2016 Şubat Anneleri

Sizler uyurken ya da bebis nobetindeymrn ben bulgur pilavı yoğurt ve birkaç dilim hazır kek yedjm. Bugünün kilolari da tamamsa ben uyuyayim :) oğlum kalkar az sonra :)

Offf 2 kizim da cildirdi ya masallah iyi idare ediyorum derken nazar mi degdi ne.Ay bi anda aglayip ikiside kucak istiyo.Allahim soguk terler doktum bi saat.Hadi bebek anlamiyor ama buyuk kizima cok uzuldumBabamiz desen tuhaf hallerde ruh hali cok degisken off offf

sessizyazar Canım ben ilkinde çoook kullanmıştım anadizini.. masada yemek yerken falan durmuyorsa ayakla sallamak kolaylık oluyor. Mutfakta iş yaparken koyuyordum bir 6 ay rahat kullanmışımdır. Sonra mama sandalyesine geçmiştim bundada aldım gündüzleri ona koyuyorum..

sessizyazar
Kizmaz mi kollarını hemen bukuyo içerde o kollarda ckms oluyo genelde nasl beceriyosa çıkarms şimdide bn emzirrken kundaklams oluyorm elleri hiç durmyo çünkü memeyi alcm diye elleriyle bana engel oluyo

Ay aynen ya bende alıştırmaya çalışıyorum almıyor kusacak gibi oluyor . uyumak için hep memede canım çıkıyor bazen açlıktan oluyorum hala tık yok uyumuyor iki buklum emziriyorum

bencede bütün erkekler aynı benimki ben yapacam sen bırak sadece bebekle ilgilen 1. gün geçer 2. Gün geçer ben yaparım sonra da sen kendini yoruyorsun der:)

O uyanık olduğu surede nasıl vakit geciriyorsun? Neler yapıyorsun? Ben ne yapacağımı sasiriyorum ve gereksiz yere uyutmsys çalışıyorum ;(
Ben biraz onunla oynuyorum uyanık olunca evin içinde gezdiriyorum daha sonra yatağına yatırıp sonuna kadar perdeyi açıyorum ışığı izlemeyi seviyorum bi müddet öyle kendi kendine oynuyor uykusu gelince mızmızlaniyor zaten emzirip geri uyuTuyorum. sen neler yapıyorsun?

HIM bakayım ben de canım. Sağ ol :)

Haha aynen. Hele artık az az algılamalardan sanki başladı çok zor kundak. Ooo meme olayı ayrı çok acikinca memeye saldırırken meme yı itiyor akıllı oğlum :) meme gelmeyince hemen el çok çok çok guluyorum :) kp devamlı bu çocuğun kolları dışarda uyurken korkutur kendini diyor. Napim koymuyorum diyorum eller yukarda uyumak onu daha mutlu ediyor :) anne karnında özgürdü oglum kısıtlayamam diyecen bir daha

Canim bildiğim kadarıyla bal verilmez çok kötü alerjik bi şeye sebep oluyormus sanırım araştırmadan verme sakin

Yok canım ben her daim battaniye ile sarmıyorum odanın ısısına göre

Halbuki ne güzel uyuyordu şu 3 gundur..3te kalktik halen ayaktayiz..inşallah uyuyacaz da ne zaman kim bilir??

karincam ben yataktan kalkınca yelek hırka giydiriyorum..battaniye ile falan emziremiyorum bana fenalık geliyor ki ona da geliyordur yanı.. :)

yani emzirirken demek istedigim canım

Ben de gezdiriyorum yatiriyorum. Zaten gaz çıksın diye yarım saat bekliyoruz masajlar vs yapıyoruz ayağa sırta. Toplasan bir bir buçuk saat sonra uyutmaya çalışıyorum ve genelde direniyor uyumuyor Işığı çok seviyor. Aynalardaki parlamayi seviyorlar :)

bizde de aynı valla 1.30 dan beri ayaktayım zor uyuttum şimdi oysaki dediğin gibi ne güzel uyuyordu kaç gündür bugün ne olduysa sen nasıl uyutuyorsun bebeğini canım sallıyor musun

bizde de aynı valla 1.30 dan beri ayaktayım zor uyuttum şimdi oysaki dediğin gibi ne güzel uyuyordu kaç gündür bugün ne olduysa sen nasıl uyutuyorsun bebeğini canım sallıyor musun

Kucakta pis pisliyorum valla..uyudunda da yatağa koyuyorum..sen ??

Kucakta pis pisliyorum valla..uyudunda da yatağa koyuyorum..sen ??
hala uyumadi ya uyudu sandım geri kalktı bu gece ne oldu ya bu bebise öyle ben emzirirken uyutuyordum bu gece kar etmedi ve pispisliyordum. Şimdi zorla emzigi ağzına tutturdum yatağında sallıyorum ama gene uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım

bencede bütün erkekler aynı benimki ben yapacam sen bırak sadece bebekle ilgilen 1. gün geçer 2. Gün geçer ben yaparım sonra da sen kendini yoruyorsun der:)
Aynı aynı :) boşa yoruyoruz kendimizi.seviyoruz bunu biz ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…