilac kullaniyorum. Kafaniza takmayin bu kadar Rabbim dermansiz dert vermesin.
Canım, ben hiç jilet kullanmadım.sir yaptım ya da yaptırdım.alıştırmıyım Kökleri güçlenmesin dedim ama...den önceden de mi jilet kullanıyordun?
Canım karnımız büyüdüğünde bir sakınca kalmıyor kuaförde aldıracağım 4. Aydan sonra.çünkü hem göremeyeceğiz hem de en azından küçük kasılmalar yüzünden olan düşük riskleri kalmıyor.o tamam da şu sıralar ne yapmalı bilemedim :s
Geçmiş olsun canım, çok şükür ki mühim bişey değilmiş.
Hadi gözünaydın aynı zamanda da: )
Sn şimdi keseyi gördün bebeğin kalp atışını gördün değilmi?
Bebeğide gördün mü?
Ayy sag ol canim. Bi baska doktorun olumlu fikrini duymak da rahatlatiyor. Peki sen degerlerini hatirliyor musun? Bisi daha sorucam "erken hanilelik belirtileri" topigine de yaziyor muydun? :)
Evet canım sabah can sıkıntısından fark edemedim hoşgeldin aramıza kimyasal olmuştu demi senin gözün aydın 1 haziran 4 gün kala 27 çıktı 3 haziran 62 çıktı 8 haziran 407 12 haziran 4650 civarı cikmisti
Geçmiş olsun canım, çok şükür ki mühim bişey değilmiş.
Hadi gözünaydın aynı zamanda da: )
Sn şimdi keseyi gördün bebeğin kalp atışını gördün değilmi?
Bebeğide gördün mü?
Evet canım çok şükür korkulacak bisi olmadi iğne yaptırdım çok yandı ama bebegide kalp atışını da gördüm 2 saniye felan.dinletti içim rahatlasın diye progestan kullanacam bir süre
Canım, ben hiç jilet kullanmadım.sir yaptım ya da yaptırdım.alıştırmıyım Kökleri güçlenmesin dedim ama...den önceden de mi jilet kullanıyordun?
Canım karnımız büyüdüğünde bir sakınca kalmıyor kuaförde aldıracağım 4. Aydan sonra.çünkü hem göremeyeceğiz hem de en azından küçük kasılmalar yüzünden olan düşük riskleri kalmıyor.o tamam da şu sıralar ne yapmalı bilemedim :s
Canım ben ağdanı zaten kendim yaparım evde yaptım bir sorun olmadı çok şükür karnım büyüyünce mecbur kuaföre gidecem denk getirebilirsem kardeşim kayseri de kuaför ona yaptıracam açamam çünkü öyle bir durumum var sadece
Canım, lazer yaptırma.iyi değil...nasıl söyler böyle birşeyi....
Ben çok kararsızım.normalden daha çok yanacak canımız.ondan değil de kasılınca birşey olur diye korkuyorum...
Evet canım sabah can sıkıntısından fark edemedim hoşgeldin aramıza kimyasal olmuştu demi senin gözün aydın 1 haziran 4 gün kala 27 çıktı 3 haziran 62 çıktı 8 haziran 407 12 haziran 4650 civarı cikmisti
Bununla gecmis olsun canim. Allah bi daha gostermesin. Evet kimyasal olmustu benim daha once. Deger yukselisleri gercekten benziyor birbirine.sag ol yazdigin icin.Bakalim tek mi iki mi bizimkiler :) saglikli olsunlar da tek iki fark etmrz
Canım, lazer yaptırma.iyi değil...nasıl söyler böyle birşeyi....
Ben çok kararsızım.normalden daha çok yanacak canımız.ondan değil de kasılınca birşey olur diye korkuyorum...
Bununla gecmis olsun canim. Allah bi daha gostermesin. Evet kimyasal olmustu benim daha once. Deger yukselisleri gercekten benziyor birbirine.sag ol yazdigin icin.Bakalim tek mi iki mi bizimkiler :) saglikli olsunlar da tek iki fark etmrz