2016 Şubat Anneleri

artık bitik durumdayız ha
sabah 9dan beri 10 ar dakika ya uyudu ya uyumadı bi ara 1 saat kadar uyur gibi oldu o
neredeyse saat başı emzirdim, öğlen dayanamayıp 50 cc verdim daha da vermek istemiyorum
makinada yıkanmışları bile asamadım
kocama dedim ya mutfak ya bebek bebeği secti
2 saattir uğraşıyor uyutmak için uyudu diye geliyor 10 dk sonra bizimkisi ağlıyor geri gidiyor

Canm ben adet oldum bitti bile hatta ve emziriyorumda. Onun dışında herşey normal endişelenme.. Kakada kanda acaba süt alerjisi olabilir mi sanki bi arkadaş öyle bişey demişti diye hatırlıyorum

kızlar 40 'ınızı nasıl çıkardınız uçurdunuz mu ne yaptınız?
yarın 40lanıyoruuz..ne yapacağım diye düşünüyorum

Canim ben zaten emzirmiyorum bebegim emmiyor uyuyor sonra da saatlerce agluyor tek cozum yolum sagmak oldu napcaz artik hanimefendi kendine eziyyet edemiyor

kiyamam sana
cok gecmis olsun cnm.
Allahim dermansiz dert vermesin.

bizde bir hafta yogun bakimda kalmistik. sanki hic gecmiyor gibi vakit orada. sanki icini kara bulutlar sariyor.
ama geciyor unutuyorsun.bu yuzden kendini uzmemeye calis cnm. calis ki sutun azalmasin. bebegine sifa olsun.

duam bebegine ve sifa bekleyen tum yavrulara

Yasasinnn sonunda emzik tuttu.
Bircok emzik denemesinden sonra aventi tuttu nihayet.su anda emiyor zevkle masallah
Insallah birakmaz.cunku tokken bile beni emmek.istyor cidden cok zor.emmeyi cok seviyo
Of benimki de ya benimki soothie yi sevdi ama tek başına ememiyor.ötekileri sevmedi.seninki hangisi canım ? Avent almıştık ama acaba aynı mı...

Canım yazdılar mı bilmiyorum ama bu ara ihtisas konum.
kakada kan ve mukus alerjiden sebep oluyor. Doktoruna kaka fotosunu attjn ve normal mi dedi??? İlginç. 3çocuktan 1inde sütalerjisi ve gıda intoleransı görülüyor diye önemsemiyorlar tabi...
Ama bence ciddi bir durum sonuöta daha çok gaz yapıyor daha çok huzursuzluk oluyor.
Birde facede alerji ile yaşam platformu var. Oraya bri bak derim

Son düzenleme:
Can'ım bende sling almak istiyorum tavsiye eder msn sen isim vermiştim geçen mesela slingde masa başı ders çalışma yada iş yapma kolay mı ilerleyen aylarda kullanılabilir mi
Ben çarşıya ilk onunla çıkmıştım. 17günlüktüm.2saat dolaştım çarşıda.
Evde de takıyorum, oturup kahvaltı yapıyordum, annemlerdeyken. Şuanda slingi takıp dolaşıyorum evde. Hem uykuya geçişi rahat oluyor. İş yaparken hamilelikte nasıl göbeği çarpmamaya dikkat ediyorduk ya bu da öyle bir durum işte gene çarpmamaya dikkat ediyorsun tabi daha özenli koruyucu yap depolarımız yok çünkü
Çocuk arabaı alacağıma sling ve ergonomik kanguru alaydım keşke diyorum. Sonra da baston alırdım
Çeşitleri varmış babasling için en şyisi diyorlar ama özelliği ne bilmyrm. Benimkisi neko marka. Daha ucuz tabiki. İşimi görüyor şuan.
İkinci elleri de var sahibinden vs

Bizimkisi genelde işi tercih ediyor.

Huzursuzluğu gaz mı?

Yarin 2.ay asimiz var kac gundur stresliyim kizlar asi olan varmi bebegi calpol verdiniz mi

Kızlar bebeğim sol gogsumden emzirmeye kalktıgımda çıldıracak gibi oluyor. Ağlayıp kendisini yerden yere atmaya çalışıyor. Birde bugün tüm gün kusup durdu. Kimsenin basına böyle birsey geldi mi? Neden olabilir acaba?

Yarin 2.ay asimiz var kac gundur stresliyim kizlar asi olan varmi bebegi calpol verdiniz mi
Canım bizimde bugün yapıldı hemşire fitil ver akşam dedi günün cogunu uyuyarak geçirdi ateşini olcuyorum 37.3 geçmedi çok şükür bu geceyide atlatiriz atessiz inş
Fitil daha etkiliymis uyumasini bile stres yapıyorum kendime

Benimkide kusuyor sağlık ocagindaki hemşireye söyledim fiskirir şekilde olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi bide kilo alımı iyiyse

Fışkırır gibi değil ama çok kustu. Sol gögsümden emince de agzında biriktirip tükürüyor. Yada aglıyor anlayamadım

Canım o yaşlarda normal diye biliyorum benim kardeşimşn de vardı uzunca bir sure ilkokula başlayana kadar falan sonra unuttu gitti

Babasling almıstm bir hevesle ama hiç kullanıslı bulmadım Bebek ıcınde Ikı büklüm oluyor bin türlü şekil denedim yok arkadas videolarını açtım izledim o sekılde yerlestırdım yine huzursuz durdu içinde sadece bir kere kullandım hastaneye giderken o da kollarımla destekledim tüm yükünü verdıgınde bası katlanır gibi oluyordu denemelere devam edıyorum ama bir cırpıda bebegı içine yerlestıremedikten sonra ne anladım o işten... Sling alıp deneyecegım birde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…