2016 Şubat Anneleri

Kundak yapsak ellerini çıkarmaya uğraşırken uyanyo yapmaasak hareketli yine uyaniyo bgn bizimki baya uğraştı smdi yapmadm kundak öyle emzryrm eller hiç durmuyo eldiven olmasa memeye tırnaklarını batryo tutcam diye

Canım benimkide bazen öyle yapiyo ayagmda salliyorm son çare uyuyo

Anladım canım sağol dokunmayayım o zaman,mesela bu gece 12de uyudu 3:30 da uyandı,tam doymadan uyuya kalınca şimdi yine kalktı kendi bebeğime nazar etmeyeyim de çok iyi böyle birkaç gündür inşallah böyle devam eder

Sarılık yoksa sorun etme canim. Benim bebegimde eger aksam uyumadiysa falan 5 saat uyudugu oluyor ama gunduz guzel uyursa gece 3 saatte bir uyaniyor.
Doğru diyosun bugün gündüz uykusu da iyiydi akşamda biraz uyudu bu gece 2 kere kalktı ama ilk uyku 4 saate yakın sürdü dokunmuyorum bende canım gerçekten kendi uyanıyor ihtiyacı olunca

Tutuyor da ememiyor tam olarak.dışarı çıkıveriyor.bakalım inş düzene oturturuz :)
Midesi bulanıyor deyince...durduk yere öğürüyor benimki.tok üstüne emiyor ondan mı ki...öyle yatıyorken falan...
Sizde de oluyor mu?

Benimki emzgi tutuyo normalde ama istemediği zaman zorla vermeye calisinca kuscak gbi oluyo

Anadizi almadim alsam mi hala kararsizim. Bakisma biz de yapıyoruz. Kucaga alıyorum. Ama az mi aliyorum diyorum hep yatar pozisyonda kiyamiyorum ;( abisi nasıl mutlu oluyordur :)

Hep maşallah diyorum sana. Rabbim enerjini artirsin.

Kiyamam canım benim Rabbim şifa versin. Hemen iyileşince inşallah. Geçer canım. Sonuçta sorun bulunmuş sukur.

Peki kundak yapmana izib veriyor mu benimki kundak yaparken çok kızıyor. Hadi oldu yaptım kundak diyelim kollar içerde olunca uykuda uyanıp o kollar çıkıncaya kadar debeleniyor ;( hiç kolları saramadim nerdeyse

Az önce bunlar geçti aklımdan tam yazacaktim senin yazını gordum. Bu arada nasılsın?
Adem güneşin bazı kitaplarını aldım. Ama öğretmen oldugumdan ve psikolojiye az ilgili oldugumdan mi ne aldığım kitaplardaki kısımlarıni zaten biliyordum dedim. Sanırım tüm kitaplarını almam lazım buna rağmen. Çünkü anadolu pedogojisini incelemek istiyorum. Bunun dışında mahallenin mutlu bebeği ydi sanırım bir kitap sipariş ettim gelmedi daha. Sonra ummu reyhanenin eyvah çocuğumu şeytan mi egitiyor kitabı var.

Aklıma gelenler bunlar. Varsa başka tavsiyeler beklerim. Zira bebis uyurken ben uyumak yerine bazen kitap okumayı tercih ediyorum. Bunu da onun için kullanmak isterim.

Maşallah kuzuna canim. Oynuyoruz deyince merak ettim. Zira sadece konuşuyorum da ben :)[/QUOTE]
Oynuyorumdan kastim ben oynuyorum o bakiyor haha :))

Maşallah canım nazar degdirmeyelim kuzulara hepimizin bebişleri bol bol uyusunda büyüsün.
Tam doymadan uyuyunca biraz az uyuyorlar evet. Bazende gaz geliyor ıkır mıkır yapıyorlar. Çok sıkıntı yapmıyorsa dokunmuyorum ben tekrar dalıyor uykuya.. kendini uyandıracak kadar sıkıntı yapıyorsa kaldırıp gaz çıkarıp biraz omuzda pişpişliyorum tekrar yatırıyorum uyuyor

Günaydın kızlar.ne zamandır buraya giremiyorum oğlumla ve gelen gidenle uğraşmaktan vakit bulamadım.iki gündür bebeğimle yalnızım annem gitti.çok korkmuştum bakamam diye ama yalnız kalınca bi cesaret geldi bana :) şimdilik iyiyiz umarım tüm anneler ve bebişleride iyidir.
Kızlar oğlum sadece anne sütü alıyor ama su vermelimiyim çoğu kişi bir çay kaşığı ver diyor ama kararsız kaldım

Gecen gun tv de cocuk doktoru cikti canim. 6 aya kadar cocuklariniza su vermeyin demiyorum asla vermeyin diyorm dedi. Anne sutu cocugun agzinda bir tabaka olurturuyormus ve o tabaka onu dis dunyadan girecek mikroplardan koruyormus. Ama su o yapiyi bozuyormus onun icin asla vermeyin dedi.

Gunaydin, geçen kontrolumuzde Dr emzirdikten sonra
bir kaşık su vermemi söyledi, bende uç dort gündür veriyorum

Puff teoriyle pratik uymuyor..verdik bile...etrafta cokbilmis anneler ve kvler varken mumkun degil...

Canım benimkide bazen öyle yapiyo ayagmda salliyorm son çare uyuyo
Ay mahvetti beni sabah altıda daldı ve pes ettim artık sonra bucukta uyandı emzirdim gene uyudu sonra gene uyandı şimdi gene uyanık ay ölecem uykusuzluktan dün aşı yaptık ondan mı huzursuz oldu acaba

Aşıdan sonra benimki de 2 gün çok huysuzdu. Uyumadı nerdeyse. Uyudu 15 20 dk kalktı. Sürekli emmek istedi. Huzursuz geçen iki günden sonra çok şükür normale döndü. ☺
Ay mahvetti beni sabah altıda daldı ve pes ettim artık sonra bucukta uyandı emzirdim gene uyudu sonra gene uyandı şimdi gene uyanık ay ölecem uykusuzluktan dün aşı yaptık ondan mı huzursuz oldu acaba

1. Ay aşısı demi bizde bi etki yapmamıştı 2. Daha zorms Canm gazı varsa ondandr genelde o zaman surekli uyaniyolar meme istyolar memede uyumak istyolar

Aşıdan sonra benimki de 2 gün çok huysuzdu. Uyumadı nerdeyse. Uyudu 15 20 dk kalktı. Sürekli emmek istedi. Huzursuz geçen iki günden sonra çok şükür normale döndü. ☺
Ay darısı bana canım ben asidan dolayı yorgun düşer diye sanıyordum ayrı bi enerji geldi benim minnosa gözler açık çok dinç görünüyo:) allahim sağlık versinde çekeceğiz işte.Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…