- 30 Ocak 2015
- 19.938
- 29.169
- 798
- 30
Canım benimkide çok sicryo o yzden kundak yapyrm kendini uyandrmsn diyeKizlarrr bebek olunca eskisi gibi giremiyorum acayip yogun geciyoooo
Bebegim acayip sicriyoouykusunda ufacik elini duzeltsem yada bi yerini nasil sicriyooo
yada bisey yapmadan urkuyo sicriyoooo
hamileligim son aylari biraz problemli gecmisti onun etkisi mi acaba ya acayip kendimi sucluyorum benim yuzumden die gereksiz yere bogure bogure agladim gereksiz kisiler yuzunden suan herkes cok mutlu mesut olan bebegime mi oldu acaba kendimi cok.kotu hissediyorum..
Sizinkilerde sicriyomuu???
Bi.iki arkadasim bebekler hep sicrar dioo dogru acaba
yaaa cok etkili olmusmudur uzulmem aglamam off
Amin canim hepimizin bebegini :)Ahhh yavrummm Maşallah, Allah nazarlardan saklasın yavrunu
Özel pemdik yüzyıl hastanesiYüzyıl derken tam adı ne hastanenin ve doktorun biz de sünnet düşünüyoruz da o yüzden sordum
Benimkide uykusunda sıçrıyor canım, bebeksel durumlardır yani kendini suçlama
Sıçrıyor canim
Cnm o sicrama gayet normal.bosluk hissinden olusuyor.kundak yaparsan iyi olur.sicradgnda uyanmaz en azindan.kendini daha da guvende hisseder sarmalandgnda.sicramasi da azalir.yuzustu de yatrdiginda sicramaz rahat uyur
Canım benimkide çok sicryo o yzden kundak yapyrm kendini uyandrmsn diye
Geçmiş olsun bende sen aktif yazardım yazmayınca merak ettim herhalde evine geçtin ondan yazamadım dedinSelam. Telefonum bozukldu nete giremiyorum
Biz az önce doktordan geldik. Ne meme ne biberon alıyordu, altı teöixdi , ama farkettiğim birşey konusunda tedirgin oldum☹ idrarırını yaparken ağlama başlıyor yapınca rahatlıyor gibiydi. Neyse kocam da ilgilenmeyince sabrım bitti doktora gidelim dedim. Nitrkim yolda sustu. , doktor gazdır büyük ihtimalle dedi, kan sonuçlarkı allak nullak durumda
Rnfeksiyon varsa yenidoğana yatırabilirix dedi
Gecms olsn inşallah bisey ckmazSelam. Telefonum bozukldu nete giremiyorum
Biz az önce doktordan geldik. Ne meme ne biberon alıyordu, altı teöixdi , ama farkettiğim birşey konusunda tedirgin oldum☹ idrarırını yaparken ağlama başlıyor yapınca rahatlıyor gibiydi. Neyse kocam da ilgilenmeyince sabrım bitti doktora gidelim dedim. Nitrkim yolda sustu. , doktor gazdır büyük ihtimalle dedi, kan sonuçlarkı allak nullak durumda
Rnfeksiyon varsa yenidoğana yatırabilirix dedi
Resim paylaşamadım bi türlü ya. ne çok benzeyeni çıktı bebekler karışacakYa herkes kendi bebeğine benzetyo bunlar hep aynı mi yoksabana atssna bakiyim
Aynen öyle hastaneden cikcagm günde koridorda yuruyorm bi kadının kucagnda aynı benm oglus ama tamamen aynı bu kadar benzerlik olamaz odaya gttmde baktm benm oğlanı mi aldılar yoksa diyeResim paylaşamadım bi türlü ya. ne çok benzeyeni çıktı bebekler karışacak
Canım pzrts günü sünnet oldu. 4 saat annesütü açlığı lazım dedi. (Verdikleri ilaç kusmasına sebep olmasın diye)firkan
Merhaba arkadaşım
Bu sunnet hakkında birseyler soracagim sana sünnet kac dakika sürdü yaninda girebiliyor muyuz kisaca anlatır misin yaşadığın için beni aydınlat bende yaptiracagim inşallah biraz korkuyorum.
Bebegimi ben kimseye 1 dakika bile birakmiyorum ):
Senin bebek iyilesti mi ??
Eve de geçtimGeçmiş olsun bende sen aktif yazardım yazmayınca merak ettim herhalde evine geçtin ondan yazamadım dedin
Sağolasınız aklınıza gelmek güzzel birşey :)bskn benimde aklims geldin bugun yoksun diye gecmis olsun insallah birseyi yoktur
Sagol canım cevabın için bende memurum 1 yıl ücretsiz izin mi alsam yoksa eylülde mi ise başlasam diye kararsız kaldım. peki ise başladığında bebisine kim bakacak canımÖğretmenim . mayısta iznim bitiyor. 6-7 haftalık bir sure kaliyor. Yıl sonu seminerlerine katılırim büyük ihtimal. Ama o 6-7 haftalık surede ya rapor alırım ya da ücretsiz izjn alırım. Eylülde goreve başlarim . ama dayanamayıp belki bir yıl ücretsiz izjn alırım.
Firkan bu gün ben o serçe parmağı vermeyi gene yaptım, en son sarılık için kan alıyordular, bu seferki kan alımında epey canımı acıttı. Bebeğimin güçlendiğini görmek süper bir duyguCanım pzrts günü sünnet oldu. 4 saat annesütü açlığı lazım dedi. (Verdikleri ilaç kusmasına sebep olmasın diye)
İlkönce çocuk doktoru muayene etti heryerine baktı sünnet için onay verdi. yenidoğan yoğun bakımda damaryolunu açtılar tahlil için kan aldılar. Yanına kimseyi almadılar. Ben görmediğim için mutluyum.
Sonra odaya çıkardılar. Serumu taktılar takarken üzerini çıkardılar battaniyeye sardık. Saat 4.30da aldılar ameliyata. Yaklaşık 40 dk sürdü. Yanına kimse alınmıyor. Ameliyathanede bebek ve çocuklar için özel ısıtılımış odasında yapılıyormuş.
Ameliyattan çıkınca açlığın ve emmememin vermiş olduğu duyguyla ağladı tabi yarım saat 45 dk meme verme dedi. O sırada biraz zorlandık sonra aklıma serçe parmagımı vermek geldi. Güzelce yıkayıp verdim yarım saat emdi. Sonrada emzirdim kusma varmı diye baktılar. Olmayınca damaryolundan antibiyotik verip eve yolladılar. 2 gün sonrada kontrole çağırdı. Dikişlerin üzerinde aynı benimki gibi jelatin gibi birşey vardı o düşerse bezine vazelin sür demişti. 1 günde düştüde.. öyle işte canım. İlk günler pipinin görüntüsü biraz ürkütüyor insanı sonunda üstteki deriyi alıyorlar alttan çıkan parça yeni açılmış bir yer ama yaklaşık 1 haftada pembe renkli normal görünümüne döndü
Doktor ameliyat öncesi gayet açıkbir şekilde bilgilendiriyor. Hangi durumlarda onu arayacagımızı söylüyor. Gece bile arayın acil durumda ben gelecegim. Ulaşamazsanız hastaneye gelin ve acil doktoru bakmasın mutlaka bana ulaşmalarını söyleyin dedi.
Sünnet sonrasıda 10 ar dk ılık oturöa banyosu verdi. (Kuruyup kabuklanmasın diye) ben 10 dk yapamadım en fazla 5 dk tutabildim. Ama yinede kurumadı iyileşti canım.
gecmis olsun canım şimdi nasıl bebisinEve de geçtim
Bu tedirginliğim biraz da ondan galibaçok korktum enfeksiyon deyimce. Dün halası yıkayalım demişti, daha oda çok iyi ısınmamış gibiydi bana göre. Enfeksiyon falan denince iyice panikledim hele birde bugün dışardaydık, hasta ettik çocuğu diye daga da panik
Sağolasınız aklınıza gelmek güzzel birşey :)
Doktoru aradım az önce sorun yok dedi. Hastaneye yatması bir dert, annemlere laf anlatması ayrı dert... Yaşına girene kadar yollamazlar beni evime
ilknurrr22 benim bebeğe benzemiyor benimkisi kel otomatik elendik
bebeğin nasıl canım rahatladı mı?H
Haala huzursuz emmiyor oyle mutsuz
Şimdi biraz daha sakin fitil vermişlerdi hastanede, onun etkisi.gecmis olsun canım şimdi nasıl bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?