2016 Şubat Anneleri

Hayırlı sabahlar kızlar kahve lekelenmem başladı gene.. Ya çok korkuyorum bişey olacak diye tevekkülden başka bişey gelmiyor elden

Ben et tavuk yiyemiyorum... acayip kokuyor. kızartma kokuları yemek kokuları fena etkiliyor. Midemi yakıyorlar.
Haftasonundan beri bulantım oluyor. Dün ilk kez kustum. Akşamları oluyor genelde.
Bu saatten sonra böyle olması normaldir değil mi... çünkü bende progeston alerji yaptı. doktor bıraktırdı.
dün akşam yine kaşıntı oldu gibi. uyku tutmadı. uyuyamadım. sabah acayip halsizdim. iştahım iyice azaldı. zaten yedikten sonra midem bulanıyor.
ne güzel geçiyor hamileliğim derken bu hale geldim. İnşaallah çabuk geçer. Çoğu kişiye göre durumum iyi şükür. Ama baştan bunları yaşamayınca ilaçtan mı diye aklıma geliyor.
ben mi elham yapıyorum ki...

kızlar ben beşinci haftamdayım ama doktora gitmedim henüz folik asitte kullanmıyorum korktum şimdi hemen başlamam gereken bir şey mi bu, herkes kullanıyor mu ?

malesef benımde bulantılarım yeni başladı. ne güzel geçiyor hamileliğim diye nazar değdirdim herhalde .. kusma yok ama miğde bulanıyor geceleri daha çok ama gün içindede oluyor ara ara :/

ben ağdaya devam edicem canım kendim yapıyorum normaldede, kuaföre gitmiyorum. şimdide yapıcam kendim yine.

malesef benımde bulantılarım yeni başladı. ne güzel geçiyor hamileliğim diye nazar değdirdim herhalde .. kusma yok ama miğde bulanıyor geceleri daha çok ama gün içindede oluyor ara ara :/

Bende nazar diyorum arada var ya.. :)
İnşaallah çabuk geçer.

kızlar ben beşinci haftamdayım ama doktora gitmedim henüz folik asitte kullanmıyorum korktum şimdi hemen başlamam gereken bir şey mi bu, herkes kullanıyor mu ?
ben folık asıte adet olmadan basladım cnm hemen baslayabılırsın korkmana gerek yok

ben ağdaya devam edicem canım kendim yapıyorum normaldede, kuaföre gitmiyorum. şimdide yapıcam kendim yine.
agda nasıl yapıosun yaa ben bı kere yapıstırdım koparamadım agda orda kaldı etımı koparıyodum az daha o yuzden bı daha denemedım ama bı yerde duydum en saglıklı olanı jıletmıs

evet hemen başlaman gerek folbiol al 1 tane ada folik plus 3 tablet. bebeğin omurilik gelişimi için önemli ilk 3 hafta çok mühim. Allah korusun bel beyin açıklığı gibi sorunlar oluyor eksikliğinde ben araştırdımda bakmaya dayanamzasın o bebeklere.

Bugün işe gelmek bir eziyet oldu yolda yürümüyorum da sanki ensemden birisi sürüklüyor beni,o kadar halsizim ki.bugün niye böyle oldu birden anlamadım.oturduğum yerde uyuyacağım. Kimseyi görmüyor gözüm vallahi sadece bir adet yastık istiyorum

agda nasıl yapıosun yaa ben bı kere yapıstırdım koparamadım agda orda kaldı etımı koparıyodum az daha o yuzden bı daha denemedım ama bı yerde duydum en saglıklı olanı jıletmıs
:) ay güldürdün beni canım. bi arkadaşım ağda yüzünden dikişlik oldu :) bildiğin dikiş attılar. bioder var ya eczanede satılan onun ağdasını kullnıyorum üstler çok rahat ama tabi altlarda çok daha dikkatli oluyorum. minik minik öyle bi çekmede her yeri almıyorum. kötü sonuçlar doğurabilir çünkü. biraz uzun oluyor ama iyi oluyor.

Ben de Dr eldiveni ile yapıcam.bu aralar canımız daha çok yanacak.bu ay ağda yapıştırırsam çekemeyebilirim :))

Ben de Dr eldiveni ile yapıcam.bu aralar canımız daha çok yanacak.bu ay ağda yapıştırırsam çekemeyebilirim :))
haklısın çok zor canım :) ama en temizide ağda oluyor gerçekten. ben jilet kullanmadım. zaten yıllardır ağda yapayapa azaldı çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…