2016 Şubat Anneleri

4 kişi olduk ay ayy ayyy :)))) bebekler genelde birbirine benziyor ama saçlı oluşları tabi artı bir durum :)))

Kızlar bebeğim bugün mızmızlanmış herkes gaz sanıyor ama yok, annesini arıyor.. Ben geldim banada iki kızdı, ağladı, sonra öpüştük, koklaştık, barıştık.. Veee yatırdım, yanına uzandım ara ara uyanır gibi oldu gözlerini araladı, bana baktı, derken uyudu mutlu bir şekilde çünkü rüyasında devamlı güldü.. Çünkü ben vardım, huzurla uyuyabildi yavrum..

Kızlar bebislerıniz kaç aylık olunca calismaya başlamayı düşünüyorsunuz?

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Maaşallah mama da veriyor musun canım ?

hayır canım mama vermedim hiç, doğumdan sonra hemen emzirmeye başladım, ilk gün sütüm az gibi geldi bana ama doktor sütün var, iyi dedi zaten sık sık da emzirince süt yeterli geldi. inşallah böyle devam eder de mamaya gerek kalmaz. kilo alımı iyi, karnının doyduğu da belli zaten o yüzden mama gerektiren bir durum olmadı. sen mama veriyor musun?

Kızlar bebislerıniz kaç aylık olunca calismaya başlamayı düşünüyorsunuz?

Öğretmenim . mayısta iznim bitiyor. 6-7 haftalık bir sure kaliyor. Yıl sonu seminerlerine katılırim büyük ihtimal. Ama o 6-7 haftalık surede ya rapor alırım ya da ücretsiz izjn alırım. Eylülde goreve başlarim . ama dayanamayıp belki bir yıl ücretsiz izjn alırım.

Kizlarrr bebek olunca eskisi gibi giremiyorum acayip yogun geciyoooo

Bebegim acayip sicriyoo uykusunda ufacik elini duzeltsem yada bi yerini nasil sicriyooo
yada bisey yapmadan urkuyo sicriyoooo

hamileligim son aylari biraz problemli gecmisti onun etkisi mi acaba ya acayip kendimi sucluyorum benim yuzumden die gereksiz yere bogure bogure agladim gereksiz kisiler yuzunden suan herkes cok mutlu mesut olan bebegime mi oldu acaba kendimi cok.kotu hissediyorum..
Sizinkilerde sicriyomuu???
Bi.iki arkadasim bebekler hep sicrar dioo dogru acaba
yaaa cok etkili olmusmudur uzulmem aglamam off

Ben arada süt sagıyorum denk geldi bazı günler az çıktı, mama vermedim aglamadigindan doydu diye düşündüm

Canım çok çok geçmiş olsun minigine..

Off okurken icim gitti kiyamam kuzum yaa..

Benimkide uykusunda sıçrıyor canım, bebeksel durumlardır yani kendini suçlama

Sıçrıyor canim

Ayy cnm ya Allah hicbir yavruyu amnesz birakmasin.bebekler daha dogmadan annelerinin kokularini seslerini tanıyorlar.kizimi cikarttiklarnda agliyirdu haliyle.hemen yanima verdiler yanak yanaga durduk kokladi resmen ve sustu.aldiklarnda agladi yine.cok ozel cok guzel bir duygu.kokun ve sesin ilk defa bu kadar anlam kazanıyor onlar sayesinde
Kuzucugun cok minik daha.erken baslamissn calismaya.doğum izni yok muydu ya

Masallah kilosu cok iyi sadece anne sutu mu aliyo birde anne sutu kalitesini arttirmak icin neler yapiyorsunuz saglikla buyutun insallah
Sadece anne sütü vallahi birsey yapmıyorum. Su iciyorum meyve yemiyorm mesela yani ne kadar dikkat edersen o kadar zorlaşıyor istesigine ulasmak kıyma et tavuk yiyorum süt de icmiyorum tatli cikolata yiyip su iciyorum. Kuru meyveler yiyorum arada ve arada vitamin içiyorum m
Ve rezene demliyip iciyorum son haftadir

esiminde benimde sacimiz çok canım bende böyle saçlı doğmuşum genetik heralde
Kız o ne sac öyle benim o kadar yok maşallah

Son düzenleme:
Cnm o sicrama gayet normal.bosluk hissinden olusuyor.kundak yaparsan iyi olur.sicradgnda uyanmaz en azindan.kendini daha da guvende hisseder sarmalandgnda.sicramasi da azalir.yuzustu de yatrdiginda sicramaz rahat uyur

Kizlar profilimdeki findilta benim kizim :))
Maşallah subhanallah
Baya büyükmus
Huzurlu bir ömür nasip etsin allah inşallah

firkan
Merhaba arkadaşım
Bu sunnet hakkında birseyler soracagim sana sünnet kac dakika sürdü yaninda girebiliyor muyuz kisaca anlatır misin yaşadığın için beni aydınlat bende yaptiracagim inşallah biraz korkuyorum.
Bebegimi ben kimseye 1 dakika bile birakmiyorum ):
Senin bebek iyilesti mi ??

Biraz çok sacli dogdk

Oh ne güzel olmuş bende şöyle aralıksız bi 4 saat uyusam daha ne isterm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…