- 30 Ocak 2015
- 19.940
- 29.178
- 798
- 30
Kundak yapsak ellerini çıkarmaya uğraşırken uyanyo yapmaasak hareketli yine uyaniyo bgn bizimki baya uğraştı smdi yapmadm kundak öyle emzryrm eller hiç durmuyoHaha aynen. Hele artık az az algılamalardan sanki başladı çok zor kundak. Ooo meme olayı ayrı çok acikinca memeye saldırırken meme yı itiyor akıllı oğlum :) meme gelmeyince hemen el çok çokçok guluyorum :) kp devamlı bu çocuğun kolları dışarda uyurken korkutur kendini diyor. Napim koymuyorum diyorum eller yukarda uyumak onu daha mutlu ediyor :) anne karnında özgürdü oglum kısıtlayamam diyecen bir daha
Canım benimkide bazen öyle yapiyo ayagmda salliyorm son çare uyuyohala uyumadi ya uyudu sandım geri kalktı bu gece ne oldu ya bu bebise öyleben emzirirken uyutuyordum bu gece kar etmedi ve pispisliyordum. Şimdi zorla emzigi ağzına tutturdum yatağında sallıyorum ama gene uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım
Anladım canım sağol dokunmayayım o zaman,mesela bu gece 12de uyudu 3:30 da uyandı,tam doymadan uyuya kalınca şimdi yine kalktı kendi bebeğime nazar etmeyeyim de çok iyi böyle birkaç gündür inşallah böyle devam ederCanım akşam 7 den sonra uyutmuyorum mızmızlansada pişpişliyorum falan.. 9 da uyutma çalışmalarına başlıyorum bazen bu 10 u buluyor. Biraz zor uyuyabiliyor ama sonra uyuyunca ilk geece uykusu 4-5 saat uyuyor. Sonra altına yapmadıysa emzirince uykuya devam ediyor. Altına yaptıysa 1 saat uyanık kalıyor. Sonrada 3.4 saat uyuyor canım.
Ben bazen ınk mınk yapıncada almıyorum çünkü uykuda oluyor uyanınca veriyorum
Benimde öyle canım gündüz normalde 3 saat uyumuyor yüzüsstü yatırınca 3 saat rahat uyuyor.
Doğru diyosun bugün gündüz uykusu da iyiydi akşamda biraz uyudu bu gece 2 kere kalktı ama ilk uyku 4 saate yakın sürdü dokunmuyorum bende canım gerçekten kendi uyanıyor ihtiyacı oluncaSarılık yoksa sorun etme canim. Benim bebegimde eger aksam uyumadiysa falan 5 saat uyudugu oluyor ama gunduz guzel uyursa gece 3 saatte bir uyaniyor.
Tutuyor da ememiyor tam olarak.dışarı çıkıveriyor.bakalım inş düzene oturturuz :)Hahahh uzun sure memelerini unut artik.resmen el koydular.bizim dişsiz de bir yapisiyor biraktrana ask olsun.
Olsun olsun emsinler de
Ama emzik iyi olurdu ya
Yok anacim akşam da denedim midesini bulandryo.üstüne kusacam der gibi bakiyor.pes ettim ben
Seninki tutar umarim
Benimki emzgi tutuyo normalde ama istemediği zaman zorla vermeye calisinca kuscak gbi oluyoTutuyor da ememiyor tam olarak.dışarı çıkıveriyor.bakalım inş düzene oturturuz :)
Midesi bulanıyor deyince...durduk yere öğürüyor benimki.tok üstüne emiyor ondan mı ki...öyle yatıyorken falan...
Sizde de oluyor mu?
Yanı yarı kundak yapıyorum hep am emerken vs çoğunlukla daha rahat etmek için alıyorum elbiseleri ile duruyor bebisim. Bizim de kafa çok terliyor. Çarşamba doktora soracagim. Sapka kullanmiyoruz penye battaniye ile kapatiyorum ona rağmen sırılsıklam oluyor
"firkan, post: 45511641, member: 359870"]Anadizi var ona koyuyorum etrafa bakınıyor. Mızıklarsa kucagıma alıyorum sırtı bana yüzü dışarı dönük. Bakınmayı çok seviyor. Artık abisinide takip ediyor :) yaklaşık 10 dk da mızıklıyor. Arada emziriyorum ama uyumadan alıyorum memedenanadizinde hafifçe sallıyorum. Arada şekerleme yapıyor ama uykuya dalmıyor. Artık büyüyorlar devamlı uyumak istemiyorlar. Bomcuk boncuk bakıyorlar. Sık sık bakışarak sohbet ediyoruz
Maşallah canım nazar degdirmeyelim kuzulara hepimizin bebişleri bol bol uyusunda büyüsün.Anladım canım sağol dokunmayayım o zaman,mesela bu gece 12de uyudu 3:30 da uyandı,tam doymadan uyuya kalınca şimdi yine kalktı kendi bebeğime nazar etmeyeyim de çok iyi böyle birkaç gündür inşallah böyle devam eder
Gecen gun tv de cocuk doktoru cikti canim. 6 aya kadar cocuklariniza su vermeyin demiyorum asla vermeyin diyorm dedi. Anne sutu cocugun agzinda bir tabaka olurturuyormus ve o tabaka onu dis dunyadan girecek mikroplardan koruyormus. Ama su o yapiyi bozuyormus onun icin asla vermeyin dedi.Günaydın kızlar.ne zamandır buraya giremiyorum oğlumla ve gelen gidenle uğraşmaktan vakit bulamadım.iki gündür bebeğimle yalnızım annem gitti.çok korkmuştum bakamam diye ama yalnız kalınca bi cesaret geldi bana :) şimdilik iyiyiz umarım tüm anneler ve bebişleride iyidir.
Kızlar oğlum sadece anne sütü alıyor ama su vermelimiyim çoğu kişi bir çay kaşığı ver diyor ama kararsız kaldım
Günaydın kızlar.ne zamandır buraya giremiyorum oğlumla ve gelen gidenle uğraşmaktan vakit bulamadım.iki gündür bebeğimle yalnızım annem gitti.çok korkmuştum bakamam diye ama yalnız kalınca bi cesaret geldi bana :) şimdilik iyiyiz umarım tüm anneler ve bebişleride iyidir.
Kızlar oğlum sadece anne sütü alıyor ama su vermelimiyim çoğu kişi bir çay kaşığı ver diyor ama kararsız kaldım
Gecen gun tv de cocuk doktoru cikti canim. 6 aya kadar cocuklariniza su vermeyin demiyorum asla vermeyin diyorm dedi. Anne sutu cocugun agzinda bir tabaka olurturuyormus ve o tabaka onu dis dunyadan girecek mikroplardan koruyormus. Ama su o yapiyi bozuyormus onun icin asla vermeyin dedi.
tabi:)Aynı aynı :) boşa yoruyoruz kendimizi.seviyoruz bunu biz ya:)
Ay mahvetti beni sabah altıda daldı ve pes ettim artık sonra bucukta uyandı emzirdim gene uyudu sonra gene uyandı şimdi gene uyanık ay ölecem uykusuzluktan dün aşı yaptık ondan mı huzursuz oldu acabaCanım benimkide bazen öyle yapiyo ayagmda salliyorm son çare uyuyo
Ay mahvetti beni sabah altıda daldı ve pes ettim artık sonra bucukta uyandı emzirdim gene uyudu sonra gene uyandı şimdi gene uyanık ay ölecem uykusuzluktan dün aşı yaptık ondan mı huzursuz oldu acaba
1. Ay aşısı demi bizde bi etki yapmamıştı 2. Daha zorms Canm gazı varsa ondandr genelde o zaman surekli uyaniyolar meme istyolar memede uyumak istyolarAy mahvetti beni sabah altıda daldı ve pes ettim artık sonra bucukta uyandı emzirdim gene uyudu sonra gene uyandı şimdi gene uyanık ay ölecem uykusuzluktan dün aşı yaptık ondan mı huzursuz oldu acaba
Ay darısı bana canım ben asidan dolayı yorgun düşer diye sanıyordum ayrı bi enerji geldi benim minnosa gözler açık çok dinç görünüyo:) allahim sağlık versinde çekeceğiz işte.Sağol canımAşıdan sonra benimki de 2 gün çok huysuzdu. Uyumadı nerdeyse. Uyudu 15 20 dk kalktı. Sürekli emmek istedi. Huzursuz geçen iki günden sonra çok şükür normale döndü. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?