2016 Şubat Anneleri

1. Ay aşısı demi bizde bi etki yapmamıştı 2. Daha zorms Canm gazı varsa ondandr genelde o zaman surekli uyaniyolar meme istyolar memede uyumak istyolar
Evet canım 1. ay aşısı her çocukta farklı mı acaba bilmiyorum ki. yok gaz değil eminim biraz vardi onu da attı. böyle yaygarayi kopartarak aglamadi çünkü:)

Merhabalar kızlar nasılsınız ?
Uzun zamandır yazamıyorum .
Bizde aşımızı dün olduk..
Ilac yazdı ama almadık vermedim ateş icin minoset yazdı siz şurup aldınız mı ?
Ikinci sorum tuvalet artik günde bir kez yapıyor.
Beslenmesi maşallah 1.800 gram almış besleniyordur diyorum kilosuna göre .
Tuvaletdede degisiklik var pütürler gitti
krema gibi oldu eskisi gibi sıvı değil daha homojen afedersiniz bunları merak ediyorum cevaplarınızi bekliyorum çünkü takip edemiyorum.
Son soru çocuğunuz ilk 3 saatden fazla uyudumu .
Uyumasi ve uyumamasi nasıl ??

Bende bir hafta mama verdim canım ama o haftanın son iki günü emzirme kampı uyguladım hiç vermedim biberona hemen alıştı korktum bende beni bırakcak diye artık doktorun verdiği damla mı sütümü koyulastırdı yoksa yediğim içtiğim mi bilmiyorum 170gr aldı doktorada dedim mama vermek istemiyorum böyle böyle yaptım diye aynen devam et dedi mamayıda senin yaptığın gibi günde bir kez verebilirsiniz dedi ama ben vermiyorum haftaya pazartesi sağlık ocağına götürüp tarttırcam bakalım mamasız bir haftada kaç gr alacak ay allah hepimizin yardımcısı olsun gr hesabına kadar düştük

Bi ayda mi alms bu kadar hey maşallah bizimki 400 gram alms ama daha bi haftadr kakasını az yapmaya başladı ondan önce guunde 5 6 kere yapyodu inşallah almıştır hem smdi daha iyi emiyo şurup bende almadm atesi ckmadi

Aşıdan sonra bende hiç birşey vermedim canım kakasıda aynı dediğin gibi tüpürler kayboldu ve günde bir yapmaya başlamıştı ama şuanda cumartesiden beri yapmıyor doktor normal dedi eğer sancı yapıp rahatsızlık vermiyorsa müdahale etme dedi bekliyorum bende ne zaman yapacak bakalım gece 3 saate yakın uyuyor ama gündüz 2 saatte bir uyanıyor benim kızım

Bi ayda mi alms bu kadar hey maşallah bizimki 400 gram alms ama daha bi haftadr kakasını az yapmaya başladı ondan önce guunde 5 6 kere yapyodu inşallah almıştır hem smdi daha iyi emiyo şurup bende almadm atesi ckmadi
Benimde bir haftadır günde bir kez ben ilk 15 gün surekli emzirdim yatirdim kimsenin kucagina vermedim enerji harcamadi .
Bide zayif dogdu.
Çok emzirdim yani maşallah aldı

Sevindim yazdıgina çünkü doktora gitmedik.
Birde cok pirt yapiyo gaz dolu sizinki

Benimde bir haftadır günde bir kez ben ilk 15 gün surekli emzirdim yatirdim kimsenin kucagina vermedim enerji harcamadi .
Bide zayif dogdu.
Çok emzirdim yani maşallah aldı
Benimki iyi doğdu 3740 ondan mi az aldı ilk zamanlar az emdi çok uyuyodu zor emzryodm

Benimki iyi doğdu 3740 ondan mi az aldı ilk zamanlar az emdi çok uyuyodu zor emzryodm
Bence ondan cevremdede öyle örnekler gördüm benim karnimda hep zayifti sizlerin bebeklerinize göre ama seninki zaten maşallah kilosuyla dogmus bizimki 3kg dogdu 2900 e düştü .

Gunaydin, geçen kontrolumuzde Dr emzirdikten sonra
bir kaşık su vermemi söyledi, bende uç dort gündür veriyorum
Bu doktorlar niye bir konuda hiç hemfikir olamıyor ya sanırım vermeyeceğim ben bol bol su içiyorum belki sütümden alır o da çevremde yeni doğum yapanlar vermiyor ama anneler ver diyo bilemedim

Benim yavrucaktada puturler gitti ve gunde bir defa yapiyor son uc gundur.. sanirim normal :) Ama usuttugu icin boyle oldugunu dusunuyorum.. yavrucak ara ara kusuyor cunku doktor kontrolumuzde soylicez, belkide reflusu vardir birsey yapilabilir bilemiyorum..
Uyku olayida genelde 2-3 saat uyuyor benim ufaklik bir kere 4 ve 5 saat uyumuslugu var ama eh o kadar zamanda iki kez karsilastim ve pekte hosuma gitmedi acikcasi.. dakkada bir kontrol ettim birsey oldumu diye.

Hayır canım sadece anne sütüyse su verme yazın o çetin sıcaklarında olsaydık ferahlatmak için su verilebiliyor. Ama normalde su verilmez.
Benimki 1 kg almış. Bazen 4-5 saat bazen 3 saat bazen 2 saat uyuyor. Uyanıklığıda böyle bazen 3 saat uyumadan duruyor

Yok cnm bizde olmuyor sadece emzigi verince yapiyor.kusacakmis gibi midesini bulandiyor
Belki de cnm cok emmekten yapiyo senin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…