2016 Şubat Anneleri

Sanki bile isteye aç bırakmış gibi hissediyor insan dimi :)

Öyle de gidilmez ki
Şu ağdanın zamanını tuttursaydık bi zaten

Ben jiletle düşünüyorum artık olduğu kadarıyla
Benimkiler şuan ağdaya gelcek kadar değildi kararttım gözümü gittim çatı muayenesi kadar bile sürmedi hemen baktı sonra ultrasonla muayene etti 40 gün sonra tekrar çağırdı ben dünden sonra tekrar çağırmaz diye düşünüyordum ama rahimin toparlanmasına bakıyor

Rezene poşet çaydan mı veriyorsun yoksa aktardan karıştırtıp mı aldın?
Milupanın var bebekler için rezene çayı canım arkadaşımda veriyor bebeğine bende aldım kendim içiyorum aynı çaydan günde iki bardak birde yemeklerime kimyon katıyorum bir tatlı kaşığı çok şükür gaz sorunumuz hafifledi birde bizim çocuk doktoruna gazı oluyor sanırım dediğimde 4 haftadan önce gaz sancısı olmaz dedi kafam karışık bu konuda

Nasl olmyoms kivraniyo gazını cikarana kadar kıpkırmızı oluyo

Ayyy bndeee ( dun gazı vardı kıpkırmızı oldu yavrum içim gitti o agliyo bn ağlıyorum sonunda masajla fln yaptı çok sukur huzurlu uyudu bnde rahata erdim . annelik böyle bseymis demekki

Kızlar bebeğim bazen kusarken burnundan da geliyor annemler normal olabilir diyor ama içim hiç rahat değil sizin bebeğinizde oluyor mu burundan kusma ?

Güzelim ne ağlıyorsun ki çocuklar hastaysa aman geçmesin bebeğe kusura bakmayın başka zaman gelin şuan bebek için çok tehlikeli diyip postalıyacaksın. Kesin konuşacaksın kv bık bık yapsın kime ne bebeği koruman ilk vazifen.. İyice saçmalamışlar.. Benim hiç tahammülüm yok böyle şeylere ya! Kim üzülürse üzülsün!

Kızlar bebeğim bazen kusarken burnundan da geliyor annemler normal olabilir diyor ama içim hiç rahat değil sizin bebeğinizde oluyor mu burundan kusma ?
Ay kuzum olabilir canım ya çok tanzikli kusuyorsa normal.. Benim bebeğimde iki gündür kusuyor, burnundan geliyomu hiç dikkat etmedim doğrusu :/

Nedir su kaynar kazanda kaynayasica kaynanalardan cektiyimiz ya Rabbimn Benide daha hastanedeyken aglatdi kör olasica. Yeminlen esimin ailesine o kadar nefret ediyorumki bebegimi onlarin sevmesini bile istemiyorum

Nedir su kaynar kazanda kaynayasica kaynanalardan cektiyimiz ya Rabbimn Benide daha hastanedeyken aglatdi kör olasica. Yeminlen esimin ailesine o kadar nefret ediyorumki bebegimi onlarin sevmesini bile istemiyorum
Ben nefret etmiyorum ama kimsenin dokunmasini istemiyorum yaaa kv dokunsa kucagina alsa kadina öyle bakiyorum ki korkarsin yaklasinca hemen laflar söylüyorum emzirirken izlemek hosunami gidiyo ben hic rahat edemiyorum dedim ): ama tek yalniz basbasa olmak kimseye dokundurtmak istemiyorum. Cok mu kötüyüm.

Bizimde öyle yatak büyük ama ne biliyim babası çok deli yatyo kaç kere kolunu burnuma vurdu uyurken

Aynen bende öyle yapyrm yapmassm kendimi kotu hssedyrm saç baş dağınık zaten uykusuz yorgun gözler
Ha burnuna vuruyorsa bebeği hiç aranıza almayın :)))

Ay bugün hiç kalkasım yoktu, bebekte pek bir mız mız bebekle yatmam lazım bunu iyice anladım ben 2-3 gibi yattım ve yorgunum hala :/

Ay kuzum olabilir canım ya çok tanzikli kusuyorsa normal.. Benim bebeğimde iki gündür kusuyor, burnundan geliyomu hiç dikkat etmedim doğrusu :/
Bende korkuyorum gecede kusarda burnundan gelirse diye buarada dikişlerin düştü mü canım senin

güzel haberlerini bekliyoruz canım hadi bakalım

Bende korkuyorum gecede kusarda burnundan gelirse diye buarada dikişlerin düştü mü canım senin
Bilmiyorum ki canım ya nasıl anlıcaz ki kaşıntı var tatlı tatlı hafif çekmede başladı sanırım dikişler düştü düşecek Akşam eşime baktıriyim :)

kızlar dün kontrol için doktora gittim.Çok şükür herşey yolunda, bir problem yok.

Ha burnuna vuruyorsa bebeği hiç aranıza almayın :)))

Ay bugün hiç kalkasım yoktu, bebekte pek bir mız mız bebekle yatmam lazım bunu iyice anladım ben 2-3 gibi yattım ve yorgunum hala :/
gece emzirmeye kaç kere kalkysn valla banada zor geliyo aslnda kalkp besgnden almak tam yatağa yatyrm mizmizlaniyo geri kalkyrm beşik aynı odada ama yanında olunca daha kolay olyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…