2016 Şubat Anneleri

Canım mama vermemeye çalış, çabucak doyucaktır merak etme.. Meme ucunu kahverengi kısımla beraber güzelce tut bebeğin ağzına sok, ucunuda sık süt gelsin ki anlasın meme olduğunu.. Bu arada sabah uyumaya çalış çok az uyumuşsun, hastalanma sonra

yok mama vermiyorum canim sutum var da iste yumusak gogsum cok cok zorlaniyoruz.birazdan uyandirip alt degistirip tekrar emzirmeye calisicam.

Selam anneler. Yavrularına yeni kavusanlar tebrikler

Biz iyiyiz buyuyoruz. Saatlerce memede dursak uyusak çok iyi olacak da hep rahatsız ediliyor benim tarafimdan :) ayrıca altını alınca kapatınca hemen yapmak gibi ayrı bir zevkimiz de var :)

Dönence kullanan ya da kullanacak olan var miydi?

Kızlar Merhaba dün gece ilk defa minnoşum güzel uyudu ben de uyudum bin şükür. .. ya bizimki bazen nefes alırken bir garip ses çıkarıyo hani tükürükte boğulur gibi bir ses tıkanmıyo ama sanki nefesi gidiyo gibi ne bileyim ufff anlatamadım doktor normal dedi de sürekli tedirgin uyuyoruz o yüzden var mı yaşayan duyan bilen

Kusuyo kusmaz mi yarim saat uyudu mutfağı topladm bslkonu yikadm benm annem kalmıştı bi hafta çok rahattm ama o kadar izin vermişler smdi perişan haldeyim ben daha yüzümü zor yikadm yine memedeyz emyorz

Bizdede oluyo Canm emerkende çok oluyo degsk nefes aliy

Bnde bi benm eşim böyle saniyodm yok kafasını nasl tutuyosn cocgn boynundan tut emzirrken cocgn kafası yukarda meme aşağıda nasl tutsn ayak ucuna otryrm bebegn bak bak cocgn ayağına otrcakti sanki ben korum gormuyorum

Kac gunluk oldunuz..kasikla vermeye dvm.ac kaliyorsa sariligi artmasin kasikla mamada verebilirsin..ama emzirmeye calis biberon cok zor olur sonra

Kızım dünyaya geldi çok şükür 3410 gr yanımda şimdi sutum yok daha ama emmeye çabaladı
Tebrikler :) inşallah çabuk toparlanırsın.ilk gün zor oluyor biraz.Allah analı babalı ,sağlıklı,huzurlu,güzel Ömür nasip etsin.

Kac gunluk oldunuz..kasikla vermeye dvm.ac kaliyorsa sariligi artmasin kasikla mamada verebilirsin..ama emzirmeye calis biberon cok zor olur sonra
4gunluk canim. sutum yetiyor mama degil de kasikla sutumu verdim bir kere cunku bi turlu memeyi tutturamadim,iki uc saate bir uyandiriyorum emzirme mucadelesi veriyorum,haftaya kontrolde belli olur sanirim doyup doymadigi

Cok cok doğru söylüyorsun ağzımdan aldın :) ama herkes tutturdu da tutturdu kırkı burda cıksın diye... Yapacak bişe kalmıyor bana maalesef

Ne kadar sürede etki etti canım? Sütüme kaşıkta karıştırsan da mı versem yoksa direk ağıza damla şeklinde mi...
Ben iki şekilde de veriyorum canım,mamasına da damlatıyorum ağzına çay kaşığıyla da veriyorum bize hemen etki etti gaz sancısı sırasında verdik ilk yarım saatte çıkardı ama kimi forumlarda 1 hafta diye yazmışlar.
Birde günlük 5 damla verilmesi gerekiyor ama ben tek seferde vermiyorum bir mamasına 2 damla diğerine 3 falan diye bölüştürüyorum gün içinde bilmem doğru mu ama

Canım bana da dr sabsimplex diye bi damla verdi. Günde 4kez 8 damla düzenli kullanirsam etki ediyormuş. Seninkinin bir duzeni var mi gunde birkez mi? Bu işe yaramazsa onu alayim. Gazdan bitti yavrucak..
Canım bizim günde tek seferde 5 damla ama ben çoğu zaman tek seferde vermiyorum. bazen tutturduğunda tek seferde 5 damla veriyorum o gün rahatsa bölüştürüp 2-3 seferde veriyorum.
Doktoruna danış canım simplex işe yaramazsa bu damla şifa olur inşallah şükür bizde işe yaradı organik içinde canlı organizma bulunduran bir damlaymış bağırsak düzenini sağlıyormuş

canım ne yaptın nasılsın

Gunaydinlar bende uyuyamadm hic.ameliyatta uyurum artik.11 de gidcem bende.
Güzel haberlerle gelin inşallah

Bizede hafta sonu 3 haftadir gribi geçmeyen aile gelecek off off
[

Kızım dünyaya geldi çok şükür 3410 gr yanımda şimdi sutum yok daha ama emmeye çabaladı
Maşallah bebeginize sonunda kavuştun yavruna huzurla yaşayın inşallah hayırlı olsun

Dün bende meleğime kavuştum.herşey yolunda çok şükür :) darısı kavuşmayı bekleyenlere.benim gibi bebişe yeni kavuşanlarında gözü aydın olsun :)
Hayırlı olsunn Nasılsıniz ikinizde inşallah iyisinizdir ilk gün deme cocuga simdiden başla kurallara vallahi bir saatlik bile olsa parmaginda oynatiyo

Kızlar burda bir arkadasımızın kardesi paket falan yapıyordu instagramı vardı bulamadım hatrlayan var mı paket yaptrmak istiyorumda

Bende pazartesi sabah 7 de hastaneye yatisim yapılacak saat 8:30 gibi almış oluruz dedi doktor.kaldı 2 günümüz hamileliği çok sevmiştim kızım hala kıpir kıpır icerde allah izin verirse 2 gün sonrada kucağımda olacak benim içinde dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…