2016 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar ben de şu anda açım ya dün ASM ye gitmiştim bugün kan tahlili yapacaklarmis aç Karina gel dediler açlık sekerine de bakacaklar herhalde bu arada ASM ye gittiğim iyi oldu ya ben de hastaneye gitsem hormonlara baktirsam falan diyordum kadın herşeye bakılır demişti

Günaydın arkadaşlarr. Geçen hafta kalp atışını görmüştük dünde duyduk çok şükür :)
Kan sonuçlarımıda göstermek için gitmistim. Tsh 4 çıktığından dolayı tedirgindim ama dr 4'ü geçmediği sürece ilaca gerek yok dedi. Tekrar kan vermemi istedi başka yerde yaptirmistim çünkü. Ona göre haftaya karar vericek.. Benimde aklım karıştı burdaki arkadaşlar 2.5 dan fazla olmaması gerekir demisler. Varmı bilgisi olan.?

Öncelikle gözün aydın canım :) ben de dün doktordaydım ve Tiroid için ilaç kullanıyo olmama rağmen 2,61 çıkmış sonucum ki diğer aylarda da bu civarlardaydı. Doktorum hamilelik dışındaki zamanda 5i bile normal görebiliriz ama hamilelikte 2,5 üstü olmamalı endokrinolojiye veya dahiliyeye görün dozunu artıırsın dedi. Sen de mümkünse bi görün istersen canım

günaydın herkeseeee

çok geçmiş olsun canım ayrıca gözün aydın için rahatlamıştır..

canım keseyi 5+1 de gördük. kalp atışı için 6+6da gittim kalp atışını duyduk folik asit günde 3 tane kullanıyorum bir tane az değil mi?

folic asit bir tane değil canım çok çeşidi var yani en azında bildiğim 3 çeşit foik asit var mesela sanırım sen folbiol kullanıyırsun onun tek haptaki dozu yüksek oldugu için 1 tane içiliyor folicplus ve polic trio da günde 3 tane içiliyor çünkü dozajı küçük

Nefret ediyorum şu alttan muayeneden ya ne zaman biraz uzun bakılsa ertesi gün lekelenmem başlıyo bana mı oluyo bu durum sadece acaba? Alttan muayene sonrası az da olsa kanaması olan oluyor mu hanımlar?? Daha dün baktı Kese Etrafında kanama alanı yok dedi şimdi bu nesi sabah peçeteye bulaştı silerken. Rahim ağzı zedelenmiştir herhalde o yapıyodur

Kızlar herkese günaydın..Güzel haberler alanlara tebrikler, çok sevindim adınıza.. kötü haber alanlarda hiç üzülmeyin kızlar.. herseyin caresi var.. yapmamız gereken tek şey ne olursa olsun meleklerimiz için pozitif olmak ve onlardan vazgeçmemek.MUTLU ANNE MUTLU BEBİŞ.
Benim doktorum bana hamilelikten 2 ay önce genel kan testlerinin hepsini yapmıştı. bu sebeple keseyi gördükten sonra beta hcg bile bakmadı. "kalp atışlarını duymamız cok önemli, onu duyduktan sonra testleri tekrarlıcaz" dedi. bu yüzden sizinde doktorlarınız bazı testler için kalp atışlarını bekliyor olabilir..
Bu arada aranızda akıntı sorunu yaşayan var mı?Ben iki gün önce tırnak kadar bir lekelenme yaşadım yolculuktan kaynaklı.. o günden beride çok az olmakla beraber akıntm var.. rengi sarıyla çok açık kahverengi arası.. afedersiniz ama yapısıda sümük gibi..yarın kontrolde doktorla paylaşıcam ama size de sormak istedim..

Tattlimmm bugünlerde sinirli olacakmisizzz

Evet ne yazık ki :S

kızlar günaydııın
mideleriniz ne durumda bende fena tiksinme ve bulantı var birde benim doktorum folik asiti bıraktırdı decavite başlattı beni

Allah razı olsun canım. Benim dr niye rahat peki bu konuda. Gelde için rahat etsin şimdi

Akdeniz anemisinden şüphelenip, demir eksikliği dediler sonrada. Henüz hala herhangi bir test yaptırmadım bebğim için ama b12 ve demir eksikliği ne kadar etkiler bilmiyorum.

Allah razı olsun canım. Benim dr niye rahat peki bu konuda. Gelde için rahat etsin şimdi
Yakın takipte olacaktır canım biri daha vardı 4lerde çıkmış değer bir ay takip edelim Demiş doktoru. Ben zaten iki Yıldır kullandığım için yükselmesine tedbir almak istemiştir doktor. Seninki o anlık yükselmiştir belki ama ben Tiroid hastasıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…