Canım mama vermemeye çalış, çabucak doyucaktır merak etme.. Meme ucunu kahverengi kısımla beraber güzelce tut bebeğin ağzına sok, ucunuda sık süt gelsin ki anlasın meme olduğunu.. Bu arada sabah uyumaya çalış çok az uyumuşsun, hastalanma sonracanim ben bu mama olayini anlamadim simdi benim sutum cok ama gogsum yumusak ve ucuda cikik degil pek oglum da minnak tutamiyor kan ter icinde kaliyoruz emzirirken,artik olmazsa kalani sagip kasikla vericem,mamayi sagacak sut kalmazsa veriyorsunuz demi
Gözünüz aydın canımmm, Allah analı babalı büyütsünnKızım dünyaya geldi çok şükür 3410 gr yanımda şimdi sutum yok daha ama emmeye çabaladı
yok mama vermiyorum canim sutum var da iste yumusak gogsum cok cok zorlaniyoruz.birazdan uyandirip alt degistirip tekrar emzirmeye calisicam.Canım mama vermemeye çalış, çabucak doyucaktır merak etme.. Meme ucunu kahverengi kısımla beraber güzelce tut bebeğin ağzına sok, ucunuda sık süt gelsin ki anlasın meme olduğunu.. Bu arada sabah uyumaya çalış çok az uyumuşsun, hastalanma sonra
Kusuyo kusmaz mi yarim saat uyudu mutfağı topladm bslkonu yikadm benm annem kalmıştı bi hafta çok rahattm ama o kadar izin vermişler smdi perişan haldeyimHadi ya kusmuyomu çok emince.. Bende yatak odayı temizledim, kendime yfak bir bakım yaptım, ekmek aldım, omlet yaptım yiyorum, yeni yemeğe fırsatım oldu.. Şimdide mutfağa dalıcam ayhhh çok zor böyle yaa kv gelsinler çok kolaylaşıyodu herşey öyle valla bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim
Bizdede oluyo Canm emerkende çok oluyo degsk nefes aliyKızlar Merhaba dün gece ilk defa minnoşum güzel uyudu ben de uyudum bin şükür. .. ya bizimki bazen nefes alırken bir garip ses çıkarıyo hani tükürükte boğulur gibi bir ses tıkanmıyo ama sanki nefesi gidiyo gibi ne bileyim ufff anlatamadım doktor normal dedi de sürekli tedirgin uyuyoruz o yüzden var mı yaşayan duyan bilen
Bnde bi benm eşim böyle saniyodm yok kafasını nasl tutuyosn cocgn boynundan tut emzirrken cocgn kafası yukarda meme aşağıda nasl tutsn ayak ucuna otryrm bebegn bak bak cocgn ayağına otrcakti sanki ben korum gormuyorumEşinden bendede varinsanı sinir ederler görende o anne ben baba sanar, birde saçma sapan teşhislerde bulunmaz mı :))
Elinde ateş ölçer durrr ateşimi çıkmış diye dolanıyoray birde eve gelince manyak baba geldi diyor oğluşuma oda farkında kendinin
Kac gunluk oldunuz..kasikla vermeye dvm.ac kaliyorsa sariligi artmasin kasikla mamada verebilirsin..ama emzirmeye calis biberon cok zor olur sonraKizlar 4gundur toplam 8saat uyumamisimdir.Sutum var ama minnak oglum(3200gr) benim yumusak buyuk ve ucu cikik olmayan goguslerim tutamiyor.Kan ter icinde kaliyoruz emzirmek icin,bir kere pompayla sagip biberonla verdim bi kere de kasikla.sarilik olmasin diye 2saatte bir uyanduriyorum hos uyanmiyo gozu kapali emmeye calisiyo,esim de zebellah gibi basimda yok yanlis tutuyosun yok soyle ver memeyi ogluma kiyamiyorum napicam off
Tebrikler :) inşallah çabuk toparlanırsın.ilk gün zor oluyor biraz.Allah analı babalı ,sağlıklı,huzurlu,güzel Ömür nasip etsin.Kızım dünyaya geldi çok şükür 3410 gr yanımda şimdi sutum yok daha ama emmeye çabaladı
4gunluk canim. sutum yetiyor mama degil de kasikla sutumu verdim bir kere cunku bi turlu memeyi tutturamadim,iki uc saate bir uyandiriyorum emzirme mucadelesi veriyorum,haftaya kontrolde belli olur sanirim doyup doymadigiKac gunluk oldunuz..kasikla vermeye dvm.ac kaliyorsa sariligi artmasin kasikla mamada verebilirsin..ama emzirmeye calis biberon cok zor olur sonra
Aynı benimki de öyle 24saat memede kalmak istiyor tuvalte gidemiyorum yemek yiyemiyorm hep böyle mi olcak acabaAy benmki sabah 8 bucuktan beri memede of delircem yatyrm 10 dk snra baslyo ağlamaya
Cok cok doğru söylüyorsun ağzımdan aldın :) ama herkes tutturdu da tutturdu kırkı burda cıksın diye... Yapacak bişe kalmıyor bana maalesefEvinde olmak dahada rahatlatacaktir seni tabii ki. Şey dicem bebegin hastane işleri yok ise yada bir aylık olmasına çok var size mi gecseniz? Kv ile . sanırım sana karşı iyilerdi belki durumunu anlatsan esinde destek çıksa..
Bugünlerin de tadını çıkarmak lazım. İleride bu zamanları kötü hatirlamamk gerek.
Ben iki şekilde de veriyorum canım,mamasına da damlatıyorum ağzına çay kaşığıyla da veriyorum bize hemen etki etti gaz sancısı sırasında verdik ilk yarım saatte çıkardı ama kimi forumlarda 1 hafta diye yazmışlar.Ne kadar sürede etki etti canım? Sütüme kaşıkta karıştırsan da mı versem yoksa direk ağıza damla şeklinde mi...
Canım bizim günde tek seferde 5 damla ama ben çoğu zaman tek seferde vermiyorum. bazen tutturduğunda tek seferde 5 damla veriyorum o gün rahatsa bölüştürüp 2-3 seferde veriyorum.Canım bana da dr sabsimplex diye bi damla verdi. Günde 4kez 8 damla düzenli kullanirsam etki ediyormuş. Seninkinin bir duzeni var mi gunde birkez mi? Bu işe yaramazsa onu alayim. Gazdan bitti yavrucak..
canım ne yaptın nasılsınGünaaaaydın uyuyamadım hiç inşallah sezeryan sırasında uyuyakalırım :) yavrum hissediyo sanki hiç dıröadı nasıl nasıl kudurdu habire debeleniyo içimde:) 1 saat sonra evden çıkıcam inş hayırlı haberleri yazarım gün içinde:) çok şey paylaştık hakkınızı helal edin
Güzel haberlerle gelin inşallahGunaydinlar bende uyuyamadm hic.ameliyatta uyurum artik.11 de gidcem bende.
Bizede hafta sonu 3 haftadir gribi geçmeyen aile gelecek off offSaolun kızlar
Ah o eşim onu hiç sorma anası ne dese tek doğru o
Hiç daha yeni doğmuş 1 günlük bebeğin yanına çiçek çıkarmış bir çocuk hatta iki çocuk getirilir mi?
Ve ben yeni cikmisim dogumdan zaten kendimde değilim ağrı sancı tavan yapmış
Elimde olmadan bebeğimi koruyamama iç gudusuyle o daha cok kucuk onada geçer ise çok savunmasız diye düşünüp gozyaslarimi tutamadim yine
Ve tabiki bana verilen karşı tepki ne oldu?
Ben çok vesveseli imisim nolacak mis sanki benim sütüm onu korur mus ki daha damla süt gelmemisken
Daha şimdiden çok titriyor muşum hatta bide bi pskologa git diyen bir kv
Ve ardı arkası kesilmeyen olaylar sözler ve bende bitmeyen gözyaşı
Tabiki yavrum için sirf Sütüm kesilmesin gelsin diye aglamamaya çalıştım ama inanin çok zordu halen de zor destek olacakları yerde halen bi tepki çünkü çok uzmüşüm çocukların annesini hiç haketmemisler benim ağlayarak tepki vermemi filan
Daha ne diyeyim ki tek siginagim rabbim yardım etsin ben ve benim gibilere
Maşallah bebeginize sonunda kavuştun yavruna huzurla yaşayın inşallah hayırlı olsunKızım dünyaya geldi çok şükür 3410 gr yanımda şimdi sutum yok daha ama emmeye çabaladı
Hayırlı olsunn Nasılsıniz ikinizde inşallah iyisinizdir ilk gün deme cocuga simdiden başla kurallara vallahi bir saatlik bile olsa parmaginda oynatiyoDün bende meleğime kavuştum.herşey yolunda çok şükür :) darısı kavuşmayı bekleyenlere.benim gibi bebişe yeni kavuşanlarında gözü aydın olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?